Seksi bitirme sinyali vermeden direnişe geçtiklerinde yenileceklerini ve erkeğin onları istediği pozisyona sokup o pozisyonda zapt edebileceğini bile bile neden mücadele ederler?
Güçlerinin yetmeyeceğini bilmiyorlar mı?
Seksi bitirme sinyali vermeden direnişe geçtiklerinde yenileceklerini ve erkeğin onları istediği pozisyona sokup o pozisyonda zapt edebileceğini bile bile neden mücadele ederler?
Güçlerinin yetmeyeceğini bilmiyorlar mı?
Zihniyetin korkunç belki bazen senin itaat etmeni istiyor?
Ama sonuçta iki elleri arkalarında kenetleniyor... bunun olacağı zaten belli değil mi?
Sen de bir basit insansın herkes gibi
Karmaşık olmaya ne gerek var ki...
Sonuçta erkeği kaba güçle hizaya getirecek itaat ettirecek gücü olmadığını ve en sonunda origami kağıdı gibi eğilip bükğleceğini bilmiyor mu kadınlar?
Senin gibi kendisini en güçlü zanneden bireylerin zihniyeti bu. Ams erkeğin gücü bu olmamalı bir erkeğin gücü saygı sevgi olmalı eğer sizin gibi olursa ezik zihniyetten başka bir şey olmaz
Neden yani itaat edince güçlü mü sayılacaktık?
Bir tanesi ben ellerini bağladıktan sonra ağzını tıkamadan önce de bana hükmedeceğini ima eden şeyler söyledi... kurtulmak için seni istemiyorum demesi yeterli idi...
Ama sonuna kadar dik başlı laflar sonrasında çıkarabildiği ses mmmmpppp mmmppphhhh
İğrençsiniz
Cinsellik sandığınız gibi bir şey değil
Öyle ise eskorta gidin lütfen
Yooo neden ki... biraz zevk almamak için direndi ama sorun yok... gücünün erkeğine yetmeyeceğini hissetmek sanırım bir ihtiyaç kadınlar için... bazısı modernizm ve feminizm etkisiyle bunu inkar etse de bahsettiğim birazdan zevkten inlemeye de başladı merak etme
yatakta erkeğe başkaldırarak saygısızlık etmenin itaatsizlikte bulunmanın bazı sonuçlarının olması doğal değil mi?
Zevk aldıkları için
Çaresiz kalıyorlar çok da rahat olmayan pozisyonlarda zapt ediliyorlar...
Yedikleri dayak da cabası oluyor...
Ama çoğusu da yapıyor
Bundan zevk almasa sert seks yapmaz
İtaat etseler de olur mesela... yine sert ama illa debelenip mağlup edilecekler
Kimisi sevmiyor ama
Cevap
2Cevap
bilmediklerinden
Neyi?
ümit işte yda erkek o kdr ısrarcı olmaz diye düşünür
Ümit?
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
En İyi Cevaplar