Erkekler için tanga, tül veya dantel bokser ya da resimdeki gibi uzuva göre fantezik çamaşırları nasıl buluyorsunuz? Erkekler giyer misiniz? Kadınlar hoşunuza gider miydi?

Erkekler için tanga, tül veya dantel bokser ya da resimdeki gibi uzuva göre fantezik çamaşırları nasıl buluyorsunuz? Erkekler giyer misiniz? Kadınlar hoşunuza gider miydi?

Güzel yani mesela bu resimdeki gibi
Benim görüşüm şu: Türk toplumunun algıları içerisinde kadın estetik bir varlıktır ve hemen her türlü fantezi kıyafet kadınlar için tasarlanır ve üretilir. Erkeklere yönelik üretilen fantezi kıyafetler tasarım olarak güzel görünüyor ılsa da erkeğin üstünde komik, itici ve feminen görüntü veriyor. Hatta genel olarak yine Türk toplumunun algısına göre bu tür fantezi kıyafetleri hetero erkekler giymezler, gay veya biseks erkekler giyebilirler. (Ben de aynen böyle düşünüyorum.)
Yani kısaca söylemek gerekirse bu tarz kıyafetler delikanlı raconuna ters. 🤣
Tabiki öyle. Cinsiyetlerin rolleri ve estetikleri apayrı. Ama şurada bir parantez açabilirim. Kadın genel olarak estetik varlıktır elbette. Ama erkek değildir diyemeyiz. Oda şöyle normal olması gereken erkekler için kadınların estetik olduğu kadar, kadınlara da erkeklerin estetik görünmesi gerekiyor. Öyle olmasa erkekler de kadınlardan, kadınlarda kadınlardan etkilenir gibi bir sonuç çıkarabilirdik. En basit olarak bir kadın olarak bana kadınlık organı hiç estetik gelmez, ama gel gelelim erkeğinki öyle mi 😂 bu örnek tabiki. Bana göre de bunun tersinin olması hetero karşıtı sonuca götürüyor bizi 🙃
Ama tabiki bu demek değil ki erkekler de hep tül, dantel bokser giysin 😂 Attığım görsel bile bence çiftler arasında yılda bir tamamen sekse biraz eğlence katma ve monotonluktan kurtarma sebepli giyilebilir. Gülüp eğleniriz, ama 5 dakikadan fazla kalmaz 😂 Hayri beyler,, yatakta önce gururu, kini, öfkeyi gerekirse de raconu bir kenara bırakıyoruz 😉 Yatakta delikanlılık raconu değil, seksin raconu geçer 🔥
Eic için teşekkürler 💐
Aslında bir sonraki Bence'min konusunun bir parçası olan bir soru olmuş bu 😂
Ben bu tür şeylerin erkeğe yakışmadığını ve kadınlarin da etkilenemdiğini hatta tam tersi libidolarını öldürdüğünü düşünüyorum 🤣
Belki doğru düzgün bir iki parça olabilir ama çoğu ifade ettiğim şekilde
Hmm, benceni sabırsızlıkla bekliyorum o zaman ☺️
Ya bunu kadınlarının ki gibi yükseltme amaçlı giyince bundan yükselecek çok az kesim vardır bende öyle düşünüyorum. Ama biraz tatlıı 😂 Yani eğlenceli bir seks deneyimi için neden olmasın ama 😂 erkek bunu giyse kadında başka bir hayvana ait olan tanga, mesela bir tavşan kuyruklu. Kulakta takar. Eğlenceli olmaz mı 😂
Yoksa erkekte düz ve dar kesimin renkleri güzel oluyor. Bazı desenli dar kesimler. Bu kadar.
Ya ahhahsjsj. Bunu giymek tahrik amaçlı değil eğlence amaçlı olamaz mı biraz geniş baak 😂 mesela ben tahrik olmam ama çok eğlenirim 😂
Evet insan zaten bir hayvan ve hep zaten olduğu halde 😂 değişiklik kötü mü yaaa 😂
Bende her şey cinsellikle birleşiyor 😂
Cevap
23Cevap
Erkeğe yakışmıyor ki gadası
Ama beğenen var ki üretilmiş, çok benzer bir sürü var 😂 Bunu partnerim ancak beni güldürmek için giyebilir 😂
Yani insan bunu giyerse çok komik duruma düşer 🤣
Olsun, partnerinle gülmekte güzel değil mi 😂 ya da şöyle düşün fantezi yapıyorsun. Sen bunu giy, partnerinde sadece tavşan kulağı bide kuyruk şeklinde tanga 😛
Oyuncak edecen illa adamı 🤣
Yaaa hayır, beraber oyun oynucaz 😂
Hadi oyna bakalım 🙃🙃
Ahqhqhqhq ya tabii siz erotk mağazalara girmediginizden ahhaa görsen neler var şaşırırsın 😅😅
İnternet erotik shop dolu 😂
Yakışır öyle görsen sende bir titreşim olur mu
Yani şöyle önceden bir titreşim olmuş olsa ve böyle görsem bana eğlenceli gelir ve sekste bazen eğlenmekte güzel olur.
Bunun kadınları tahrik edeceğini düşünmüyorum anca gülerler
Bununla fil dansı gibi bir şey 😂
Hortumdan su değil başka bişey püskürtürüz biz😂
Valla biz erkekler için libido arttırıcı değil libidokiller tarzı şeyler var hep maalesef.
Bordo dar kesim boxer giyin
yemin ederim var (:
Şu an bordo dar kesim boxerım var altımda :)
Aferin gardaş
Hani vücut taşıyor mu? Deriz ya..
Açıkçası taşıdığı sürece herr kıyafet bence yerine göre hep bir tarz oluşturur.
Erkekler için olanları zamanında giydim ama bana pek çekici gelmedi oyüzden ben kadın tarzı giyiniyorum
Allah aşkına bunu görünce kadının şevki içine kaçar heralde
yorumlara bakılırsa kızlar hiç yorum yapmamış demekki ilgilerini çekmiyor
Ben giymem. Çok komik 😂
Eğlenmek için belki 😅
Valla hiç güzel durmuyor 🤣🤣
Ama eğlenceli 😂
Sonunda eğlendikten sonra buda çıkacak yöne o kalacak değişiklik olsun maksat
Ya bu görsel ne allah aşkına ya aaaaaa
Fil burun bokser diye geçiyor 😂
Hahahaha bu ne ya 😱😂
Fil burun bokser 😂
Ee peki sönünce ne olacak 😂😂
O kısmıyla ilgilenmiyorum zaten sönmesi için önce bunun çıkması lazım 😂
Her eve senden lazım. 😂
Böyle bir fantezi mi var
Hayır bu anca eğlence için olabilir ama birilerinin var ki üretiliyor..
Gülerim fjkdkdkdkd
Tanıdığın bir erkekte hayal et çok komik oluyo 😂😂
Keske biri banada yapsada diyebilsem amasyada
Bu ne ya hahahah
Fil bütün fantezi bokser 😂
Benim buna benzer var eğlenceli oluyor 😂
Bence de eğlence maksatlı güzel zaten 😂
Erkeklerde giymeli
Bayıldım tangaya ve arkası açık olacak bide
Mümkün
Evet giyerim
Komik 😀