Kadınlar bunu sevgililerine iştahla yaparken erkekler neden kadınlara oral seks yapmayı bir görevmiş gibi görür?

Kadınlar bunu sevgililerine iştahla yaparken erkekler neden kadınlara oral seks yapmayı bir görevmiş gibi görür?

Benim bildiğim kadarıyla tam tersi...
Ama haklı bile olsan bu durum çok normal olurdu...
Erkeğe yapılan oral seks çok daha kolay ve aynı zamanda çok fazla fark yaratabileceğin çok daha yaratıcı olabileceğin bir aktivite...
Bir kadın oral yapmayı eğlenceli hale getirebilir zira bizim mal kocaman bir çıkıntı ve her tarafı ayrı hassasiyet düzeyinde oraya çok farklı farklı şeyler yapılabilir...
Erkeğe yapılacak oral seks için sayfalarca taktik yapılabilir...
Yalama sert mi olacak yumuşak mı?
Büyük ve uzun yalama mı yapılacak yoksa kedi gibi dil mi atılacak?
Ağıza alınıp emme var öpmek veya minik ısırıklar almanız mümkün...
Dahası erkeğin testisleri de apayrı bir ilgi alanı ve hatta erkeğin en hassas noktaları da buranın dibinde...
Bir saat oral seks yapıp hiç tekrara düşmeden erkeğinin farklı farklı kıvranışlarını izleyebilir kadın.
Erkeğin kadına yaptığı oral seks ise çok daha tekdüze bir şey. Dilinin ucuyla uyaracağın yer belli ve orayı doğru düzgün görme şansın bile yok. Bunu yaparken kadının yüzüne bile bakabilmemiz neredeyse mümkün değil.
erkege oral yapmak ne lan neresi zevkli bunun? Sanırsın yıllık işletme planı hazırlıyoruz yani resmen zorla yapıyoruz. Hayvanlarda bile dişilere oral yapılabilirken erkeklere bu yapılmaz. Ayrıca kadınlara yapılan oralin sesi bile güzel. dediklerinin tam tersi olduğunun sen farkında mısın asıl? erkeğe oral yapmak dünyanın en zor şeyi. Ayrıca sperm yutmak da en saçma şey.
knk sen iyi misin kadına oral yapılırken kadına bakmak daha kolay. Kadınlar iki tür orgazm yaşayabilir: Klitoral orgazm ve vajinal orgazm. Erkekler ise yalnızca: penis orgazmı. Kadınlarda hem klitoral hem de vajinal uyarım harmanlandığında daha yoğun orgazmlara yol açar. Kadınlarda orgazm anlatmakla bitmez. Onlar için çok daha fazla zevk seçeneği vardır. Kadınlar cinsel organına yukarı ve aşağı, dairesel, yandan yana, dokunma, geniş ovaller, vurma, bastırma, kaydırma gibi hareketler yapma seçeneğine sahiptir. Kadına yapılan oral daha yaratıcı olunabilecek aktivite. Senin yüzüne oturup bi yamultsam varya aklın başına gelir
erkekler bi gıdım daha fazla zevk için makine gibi çalışırken kadınlar dokunulduğunda aldığı zevkten bilincini yarı kaybetmiş şekilde sevişir
@öyküofficial
Sen okuduğunu anlamıyorsun insan anatomisini de bilmiyorsun. üslubun da zaten muhatap olubmayı imkansız hale getiren bir üslup. zırva tevil gerektirmez deyip geçiyorum
@öyküofficial
erkeğe oral yapmanın nesi zor? alt kısmında hassas derisi var yalayacaksın işte... sperm yutmak da zorunlu değil. erkeğin öyle istiyorsa yapacaksın tabi ama oral seksin olmazsa olmazı değil. ben hiç istemem mesela...
kadına oral yapılırken oraya gömülmek zorundasın ve asla bakamazsın sonuçta girinti bu çıkınt değil. kadının bacakları arasına yapışmak zorundasın orada sadece vajina görünür. sadece göz teması için çok özel bir pozisyon alman gerekir ki bu bile çok zor.
"Klitoral orgazm ve vajinal orgazm. Erkekler ise yalnızca: penis orgazmı. Kadınlarda hem klitoral hem de vajinal uyarım harmanlandığında daha yoğun orgazmlara yol açar. Kadınlarda orgazm anlatmakla bitmez. Onlar için çok daha fazla zevk seçeneği vardır." demişsin itiraz etmdim. ama zevk alması bu kadar kolay bir dişiye neden dille temas şart olsun ki. parmak o işi çok daha iyi görür. erkeğin zevke gelmesi kadına göre daha zor olduğu için ona oral yapılması çok daha elzemdr.
erkeğim cinsel uzvu kocamançıkıntı ve testislerle beraber kocaman bir coğrafya adeta. ve her bölgesinin hassasiyet durumu farklı. kadın gibi her dokunuşta zevkten deliremeyiz. O yüzden ki kadının oral sekste marifetli olması icap eder.
Hayır severek yapıyoruz çoğumuz. O tadı, o hissi, o ıslaklığı seviyoruz. Tabi ki ölü balık gibi kokan vajinalardan bahsetmiyorum :)
Açık ve net söyleyeyim, oral seks olmadan seks her zaman eksiktir benim için. Vulvasını yalayamadığım bir kadının vajinasına girmemin ne anlamı var?
Tiksindiğin, iğrendiğin, bir bütün olamadığın partnerle seks yapacağına mastürbasyon yap daha sağlıklı. Tabi bu bahsettiklerim düzenl ve uzun süreli ilişkilerde geçerli, tek gecelik ilişkiyi bırakın öpüşmem bile tanımadığım insanla.
Burada kadınlar kokuyor diyen adamlara keşke kendi sidik kokan çuklerini ve yıkamadıkları bok kokan g*tlerini koklattırabilsek ya ne güzel olurdu.
Aksine kadınların çoğu sevmiyor oral seksi knk.
Biliyorum😂 sus
Cevap
61Cevap
Çünkü kadınların çoğu bakımsız ve birçoğu akıntısı olduğu halde hala doktora gitmiyor gelip burada napim diyor. Şimdi ölü balık gibi kokan kıllı tüylü bir vajinaya kimse şevkle oral yapmak istemez birbirimizi kandırmayalım hatta çoğu oral seksten nefret eden erkeğin travması ex partnerleri oluyor. Adam bir kadına oral yapıyor leş gibi mantar içinde ölü balık gibi kokuyor daha sonra karşısına dünya güzeli bakımlı kadında koysan korkuyor çünkü ilk deneyimi kötü olduğu için.
Severek yapmadığımızı kim söylüyor?
görev olarak görmem ben
Aslında bilinen şey bunun tam tersi. Çünkü erkeklerin cinsellikte mecbur kalarak yaptığı pek bir şey yok. Ancak köle olanlar veya itaatkar olan erkeklerde vardır bu.
Fakat hem erotik film sektörünün hem erkek egemen toplumların durumu sebepli asıl kadınlar bunu görev gibi hissederek yapıyor.
Bencilliğinden, çoğu da beceriksizliğinden, her erkek iyi oral yapmaz. Orgazm olamıyorsun. Yeteneksizdir. Sürekli taklit yapmak zorunda değiliz.
Aslında tam tersi olması gerekir yani çoğunlukla durum bunu gösteriyor. Erkekler bunu pek görev olarak görmez. Birçok kadın severek yapıyor da olsa itaatkâr olan taraf olduğu için aynı zamanda yapması gereken bir görev gibi.
Geydirler belki ama agiz sagligi bozuk adamla da birak orali obusmemek lazim, tirnaklari pis mi degil mi.. walla öffff... ulkeyi komple s... cem... ne kadar egitilmemis, pis ve batbar bi topluluk var ya ve bunlar kendilerini i balt zannediyolar kadinlara zorbalik ediyolar falan.. yeminle tiksinc.
Bence genelleme yapılmaması lazım çünkü bunun kadına ya da erkeğe verdiği zevki bildiği için yapan erkekte var ya da tam tersi eşi istiyor die görev zannedip yapan kadın da o yüzden görev değil zevk olduğu için yapmak daha güzel ve haz verici
Birinin işediği yerle benim ağzımın bir işi yok. Müdahale olmadan sertleşemeyenle zaten hiç işim yok. Oral seks benlik değil.
Bu olaylar kendiliğinden gelişir ve gayet normaldir Artık kim kiminkini yalarsa kim ağzına alırsa Tabii ki her iki taraf da sonunda mutlu olmaya orgazm olmalı
Aşırı iğrenç geliyor bana oral olayı. Şahsen karşımdaki kişinin bana oral yapmasını istemem, seksi yaşayabilecek milyon tane farklı senaryo kurabiliyorken neden oral?
Belki hijyenik değildir çünkü ben oral yapmayi sevmeyen erkek pek görmedim
Çünkü erkekler nazarında vajina kötü kokan bakımsız bir vücut parçası. Ona yaklaşmaya korkuyorlar.
Her vajşna yslanmaz bakımlı ve temiz olması lazım ve de kararmış olursa bırak yslamayı seks bile yapmam 🤮
Sekste hicbirsey görev değildir ve öyle görülmemesi gerekir, böyle düşünen biri ne zevk alabilir nede verebilir
Oral karşılıklı olduğunda daha güzel oluyo evet ama iki tarafta hijyene dikkat etmeli koku varsa🤮cinsellikten soğutuyo
Soruda hata mı var yoksa ben mi abartıyorum normalde tam tersi olmaz mı hatta bir çok kadına diyorum KENDİ İSTEĞİNİZLE yapın diye
Her kadının severek yaptığı bir şey değil bu.. Öyle bakarsan oral yapmayı birleşmeden daha çok seven erkekte var.. Mesela ben sevmem ama seven var..
Kadınların%70 dan fazlası oral seksi severek yaptığını düşünmüyorum
Ne görevi ya nerden biliyorsun ki zevkle yapmadığımızı
Yooo ben severek yapıyorum mayhoş mayhoş tadına bayılıyorum
Erkeklere her şey görev zaten.
kanka yıkamak da dahil.
Bence aksine erkekler severek yapıyor kadınlar zoraki yapıyor
sana denk gelmemistir cancazım yoksaa elimde olsa dilimi oraya yapistiririm
Kadinlar sevmez. Lakin çoğunun deepthorat hayali var.
Bence iki taraf içinde gereksiz bir eylem olmasada olur
Ben aksine severek yaparım ağzıma boşaltmayana kadar bırakmam
yoo bizde severiz ama kadının uyarılması da bu şekilde daha hazlı ve zevkli ve çabuk olur
Ben kendimden sorumluyum başkasının s2nin keyfi niye öyle uğraşmam
Seks te görev olmaz sanki iscimi bu 😃😃😃severek yapar soru tam tersi olmasin
Hiç de değil. Ben severek yaparım. Özenerek, tadını çıkara çıkara hem de.
Bir duyuma göre kokmuş mantar kokuyor e bu durumda nasıl yapılsın
Ben severek yapıyorum ama isteyen denk gelmiyor. İsteyene sonra girmek koşuluyla yaparım.
Her kadın yapar mı sanmam? Erkek de görev algısı kendi tatmin olmayı unuttuğundan
erkek ya yetersizdir oralla takviye için yapar ya da kadın doyumsuzdur yoksa niye görev edinsinler aksine kadınlar görev edinir istemesede partneri için oral yaparlar
Her erkek için geçerli değil kimisi kadınlara bile yapm. iyor igreniyor
Görüntüsünden dolayı. O organ niye oyle yaa? Bağırsak gibi deyilmi?
Sizinki de bamyaya benziyor
Valla deli gibi seviyorum şu an olsa yalayarak yalvartırdım :)
Ben o demeden oral yaparım. Bu gôrev değil seksin vazgeçilmezi.
Bu tam tersi olmasın sakın 😄
İğrenç ya hep mikrop idrar yolu orası nasıl yapıyorsunuz öyle şeyler Allah canınızı almasın 😏🫢
Hayır yapmam öyle bişey midem almaz kusarim
Valla denedim bir kere daha doğrusu denemeye çalıştım yapamadım midem kakti dahada ne yaparım nede denemeye çalışırım ben insan vücudundan midem bulanıyor ya yapamıyorum öpüşmeyi bile yapamıyorum 😔
Ben partnerimin ilk orgazmini ona oral yaparken olmasini saglarim
Oral yapmak kadının işi diye düşünüyorum
Yooo bende severek yapıyorum
Bunu görev olarak gören ağzının tadını bilmiyordur
Bununla ilgili bir veri var mı acaba?
Öyle bi şey mi varmış?
Bunu anlamam bende amasyada
Fotoğrafta bayağı tahrik edici olmuş 😀
Tam tersi durumlarda olabiliyor
Aksine ben çok seviyorum ve severek de yapıyorum
Görev mi? İştahla severek yaparım her zaman 👅💦
Çogu yapmıyor biliyoruz