Erkek arkadaşım hem başını ört diyor hem de cinsellik istiyor neden bu kadar çelişkili?

Erkek arkadaşım başımı örtmem gerektiğini söylüyor. Çünkü bunun günah olduğunu söylüyor yani başım açık olması günahmış. O da beni uyarmakla yükümlüymüş yoksa kendisi de günaha girermiş. O bana söylüyormuş. Yalnız garip olan şey uyarması değil kapanmayacağım der kapanmam. Ama sorun şu aşkolar

Kendisi cinsellik yaşamak istiyor kabul etsem yemin ediyorum bugün eve gelir bakireliğimi bile alır. Hiç gözümün yaşına bakmaz yani. Hatta cinsellik olmadan yaşayamayacağını söylüyor. Sürekli nude istiyor. Görüntülü konuş bunu boşaltmamı istiyor.

Bunu kendisinin yüzüne vurdum kendisine çelişiyorsun bak dedim. Benim bu hayatta engel olamadım tek şey cinsellikte de bu da benim sınavım dedi.

Sadece burada değil sürekli dini videolar atıyor mesela Instagram'dan. O günah bu günah diyor. Bir kere ayrılmak istedim Rabbimiz diyor gönlümüze sevgi ve aşk koydu sen buna ihanet ettin günaha girdin diyor mesela. Ya da arıyor beni diyor ki işte biz evlenmeden konuştuğumuz her süre içinde günaha giriyoruz falan diyor
Erkek arkadaşım hem başını ört diyor hem de cinsellik istiyor neden bu kadar çelişkili?