Sürekli konuşma ihtiyacı olan insanların amacı nedir?

İşyerinde bir arkadaşım var, molaya çıkmadan önce konuşuyor, molaya çıkıyoruz beraber, orada da bol bol konuşuyor. Beni bulamasa başkasıyla konuşuyor. Moladan döndük bir kaç dakikamız kalmıştı, telefonla birini aramış.. Eskiden olsa sevmezdim ama şimdiki dünya ve arkadaşlık görüşlerime göre ona da çok hak veriyorum ve konuştuğu zaman sevgiyle dinliyorum sanırım. Sonra serviste bir kız var, fazla konuşkan değil ve göz teması kurmuyor. Onların servise de ben yeni geldim evi değiştirdiğim için. Servisten aynı yerde indik, inince bana selam vermemiş olsa bile iyi akşamlar dedim gülümsedim, onun da hoşuna gitti, gülümsedi iyi akşamlar dedi. Ben de onun gibi olabilirdim, ben de zorlanabilirdim ki zorlanıyordum da önceden. Yani ben de bir zamanlar oydum aslında. O yüzden çok iyi anlıyorum ihtiyaçlarını. Sanırım tüm insanlığa sevgiyle yaklaşmaya başladım. Sonra evime mahkeme yazısı göndereceğini söyleyen eski ev sahibimin bile haklı olduğu yerleri anlıyorum ona da buradan sevgi gönderiyorum 😂 bir ara flört ettiğim ama onun amacı sadece cinsellik olan emlakçıya bile hak veriyorum. Yani aslında en kolayı o oldu, benden etkilenmemesi imkansız falan dermişim 🤭😝

Sürekli konuşma ihtiyacı olan insanların amacı nedir?