İşyerinde bir arkadaşım var, molaya çıkmadan önce konuşuyor, molaya çıkıyoruz beraber, orada da bol bol konuşuyor. Beni bulamasa başkasıyla konuşuyor. Moladan döndük bir kaç dakikamız kalmıştı, telefonla birini aramış.. Eskiden olsa sevmezdim ama şimdiki dünya ve arkadaşlık görüşlerime göre ona da çok hak veriyorum ve konuştuğu zaman sevgiyle dinliyorum sanırım. Sonra serviste bir kız var, fazla konuşkan değil ve göz teması kurmuyor. Onların servise de ben yeni geldim evi değiştirdiğim için. Servisten aynı yerde indik, inince bana selam vermemiş olsa bile iyi akşamlar dedim gülümsedim, onun da hoşuna gitti, gülümsedi iyi akşamlar dedi. Ben de onun gibi olabilirdim, ben de zorlanabilirdim ki zorlanıyordum da önceden. Yani ben de bir zamanlar oydum aslında. O yüzden çok iyi anlıyorum ihtiyaçlarını. Sanırım tüm insanlığa sevgiyle yaklaşmaya başladım. Sonra evime mahkeme yazısı göndereceğini söyleyen eski ev sahibimin bile haklı olduğu yerleri anlıyorum ona da buradan sevgi gönderiyorum 😂 bir ara flört ettiğim ama onun amacı sadece cinsellik olan emlakçıya bile hak veriyorum. Yani aslında en kolayı o oldu, benden etkilenmemesi imkansız falan dermişim 🤭😝
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Böyle oluyosun sonra insanların nankörlüğünü ve düşüncesizliğinş görünce bir sonrali evreye geçiyosun
Ahahaah pek sanmıyorum ya. Diyelim ki servisteki o kıza ben çok iyi davranmış olayım, o dedikodu yapmış olsun benim arkamdan. Hak veririm yaptığında. Çünkü onun karakteri buysa bunu yapmasını gerektirir. Ondan beklediğimiz şekilde davranmış olur. Yani sessiz insanlar dedikodu yapar demiyorum, örnek sadece. Orada başka bir şey de yapabilir bana kötü bir şey.. Ama hak veririm, insanların yaptıklarından haklılık payı bulmakta iyiyimdir çünkü akşama kadar müşterilerle uğraşıyorum. Müşteri küfür bile etse haklı olduğu bir şey bulup yardımcı olmak benim işim. Bugün telefonda bana bir müşteri engelli kadrosunda mı çalışıyorsun dedi. Bir de ciddi ciddi cevap bekledi, hayır dedim. 😆 Ama ona da üzüldüm hak verdim yani. Kişisel algilamadim, beni tanımayan bir insanın benimle ne derdi olabilir? Sadece kendi derdinde olan nazik olmayan bir insan. Ben de o insanın yerinde olabilirdim. Yani karakterimde bu donanımlar olmayabilirdi, o insanda nazik olmak donanımı yoksa o da bir şey yapamaz ki bu konuda. Belki de bu donanımı kazanmak için de yeterince donanımı yoktur. O insan başka bir arkadaşıma bunu demiş olsaydı telefonu kapatınca sinir krizi ağlama krizi geçirebilirdi. Ama ben dünyaya farklı açıdan bakıyorum, elimde olmayan şeyleri kontrol etmeye çalışıyorum. O müşterinin de bu davranışını kontrol edemezdim ve benimle ilgili değil, müşterinin kendisiyle ilgili bir sorun bu.
Daha önce ev bakmaya gittiğimde de emlakçı çok egoluydu ve anlaşamadık. Benimle tartışmaya falan girdi. Sonra ev de dağın başındaydı. Geri beni durağa falan bir yere de bırakmadı. Ertesi gün aradı, numarasını silmiştim, sesinden tanıdım. Ev ile ilgili ne düşündüğümü falan sordu. Olumlu düşünmediğimi söyledim ama ona da tek bir kötü söz söylemedim mesela. Sesi de çok sakin geliyordu önceki güne göre. Bence bana davranış şeklinden pişman olduğu için aradı, merak etti. Belki de ben kötü bir şey söylesem ben sana ne kadar sakin davranıyorum sen niye böylesin diyerek orada kendini haklı çıkararak içini rahatlatacakti. Beni aradığında haksız olduğunu biliyordu. Belki bu etkilesimimiz de onun daha iyi bir insan olmasına yardım eder. Mesela o insanı bile şu an affettigimi hissediyorum.
Yani tanımadığın insanlar konusunda haklısın evet ama tanıdığın ve bir şeyler beklediğin bir süre birlikte zaman geçirdiğin insanlardan nankörlük geldiğinde ben dayanamamıştım. Çok da umrumdasınız sanki diyip çevremi küçültmüştüm. Onlar küçülttü aslında 😄 böyle böyle gerçek ve samimi dostların kalıyor etrafra. Trust the process 😄😄
O zaman iyi olmuş senin için
Konuşcak birini mi arıyon, hikaye mi yazdın hiç bir şey anlamadım ahhahaa
Oku sonra anlarsın 😝🤭😂
Optimist mi oldun
Ne bileyim ne olmuşum. Ne oldum demeyecen ne olacam diyecen 😂
Bilemiyorum artık yani
Cok söz yalan gerektirir der yuns Emre o yüzden çok konuşan boş konuşur
Konuşsun, boş da konuşabilir. Sonuçta onun konuşma ihtiyacı var, ben de sevdiğim bir arkadaşımı keyifle dinliyorum. Anlatsın bana. Aslında düşünceleri konuşması vs çok değerli bir insan olduğunu düşünmeye başladım.
Konuşmak yerine yazsa daha iyi olur onun için. Ağzından çıkan her bir kelime insanın düşmanı olur derler. Bu sebepten ötürü yazması daha iyi. Seni de anlıyorum ancak bizler insanız ne olacağını bilemeyiz.
Doğru belki o da yazmaya useniyordur. Ama doğru kişiye anlatıyor bana anlatarak. Benden sır çıkmaz. Ve bir kaç günde sanki çok yakınlaştık aramızda bir bağ kuruldu.
Güzel senin adına sevdim. Dikkat et seni manipüle etmesin
Nasıl manipüle etcekmis ki napicakmis
Benim de bu şekilde çok konuşan derdini anlatan arkadaş var ve kendisi manipüle etmeyi çok iyi biliyor. Önce kişilik analizini çıkartıyor daha sonra seni nasıl ikna edeceğine karar veriyor ve verdiği kadar doğru olduğu için. Manipüle olduğunu bile anlamıyorsun
İyi de benden çok o konuşurken nasıl yapacakmış bunları
Konuşarak
Beni analiz edebilmesi için beni daha çok dinlemesi gerekiyor. Esas ben onu analiz edebilirim şu an. Ve biraz da bana bağımlı oldu çünkü dinliyorum. Dinleyen insan söz kesmeden daha fazla konuşmasına izin veren insan kolayca bulamaz bence benim gibi..
Peki hanım efendi dilediğiniz gibi olsun. İyi günler dilerim size
Aha bunu okurken bile etrafta susmayalar vardı 😱😱😱😱
Son cümle nasıl bir özgüvendir yahu:D
Ahahaha özgüven akıyor 😎
Altını dolduruyor musun bari söylediklerinin?
Ama ders oldu bana. Yani yeni bir anlayış geliştirmeme yardımcı oldu. O yüzden teşekkür etmem gerekir ona. Bundan sonra duygusal açlığımdan dolayı bir erkeğe kolay kolay açılmam. Önce bir sakin olmak, bu erkekten gerçekten hoşlanıp hoşlanmadığımı, hoşlanıyorsam neden hoşlanıyorum bunu düşünmek gerekirmiş. Diyelim ki hoşlanıyorum ve yeterli sebepler var, bu erkekten sevgili olur mu, duygusal olarak ve hayatında genel olarak musait mı onları degerlendiririm. Bunu yapmadığım için bence henüz evlenemedim. Gereksiz evliliğe gelmeyecek erkek arkadaşlarım oldu.. keşke daha önceden bu anlayışa gelseydim. Karma ders sen öğrenene kadar devam eder dermiş. Yani aslında geçmişte de onun gibi erkekler geldi geçti hayatımdan ama ben henüz dersimi anlamamıştım. Şimdi anladım sayesinde..
O zaman emlakçıya buradan bir teşekkürrrrr👏👏
Altını doldurmaktan kastın nedir
Benden etkilenmemek zordur dediğin için diyorum. Dediğin kadar var mısın?
Üstteki yoruma binaen de şunu diyebilirim. Öğrenmek hiç bitmeyecek. Yeter ki öğrenmeye açık ol, bakış açını geliştir ki her şeyden birer ders alabilesin. Bu çok kıymetli bir meziyet.
Altını doldurmak için kendime bakıyorum, sporumu yapıyorum, beslenmeme dikkat ediyorum. Ama genetik olarak gelen bazı ozelliklerimi de elbette degistiremem. Ayrıca önemli olan dişillik. Genelde ilk etkileşimde erkekler etkilenir benden. Davranışlarıyla sözleriyle belli ederler. Çok güzel olmaktan değil dişillikten. Mesela işyerinde bir kız var baya kilolu ama ses tonu makyaji saçı bakımlı olması onu çok dişil ve seksi yapıyor. Onu çok beğeniyorum mesela enerjisine sesine hayranım.
Çekicilik yani. 👏
🧿
Ahahhaha okuması çok zevkliydi