Cinsel Yaşam Evde buluştuk zorla eliyle elbise üzerinden elledi, şimdi pişman oldum. Ayrılayım mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Konuşmayı kesiymmi.. ve değdirdi de bana.. Evde buluştuk zorla eliyle elbise üzerinden elledi, şimdi pişman oldum. Ayrılayım mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Ya neden böyleleri değer görüyor yapma işte şunu umarım ilerde pişman olmazsın 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. rahatsızdan ve böyle bir beklentin yoksa konuş önce baktın olmicak o zmn ayrıl 0 0 Yorumla
blnmyorkim Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Dua et kestaneyi cizmemiş böyle giderse çizer ileriyi düşünüyorsan ayrıl 0 0 Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hemen ayrıl. Eve gittin diye Buda yapılmaz ki terbiyesiz 0 0 Yorumla
Birrgariban Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 748 cevap paylaştı. Kimdi bu kişi. Sadece değdirdi mi? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 5 aydr konuştğm flört sylr Yorumla Birrgariban 1 yıl Bir daha ki sefere fazlasını yapar Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bir daha evde buluşmazsınız sorun kalmaz 0 2 Yorumla Soran 1 yıl İyide evde bulusmsk onu göremiyorum ki hiç Yorumla Sitemkarım 1 yıl Hmm o zaman açık dille sınırlarını söyle ona , rahatsız tedirgin olduğunu Yorumla
Üyeyikayıpmıettikkk Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Senin hoşuna gitmedimi 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Gitmedi.. elini zorls içine soktu cnkü.. Yorumla Üyeyikayıpmıettikkk 1 yıl Eli içindeyken sen ne yaptın Yorumla Soran 1 yıl Onu itekledim brksn diye de yapamadm gücüm yetmedi. Kötü hissttm. Sence seven erkk boyle yaparmı. Yorumla Üyeyikayıpmıettikkk 1 yıl Seven erkek böyle yapmamalı seninde iştemeni sağlamalı sende istersen daha güzel daha eğlenceli olabilir Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evde buluşmadan önce onu heaaba katmadınmı 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Hyr daha önce çok buluştuk il defa böyle ileri gitti Yorumla ünlü_düşünür 1 yıl Yemlemiş daha önce demekki ya da artık bu sefer çok azmış Yorumla Soran 1 yıl Çok terlemişti.. evt... olblr ama sence beni sevmiyor mu böyle davrnn bir erkk gelir gelmez beni öpüyor sarlyor Yorumla ünlü_düşünür 1 yıl Sevmekle sevmemekle alakası yok o durumun Yorumla
Gencmerakli995 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Niye buluştun pişman olacaksan 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Çok buluştuk... İlk defa böyle yaptı ondan Yorumla Gencmerakli995 1 yıl Heee Yorumla Gencmerakli995 1 yıl Sakin kal 1-2 gün sindirmeye çalış için rahat etmezse karar verirsin fevri davranma Yorumla Soran 1 yıl Tamam ama sence seven erkk boyle sevdiğine dokunur mu? Yani ileriye gidermi sence bni sevmiyor mu Yorumla Gencmerakli995 1 yıl Yani ne bileyim herkesten herşeyi bekler olduk Yorumla Gencmerakli995 1 yıl Merak ettim bana Stek atsana soru soracağım Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bence seninde hoşuna gitmiş 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Elbise üzerinden tmmda elini içine soktu öyle yaptı o hoşuma gitmedi Yorumla doganburak65 1 yıl Uyarsaydin. Bu şekilde hoşuma gitmiyor. Kıyafet üzerinden devam et deseydin Yorumla Soran 1 yıl Uyardm dinlemedi. Delirmiş gbiydi.. 30 sn sonra bıraktı. Yorumla doganburak65 1 yıl Boşaldı mi😃 Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum ama çok terlemişti.. Yorumla doganburak65 1 yıl Titreme veya kasılma hissetmişsen kesin boşalmış Yorumla
2001amircan Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 40% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Zorla olduysa birak gitsin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ya Yorumla 2001amircan 1 yıl Bunun tekrarı olursa başka şeylere gidecek Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ya birsey olmaz abartmaa 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ama zorla yapınca bnde kndmi kastım.. kötü hissettim.. bide değersiz sence seven erkkk böyle yapar mı yoksa bni takmyormu Yorumla Serkan_87 1 yıl Vermeye niyetin var mı senin Yorumla Soran 1 yıl Saçmalama. Yorumla Serkan_87 1 yıl Sen ne olsun istiyorsun demişş Yorumla
YksMağduru2727 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Eve gidince ne yapılır az çok biliyorsun değil mi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Evine gidersen olacagı bu. Ne süredir beraberdiniz 0 4 Yorumla Soran 1 yıl O bana geldi... Kahve icmye.. sonra öpusme sarlma derken.. öyle yaptı karşı koyamadm.. çok güçlü cnkü Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bişey sordum ama? Ne süredir berabersin ya da arkadaş mısınız sadece Yorumla Soran 1 yıl 5 aydr konuşuyoruz.. Ne arkds ne sevgili bende bilmiyorum ne oldgmuzu flört gbiyz. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Zorla kocan bile yapamaz uzaklaş ondan Yorumla
Salih_tutucu Takip Et Guru Yaş: 41 1 yıl zorla yaptıysa şikayet et 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 5 aydr konuşuyoruz... O an öyle yaptı işte.. sadce o ana sinir oldum Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. niye pişman olacaksın ya 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kız nolcak değdirsin dokunsun adam bırak 4 16 Yorumla MasumBey0 1 yıl Ona izin verirse içine girmek te ister Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eve gitmeyi biliyor ama Yorumla Soran 1 yıl @MasumBey0 istedi tabi. İzinnvermeidm yani çıplak olrk dehdirmek istedi Yorumla MasumBey0 1 yıl Eve gidince o iş olmak zorunda mı Yorumla MasumBey0 1 yıl @soran sende elinle halledip kaçsaydın evden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok masumsun gerçekten Yorumla MasumBey0 1 yıl Jshshjs belkide öyle gözükmek istiyorum Yorumla MasumBey0 1 yıl 🤫🤫🫣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok fenasin Yorumla MasumBey0 1 yıl Aa onuu nerdenn anladınn😈 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Belli oluyo Yorumla MasumBey0 1 yıl Seninde aşşağı kalır yanın yokk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ahahahhaha Yorumla MasumBey0 1 yıl Bir tuş uzağındayım konuşalım bu konuyu Yorumla Üyeyikayıpmıettikkk 1 yıl Konuşmalarıniz bile benimkini canlandırdı Yorumla Board-Tennis 1 yıl Bakire kalmam istiyordu belki Yorumla
verenekoyan78 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl Eve niye gittin önemlinolan soru bu 0 7 Yorumla Soran 1 yıl O bana geldi.. dışarda bulusamiyoruz cnku Yorumla verenekoyan78 1 yıl Neden bulusaniyirsun Yorumla Soran 1 yıl Müsait değil buralar... küçük yerdeyiz.. Yorumla verenekoyan78 1 yıl Nere ora ve sen kaç yaşındasın ilişki nekadarlik Yorumla Soran 1 yıl 5 aylk konsyoruz.. 25.. o 24 .. Yorumla verenekoyan78 1 yıl Ama öpüsme vardı daha onblce degilmi Yorumla verenekoyan78 1 yıl Sustun Yorumla
OlgunAdamX Takip Et Xper 6 Yaş: 37 1 yıl Sen de etkilendin mi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hyr kastm kndmi sence bni sevmiyor mu. Boyle yapan bir erkk sence saygısı yokmu bna Yorumla OlgunAdamX 1 yıl Sen istemediğin halde yapıyorsa saygısı yoktur evet. O an libido yukselse ben wc gider 31 ceker oyle gelirdim yanina sen istemiyorsan mesela Yorumla
xqyssss Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı. Direk engele 0 0 Yorumla
meraklıbirpandaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Eve gidende suç 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Dokunması neden bu kadar rahatsızlık verdi sana 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Dokunmsi geçtim.. elini şeyim içine soktu.. aşırı rahtsz etti hiç yaşamadım böyle bisy cnkü Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kasma kendini ne güzel okşayarak boşaltacakmış seni otururken mi soktu uzanırken mi Yorumla Soran 1 yıl Uzanırken... Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamam niye kastın ki kendini bu kadar sadece okşamış dokununca hoşuna gitmedi mi Yorumla Soran 1 yıl Bişey den rahtsz olursan hoşuna gitmez. Bnde rhtsz oldum hoşuma gitmedi. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anladım sanırım sende vajinismus olabilir Yorumla Soran 1 yıl O ne Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Böyle cinsel ilişkilerden korkma çekinme gibi düşün Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dışardan okşayınca hoşuna gitmiş miydi Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl pek inanmadim☺️ 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Peki. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Peki zevk almadin mi Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Zevk almadın mı 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Hyr cnkü zorla olan biseyi kndmi kastm... Hoşuma gitmedi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Niye kastın ki cinsel hayatın yok belli ki anın tadını niye çıkarmadın Yorumla Soran 1 yıl Ayn yok.. hiç olmadı da o yüzden.. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Niye olmadı ateşli değil misin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Naptın Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. neden gittin oraya? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl aa neden ki 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Kndmi değersiz hissttim... Seven saygıli erkk bnu yapar mı... Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Ya neden böyleleri değer görüyor yapma işte şunu umarım ilerde pişman olmazsın
rahatsızdan ve böyle bir beklentin yoksa konuş önce baktın olmicak o zmn ayrıl
Dua et kestaneyi cizmemiş böyle giderse çizer ileriyi düşünüyorsan ayrıl
Hemen ayrıl. Eve gittin diye Buda yapılmaz ki terbiyesiz
Kimdi bu kişi. Sadece değdirdi mi?
5 aydr konuştğm flört sylr
Bir daha ki sefere fazlasını yapar
Bir daha evde buluşmazsınız sorun kalmaz
İyide evde bulusmsk onu göremiyorum ki hiç
Hmm o zaman açık dille sınırlarını söyle ona , rahatsız tedirgin olduğunu
Senin hoşuna gitmedimi
Gitmedi.. elini zorls içine soktu cnkü..
Eli içindeyken sen ne yaptın
Onu itekledim brksn diye de yapamadm gücüm yetmedi. Kötü hissttm. Sence seven erkk boyle yaparmı.
Seven erkek böyle yapmamalı seninde iştemeni sağlamalı sende istersen daha güzel daha eğlenceli olabilir
Evde buluşmadan önce onu heaaba katmadınmı
Hyr daha önce çok buluştuk il defa böyle ileri gitti
Yemlemiş daha önce demekki ya da artık bu sefer çok azmış
Çok terlemişti.. evt... olblr ama sence beni sevmiyor mu böyle davrnn bir erkk gelir gelmez beni öpüyor sarlyor
Sevmekle sevmemekle alakası yok o durumun
Niye buluştun pişman olacaksan
Çok buluştuk... İlk defa böyle yaptı ondan
Heee
Sakin kal 1-2 gün sindirmeye çalış için rahat etmezse karar verirsin fevri davranma
Tamam ama sence seven erkk boyle sevdiğine dokunur mu? Yani ileriye gidermi sence bni sevmiyor mu
Yani ne bileyim herkesten herşeyi bekler olduk
Merak ettim bana Stek atsana soru soracağım
Bence seninde hoşuna gitmiş
Elbise üzerinden tmmda elini içine soktu öyle yaptı o hoşuma gitmedi
Uyarsaydin. Bu şekilde hoşuma gitmiyor. Kıyafet üzerinden devam et deseydin
Uyardm dinlemedi. Delirmiş gbiydi.. 30 sn sonra bıraktı.
Boşaldı mi😃
Bilmiyorum ama çok terlemişti..
Titreme veya kasılma hissetmişsen kesin boşalmış
Zorla olduysa birak gitsin
Ya
Bunun tekrarı olursa başka şeylere gidecek
Ya birsey olmaz abartmaa
Ama zorla yapınca bnde kndmi kastım.. kötü hissettim.. bide değersiz sence seven erkkk böyle yapar mı yoksa bni takmyormu
Vermeye niyetin var mı senin
Saçmalama.
Sen ne olsun istiyorsun demişş
Eve gidince ne yapılır az çok biliyorsun değil mi
Evine gidersen olacagı bu. Ne süredir beraberdiniz
O bana geldi... Kahve icmye.. sonra öpusme sarlma derken.. öyle yaptı karşı koyamadm.. çok güçlü cnkü
Bişey sordum ama? Ne süredir berabersin ya da arkadaş mısınız sadece
5 aydr konuşuyoruz..
Ne arkds ne sevgili bende bilmiyorum ne oldgmuzu flört gbiyz.
Zorla kocan bile yapamaz uzaklaş ondan
zorla yaptıysa şikayet et
5 aydr konuşuyoruz... O an öyle yaptı işte.. sadce o ana sinir oldum
niye pişman olacaksın ya
Kız nolcak değdirsin dokunsun adam bırak
Ona izin verirse içine girmek te ister
Eve gitmeyi biliyor ama
@MasumBey0 istedi tabi. İzinnvermeidm yani çıplak olrk dehdirmek istedi
Eve gidince o iş olmak zorunda mı
@soran sende elinle halledip kaçsaydın evden
Çok masumsun gerçekten
Jshshjs belkide öyle gözükmek istiyorum
🤫🤫🫣
Çok fenasin
Aa onuu nerdenn anladınn😈
Belli oluyo
Seninde aşşağı kalır yanın yokk
Ahahahhaha
Bir tuş uzağındayım konuşalım bu konuyu
Konuşmalarıniz bile benimkini canlandırdı
Bakire kalmam istiyordu belki
Eve niye gittin önemlinolan soru bu
O bana geldi.. dışarda bulusamiyoruz cnku
Neden bulusaniyirsun
Müsait değil buralar... küçük yerdeyiz..
Nere ora ve sen kaç yaşındasın ilişki nekadarlik
5 aylk konsyoruz.. 25.. o 24 ..
Ama öpüsme vardı daha onblce degilmi
Sustun
Sen de etkilendin mi
Hyr kastm kndmi sence bni sevmiyor mu. Boyle yapan bir erkk sence saygısı yokmu bna
Sen istemediğin halde yapıyorsa saygısı yoktur evet. O an libido yukselse ben wc gider 31 ceker oyle gelirdim yanina sen istemiyorsan mesela
Direk engele
Eve gidende suç
Dokunması neden bu kadar rahatsızlık verdi sana
Dokunmsi geçtim.. elini şeyim içine soktu.. aşırı rahtsz etti hiç yaşamadım böyle bisy cnkü
Kasma kendini ne güzel okşayarak boşaltacakmış seni otururken mi soktu uzanırken mi
Uzanırken...
Tamam niye kastın ki kendini bu kadar sadece okşamış dokununca hoşuna gitmedi mi
Bişey den rahtsz olursan hoşuna gitmez.
Bnde rhtsz oldum hoşuma gitmedi.
Anladım sanırım sende vajinismus olabilir
O ne
Böyle cinsel ilişkilerden korkma çekinme gibi düşün
Dışardan okşayınca hoşuna gitmiş miydi
pek inanmadim☺️
Peki.
Peki zevk almadin mi
Zevk almadın mı
Hyr cnkü zorla olan biseyi kndmi kastm... Hoşuma gitmedi
Niye kastın ki cinsel hayatın yok belli ki anın tadını niye çıkarmadın
Ayn yok.. hiç olmadı da o yüzden..
Niye olmadı ateşli değil misin
Naptın
Yedij
neden gittin oraya?
aa neden ki
Kndmi değersiz hissttim... Seven saygıli erkk bnu yapar mı...