Gelir.
Fakat moral bozukluğuna sebep olan sorun ortadan kalmadıkça kalıcı çözüm olmaz. Sadece sevişme sonucunda salgılanan hormonlar mutluluk ve enerji veren, rahatlatan hormonlar olduğu için böyle bir etkisi olur.
Hatta bu sevişme duygusal ve zihinsel olarak etkilenilen, sevilen birisi tarafından oluyorsa ve devamı da olursa etki kalıcı bile olabilir. İyi bir ilişki ömür uzatır.
14 Yorumla
Soran1 yılUzun yaşamın başka sırları da var mı acaba, öğrensek sizden😅
O değil de bu soruya niye bu kadar cevap geldi ahss
Soran1 yılBildirimleri de kapatmışım iyi ki 😄
Ben her yaptığım şeyden zevk almanın yolunu buluyorum. O iş cepte😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılgelir evett
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. moralim çok bozuk silk beni aşkım :) bu çok ilginç problem çözme olur , Nerde morali bozuk bir kız görsem düzltmek isterim bundan sonra. Neden ağlıyorsun kuzum , moralim bozuk hmmm bir çare biliyorum ben kızlar soruyorda okumuştum bak.
02 Yorumla
Soran1 yılSevişmek denilince sadece zikişmek aklına gelen max ülke erkeği zekası.
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılTabii ki gelir. Rahatlarsın ve kaygılarından uzaklaşırsın. Arzulanmak sana kendini iyi hissettirir. Orgazmın mutlu eden etkileri vardır.
10 Yorumla Sevişmek ruhsal ve bedenen tatmin olduğu için mutluluk verir. İyi gelir. Fakat sevişmek demek seks demek değil.
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı.
1 yılMoral bozukluğuna sevişmek bazı insanlar için rahatlatıcı ve stres azaltıcı bir etki yaratabilir ancak bu durum herkes için geçerli değildir sevişmek bazı kişilerde moral bozukluğunu hafifletebilir fakat bu her bireyde aynı etkiyi yapmayabilir
00 Yorumla Yaz kızım: 3 doz Kamasutra, 2 tutam Tantra, tok karına alacaksın, hiçbir dert tasan kalmaz, moral tavan yapar...
00 Yorumla
1 yılKesinlikle iyi gelir. Özellikle partnerinle kavgalı ya da tartışmışsan ve sonrasında yakınlaşmışsan en zevkli ve hırçın sevişme seks o oluyor
00 Yorumla
1 yılMoral bozukken sevisme istegi gelmeyebilir ama olur da bi sekilde başarılabilirse bence ise yarayabilir 😀
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle harika bir çözüm. Deneyip görün. Nasıl rahatladigini göreceksin. Tabi iyi uzun kaliteli bir seks lazım. nefes nefese.
00 Yorumla
1 yılEvet gelir hatta şöyle uzun süreli etkili bir mastürbasyon dahi seni cezbeder
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Güzel bir partner olursa her şeyi unutturur... Hem bir terapist hemde bir masör olur
00 Yorumla
1 yılÇok iyi gelir
Kimse farkında değil moraliniz bozulunca sevişin00 YorumlaSeni yükseltirse en iyi çözümdür kesinlikle dene ama tadını çıkararak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet adam kafasındaki takıntılı atar zevk dünyasına geçerek mutlu olur
00 Yorumla
1 yılMoral bozukken kolay kolay libid yükselmez ki, ereksiyon problemi bile yaşanır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılStrese bire bir yoğun iş temposunda gece başlayıp sabah 5i bulmuşluğum var ve 7 de işe gitmiştim güzel oluyo dünyadan uzaklaşıyorsun partnerin de istekliyse baya iyi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 584 cevap paylaştı. Çok iyi gelir de bu saatte nerden bulacağız sevişecek kişiyi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 958 cevap paylaştı.
1 yılYorgunluk , can sıkıntısı …. Vs diyecem de abi onun iyi gelmediği hiçbir şey yok bence 😁
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Hiç tanimadigin biri ile yap
112 Yorumla
Soran1 yılÇok riskli
Soran1 yılEvet
Soran1 yılGüven olmaz ki. Ya katilse manyaksa
Soran1 yılAnladım teşekkür ederim 🙂
Soran1 yılBiliyorum bunu
Soran1 yılİyi geceler
Gizli Üye(30-35)1 yılGelmez mi ya. Ama boş boşuna olmıycak. öyle bi muhabbetide olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBeni rahatlatiyor özelikle sinirlendigim zaman gerginlestigim zaman bosaldigim zmaan cok iyi geliyo
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCok iyi gelir endorfin salgilarsin mutluluk hormonu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvden bakkala izin almadan çık sonra sevisecek birini bulursun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gelir heryerini molalar motivasyonu düzelir
00 Yorumla
1 yılBana çok iyi geliyor ama ORMANDA bağırta bağırtaaaa
00 Yorumla
1 yılBu kişinin karakterine bağlı bir şey
20 YorumlaMoral bozukken sevilil ez ya.
00 Yorumla
1 yılDaha iyi şeyler vardır bence 😂
00 YorumlaEvet iyi gelir.
00 Yorumla
1 yılSevişmek farklı bisey
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılKonsantre olabilirsen gelir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı. En iyi ve en etkili ilaćtır...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı.
1 yılGelir, ilaç gibi hem de. Sevişin!
00 Yorumla
1 yıldaha iyi gelen bisey yoktur
00 YorumlaKesinlikle ben modum düştükçe oral yapıyorum
00 Yorumla
1 yılEvet iyi gelir stres atarsın ama kimle?
00 Yorumla
1 yılevet ben öyle yapıyorum yanı ıyı geliyorr
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Tabiki gelir amasyada
00 YorumlaBence birebir geliyor çok tavsiye ederim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı.
1 yılÇok iyi gelir hem de.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılSeks herşeye iyi gelir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. şu an canın sıkkınsa mastt yap bakalım ne olacak
00 Yorumla
1 yılHe 7/24 sevişilmesi mı gerek şimdi 😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılGeliyor evet
100 YorumlaLibidona bağlı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 495 cevap paylaştı.
1 yılDenendi ve onaylandı 👍
00 Yorumla
1 yılDeğişebilir
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hiç denemedim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. iyi gelmez olur mu terapi gibi gelir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılSeks mutluluk hormonu salgılatır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKesin iyi gelir rahatlarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılİyi geliyor, kafa ve beyin rahatlıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvliysen gelebilir bekarsan başka yollar ara 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKocan varsa iyi gelir
00 Yorumla
1 yılmoral bozukluluğunun kaynağına göre değişir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılMoral bozukken erekte bile olamam
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hemde nasıl sınırını aşarak
00 Yorumla
1 yılEvet
70 Yorumlaİyi sevişen le iyi gelir
00 Yorumla
1 yılGelir
00 Yorumla- Devamını Gör (47)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım