Cinsel Yaşam İç dudakları sarkık olan vajinalar çok mu kötü? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 İç dudakları sarkık olan vajinalar çok mu kötü eşinizde olsa sorun mu İç dudakları sarkık olan vajinalar çok mu kötü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Benim hoşuma gider o dudakları yalar vakumlar çektirir harika olur. Benim hoşuma gider 0 0 Yorumla
Üyeyikayıpmıettikkk Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Ben çok seviyorum keşke şimdi görme şansım olsa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Onemli degil kisiye bagli yeterki heyecani sevsin hersey guzel olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Hic aklıma bile gelmiyor böyle bir şey siz ne çok takiyorsunuz bunlara 0 0 Yorumla
BforBaretta Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı. Aksine sevinçten havalara uçarım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nie Yorumla BforBaretta 1 yıl Bayılıyorum öylesine Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Sorun değil. Ben severim. 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sorun yok ya daha fazla sulanır ve zevk verir 0 0 Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Ne kadar sarkık olduğu önemli bence 0 0 Yorumla
berke3555 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 1 yıl Normal de cogu kadin evlenince o duruma geliyor 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Öyle mi berkecim Yorumla berke3555 1 yıl Öyle bence 😂 Yorumla Soran 1 yıl Evlendin ve eşinin sarkık yapacağın bi şey yok mu ya da sana kötü gelmez mi berke Yorumla berke3555 1 yıl Neden kötü gelsin ki bu durumun normal yani sorun olucagi sey sarkık diye hava alması surekli bol olur Yorumla berke3555 1 yıl Ama ona rağmen yapılır tatlı tatli Yorumla Soran 1 yıl Ee inş eşinin sarkık olur berke amin de Yorumla berke3555 1 yıl Seninki oyle mi kiz😂😂 Yorumla
Proko2 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 1 yıl Çok mu sarkık 0 4 Yorumla Soran 1 yıl 2-3 cm Yorumla Proko2 1 yıl Baya sarkikmis ama çok bi önemi yok bunun bence Yorumla Soran 1 yıl Ya erkekler çok takıyor mu bunu Yorumla Proko2 1 yıl Sanmam ya o an ondan igreniceklerini yok ben girmem buna demez kimse 😂 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Hayır sorun değil 0 0 Yorumla
siyahındiğertonu Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl hayatımda çıplak kız görmedim sen ne diyon. 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hayır sorun değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Benim hoşuma gider o dudakları yalar vakumlar çektirir harika olur. Benim hoşuma gider
Ben çok seviyorum keşke şimdi görme şansım olsa
Hayır niye kötü olsun? Onların vakumlanması hoşuna gider mi?
Onemli degil kisiye bagli yeterki heyecani sevsin hersey guzel olur
Hic aklıma bile gelmiyor böyle bir şey siz ne çok takiyorsunuz bunlara
Her zaman vajinasına bakmıyacam sonuçta, yani sorun olmaz bana.
Aksine sevinçten havalara uçarım
Nie
Bayılıyorum öylesine
Seven sorun etmez bence
Vajina uzmanı mıyız aw
Sorun değil. Ben severim.
Sorun yok ya daha fazla sulanır ve zevk verir
Ne kadar sarkık olduğu önemli bence
Normal de cogu kadin evlenince o duruma geliyor
Öyle mi berkecim
Öyle bence 😂
Evlendin ve eşinin sarkık yapacağın bi şey yok mu ya da sana kötü gelmez mi berke
Neden kötü gelsin ki bu durumun normal yani sorun olucagi sey sarkık diye hava alması surekli bol olur
Ama ona rağmen yapılır tatlı tatli
Ee inş eşinin sarkık olur berke amin de
Seninki oyle mi kiz😂😂
Çok mu sarkık
2-3 cm
Baya sarkikmis ama çok bi önemi yok bunun bence
Ya erkekler çok takıyor mu bunu
Sanmam ya o an ondan igreniceklerini yok ben girmem buna demez kimse 😂
Erkekler takmiyor
Tersine
Hayır sorun değil
Hayır kötü değil
hayatımda çıplak kız görmedim sen ne diyon.
Sorun değil
Hiç sorun degil
yo hiçde sıkıntı değil
Yooo
Hayır sorun değil
biraz