İkidebir bu konuları açıyor beni arzuladığını açıkça söyleyecek duruma geldi artık öpmek istiyorum dudaktan diyo hemde sürekli fiziksel şeyler istiyor benden yoruldum artık bazen edepsizce konuştuğu oluyor fazla açık vermesede rahatsız hissediyorum normal mi bu yoksa had bildirmek gerek mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılHaddini bildirmek yerine ayrıl. Çocuk da öpüşmeyi bile abartı bulan biriyle ilişki yaşayıp işkence çekmesin. Sevgili olmak senin neyine kızım? Git görücü usulü tanış, 3 ay içinde de evlen. Annen bulur sana koca. "Daha 5 yıl evlenmem, ama evlenmeden de kimseyle öpüşmem" diyorsan tek kal, bir erkeği meşgul etme.
02 Yorumla
Soran1 yılİğrenç düşünce yapinizda kalmaya devam edin
- 1 yıl
"Sevgilim olsun ama iki yıl, beş yıl, evlenene kadar öpüşmem, sevgilim de Katolik rahipler gibi cinsellikten mahrum yaşasın, ben öyle istiyorum çünkü, öyle de bencil bir Türk kızıyım, öpüşmek, cinsellik bunlar pis, tüü kaka şeyler, cici kızlar öyle şeyler yapmaz" diyorsun yani.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılBenimki de böyleydi işin kötüsü muhafazakar ayağına da yatıyordu
Dur diyordum sus diyordum beni azarlıyordu
Kendimi onun hayatında sadece bunun için varmışım gibi hissediyordum
Bitti iyi ki de bitti
023 Yorumla
Soran1 yılNiye öyleydi libidosu mu yuksekti
Cevap sahibi1 yılHem yüksekti
Hem de kadını s! klck damızlık ve evinin düzenini sağlayacak itaatkar hizmetçi gibi görüyordu
Bakma başlarda çok efendi kibar ılımlı yaklaştı
Bu kafa yapısı zamanla ortaya çıktı
Soran1 yılSen istediğini verdin mi ona
Cevap sahibi1 yılTabiki hayır
Başlarım onun s:k:ne libidosuna
Hayir bir de ben yukarıda detay verdim kendini muhafazakar sanıyor öyle gösteriyor diye
Böyle olduğunu bilsem sevgili bile olmazdım
Azgn teke
Soran1 yılKaç yaşındaydı
Soran1 yılSen istemeyince mi bıraktı seni
Cevap sahibi1 yıl25 yaşındaydı
Birakmadi ama çok kötü davranıp manipüle etmeye çalışıyordu
Bunları yiyip tahammül edecek yaşı geçtim çok şükür
S! k @m meraklısı geri kafalı bir mağara adamına ömürü bırak bile bile bir gününü bile harcamayacaksin tabii kendine saygin ve sevgin varsa
Soran1 yılYa benimki ısrar ediyor sonra pişman oluyor ısrar ettiği için bazen kızıyor bazen pişman oluyor daha demiycem diye
Soran1 yılBen anlamadım hangi kafada olduğunu
Cevap sahibi1 yılOha aynısı işte benimki de böyleydi
Bazen özür dileyip masuma yatarak bazen de ofkelenip abartıyorsun diyerek seni manipüle etmeye çalışırlar
Ya dediğim gibi onun derdi tasasi belli ister devam et ister kendine değer ver ayrıl
Senin hayatın senin tercihlerin
Soran1 yılSana kıyamıyorum gibi şeyler söylemişti ama ne zaman konuşmaya çalışsak konu onlara geliyor
Soran1 yılOzledimden sonra oraya geliyor
Soran1 yılBak bana sarılmak istedi çok masumca elimi tutmak istedi masumca ama bunu söylemesi hiç masumca değil
Cevap sahibi1 yılKızım vallahi aynısını yaşadım djdjdj
Klasik erkek işte farkli değil
Soran1 yılSarılmadıl biz hiç zaten yanağımdan da öpmedi bende de suç belki de
Soran1 yılNasil aynısı yaa biraz açar mısın yasin kaç
Cevap sahibi1 yılAy saçmalama de manipüle olup kendini suçlamaya dünden razisin
Dedim ya senin kararın he devam edersen bu çocuk seni kafalar senden isteğini alır onu soylim
Sen çok akıllı iradeli olursan da zaten sana gıcık olur soğuk yapar
Yani iki ucu b0klu değnek
Soran1 yılNerden biliyosun kafalayacaginj beni tanımiyoorsun
Cevap sahibi1 yılKızım belki de bende de suç var diye şimdiden başladın kendinde kusur bulmaya
Neyseeeee sen bilirsin
Soran1 yılÇok sert tepkiler vermem lazım ki kendine gelsin
Cevap sahibi1 yılHeee ben verdim de noldu bir halta yaramadı
Dene öğren bak
Soran1 yılTamam deniycem
Soran1 yılBakalim ne olacak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılsizin kararınız bu ne isterseniz yapabilirsiniz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılO zaman sevgili ayaklarinda gezmeyecen hem sevgili ayaklarinda gezerim hem de yok dersen olmaz iki gun sonra sana güle güle der nasil olsa cok uzun sürmez
05 Yorumla
Soran1 yılSiz ne biçim insansınız yaa insan da değilsiniz aw
Soran1 yılOrtalıkta temiz kız birakmayacaksiniz sonra temiz kız arayacaksiniz
- 1 yıl
Temiz kiz kalmadi zaten sevgili ayaklarinda o.. buluk yapiyorlar temiz olmak istiyorsan sevgili ayaklarindan uzsk duracaksin sevgililik aşkım seviyorum ediyorum demek degil sizin o olmayan beyniniz almiyor bunu iste seks iliskisidir sevgili ayagi sana gelen ne yapacak seni seviyorum hadi yarin evlenelim mi diyecek beyin olmadigi icin tabi öyle zannediyonuz bunlar daha iyi günleriniz daha beter günleriniz gelecek Z Kuşagi olarak pislik icindesiniz sizden sonrasi gelenler sizden daha pislik olacak erkeklerin pesinde gezeyim parasini yiyim parasi olan kimse ona gideyim demeye devam edin siz
Soran1 yılTemiz kız kaldı buarada siz kendinizi o şekilde avutuyorsunuz kendiniz her haltı yediğiniz için temiz kız kalmadı zaten ya deyip o şekilde kendi kendinize avunun bakalım
Soran1 yılEvet böyleyiz az ea kalmış olsak bizim sevgilimiz bizi opemez o şekilde dudaktan öpmek hiçbir zaman masum değildir evlenirsin ya da nikahlanirsin Nişan yaparsın olabilir ama onlar olmadan bunu yapmak basitliktir ucuzluktur
1 yılizin verme sana sahip olmasına ki sende rahatsız oluyormuşsun
16 Yorumla
Soran1 yılEvet bunu yaptığımda soğuyacak çünkü
- 1 yıl
yapmasanda soğur burada sorun direk o ne yaparsan memnun olmaz izin versen fazlasını ister vermesen diretir ayrılmaktan başka çözüm yok
Soran1 yılÖyle deme yaa
Soran1 yıl:((((
Soran1 yılOlmaz dediğimde morali bozuluyor zaten
- 1 yıl
gercekler bunlar
Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. o iş öpmekle kalmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
07 Yorumla
Soran1 yılGerçekten mi
Soran1 yılYani öpüşmeden sonra başka şeyler de idter diyorsun öyle mi
Soran1 yılAşarsam devamını da ister diyorsun
Soran1 yılKesinlikle doğru
Gizli Üye(25-29)1 yılBildir bence ağırdan al
00 Yorumla
1 yılNereden öpmek istiyor
03 Yorumla
Soran1 yılDudaktan
- 1 yıl
Sen de istiyor musun peki
Soran1 yılAsla
1 yılİstiyorsan öpüş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 994 cevap paylaştı.
1 yılNormal
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım