Cinsel Yaşam Göğüslerimi küçültmeli miyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Göğüslerim 95d ve dik. Arkadaşlarım küçült diyor. Erkekler büyük göğüs sevmez diyorlar. Göğüslerimi küçültmeli miyim? Göğüslerimi küçültmeli miyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% 1 yıl erkekler büyük gögüs neden sevmesinküçükte seven var büyükte seven var..arkadaşlarınınki küçükse kıskanıyorlar belki sizi 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Büyükleri sevende çok ancak sana sırt ağrısı yapiyorsa olabilir 1 0 Yorumla
06sevda Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 60% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Baskasının sözüyle felan asla dediklerini yapma 1 0 Yorumla
Altair19 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Sağlık sorunu yaratmıyorsa dokunma çok istiyordan en fazla 90 1 0 Yorumla
zarifbiradam Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Ne kadar büyük ki. Bazı 95d ler çokta büyük olmuyor abartıldığı gibi 1 0 Yorumla
HovardaKirpi Takip Et Xper 7 Yaş: 30 1 yıl Kim diyomuş bee onu diyen işine baksın. Vayy bee demek 95 1 0 Yorumla
fakır_fukara Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl 95 cm sırtın varsa kilolusun demektir.D cup meme de dik olamaz yani kusura bakma yani. Diri duruyor olabilir ama dik olamaz D cup meme. 0 0 Yorumla
MawiTech Takip Et Guru Yaş: 109 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. ben erkek olarak söylüyorum büyük göüs seviyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Saglik sorunu yaratmiyorsa şu an hiç müdahale etme. Belki ilerleyen zamanlarda olabilir... 1 0 Yorumla
Reis0388 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 1 yıl Saçmalama asıl büyük severiz, onlar seni kıskandıklari için öyle diyor 1 0 Yorumla
kkarttallgibi Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 yıl Küçültme arkadaşların yanlış yönlendiriyor seni 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Aşkım erkekler büyük göğüs severler. Küçültme 😂 6 1 Yorumla Üyeyikayıpmıettikkk 1 yıl Seninkiler nasıllar Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Çok iyi sabah akşam yerim 1 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. 95D ve dik olması fizik kurallarına aykırı 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bayılırım sevmek ne kelime tam istediğim sevdiğim gibi 😍😍🔥🔥 1 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hiç okşattın yalattın mı onları peki 😍 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Orada mısın Yorumla
teomann35 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Nasıl bişeyler bunlar? 1 1 Yorumla teomann35 1 yıl Bi görelim cok meraklıyım cocuklar gibi 🙃☺️🙈 Yorumla
Üyeyikayıpmıettikkk Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Offff harikadır göğüslerin 1 1 Yorumla Üyeyikayıpmıettikkk 1 yıl Yalanması lazım şimdi Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. 95 olup dik olanı görmedim 1 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. arkadaşların büyük yanılıyor :) 1 1 Yorumla dreamliner61 1 yıl büyük iyidir :)görselde de... Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,4b cevap paylaştı. tam tersi. Arkadaşların kıskanıyor. 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı. 95D ve dik memeler efsane olur 🥵 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Kendin için yaşa sen mennunsan gerisi boş 1 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Ne gerenk var 1 0 Yorumla
Pool34 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Dik ise sorun olmaz 1 0 Yorumla
ffdark332 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl Sakın küçültmee 1 1 Yorumla ffdark332 1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
erkekler büyük gögüs neden sevmesin
küçükte seven var büyükte seven var..
arkadaşlarınınki küçükse kıskanıyorlar belki sizi
Büyükleri sevende çok ancak sana sırt ağrısı yapiyorsa olabilir
Baskasının sözüyle felan asla dediklerini yapma
Sağlık sorunu yaratmıyorsa dokunma çok istiyordan en fazla 90
Ne kadar büyük ki. Bazı 95d ler çokta büyük olmuyor abartıldığı gibi
Kim diyomuş bee onu diyen işine baksın. Vayy bee demek 95
95 cm sırtın varsa kilolusun demektir.
D cup meme de dik olamaz yani kusura bakma yani. Diri duruyor olabilir ama dik olamaz D cup meme.
ben erkek olarak söylüyorum büyük göüs seviyorum
Saglik sorunu yaratmiyorsa şu an hiç müdahale etme. Belki ilerleyen zamanlarda olabilir...
Saçmalama asıl büyük severiz, onlar seni kıskandıklari için öyle diyor
Küçültme arkadaşların yanlış yönlendiriyor seni
Aşkım erkekler büyük göğüs severler. Küçültme 😂
Seninkiler nasıllar
Hakkimi helal etmem sütüm haram olsun
Ne küçültmesi ki
Çok iyi sabah akşam yerim
95D ve dik olması fizik kurallarına aykırı
Bayılırım sevmek ne kelime tam istediğim sevdiğim gibi 😍😍🔥🔥
Hiç okşattın yalattın mı onları peki 😍
Orada mısın
sakın dokunma :D