Acı veriyor mu, hissi, duyguları nasıl anlatırsanız sevinirim merak ediyorum
Güncellemeler
1 yıl
Lan ben evli değilim aq sadece merak etmiştim erkekler doluşmuş hemen xdre-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft
Bence O gece heyecan olduğu için yapmayıp yatmak özellikle kadının daha sakin olmasını ve korku yasamamasini sağlar bi sonraki gün daha dinlenmiş olarak yapılabilir
Evlenmeyi tercih ettiğin için evlendin karşındaki adamı sevdin ve evlilik konusu insanın kendi isteğine bağlıdır tabi işin içinde görünmez bağ ve nasipte var
Sağlık olsun anladığım kadarıyla evlenmeyi istemedin ama yapabileceğin bir şey de yoktu ve karşındaki kişi seninle evlenmek istediği için sende yapacağım en mantıklı şey ve bu şekilde olsun mutlu olurum dedin
Ya benim fobi gibiydi biliyon mu mutsuz olurum korkusu vardı ama boşunaymış korksan da olucaksa olur olmayacaksa olmaz yani ne yaparsan yap bunu değiştiremezsin. Evlilik insanın bakış açısını çok değiştiriyor ve olgunlaştırıyor. Ben yaklaşık 1,5 senelik evliyim 26 senede bu kadar olgunlaşmamıştım.
Aydınlanma seviyene bu yaşlarda erişmişsin bu her insana göre farklı bir durum ve önyargılar kırılması zor yinede imkansız olmayan olaylardır sende kırmışsın bu güzel bir şey ✨ Ne yaparsan yap bunu değiştiremezsin kısmına katılmıyorum insan belirli olayları değiştirebilir-yönlendirebilir. birçok farklı olasılık mevcut arasından sen seçim yaparsın
Kaderi çabalayarak yazan sensin ve belirli olayları değiştirme gücün var hepsini olmasa da özgür iraden ile seçip etkileyebileceğin ve bunun sonucunda farklı olasılıkların açıldığı tüm bunların sonucunda ise asıl olayın insanın kendi yüksek bilincine erişmesi-olgunlaşması olduğunu sen dahil çoğu insan bilmiyor
Kaderin zaten sözlük anlamı senin neyi seçip seçmeyeceğini Allahın önceden bilmesidir. Ama bazı şeyleri ne yapsan değiştiremezsin. Bunu ileride anlarsın, hayatta senin elinde olmayan çok şey var. O yüzden kul kurarmış kader gülermiş dedim. Dediklerin mantık olarak doğru ama hayat insanlara çok yol sunuyor. Vazgeçtiğin yollar için bazen düşünsende onların daha kötü olmayacağı ne malum? Bunu bilemezsin hayat bilinmezlik üzerine kurulu. Sen elinden geleni yap gerisi Allahtan. Kısmetinde ne kadar varsa o kadar alirsin.
Dini bir cevap yinede güzel yazı olmuş kusura bakmayın sizi y*baz kesimden sandım dediğiniz gibi hayatta birçok olasılık var bunları bilmek zor hatta buna benzer bir deney var araştırmanızı tavsiye ederim faydalı olur daha çok kuantum fiziği ile ilgili içinde de birçok olasılıklar ve paralel boyut olayları var 'Schrödinger'in Kedisi Deneyi' (Bende bundan söz etmiştim hayatta belirli olayları değiştirme gücümüz var sizde hepsini değiştiremeyiz deyip Mefhum-u Muhalif yaptınız yani her şeyi değiştiremiyorsak belirli olayları değiştirme gücümüz var)
Deneyleri severim böyle araştırmaları da. Aynen son cümlen dediklerimi kapsiyor. Örneğin doğacağın aileyi değiştiremezsin. Ve bu aile senin psikolojini ister istemez etkileyecek. Ama nasıl ve ne düzeyde etkileyeceği kişinin algısına bağlı. Ya da sen mesela (belli ki okuyorsun) çok uğraş verdiğin bir sınavı kazandığında belki de istediğin yere atanamayacaksın, torpil dönecek. Ya da hayallerinde ki gibi iyi bir iş buldun verimin çok iyi iken patron senden daha düşük verimli birini senin üstüne getirecek. Bunlar basit örnekler ve daha nicesi. O yüzden devreye kader ve kısmet giriyor. Tam anlamıyla muhafazakar da değilim seküler kesimde.
O daha çok kaderden ziyade kelebek etkisine giriyor yapılan küçük bir seçim ve olay daha büyük olayları tetikleyebilir birisinin yaptığı bir seçim diğer kişinin hayatına etki edebilir burada da devreye insanın kendi frekansı ve enerjisi giriyor+zeka ve bilgeliği Kısmet dediğiniz kısım doğru olabilir çünkü insanın nasibi ne olursa olsun yinede kendisini bulur olayını biliyorum Kader dediğimiz şey tam olarak bunları kapsamıyor dediğiniz daha çok deprem oldu insanlar ö*dü yapacak bir şey yok kader diyenler gibi olmuş sanki..
Dediklerin felsefik terimler olabilir. mesela aslında dua anlami tasiyan ‘’evrene mesaj yollamak’’ eylemi gibi😂😂😂 terimlere takilma denilmek istenilene odaklan:)) deprem konusu uzun bir mevzu. Ama dilersen girelim. Deprem bir doğa olayı evet ama orada hangi binanin yikilacagi ve kimlerin olecegi cok farkli bir durum. Yani hatali yapilmis bir bina ve senin onu bilmeden orada oturman veya depremde nerede bulunduğun ayri konu. Keza depremde cok yer yikildi tabiki bu sebepsiz degil ama o binada 10 kişiden 1 i hayatta kalıyorsa buna ne diyeceksin? Yani tam anlatamiyorum isim var Şu an ama denilmek istenileni anlamissindir insallah.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bence O gece heyecan olduğu için yapmayıp yatmak özellikle kadının daha sakin olmasını ve korku yasamamasini sağlar bi sonraki gün daha dinlenmiş olarak yapılabilir
Ilk gece cok uzun oluyor ya 😊
Bu biraz ciftlerin bilgisiyle guzellesen bisey
Bilmiyorsada kotu bi geceden ibaret
İlk gece de kocanı boylu boyunca sırtüstü yatırıp. Senin üstüne çıkarak ilk girişi yapman acı çekmeni azaltır.
Tecrübeli birine sor erkek rahatlatırsa sıkıntı olmaz
çok değişken dinamiklar var... acıyan var acımayan var... zevk alan alamayan... vs vs
Heyecanlı acı yok ilk defa olacak ise biraz yavaş olmakta fayda var
Şimdi erkekler dolusur buraya ilk gece skilms gibi
Merak mı ettin
yorumları okumaya geldim😂😂😂
acımaz merak etme
Brda olmaz o
Rahat ol
Yasayinca gorursun
Yoo..
O zaman ruyanda
Yok ondan bahsetmiyorum evlenmicem
Kahinsin heralde gelecegi gordugune gore
Ne alaka la bu insanın tercihine bağlı bir şey
Bende öyle diyodum evlendimde o yüzden😂😂😂
Evlenmeyi tercih ettiğin için evlendin karşındaki adamı sevdin ve evlilik konusu insanın kendi isteğine bağlıdır tabi işin içinde görünmez bağ ve nasipte var
Yo hiç tercih etmiyodum aslında evlilik benim için korkutucuydu ama uzun ilişki olunca özellikle erkek evlilik istiyor
Nasıl yani istemeyerek mi evlendin zorla mı
Hahahaha yok zorla değil ama evlenmeyip ne yapcaktım evli hayatı yaşayamayacağıma göre
Kariyer?
Hahahaah doktor mühendis öğretmen mimar vs olmadigin sürece kariyer zor güzelim özelde harcanıyorsun😂😂😂
Sağlık olsun anladığım kadarıyla evlenmeyi istemedin ama yapabileceğin bir şey de yoktu ve karşındaki kişi seninle evlenmek istediği için sende yapacağım en mantıklı şey ve bu şekilde olsun mutlu olurum dedin
Ya benim fobi gibiydi biliyon mu mutsuz olurum korkusu vardı ama boşunaymış korksan da olucaksa olur olmayacaksa olmaz yani ne yaparsan yap bunu değiştiremezsin. Evlilik insanın bakış açısını çok değiştiriyor ve olgunlaştırıyor. Ben yaklaşık 1,5 senelik evliyim 26 senede bu kadar olgunlaşmamıştım.
Aydınlanma seviyene bu yaşlarda erişmişsin bu her insana göre farklı bir durum ve önyargılar kırılması zor yinede imkansız olmayan olaylardır sende kırmışsın bu güzel bir şey ✨
Ne yaparsan yap bunu değiştiremezsin kısmına katılmıyorum insan belirli olayları değiştirebilir-yönlendirebilir. birçok farklı olasılık mevcut arasından sen seçim yaparsın
Ah canim ah kul kurarmiş kader gülermiş
Kaderi çabalayarak yazan sensin ve belirli olayları değiştirme gücün var hepsini olmasa da özgür iraden ile seçip etkileyebileceğin ve bunun sonucunda farklı olasılıkların açıldığı tüm bunların sonucunda ise asıl olayın insanın kendi yüksek bilincine erişmesi-olgunlaşması olduğunu sen dahil çoğu insan bilmiyor
Kaderin zaten sözlük anlamı senin neyi seçip seçmeyeceğini Allahın önceden bilmesidir. Ama bazı şeyleri ne yapsan değiştiremezsin. Bunu ileride anlarsın, hayatta senin elinde olmayan çok şey var. O yüzden kul kurarmış kader gülermiş dedim. Dediklerin mantık olarak doğru ama hayat insanlara çok yol sunuyor. Vazgeçtiğin yollar için bazen düşünsende onların daha kötü olmayacağı ne malum? Bunu bilemezsin hayat bilinmezlik üzerine kurulu. Sen elinden geleni yap gerisi Allahtan. Kısmetinde ne kadar varsa o kadar alirsin.
Dini bir cevap yinede güzel yazı olmuş kusura bakmayın sizi y*baz kesimden sandım dediğiniz gibi hayatta birçok olasılık var bunları bilmek zor hatta buna benzer bir deney var araştırmanızı tavsiye ederim faydalı olur daha çok kuantum fiziği ile ilgili içinde de birçok olasılıklar ve paralel boyut olayları var 'Schrödinger'in Kedisi Deneyi'
(Bende bundan söz etmiştim hayatta belirli olayları değiştirme gücümüz var sizde hepsini değiştiremeyiz deyip Mefhum-u Muhalif yaptınız yani her şeyi değiştiremiyorsak belirli olayları değiştirme gücümüz var)
Deneyleri severim böyle araştırmaları da. Aynen son cümlen dediklerimi kapsiyor. Örneğin doğacağın aileyi değiştiremezsin. Ve bu aile senin psikolojini ister istemez etkileyecek. Ama nasıl ve ne düzeyde etkileyeceği kişinin algısına bağlı. Ya da sen mesela (belli ki okuyorsun) çok uğraş verdiğin bir sınavı kazandığında belki de istediğin yere atanamayacaksın, torpil dönecek. Ya da hayallerinde ki gibi iyi bir iş buldun verimin çok iyi iken patron senden daha düşük verimli birini senin üstüne getirecek. Bunlar basit örnekler ve daha nicesi. O yüzden devreye kader ve kısmet giriyor. Tam anlamıyla muhafazakar da değilim seküler kesimde.
O daha çok kaderden ziyade kelebek etkisine giriyor yapılan küçük bir seçim ve olay daha büyük olayları tetikleyebilir birisinin yaptığı bir seçim diğer kişinin hayatına etki edebilir burada da devreye insanın kendi frekansı ve enerjisi giriyor+zeka ve bilgeliği
Kısmet dediğiniz kısım doğru olabilir çünkü insanın nasibi ne olursa olsun yinede kendisini bulur olayını biliyorum
Kader dediğimiz şey tam olarak bunları kapsamıyor dediğiniz daha çok deprem oldu insanlar ö*dü yapacak bir şey yok kader diyenler gibi olmuş sanki..
Kader ilk başta belirttiğiniz gibi değiştirilemeyen kurallar olabilir doğacağımız aile ırkımız.. vs
Dediklerin felsefik terimler olabilir. mesela aslında dua anlami tasiyan ‘’evrene mesaj yollamak’’ eylemi gibi😂😂😂 terimlere takilma denilmek istenilene odaklan:)) deprem konusu uzun bir mevzu. Ama dilersen girelim. Deprem bir doğa olayı evet ama orada hangi binanin yikilacagi ve kimlerin olecegi cok farkli bir durum. Yani hatali yapilmis bir bina ve senin onu bilmeden orada oturman veya depremde nerede bulunduğun ayri konu. Keza depremde cok yer yikildi tabiki bu sebepsiz degil ama o binada 10 kişiden 1 i hayatta kalıyorsa buna ne diyeceksin? Yani tam anlatamiyorum isim var Şu an ama denilmek istenileni anlamissindir insallah.
normal bi gece