Cinsel Yaşam konusunda 385 cevap paylaştı. Bu hesap ödeme olayında bence kimde ödeyebilecek durum varsa o ödemeli diye düşünüyorum. Erkek ödeyebilecek durumdaysa "her zaman" olmamakla birlikte bir ağırlık koyabilir bu kadının hoşuna gider. Ama her zaman da yükü erkeğe yüklemek doğru olmaz. Arada paylaşmak güzeldir değil mi gizli? Bu fb bile olsa :D
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılIki ayri oda tutmussunuz, ikiniz de kendi odanizi oduyorsunuz. Otel masrafi konusunda herkes kendi odasini odemeli. Isin icine icecek, cerez vb eklerseniz bir o bir sen odersiniz. FB olayina hesap durumunun verdigi gerginligi katip tadinizi kacirmayin.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılBaktığın zaman karşılıklı zevk aktivitesi sonuçta. Neden erkek ödesin ki 😄 hani kadın erkek eşitliği? 😂 Ha hem veriyorum bir de üstüne para mı vercem dersen o da işin farklı kısmı oluyor ki onu zaten biliyorsundur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAfedersin de kendini keriz yerine koydurtma o nasil bir eziklik yari yarıya teklif ediyor ondan fb falan olmaz kac ondan bencil ve cimrinin teki daha kaliteli fb ler var
14 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYokmu baska fb adayin
Cevap sahibi1 yılBu gayet olağan duruyordu sana bunu söyleyen bir ergen icin sasirma bence bütün masraf bana ait de gelir saka gibi birde üzerine para ver
Soran1 yılYa insanlara kolay güvenemiyorum
Cevap sahibi1 yılBu gayet normal fakat guvendigin insanlarda suistimal edebiliyor yanıltabiliyor insani fiyasko çıkabiliyor ama bu ergen belli etmiş kendisini nerdensin sen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
İki taraf da seks işçisi değilse, Alman bi' zahmet
11 Yorumla
Soran1 yılMantıklı bence
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Erkek öder ama alman da olabilir kadın düşüncesi ben vajina veriyorum erkek düşüncesi karşılıklı tatmin hesap da öyle olmalı
10 Yorumla
1 yılGariban erkegin neyiyle fb oluyosun sal gitsin uc kurusun hesabini mi yapiyo
21 Yorumla- 1 yıl
Dimi. Üste para vermeli hatta 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı.
1 yılS.. kecek adam paradan kaçıyorsa bir de düşünüyor musun hâlâ
03 Yorumla- 1 yıl
Ahaha yazııııkkkk
Soran1 yılYa benden kısaydı özgüvenini zedelemiş olabilirim
- 1 yıl
Parası yok bence. Sanalda kalacak zannetti belki de. S.. kmeye götü yememiş.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılAdama ilgisi olan sensin :)
Butun otel parasini ver dese de verirsin :)
04 Yorumla
Soran1 yılYoo aylardır o istiyor
- 1 yıl
Birbirimizi kandırmayalım Pakize:)
Zaten senin ortak para vermen aptallık da ama adam da istese butun parayi sana verdirtir
Soran1 yılSana öyle yaptırdılar demek ki
- 1 yıl
:)))) kızacak birsey yok burada
1 yılSen de gecelik para iste, verirse ordan ödersin. Karlı da çıkarsın
010 Yorumla
Soran1 yılO kadınlardan değilim d fblik farklı bir kavram
- 1 yıl
Fb nin kavramını biliyorum. İkiniz de bu yola başkoyduysanız alman usulü normaldir. Ya da sen öde ben sana sonra öderim deyip engelle.
Soran1 yılHahah ya ilkim olan çocuk sonki dediğini yapmıştı
- 1 yıl
Bu işi yapıcaksan ve otel masrafı ödemek istemiyorsan iş bittikten sonra kaçmanın yolunu bulucan. Bi yol daha var. İşiniz bittikten sonra oğlanın ensesine sopayla vurup bayılt. Onun telefonunda sana ait ne varsa sil. Kendi telefonundan da onu engelle otelden çık. Hesabı da onun ödeyeceğini söyle.
Soran1 yılHahah ya saçmalama sadece fikirleri merak ettim arkadaşlarım keriz misin ödüyorsun diyor
- 1 yıl
Söyle ona o zaman. Masrafları ödemiyorsa gitme. Maddi durumun iyiyse de takma kafaya. Zevkine bak, takıl.
Soran1 yılArkadaşlarım keriz diyor açıkca sadece ona takıldım d
- 1 yıl
Arkadaşa bakarsan her şey kerizlik.
Soran1 yılYa ilkimde her şeyi ben ödemiştim keriz demekte haklılar sanırım d oda yetmiyormuş gibi çocuk herkese anlatmıştı ondan sonra hiç yapmadım
- 1 yıl
Bi sevgili yapsan da onunla devam etsen. Hem ücretsiz hem de daha riski az.
1 yılSen bi evden dışarı çıkmayı başar da. Fb hayali kuruyosunuz
07 Yorumla
Soran1 yılHerkes sen değil d
- 1 yıl
Sg velet
- 1 yıl
Hahahahah: dd komedi aw
- 1 yıl
Fb dahi adayı dahi silklemiyor seni, nasıl, bi tipsizsen artık
Soran1 yılSlavım 176 mavi göz süt beyaz ten modellik geçmişimde var her erkek yanımda özgüvenli hissedemiyor ağlama sana veren yok diye
- 1 yıl
Yaşadığın gün kadar deneyimim var. Evli erkeklere yamanan, onlardan da yüz bulamayan, üç kuruşun, hesabıyla gecelerini heba eden, anne babanın varlığından başka yaşamda hiçbir niteliği olmayan sosyal vasıfsızın tekisin
Soran1 yılHahaha ben annen değilim
Gizli Üye(25-29)1 yılAşkım sen öde parasınida çekmece ustune bırak😃😃😃 tabikki o odeyecek
28 Yorumla
Soran1 yılYa sicilde göeünmesin diye iki ayrı oda tuttuk herkes kendininkini ödüyor bana saçma geldi tabi ama
Cevap sahibi1 yılEvli sanırım sicil ne alaka ya sacmalama
Soran1 yılBen savcılığa hazırlanıyorum oda memur d
Cevap sahibi1 yılYnede sorun olmazki sonuçta sicillik bsey değil sanki suç işliyor jaja
Soran1 yılYa bilmiyorum zaten hayatımda bir kez yaptım ama keşfette vs gördüm ne olur ne olmaz diye düşündüm
Cevap sahibi1 yılAşkım zte fckbdy olayında gizli ol evet bu doğru ama otel vs ödemeyi geç saçmalama ayrıca ucuzada gtme bende pavyon çalıştırıyorum gbi konuştum jajajaj
Soran1 yılHahaha ya çok samimisin arkadaş olmayı isterdim ne yargıladın ne kızdın
Cevap sahibi1 yılKafa kızimdir😃 yok zten herkesin kendi tercihi ama doğru kişilerle çöp onsanlarla değil buda bı tercih saygı duyuyorum ama canım sapan adamla otelini ödemeyen biriyle olma sakın değerini bil orası ayri
1 yılOrtak ödenebilir ya da ben ödeyebilirim farketmez amaç eğlenmek ihtiyaçları gidermek
01 Yorumla- 1 yıl
Neden ekti 😄
Gizli Üye(30-35)1 yılVajinani kendinden öte seks yaptığın erkek için temizlemeyecek misin? Bacakların kolların vs. Bunların parasını da paylaşalım de 😛
03 Yorumla
Soran1 yılIy ne alaka ama kıyafet parfüm vs gibi masraflara bakarsak kadınlar her halükarda daha fazla veriyo
Cevap sahibi1 yılYa örnek verdim. Kastettigim şey tam da dediğin
Cevap sahibi1 yılBir diğer unsur. Anal var mı?
Gizli Üye(45 üstü)1 yılYa gel her şeyi ben ödeyeyim. Elini sıcak sudan soğuk suya sokmayayım. Hediyelere, ilgiye boğayım.
08 Yorumla
Soran1 yılParam var zaten varlıklı ailenin kızıyım
Cevap sahibi1 yılTamamda mesele para değil ki. Birincisi onun medeni durumu ne? Bekarsa neden evi yok?
Ne zamana kadar otel odalarında sürüneceksin? Senin gibi bir kadınla birlikte olmak için ne yaptı?
Bunun gibi bir sürü soru var kafamda.
Soran1 yılE yeni bitti okulu normal d büyük değiliz ki ben 20 o 22
Cevap sahibi1 yılPeki ne diyeyim, iyi eğlenceler. Bu dünyada her şeyi gördüm de bir adaleti birde layığını bulmayı göremedim.
Soran1 yılYa ne yapıyım layığı bekleye bekleye 20 yıl hiç sevgili yapmadım. slavım sarışın süt beyaz ten mavi göz 176 boy 🧿 0 sevgili beklemekten yoruluyor insan
Cevap sahibi1 yılRüya gibisin, kem gözlere gelmeyesin. Bahtında, hayatında fiziğin gibi güzel olsun.
Soran1 yılYaaa çok teşekkür ederim 🫶🏻🧡
Cevap sahibi1 yılRica ederim, hoş ve esen kal.
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılolur mu oyle sey erkek oder tabı gercek bır erkekse
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılo zaman evli yakısıklı bulucaksın basın agrımıcak:)
02 Yorumla
Soran1 yılAllah ıslah etsin kınamıyorum
Cevap sahibi1 yılNeden oyle dedin:)
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Cok itici. Erkek ofert alman usulu nedir yaaa
10 Yorumla
1 yılPara varsa ben yoksa eşit veya kadın olabilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 459 cevap paylaştı.
1 yılYarı yarıya olabilir arada sen arada o olabilir
05 Yorumla
Soran1 yılArkadaşlarım kerizce buluyor bunu
- 1 yıl
Niye
- 1 yıl
Çünkü o arkadaşların hayatı bedava yaşamaya alışmış. Sürekli her şeylerini birilerine aldırmaya alışmış. Kendileri zevk aldıkları halde para ödemeye hiç yanaşmazlar çünkü yolunacak kaz, erkek diye sırtına binilecek eş ek var ne de olsa. Erkek ödemeli diye zorba dayatma ve sebep bulup kılıf geçirmelerini yemiyoruz artık. Dünyanın en güzel kadını da olsa niyeti sırtıma maddi manevi anlamda binmek ise temas bile etmem midem bulanır ve o an biter her şey
Soran1 yıl@yeniisfikri ya sonuçta oda bür ananın evladı bence haklısın
- 1 yıl
Hala kaliteli kadınların çok az da olsa varlığını biliyorum ve o kaliteli kadınlara saygı duyuyorum. Teşekkür ederim sayın gizli soran kişi :)
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. O ney tabikide o ödeyecek
02 Yorumla
Soran1 yılYa sicilde gözükmesin diye iki ayrı oda tuttuk herkes kendi pdasını ödüyor fjdk
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılFB varsa ben karşılarım yemeğini masrafını.
00 Yorumla
1 yılBende isterdim
01 Yorumla- 1 yıl
Tüh be ekildin
Gel
Gizli Üye(36-45)1 yılAdam komple cimri:)
012 Yorumla
Soran1 yılKahveyi vs ödemişti dkdm bilmiyorum oladabilir bir itici geldi şimdi
Cevap sahibi1 yılAklını kullan be deli :) adammı yok
Soran1 yılBuluşmasam mı ama beni tavlamayada uğraştı baya gece 3/4 te görmeye geldi şehrin diğer ucu bir kaç sefer benzinini vs ödemedim
Cevap sahibi1 yıl:) ne iyi kadınlar var valla bravo bize denk gelmez benzine kadar düşünüyor
Soran1 yılBen babacı büyüdüm babamda kadın erkek eşitliğine savunan biriydi o yüzden detay düşünüyorum fakat babam hiç bir zaman kadın parası almadı, hesap ödetmedi tam centilmendi
Cevap sahibi1 yılMevzu centilmenlikten öte burada. Paran coksa takılmazsın
Soran1 yılEskiden o mantıkla bakardım ama erkek (arkadaş sadece) arkadaşım sen manyak mısın ödüyorsun dedi. Haklıda
Cevap sahibi1 yılBencede :) manyakmısın
Soran1 yılEkti bugün ailesi ısrar etmiş şehirdışındaydı geri gidecek ama yarında ben istemiyorum o kadar hazırlandım saatinde buluşma yerine gittim öküz söylemiyor bile arıyorum telefonu açmıyor en son mesaj attı ailemi ikna ederim sandım vs dedi
Cevap sahibi1 yılYuh sen cocukla berabersin bence canına yazık:)
Soran1 yılBeraber değilim bir yıla yakındır istiyor d ne olduysa
Cevap sahibi1 yıl:) amaaan sallasana hangi şehirdesin
Beleşe kiz bulmus tabi erkek
03 Yorumla
Soran1 yılYa başkasının ödemesi hoşuma gitmez ama bence erkek ödemeli
Soran1 yılBenim lazerim, bakım ürünlerim, hatta tüm bunları geç bir parfümüm aynı paraya denk fazla zaten
1 yılSen öde
10 YorumlaKarşılıklı
10 Yorumla
1 yılBence öyle olmas erkek öder
00 Yorumla
1 yılKadın ödemeli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hemen bırak onu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılErkek
00 Yorumla
1 yılErkek yaa
00 YorumlaBen olsam öderdim canım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. ortak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılher şey dahil bende
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkek
00 YorumlaDeğiştir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılErkek