Gizli Üye(36-45)1 yılBu aslında beraber olduğun kişiye bağlı. Yaptıktan sonra değmeyeceğini düşündüğün biri olursa pişmanlık olur ama endişelerden korkulardan uzak tutan biriyse ilk günler tuhaf hissetsen de genel olarak etkilenmezsin
02 Yorumla
Soran1 yılEvet aslında bu daha mantıklı geldi. Gerçekten soruyla alakalı cevap yazdığın için minnettarım
Cevap sahibi1 yılRica ederim ne demek. Bizzat yaşadığım yakınen bildiğim bi konu da olunca paylaştım sadece
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılKizlar benim gozumde birer elmas degerinde , cok el deydimi isigi soner. Ve el izi kalir.. evlenmeden once bir iliski yasamadim. O yuzen oyle bir mahcubiyetim olmadi ⚘️
01 Yorumla
Soran1 yılEvet ben de öyle düşünüyorum. Yapmam ama bir an düşününce eğer yapsam kesin mahcubiyetten ölürüm gibime geliyor 💜
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ilişki yaşayıp Yurda gelince hayatı sorgulayan kız sorusu Bu nerede görsem bilirim ben
04 Yorumla
Soran1 yılBaya biliyorsun yalnız tebrik ederim MDLSMKS
Soran1 yılÇok zavallısınız gerçekten şu yorumlara bak. Evlilik dışı bişey yaşamayı düşünmüyorum eğitimimi de yurtta tamamlamadım. Yurt yüzü görmedim. İnsanlar bir soru sorunca sadece konuyla alakalı cevap vermeyi kendinizce a*ptalca yorumlar yazmayı ne zaman öğrenirsiniz acaba?
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Oluyor ama alınan keyifli görünce tekrar tekrar istiyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOlmuyorum. Çünkü kendim yapıyorum ve istiyorum ve bundan mutlu oluyorum kendi tercihlerim kendi yaşantım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen yarın evleneceğin insana ne diyeceğini düşün. Evlenene kadar beklemek bu kadar zor mu yani. o kadar azgınsan git video izle mastürbasyon yap ama kendini bu duruma sokma. Ama senin için bu iş bitmiş gibi.
010 Yorumla
Soran1 yılNasıl karar veriyorsunuz ya buna sadece soruma cevap arıyorum benim iki bacak aramı düşünmene gerek yok.
Cevap sahibi1 yılbanane senin iki bacak arandan. sorundan böyle anladım, böyle cevap verdim.
Soran1 yılKitap okumanı tavsiye ederim.
Cevap sahibi1 yılmerak etme bu yaşıma kadar 100den fazla kitap bitirdim ben :D
Soran1 yılHarikasın (!)
Cevap sahibi1 yılsen harikasın demen için yazmadım bunu (!)
Soran1 yıl100den fazla kitap bitirmiş ama yazdığım tek kelimeyi bile anlayamamış bir de sonuna ironi işareti koymuş kahroldum lütfen git o kitapları bir daha oku dmdpdmldmxs
Cevap sahibi1 yılaman aman kahrolmuş birde :D ne kadar umurumdasın bir bilsen :D tamam yarın başlıyorum sırf sen söyledin diye kütüphanemi baştan bitireceğim söz :D
Cevap sahibi1 yılsende git başkalarıyla seks yap boş durma. aklına gelmişken, gerçekleştir.
Cevap sahibi1 yılbu hayattaki tek amacınız bu zaten.
1 yılOlmuyorlar bence sen yapmadın sanırım? Ondan korkuyorsun
09 Yorumla
Soran1 yılEvet yapmadım düşününce de o sonuca vardım
- 1 yıl
Yaş kaç ki?
Soran1 yıl23
- 1 yıl
Sevgilin var mı ki yapmak icin
Soran1 yılSevgilim de yok
- 1 yıl
Sjsjsjs yani sokaktan birini çekip yapmak sıkıntı
- 1 yıl
Yorumda konuşmak biraz zor oluyor
Soran1 yılAmacım konuşmak değil di zaten :s
- 1 yıl
Benim öyle belki sjsjs haha
Değişik his yaşadın mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı.
1 yılNeden olalım ki anlamadım?
00 Yorumla
1 yılNeden?
Yetmedi demek00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYok. sen çde oluştu mu?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılsanmam
00 Yorumla
1 yılNeden olayım k, i
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılAilem yok
00 Yorumla Yok olmuyor.
00 YorumlaOluyor
00 Yorumla
1 yılBence olunmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAnnen anlar gibi mi hissederdin
02 Yorumla
Soran1 yılAnlar gibi değil de şöyle evlilik dışı bana etik gelmiyor ve aileme de gelmiyor. Etik olmayan bişeyi yapsaydım mahcup olurdum vs
Cevap sahibi1 yılTadını alınca da böyle der miydin acaba
Gizli Üye(25-29)1 yılNiye olsun ki
03 Yorumla
Soran1 yılBilmem ben biraz öyle hissederdim nedenini bilmiyorum sadece benim gibi düşünen var mı diye merak ettim ama çoğunluğu hayır diyor 😄
Cevap sahibi1 yılYaşın küçükse ondan olabilir tabi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar