Görüştüğümüz süreçte saçma sapan hareketlere sahipti. Bildiğin görüştük ama ya parkta ya sahilde. Kendine bira aldı bu adam yeri geldi çişi gelince gitti çimlere işedi ve geldi midem bulandı. Normal konular konuştuk. Yok kadınlar itaat etmeli işte söz dinlemeli ataerkil biriyim diyen birisi. Bana attığı mesaj şu, Sen varya tam bir odunsun, ayık kafayl çekemiyorum seni ama, sana ne zaman tatlılık yaptıysam kafam güzeldi ya ezigi seni, al liberal feminist görüşlerini bi tarafına sok ya malı eziği dedi çok kötü hissettim. Hemen yedin ya malı skmk için bile katlanamıyorum sana yazmış normal konuşuyorduk halbuki çok kırıldım… ona duyguların çok temizdi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılAh be kendinizi daha çok degersizlestirmek için daha ne yapmasını bekliyorsunuz.
Cidden böyle öküzlere o saf temiz duygularınızı heba ediyorsunuz ya inan hiç üzülmüyorum
Çünkü hakediyorsunuz. İyi yapıyor bu öküzler size böyle davranarak
Herkes tercihlerin bedelini öder04 Yorumla
Soran1 yılBana hep öylesin böylesin dedi benim daha önce hiç ilişkim olmadı hep kendimde eksik aradim belki ondan devam etti bilmiyorum ama çok üzüldüm
- 1 yıl
Narsist manupletif birisi ve onun söylemlerinden kendinde hata arıyorsun
Cidden iyi misin sen
Bir insan bu kadar kendine kötülük yapmak için caba harcar mi
Soran1 yılManipülasyon lafina inanmıyormuş bu medyanın kadınları kandırmak için uydurdugu şeylermiş öyle dedi. Haklısın ne desen
- 1 yıl
Cidden böyle öküzlerde ne buluyorsunuz hiç anlam veremiyorum
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Görüştüğün tam bir odunmuş, adamın niyeti senle cinsellik yaşayıp gitmek olduğu wcik o pis hareketlerde ödülünün yüze çıkmış halidir insan sevdiğiyle evlenmeden içki içmesi abes durumdur at gitsin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
13Cevap
Feministlik yapmışsın ama adam ataerkillikten bahsetmiş ama bağımlılıklarına düşkün adam yani boş
06 Yorumla
Soran1 yılHayır neyin feministliği bir şey olmadı sadece bir kere konuşmuştuk o konularla ilgili o kadar ordan buraya getirdi normal mi bu nasıl bir tepki
Soran1 yılBir insan sana saygısxlık yapmadıysa normal konuşurken bunu yapar mısın yani normal mi Allah askina şok oldum ve çok üzüldüm
Soran1 yılTamam ama saygısxlık yapmadıysa durduk yerde böyle demezsin narsistik birisi gerçekten bun
Nerden buluyorsunuz
Erkeklikten haberi bile olmayan bu hasereleri anlamiyorum05 Yorumla
Soran1 yılEn erken kendisiymiş uzun boyluymuş yakışıklıymış kendini kanıtlamaya ihtiyacı yokmuş
- 1 yıl
Erkek dedigin bi kadina kahve ismarlar ilk bulusmada ve bi cicek alir
Kadini orada burada surudurmez edepsizlik etmez alkol de almaz
Daha anlatirimda neyse
Senin gibi hatunlar boylelerine bakiyor ne diyeyim
Olgun erkek bakin kendinize her alanda kendini gelistirmis
Isi gucu en azindan bi arabasi olan ve saygili olan birilerine bakin
Soran1 yıl31 yaşında bu adam: ve bana dedi ki ben 31 yaşındayım 15-16 yaşında gibi ilişki yaşayamam daha iki kez buluşmuşum o da parkta evine gitmedim diye demediğini birakmadi o işte öyle erkeklerden değilmiş beni prenses gibi hissettiremezmiş liberal değilmiş hümanist değilmiş ne alakası var dedim ki dışarıda bulusalım
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. 3-5 hamle yapmış, * anlayınca da bunları yazmış çok takılma
07 Yorumla
Soran1 yılSen yapar mısın böyle yani karşındaki kadına böyle saygısızlık o sana yapmamasına rağmen seni sevdiğini bilmene rağmen
Soran1 yılYani isnain amacı farklı bile olsa bu kadar çirkinleşmeye gerek var mi çok üzüldüm
Soran1 yılDeğer vermiştim hiç kötü bir şey demedim hiç onu kötü hissettirmedim karşılığında bunu görmek çok ağrıma gitti tamam iki insan beraber olmayabilir ama bu da olmamalı
Soran1 yılSürekli bana beni sevdiğini biliyorum yazdi. Yazarken küfür ederek yazmaya başladı uyardım ancak devam etti. Hayır narsist midir nedir
Karekteri bozukmuş. Sinirlerini bozmuş. Saygısız ve anormal biri.
10 Yorumla
1 yılamacı belliymis zaten boyle ukala biriyle niye konustun ki
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılsen ciddi misin nasıl sogumadin hala üzerine soru yaziyorsun bunun
02 Yorumla
Soran1 yılHayır soğudum sadece gururuma çok dokundu çok kötü hissediyorum
Cevap sahibi1 yılyapıştır sen de lafı evini adresini biliyor mu bu senin sal başından manyak bi tipe benziyor
Gizli Üye(36-45)1 yılUcuz atlatmışsın, senin için berbat bir seçim olurmuş…
02 Yorumla
Soran1 yılAnlıyorum da benim suçum ne? Hayır adama bir saygısızlık yapmadım bir şey yapmadım aksine elimden geldiğince iyi davrandım. Sadece ilk günden yeni tanıdığım biriyle yakınlaşmak istemedim bu da suç oldu.
Cevap sahibi1 yılİlk günden buluşma mekanı, adamın hareketleri her şey yanlışmış. Hatta asıl yanlış adamın kendisiymiş.
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Senin üzüleceğin bi durum yok aksine sevinmelisin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. bunu çekmek zorundamısın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Belki normaldir amasyada
00 Yorumla
1 yılKedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş
00 Yorumla
1 yılTamamen karakter eksikliği.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl30 yasindan sonra o adamlara mi kaldin
013 Yorumla
Soran1 yıl30 yasinda degilim
Cevap sahibi1 yıl35 mi
Soran1 yılHayır daha küçük
Cevap sahibi1 yılKac soyleyecegine hala asagi yukari oynuyoruz
Soran1 yılÖnemi mi var
Cevap sahibi1 yılVar
Soran1 yılHiç bir önemi yok adam manyagın teki
Cevap sahibi1 yılSende gorusmussun sende de sorjn var
Soran1 yılEvet bende de sorun var haklısın
Cevap sahibi1 yılBegenmiissin bi de
Soran1 yılEskiden hoslaniyordum unideyken daha önce sevgilim de olmadı öylesin böylesin diyip sürekli beni yetersiz hissettirdi hep kendimde sorun aradim belki duzelir diye psikolojim bozuldu işte ne biliyim istedim bir şeyler farklı olsun haklı çıkmak istedim
Cevap sahibi1 yılboş ver takma
Soran1 yılÇok ağrıma gitti ama
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılÇekememezlik
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Cidden mi
00 Yorumlaİstediğini elde edemeyince delirmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılcilve yapio işte
00 Yorumla
1 yılOdun kendisi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi