Cinsel Yaşam Sertleşmesi için ne yapılabilir? (Sayfa 2) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 215 Sertleşmesi için ne yapılabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. bence işin zor 2 0 Yorumla
erginoo Takip Et Xper 6 Yaş: 22 1 yıl Demekki çok çabuk zevke gelip boşalıyor 0 10 Yorumla Soran 1 yıl hayır hemen boşalmıyo Yorumla erginoo 1 yıl ya da hoşuna gitmiyor özel bölgen Yorumla Soran 1 yıl hoşuna gitmese yalamazdı ama Yorumla Soran 1 yıl her yerimi yalıyo Yorumla erginoo 1 yıl Doktora görünsün Yorumla erginoo 1 yıl ya da normalden yaz detayını diyem Yorumla erginoo 1 yıl Kaç senedir yapıyorsunuz Yorumla Soran 1 yıl ilk kez yaptık birkaç gün üstüste oldu yani oldurmaya çalıştık herşeyi yapıyorum çok azıyor sertleşiyor taş gibi oluyo bide uzakta yaşıyor 6 saat otobüsle geldi yorgundu onun ilk cinsel deneyimiysi Yorumla erginoo 1 yıl Belki ilk kez olduğu için utanmaktandir kalkmıyor Yorumla erginoo 1 yıl Bende öyle bir durum yok girdimi içine yarm saate anca çıkar içinden 😊 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Çubukla dik tutun 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 🤦🏻♀️ Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Oral yap 0 2 Yorumla Soran 1 yıl yapıyorum hersryi yapıyorum ama olmuyor Yorumla İnflames2626 1 yıl Psikolojik Yorumla
Azbilmiş121 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 1 yıl çok basit aslında 0 2 Yorumla Soran 1 yıl neymiş Yorumla Azbilmiş121 1 yıl Yorumda ban yerim ha anlatsam Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Eyvah eyvah problem var demek ki 0 2 Yorumla puzzle89 1 yıl Çok üzücü değil mi ya Yorumla mertankara00 1 yıl Bende diyorum anlamiuo ki Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. İyi yala 0 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Psikolojik tir 0 0 Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Oral 0 0 Yorumla
Trossard07 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 1 yıl oral +1 0 2 Yorumla Soran 1 yıl oral yapıyorum Yorumla Trossard07 1 yıl olmasa ereksiyon sıkıntısı vardır. Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Değiştir sen onu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
O anın duygusuyla nasıl iniyor 😅
bence işin zor
Uğraşma boş yere sağlam bul kendine
Demekki çok çabuk zevke gelip boşalıyor
hayır hemen boşalmıyo
ya da hoşuna gitmiyor özel bölgen
hoşuna gitmese yalamazdı ama
her yerimi yalıyo
Doktora görünsün
ya da normalden yaz detayını diyem
Kaç senedir yapıyorsunuz
ilk kez yaptık birkaç gün üstüste oldu yani oldurmaya çalıştık herşeyi yapıyorum çok azıyor sertleşiyor taş gibi oluyo bide uzakta yaşıyor 6 saat otobüsle geldi yorgundu onun ilk cinsel deneyimiysi
Belki ilk kez olduğu için utanmaktandir kalkmıyor
Bende öyle bir durum yok girdimi içine yarm saate anca çıkar içinden 😊
Çubukla dik tutun
🤦🏻♀️
Oral yap
yapıyorum hersryi yapıyorum ama olmuyor
Psikolojik
çok basit aslında
neymiş
Yorumda ban yerim ha anlatsam
Yardımcı ol
Eyvah eyvah problem var demek ki