Gördüğüm üzere erkeklerin çoğunluğu bakire kızlarla evlenmek istiyor ama kendileri bakir değiller. Bu aşırı komik ve hadsizce. Hemcinslerime bu kafayla yaklaşan erkekler zekasal gelişimini tamamlamamış bence. Ben bu yaşa kadar bakire kalmış evleneceğim ve aşık olduğum erkeği beklemişim, sizce bakir olmayan, ortalık malı olmuş (aynen kadınlara yakıştırdığınız gibi) bir erkekle evlenecek kadar enayi miyim? Hadi ordan.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılAferin. 40 yaşında bakire olarak evlenmek isteyeceğin bir erkekle tanışmamış olursan tekrar sor burada, "bu yaşıma kadar seks yapmak için evlenmeyi bekledim, yıllarım boşa mı geçti, hata mı yaptım, 25 yaşıma dönebilsem seks yapardı" diye...
02 Yorumla- 1 yıl
*... seks yapardım" diye...
Soran1 yılben seks yapmak için yaşamıyorum hayatımın amacı değil. seks bir araçtır hayatın anlamına hizmet eden. 100 yaşında bakire olarak öldüğümde toprağın altında beni bunun için kimse yargılamıycak.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
1 yılHarikasın bu zamanda senin gibi kişiler pek kalmadı maalesef bu arada merak ettiklerimi sorma şansım var mı
00 YorumlaSeni nikahına alacak erkek buldun da, senin tercihin kaldı çılgın bakire :d
01 Yorumla
Soran1 yılevet tekliflerini reddediyorum çünkü bakir olmadıkları suratlarından okunduğu için
Gizli Üye(36-45)1 yılAblaya acil bir bakir 20'lik y*prak lütfen... Helalinden olsun😎
15 Yorumla- 1 yıl
Bakire olarak 40 yaşını görür bu...
Cevap sahibi1 yıl@Banker_Bilo gecikmesin diye "Sosyal Sorumluluk" kapsamında yardımcı oluyoruz işte🤣
Soran1 yıl35 yaşında olup 17 yaşındaki ergenlere sulanan sizsiniz bence : )
Cevap sahibi1 yılBeyni tam oturmamış ürkek ergeni napayım ak, cesaret yok, ağız var dili yok, istek var azim yok, ne skime yarayacak? 17 yaşındaki ergen yerine 10 yaş büyüğü tercih ederim. En azından ikimizin de isteklerini artık çok net biliyor😋
- 1 yıl
30 yaş altıyla işim olmaz sayın soru sahibi... Önyargılarınızı kendinize saklayın.
Erkeği anlayamazsın onu diyim Kuran'a el bassa bile inanamazsın
30 Yorumla
1 yılAynen öyle helalinden olsun isterim bende bakır erkek olarak bakire kadın isterim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 537 cevap paylaştı. bakireliği sorgulayan insan kaldı mı ya hâla?
20 Yorumla
1 yılNe içtin bize de söyle 😀
10 Yorumla
1 yılsende haklsın ancak bakir erkek kalmamış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet ben de istemem öyle erkek
00 YorumlaYalan söylerse
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenme zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen bakirim senle aynı fikirdeyim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yılHaklısın öyle yap
00 Yorumla Ben bakirim
00 YorumlaHaklısın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHaklısın
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bakire bir kız olarak neden bakir olmayan bir erkekle evleneyim ki?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat