çok yakışıklı/çok güzel olduğu halde sevişmekten hiç zevk alamadığınız biri oldu mu? Bu ten uyumunun olmaması mı oluyor?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Çook. Mevzunun görüntü olmadığını anlayalı 15 sene olmuştur, sen de büyüyünce erişirsin o olgunluğa evladım
Ya öyle de. benim bu kişiye duygularım da vardı aşıktım hatta. Ama sıfır zevk aldım. niye böyle oldu ki
Acaba libidom mu düşük dedim
Sadece görüntüsüne aşıksan, aşık sayılmazsın. Yakışıklı birinden zevk almamak diye sorduğuna göre, görüntüsüne aşıksın sadece. O işler öyle olmuyor yavrum
Tam olarak öyle değil aslında.
Bi gariplik varda ben de çözemedim. o bana aşık değil sanırım bu yüzden vücudum onu istemiyor
Belki de sadece yatakta kötüdür, bunu en iyi sen bileceksin
Aslında kötü değil. ama duygusal yönden hiç doyuramadığı için isteyemeyorum. kadınlar erkekler gibi değil sanırım hani başta biraz romantiklik yapması lazım ben buna ihtiyaç duyuyorum mesela
Erkekler Dan dun olaya girebiliyor. oysa benim önce karşı tarafın beni ne kadar beğendiğini istediğini kulağımla duymam gerek. anormal miyim ben ya bütün kaıdnlar böyle değil mi
Kötü işte yatakta. Yatak sadece penetrasyondan ibaret değil, başlangıçtan finale kadar her şeyi kapsar. Evet hemen hemen her hemcinsin öyledir bir bedene alışana kadar, alıştıktan sonra paldır küldür vuruştuğu da olur
Çok güzel sevgilimle hic zevk alamazken cok cirkin sevgilikle asiri zevk aldigim oldu
Neden ki? İsteksiz miydi güzel olan
İsteksiz degildi de ten uyumu sanirim. Cirkin olan cok atesliydi
çirkin olan 😂bu da komik bi tabir oldu ama. İşte bak libidosu az mı geldi sana mesela diğeri çok ateşliydi diyorsun
Cidden cok asiri çirkindi ama onunla olmak icin can atiyordum. Libido ile alakasi yok ya digerininkide yuksekti ama bu bi cekim sanirim
Sevişmeyi iyi bilmekle alakalı bişey mi peki
Oda degil tutku ve cekim ile alakali
Hımm anladım
maalesef öyle bunu öğrenmesen daha iyi olurdu. Yalamayı mı beceremiyor yoksa kokuyor muydu?
😂😂
Ne oldu :)
Hiç yaşamadım sözlümle bı defa anal sexs yaptik çok zevkliydi önden yapmadık
E evlendiniz mi bari
Sözluyuz yazın düğünümüz
E hayırlı olsun bakalım
Amin saolun
Ne demek her zaman
Şanslıymış
Her cacaiga atlamayin
Çok insanla yapınca artık sadece bir bedenden zevk alıyorsun
ewt bır kac kere oldu kız cok guzel asırı guzel ama o zevkten kudururken ben evk alamadım spor nıyetıne oldu benım ıcın
Seks yapıp başına gelmeyen yoktur herhalde
Neden oluyor bu
Şimdi bir insanın güzel ya da yakışıklı olması harika bir seks hayatı vaat etmez ki libido bambaşka bir şey kaldı ki harika sevişiyor olsa bile senin tenin onu çekmez o performansı veremez tamamen şans diyecem ama bir yerden sonra kendini tanıyınca kimle ne nasıl olur az çok tahmin etmeye başlıyorsun bu öyle düz matematik değil kasma beğeni başka aşk başka seks başka
Haklısın ya hepsi bambaşka cidden
Çok partnerin oldu mu?
bununla 3
Kaçı hayal kırıklığı
İşte bu sadece. çok egolu biri ya. aslında herşeyiyle en yakışıklısı bu. ama egosundan dolayı ya beğenmezse falan korkusu mu oldu anlamadım kendimi veremedim. bi de aşıktım güya
Anladım kendini çok kasmışsın :) devam edecek misin görüşmeye sekse?
Bilmiyroum. Sadece bu amaçla görüşmüyordum ki
Onu fark ettim yani bir daha dene tutmazsa anla ki pek uygun değilsiniz önüne bak tutarsa ilk elin günahı olmaz diyip devam et yoksa deli edersin kendini
Nasıl deli ederim 😂
Düşüne düşüne kendini yetersiz bula bula :) boy kilo ne
Anladım haklısın. yok ben de güzelim ondan değil aslında. özgüven meselesi.165. 55 kilo
Boyu kısa değil boyuna göre zayıfsın :) ama fiziğin ideal gibi duruyor hakkını verebildi mi sence
Maalesef o ten uyumsuzluğu oluyor
Ben yapmam günah evlenince olur
oldu
Oldu elbette en önemli şey ten uyumu
Olmadı
Ayyy en kötüsü
olmadi...
Peki ya sen
Oldu evet
Oldu tabiki amasyada