Selamm,
Duvara yapıştırılan kadının çokta dur diyebileceğini sanmıyorum ama...

Selamm,
Duvara yapıştırılan kadının çokta dur diyebileceğini sanmıyorum ama...

• Saygısız bir hareket yapmıştır,
• Farklı bir pozisyona geçilecektir,
• Prezervatif kontrolü gerekiyordur,
• İhtiyaç molası vermek gerekiyordur,
• Ses duymuşsundur (kapı, yabancı vb.)
• Acil durumlar (canının acıması, afet vs.)
Filmden güzel bir kesit bu arada 👏🏻
Rica ✨
Bilmem hiç dur demedim açıkçası😂 Tam tersi karşı taraf bana durmamı söyledi öyle durdum😂 Ben nasıl dur derim birisine şöyle bir düşünüyorum eğer mesela mantık ilişkisi içinde isem bu kişiye karşı içimde arzu yoksa arada midem bulanabilir seks yaparken o zaman dur derim
Ezan okunursa ya da çok sıkışırsam 😂
Cowgirl pozisyonunda yapılan ani ve yanlış bir hamle ile penisde hissedilen acı ancak dur dedirtiyor bana.
Cevap
13Cevap
Odaya ansızın pat diye biri girmediği sürece dur demek pekte mantıklı gelmiyor..
dur demem ben
Öyle bir şey yok jdjdks
Eğer konu sekse geldiyse yani ön sevisme falan olduysa öncesinde de karşılıklı istek varsa vs. bunu dememin ihtimali yok.
Ancak öncesinde olabilir istemediğim bir kişi yönlendirmeye çalışıyorsa vs.
Dönüp bir düşündüm de kendi hayatımdan, hiç olmadı. Dur kelimesi, ya başta ya da bittikten sonra kullanılır bence 😂
Mesela işim varken araya sıkıştırdığımız bir atıştırmalığın o an tekrara düşmemesi için 😂
Orantısız güç kullanımı. Bazı erkekler hayvanlığın dozunu ayarlayamıyorlar.
Acı zevki geçtiyse, istemediğimi söylediğim şeyleri yapmaya kalktıysa asla devamı mümkün olmaz. O günlük oldu diyelim. Sonrasında rüyasında görür tekrarını.
Ezan okunması nsjsj içimde ki imana dur diyemiyorum
dur demem tabiki o istekle başka bir şey düşünemem
Odaya pt die birinin dalması ya da kapıda polis vs bisi olması 😄
Bazı pozisyonlar kadın için çok zor ve can yakıcı olabiliyor zevkten ziyade kadına acı veriyor bu durumlarda dur diyebiliyoruz normal olarak
Kolay kolay demem ya ani baş dönmesi, mide bulantısı vs. bir durum olmadığı sürece. Gönder gelsin yani😅
Nefesim daralırsa, bayılacak gibi olursam dur diyebilirim.
Benim bi keresinde midem bulandigi icin demek zorunda kalmistim
Geçiktirmek istiyorsam diyebilirim sadece onun haricinde dur diyebileceğimi sanmıyorum.
Dur diyeceğimi sanmıyorum 😅
O an dur dıyemem 😂
Zıplarken penis kırılır gibi olursa.
Kızın babasının gelmesi.
Telefon çalması, rahatsız olmam.
Tuvalet molası gibi bir şey 😂
Karnım açıktıysa veya susadıysam.
Canin acirsa🤦🏻♀️😅
Çişimin aşırı gelmesi 🤣🤣
dur desem de aslında durma anlamında olarak derim
her şeye evet
Durmak yok
Dur desede durmam ki
Odaya biri dalarsa
Stresliysem
Küfür
Biri gelmes gerek odaya amasyada
Dur derim ama daha fazla tahrik olsun diye
Senin gibiler kapatılsın.
Niye
Tecavüze meyillilerin, hayır diyen kadınlar için 'ama yoo o istiyodu ki' demesinin yaygın sebeplerinden biri de, birilerinin dur denmesini kafalarına fantezi malzemesi olarak sokması, bu olduğunda bunu hoş görmeleri. Yapma, yaptırtma.
Canım seks esnasında diyor tecavüz demiyor amma duyar kastın be
Açıkça anlattığım halde kapasiten yetmeyecek anlaşılan bunun niye sakıncalı olduğunu anlamaya. Ne halt yersen ye. Sonunda harbici 'dur' dediklerin beni değil seni dürtecek.
Off kıt mısın seks zaten iki kişiliktir eğer meydana geliyorsa iki tarafında isteği dahilindedir yani senin söylemek istediğin anlatmak istediğin şey burada zorla falan herhalde
Yukarıda yazıyor.
Aşkım. anlamiyor musun seks esnasında diyor yani sekse başlamadan da demiyor of
Biliyorum. Başından beri bahsettiğim şey fanteziler zaten. Neyse anlaşamamakta anlaşalım gülüm.
Gerçekten boş ver aman bende öylesine yazmıştım onu zaten 😄😄😄 daha hiç seks deneyimim olmadı
Anladım. Benim deneyimim oldu, maalesef tecavüz de dahil bunlara. O yüzden es geçemedim görünce.
Gerçekten mii 🥺🥺 ahh çok üzüldüm canım. benimm
Üzülme yavrum. O insan müsveddelerinin izini üstümden atalı ben çok oldu. Ama mağduru olabilecek herkese olan bu korumacılığım duruyor işte.
Deprem belki :D
Demem
Kolay kolay demem😁
Bilemedim 🤭
Çiş.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?