Büyümedi yani bu kadar var uçları belli olmasın diye sütyen takıyorum sadece sütyen bile değil destekli yarım atlet giyiyorum, bunun dışında bacaklarımda biraz çatlaklar da var sonra kararma problemi falan. Problem olur mu evlilikte acaba
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yıl65 sırt ölçün, göğüs değil. Bu da senin baya zayıf bir fiziğe sahip olduğunu gösterir. B ise senin göğüs büyüklüğünü gösterir -ki B cup normal ölçüdür. Hani bence yanlış ölçü sütyen kullanıyor olabilirsin eğer dediğin gibi ele avuca hiç gelmiyorsa B değil A cup olmalı. Benim tahminim senin asıl ölçün 65B değil 70A olabilir.
01 Yorumla- 1 yıl
Sorunuza cevap verecek olursak; sizi seven bir kişi göğsünüzü problem etmeyecektir, çünkü sizi fiziğiniz için değil sizi siz olduğunuz için sevecektir. Sizi gerçekten seven doğru insanı bulursanız zaten bunu göreceksiniz. Yeterki siz içinize kapanık olmayın, kendinizle de barışık olun. Çünkü sizin kendi bedeninize olan bakışınız karşı tarafı da etkileyecek olumlu ve olumsuz olarak.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılAslinda avantaj senin için. Olay sadece ele gelmesi olarak düşünme. Ucu yeterince varsa sorun olmaz hiç bir şekilde. Diğerlerini kusur olarak görmüyorum bile.
02 Yorumla
Soran1 yılKız kardeşimin de öyle ama hem kol altı hem genital bölgesinde kararma var çatlak yok ama selüliti var, herkesin var bir sorunu ya çok da takmamak gerek sanırım
Cevap sahibi1 yılTabiki de takma. Görüntülü engelleyen seyler değil ki bunlar. Hadi burnun eğri olur , da tamam estetik yaptır derim. Sonucta onları kimse görmüyor dimi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
25Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yılSonuçta evleneceğin kişi seni görüyor çıplak olmasa bile farkındadır yani vücudunun şeklini, her türlü seni prenses gibi hissettirmesi gerekiyor, belki kilo alarak bunu aşabilirsin, çatlaklar için selülit kremleri falan var aynı zamanda At kılı fırça falan kullanılıyor, kararmalar için de çözüm mevcut glikolik asit mi kullanıyorlardı araştır yani biraz sende, olabileceğin en iyi halinle çık
14 Yorumla
Soran1 yılÇatlak herkeste var zaten onu o kadar sorun etmiyorum da kararma için araştırıcam biraz spor yapıp şekle sokucam vücudumu at kılı fırçasıyla falan ara sıra bakım yaparım yeter
Cevap sahibi1 yılÇok rahatsız oluyorsan ileride göğüs protezi taktır
Soran1 yılBen umursamıyorum sağlığımı etkileyen bir şeyi yok zaten reglim falan düzenli yeterince sağlıklıyım kocam falan beğenmez diye takıyorum biraz
Cevap sahibi1 yılBence de kimse için bıçak altına yatıp estetik ameliyat yaptrmana değmez
1 yılBende sorun etme küçük gögüs seven o kadar insan var
08 Yorumla
Soran1 yılTamam da her yeri kusursuz olan kadınlar var mesela görüyorum kararmasını falan bilemem ama her şeyi kusursuz duruyorsa dışarıdan herhalde görünmeyen yerleri de iyidir gibi geliyor benim görünen yerlerim de kötü
- 1 yıl
Ya mesele görüntü mü sadece?
Soran1 yılEvet herkes görünüşe deli gibi önem veriyor
- 1 yıl
Neyse bişey demicem aynı kafada insanlar değiliz demekki
Soran1 yılBen bu kafada değilim insanlar bu kafada
- 1 yıl
Sende bu kafadasınki bunu savunuyorsun
Soran1 yılSavunmuyorum insanlar böyle diyorum sadece dağlar kadar fark var arada
- 1 yıl
Böyle insanlarla muhatap olmayacaksın
İri yarı bı koca adayı bul kendıne o tip erkekler minyon kızlardan hoşlanıyorlar aksıne daha cok hoşuna gider
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bazıları küçük göğüs sever yarım limon büyüklükte ve uçları fikre sevimli olurlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. hiç bir şey olmaz
sen yeter ki cahil öküz bencil erkek seçme00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 949 cevap paylaştı.
1 yılBakımlı isen bunlar eş için asılmaz şeyler değil en güzel kadın bakımlı kadındır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı.
1 yılB cup avuç doldurur. O kadar da yoksa b cup değildir. Doğru ölç
013 Yorumla- 1 yıl
Ulan cahil olmak ne güzel şey
- 1 yıl
Bilmediği halde yorum yapıyor sanki 40 yıllık kız
- 1 yıl
@kedilihava aydınlatsana bizi herb.. okolog hanımefendi
- 1 yıl
Sen söyle prenses sen daha tecrübelisin aydınlat herkese
- 1 yıl
@kedilihava siz kaç yıllık kız olup daha bunu bilmiyorsanız bence kendinizi sorgulayın. Adam doğru diyor çünkü :)
- 1 yıl
@masumcocuk34 pazardan göz kararı alıyorlar, beden ne, cup ne bilmezler. Gelip burada ahkam kesiyorlar. Göğüs altı ölçüsü, göğüs üstü ölçüsü nedir bilmez. 65, 75, 80 numaralarını büyüklük zannederler.
- 1 yıl
Vala 23 yıllık kızım b cup 65,70,75,80 e göre yani bedenlere göre çapında küçülmeler ve büyümeler mevcuttur, tabii siz daha çok bilirsiniz uzmanlık alanınız sizin
- 1 yıl
65 b cup ergen kız çocuğu ölçüsüdür genelde, yani yeni göğsü çıkanlara verilir, normal b ölçüsünden düşünemez bunu ama ultra zeki olduğu için ve cahil cesareti olduğunu kabul edemediği için b*ok* atma derdine düşmüş, anca pazardan alıyorlar falan diye boş boş laf ediyor aynen kanka göz kararı alıyoruz lkşütlşütl emin ol pazardan alan bile göz kararından almıyordur bu arada
- 1 yıl
65b tamamen Ergen çocuk ölçüsü bu arada, my first bra diye geçer yani, asla dediği gibi bişey değil, penti'den falan bakarsanız net görürsünüz yani. Yeni ergenliğe girmiş kız çocuk reyonudur bu, normal ölçülerden bile düşünemez bunu, ama işte çok zeki ya onun dışındaki herkes pazardan giyiniyor, pazardan giyinmek de bunun için çok büyük ayıp
- 1 yıl
A daha düz sütyen b daha kubbemsi c genelde sarkık toparlama tarzı olur, ama abim çok kullanmış tabii o daha iyibilir
- 1 yıl
Kubbenin büyüklüğü küçüklüğü belirler ele gelip gelmemesini, genelde bunu da göğüs altı ölçüsü belirler
Bence sorun etme isteğini kullan bunlar sorun değil
07 Yorumla
Soran1 yılEle gelmiyor canım sıkılıyor eşime yetemem dışarıdaki kadınları beğenir diye hatta bu yüzden beni kadın gibi bile görmez beğenmez sevmez küçük görür vs
Soran1 yılBenimkinin ebatlarında olan bir kız soru paylaşmış burada biri de bu kadar küçük göğüs erkeğe haksızlık falan demiş
Soran1 yılTamam da her yeri kusursuz olan kadınlar var mesela görüyorum kararmasını falan bilemem ama her şeyi kusursuz duruyorsa dışarıdan herhalde görünmeyen yerleri de iyidir gibi geliyor benim görünen yerlerim de kötü
1 yılBiraz bakmalısın kendıne memeler sorun olmazda kararma ne yapacak adam kara * yaşayacak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. herkesin ki büyüyecek diye bir kaide yok
02 Yorumla
Soran1 yılÖyle ama %90 böyle olmayınca insan takıyor küçük diyenlerin de ele avuca gelen tarzda 75b falan oluyor hal böyleyken insan takıyor yani küçük sevenlerin de beğendiği tarz ele avuca gelecek kadar küçük olması o da 75b falan işte
Yokmuş işte ne sorun olacak
02 Yorumla
Soran1 yılEle gelmiyor canım sıkılıyor eşime yetemem dışarıdaki kadınları beğenir diye hatta bu yüzden beni kadın gibi bile görmez beğenmez sevmez küçük görür vs
Belki bebeğini emzirmekte sorun yaşayabilirsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hiç biri sorun olacak şeyler değil.
01 Yorumla
1 yılBana göre bu bir sorun değil
00 Yorumla
1 yılEndişe etme özgüveni düşürme
00 Yorumla
1 yılKücük seviyorsa bir şey olmaz
00 YorumlaÖyle bir beden mi var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSen kaç kg sin 30 flanmı
05 Yorumla
Soran1 yıl47 kiloyum
Cevap sahibi1 yılBoyun kaç
Soran1 yıl1.55
Cevap sahibi1 yılHmm 65 çok az ya 75 olmasın o
Cevap sahibi1 yılGenel olarak ucu şeklii güzell mii
Gizli Üye(30-35)1 yılböyle seven var takma bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Olmaz merak etme
00 Yorumla
1 yılCidden Küçükse tanışalım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılB cup iyidir
00 Yorumla O ne be olmasaydı
00 Yorumla
1 yılSen begenmiyrimsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGenetikte minnak memeli misinizzz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÇok küçük ele gelmez
00 Yorumla
1 yılBiraz sorun olabilir
02 Yorumla
Soran1 yılNe gibi sorun
- 1 yıl
Cinsellikte adamın hevesi kalmayabilir
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılSlikon sark
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım