Gizli Üye(18-24)1 yılDısarda bi ton sürtk var. Kızılı var sarışını var esmeri var balık etlisi var zayıfı var fiti var şişmanı var beyazı var zencisi var büyük kıclısı var kucuk memelş büyük memeli var sarkık memeli var dik memelş var pembe vjnalı kara vjnalı var var da var…… erkeklere bi ton kadın çeşiti var. Biz kadınlara ya, ? Ya yakısıklı var ( ki sayıları oldukça az ki kadınlar tipe bakmıyor ilgiye bakıyor) ya da tipsizi var. Ya aşırı gobekli var ya da hafif gobekli var ( evet ülkemizde spor yapan erkek yüzdesi oldukça az). Baska bi numaraları yok vücutları iyi degılse. Sanki dısarda manken gibi herifler var da kadının gözü dışarı kaysın. Elindeki neyse dısardaki de aynı. Kadının gözü bayram mı ediyo. Dışarı çıkınca et görüyorum ben bile bakıyorum kadınlara erkekler nasıl bakmasın. Çeşit erkeğe fazla kadına degıl. Bakmaları da aldatmaları da beklenilcek bir sey. Kimse kusura bakmasın. Yine kadın kadının dusmanı bu durumda bile. Kadınlar birbirleri ile yarıştıkları müddet bu durumda sadece erkekler kazançlı cıkacak. Ki cıkıyor da. Görüyoruz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yılDısarda bi ton sürtk var. Kızılı var sarışını var esmeri var balık etlisi var zayıfı var fiti var şişmanı var beyazı var zencisi var büyük kıclısı var kucuk memelş büyük memeli var sarkık memeli var dik memelş var pembe vjnalı kara vjnalı var var da var…… erkeklere bi ton kadın çeşiti var. Biz kadınlara ya, ? Ya yakısıklı var ( ki sayıları oldukça az ki kadınlar tipe bakmıyor ilgiye bakıyor) ya da tipsizi var. Ya aşırı gobekli var ya da hafif gobekli var ( evet ülkemizde spor yapan erkek yüzdesi oldukça az). Baska bi numaraları yok vücutları iyi degılse. Sanki dısarda manken gibi herifler var da kadının gözü dışarı kaysın. Elindeki neyse dısardaki de aynı. Kadının gözü bayram mı ediyo. Dışarı çıkınca et görüyorum ben bile bakıyorum kadınlara erkekler nasıl bakmasın. Çeşit erkeğe fazla kadına degıl. Bakmaları da aldatmaları da beklenilcek bir sey. Kimse kusura bakmasın. Yine kadın kadının dusmanı bu durumda bile. Kadınlar birbirleri ile yarıştıkları müddet bu durumda sadece erkekler kazançlı cıkacak. Ki cıkıyor da. Görüyoruz.
00 Yorumla
1 yılBunun birçok sebebi olabilir, ama bence asıl mesele o kişinin eşini gerçekten anlamaması veya yeterince kıymet vermemesidir. Senin gibi bir kadın varken, başka bir yerde arayışa giren biri sadece hayatının en büyük fırsatını kaçırıyordur. Profil fotoğrafına baktığımda, hayatta seni el üstünde tutmayan birini anlamak çok zor
00 Yorumla
1 yılEş seçimi yaparken Dış görünüşe yaptığı çeneye gevezeliğe ilgi duyarsanız evlendikten sonra da böyle olur bir beraberlik kurarken değişik açılardan bakıp değerlendirmelisiniz Herkes yani her bayan aynı yönden bakıyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılEşiyle kaliteli bir cinsel hayatı yoktur, belki de hiç yoktur. Eşiyle yaşayamadığı şeyleri dışarda arıyordur. Ya da doyumsuzdur, tek eşli olmadığı için hep yeni tatlar arıyordur.
15 Yorumla
Soran1 yılPeki yaşamaması eşinin karakterine mi bağlı olmuş oluyo
- 1 yıl
Hem erkeğin karakterine, hem de kadının kocasına olan ilgi alakasına bağlı bişi
Soran1 yılPeki eşi aradığı ilgiyi sevgiyi vermediği için mi gözü dışarda olur
- 1 yıl
Büyük ihtimal temel sebep o oluyor genelde. Ama kiminde her şey güzel olsa bile yine de gözü dışarda olan doyumsuzlar da yok değil
Soran1 yılAnladm
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. ya eş eşlik görevini yerine getirmiyordur, ya eş diğerine değer vermiyordur, ya aldatma hevesi olan kötü insandır... bir çok sebep olabilir bilemeyiz
12 Yorumla
Soran1 yılArada sevgi yoktur denilebilir mi
Gizli Üye(30-35)1 yılCografyamizda erkekler daha en küçük yaşta rahat yetiştirilir. Daha özgür. Bu yüzden erkek tek eşli olamaz. Hep derler erkek yapar çapkın olur , kadın yapar afedersin o. sbu olur. O yuzden ne yaparsan yap erkeğin bir gözü Hep disarda olur. ( istisnalar hariç. ) maalesef durum bu...
10 YorumlaKarısını begenmıyodur
Yatakta ıyi degıldır
Mutlu edemıyodur
Ya da adam sapıktır ne yapsan tutamazsın16 Yorumla
Soran1 yılAnladım
Soran1 yılBen aldatılmıyorum
Soran1 yılMerak ettm
Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Kadınından memnun değildir. Benzer sebepler evli kadınlarda da olabiliyorb
11 Yorumla
Soran1 yılBekledikleri ilgiyi sevgiyi göremedikleri için mi yani
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bunun birçok nedeni olabilir ayrıca sadece erkekler dışarda aramıyor birçok evli kadında aldatıyor aldatmalardaki en büyük etken tatmin olamamak eşlerin birbirlerine gereken ilgiyi göstermemelerinden kaynaklandığı aşikar.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇünkü yeterli bir cinsellik yaşatmıyordur kadın adama
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSen peki yeterli misin
Soran1 yılBen evli değilim
Cevap sahibi1 yılOlsun
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
1 yılİlgisizlik isteksizlik temizlik bakım sevgi saygı bjnlarda bir etkendir evin içinde
10 Yorumla
1 yıldemekki evdeki eşi bu konuda eksik
ya da adama rahat batıyor
bilemiyorum10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılŞ. refsiz, karaktersiz, iradesiz bir o….. çocuğu olduğundan yapar. Eğer bir şeyler çabalamana rağmen düzelmiyorsa ayrılırsın. Ayrılmaya g. tü yemeyenlerde aldatır.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Mutlu değildir
Mesela uyum yoktur istek azdır tekdüzesir gibi nir çok sebep olabilir10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılEşi dışarıdaki kızların kadınların verdiği heyecanı performansı ilgiyi ve sekste ki dönümü veremiyor
11 Yorumla- 1 yıl
Doyumu
1 yılDoyumsuz biridir yahut evliliklerin genel bitiş sebeplerinden cinsel olarak karşılıklı uyumsuzluğa sahiptirler, detayları önemli detayları bilmeden cevaplamak mümkün değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Eşiyle cinsel bağlantı kalmadığı durumlarda kısa arayışlar olur
05 Yorumla
Soran1 yılNeden kalmaz mesela
Soran1 yılAnladım
Soran1 yılProblem yok
Gizli Üye(36-45)1 yılHerkes hayatında ne eksikse onu dışarıda arar
Eşi olması herseyin tam olduğu anlamına gelmez10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Eşi mutlu etmiyordur sürekli bahaneler üretip vermiyordur vs
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOlayı biraz anlatsan tam yardımcı olurduk. Eşin mı bu kişi?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı.
1 yılSenden alamıyorsa başka yere gider.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı.
1 yılFantezilerini isteklerini karısıyla yaşayamıyorsa.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı. Kadın ilgisizse yapar
11 Yorumla- 1 yıl
👏🏻
Gizli Üye(36-45)1 yılKaç yıllık evlisiniz? Sanırım sıkıntı sizde?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. eşinle seks esnasında pasif mi duruyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBak ben bunu hep yaptım sebebini bilirim
12 Yorumla
Soran1 yılSöyle o zaman
Cevap sahibi1 yılDiyemem
Eşi mutlu etmiyordur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEşi doyuruyor olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılEvde aradığını bulamayınca
00 Yorumla
1 yılAcgozlulukten
20 Yorumla
1 yılFarkli fantezileri vardir
010 Yorumla
Soran1 yılEşiyle yapamaz mı istediğini
- 1 yıl
Yapamaz bende oyleym
Soran1 yılNeden saygısından dolayı mı
- 1 yıl
ya da esinden cekindiginden dolayi
Soran1 yılNiye çekinir ki eşi değil mi sonuçta
Soran1 yılBen bunu anlayamıyorum
- 1 yıl
Ozel ya da uçuk şeyler olabilir
- 1 yıl
Anal, eş paylaşma, 3. Kişiler, grup seks vb fantezileri esine soyleyemezsin
Soran1 yılAnladım
- 1 yıl
Yasin kac senin
Kendine sor
02 Yorumla
Soran1 yılCevap bulamadım
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bi problem vardır
00 Yorumla
1 yılKudurmuştur
00 Yorumla
1 yılkişiye göre değişir
00 Yorumla
1 yılfarklı delik arayışı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sıkılmıştır ondan
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılDoyumsuzdur
00 Yorumla Yetmoyordur
02 Yorumla
Soran1 yılNeden ama o da bi kadın sonuçta
1 yılVermesen yapar
00 Yorumla
1 yılAldatıldı. Mi
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem