Selamm,
Sert ve tutkulu bir şekilde yapılan seksin tadı bir başka tabi.. Daha fazlasını isteyen, sırf bunun için kavga çıkarır mı¿

Selamm,
Sert ve tutkulu bir şekilde yapılan seksin tadı bir başka tabi.. Daha fazlasını isteyen, sırf bunun için kavga çıkarır mı¿

Çıkartır ve yapıyor.
Özellikle de kadınlar yapıyor bunu. Çünkü cinsel güdülerini saklamak istiyorlae belli etmemek ama bu şekilde de dışavurmak. Bazılarında bu özellikle tahrik ediyor hatta.
O yüzden erkeklerin ihtiyacı var mı bilmem ama çoğu kadının kullandığı bir etki bu. Hatta sorarsan bunu itiraf da ediyorlar yani saklamıyorlar da jsjsk
Yok bence değil. Kavga çıkarması onun cadaloz oluşundan. Yatakta sert istiyorsa açık açık söylesin. Ben onu duvardan duvara vururum.
Aynen
Eic için teşekkür ederim kardeşim ✌️😊
Öyle birşeymi varmış , yani ilgi çekmek için kavga cikarttigim olur ama bunu seks olarak düşüncesine bağlamadım hiç , ama karşı taraf bağlıyordu ve ben bir taşla iki kuş vurmuş gibi oluyordum körün istediği bir göz Allah vermiş iki göz misali olurdu 😂😂👍
Gülme bu konuda çok ciddiyim 🙈🙈🙈🙈😂😂
Kavgadan belli olur seks için mi yoksa ayrılmak istediği için mi o kavganın çıktığı genelde seks için çıkan kavgalar çok saçma sebepsiz olur ama gerçekten büyük bir kavga çıkıyorsa bunun amacı seks değil ayrılmak istemenin sinyalidir aslında
Yani ayrılmak istediğimin sinyallerini vermek için de kavga çıkarttığım oldu karşı tarafı yükseltmek için de ikisi arasında büyük fark var biliyorum😂
Burada bir flörtüm vardı bilhassa kavga çıkartırdım😂 sonradan barışması çok güzel olurdu😂😂😂😂
Cevap
12Cevap
Psikolojisi bozuktur, net toksik işte ya.
Hayır alakası yoktur toksik ilişkidir.
Yani kavgadan sonra yapılan seksin daha tutkulu ve sert olduğu doğru ama bunun için kavgaya meyil vermek sağlıklı psikolojisi olan birinin yapacağı iş de değil : )
Ortada sürekli kavga varsa ilişki sorgulanmalı bence.
Sağlıklı psikolojisi olan herkes hak verir 😃
Rica ederim
Evettt ben öyleyim mesela. Sert ve tutkulu olduğunda daha cok bağlanıyorum. Kavga ederken dudaklarima yapışırsa ona hazzın ve şehvetin kralını yasatirim öyleki tadı damagında kalır benden baskasina gidemez.
onu ordan oraya nasıl baglastirdin be abicim hahshshshhs
Kavga ettikten sonra daha istekli olmayi anladim yasadim da yok ya sirf onun için kavga cikarmadim
Hayır bence toksiktir. Eğer sert ilişki istiyorsan bunu partnerinle paylaşırsın okeylerse de yansın geceler 🔥 bu kadar basit.
Yani istediği doyuma ulaşmadıysa onun gerginliğiyle de kavga ediyor olabilir😅
Bilmiyorum ama ben ona çok iyi davrandığım için kavga çıkarıp bana kötğ davranıyordu tutku yokmuş aramızda bide bu yüzden ayrılmış guya
Allah onun belasını versin
Kavga çıkarmaya gerek yok zaten öyle olmalı degişmez bu🥰🥰
Ayrılmak istiyordur hayır🤣🤣
Sürekli kavga çıkıyor ise ona yatakta güzel bir ders vermek lazım ki bir daha kavga çıkarmasın 😃
Tekme tokat dövmeli, duvardan duvara vurmalı severim.
Alakası olduğunu sanmıyorum yeterince ilgi görmediğini düşünüyor olabilir.
Yok bence derdi sürekli kendini düşünüp duruyordur bencildir net söyliyorum
Olay ve duruma baglı. 😂
Hayır anlaşılmak istiyordur
😃tum kadınlar aynı boş ver jsjs
Bence hayır ana kavgadan sonra sert bi seks çok iyi gidiyor
Bence dayak istiyordur 😀
Bilemem ama istediği buysa hay hay 😀
Onunla bağlaştırmak pek mantıklı gelmedi bana
Seks ile alakakkalı olduğunu sanmıyorum açıkçası
buna cevap vermek riskli..
Yok bence rahat batıyor
Hayır öyle bir şey yok