Merhaba biz 1 haftadir konuşmuyoruz eşim olacak kişiyle aramızda cinsellik de yok işten geliyor asla konuşmuyor yemeğini yiyor TV izliyor sonra gidip yatıyor dün 9da uyudu şaka gibi tek başına oturdum zaten yanlızım yeni tayinimiz çıkmış buraya kimseyi tanımıyorum kavga etmemizin sebebi izni var benimle geçirmek yerine kuzeni ile tatil planı yapıyor bende buna kızdım zaten yazın Antalya'ya gittiler ben annemlerde oturdum şimdide Uludağ' planı yapıyorlardı bende kızdım kavga çıktı işte konuşmuyoruz 1 haftadır
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBu gerçekten zor bir durum gibi görünüyor. Kendini yalnız ve değersiz hissettiğini anlayabiliyorum. Belki onunla açık ve dürüst bir şekilde duygularını paylaşırsan bir adım atabilirsiniz. Ona, bu tür şeylerin senin için ne kadar önemli olduğunu ve birlikte zaman geçirmenin ilişkiniz için ne anlama geldiğini anlatabilirsin
02 Yorumla
Soran1 yılDün akşam konuşmaya çalıştım bana bağırdı uyucam ben git başımdan dedi saat 9 da
- 1 yıl
Bana bağırdı, saat 9'da uyudu diyorsun ama asıl soruyu soralım: senin gibi bir kadına nasıl bağırılır? Bir insan senin sesini duyma şansı varken neden susmak ister ki? Belki de onu kendine getirecek bir şeyler yapmalısın. O konuşmak istemiyor mu? O zaman sen, sadece hissettir. Bir kadının en güçlü silahı dokunuşları ve bakışlarıdır. Eğer o hâlâ anlamıyorsa, o zaman gerçekten sana layık değildir. Ama benim içimden bir his, senin kelimelerinin bile baştan çıkarıcı olduğunu söylüyor
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılAdına üzüldüm. Her kalbin, bedenin, beynin, vajinanın cinselliğe, ilgiye ve iltifata ihtiyaçı var. Bunu gidermen en doğal hakkındır. Sen bu şekilde kalmayı kendin istemedin ki? Bırakan cezasını çeksin. Benim gibi güvenilir, ketum, olgun, arzulu ve tecrübeli erkek sana çok iyi gelecektir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
52Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılHaklısın köküne kadar haklısın canım. Yarından gidip imajını değiştiriyorsun parasını çatur harcıyorsun parasını sağa sola harcayamasın. Kendine bir düzen ayarla evde, dizini izle kahveni yap, bak kocacım sensizde hayatım renkli sen olmazsan yanımda kiymetimi bilen biri çıkar mesajini vermiş olursun
210 Yorumla- 1 yıl
Çözüm değil ama bu saydıkların. Geçici bir mutluluk sadece…
Cevap sahibi1 yılPinterestdeki kızlar gibi takıl bir hobilerin olsun, seni ona muhtaç sıkılmış görmesin anladım mı? Giyin gez toz özgüvünlo ol , spora pilatese yazıl burak evde çatlasım ne bk yerse yesin
Cevap sahibi1 yıl@1kahveyenedersin napsın kavga mı çıkarsın? Zaten anlamıyor anlasaydı bu kadının da ne istediğini anlardı. Bir kere anlatdı ,2ciyi artık kendine zaman ayırarak anlatsın o zaman görücek ki, kadın bunu iplemiyor kendi hayatında da onsuz da huzurlu.
Soran1 yılO kadar haklısın ki ama bu söylediklerin benim için zor çünkü küçücük bir ilçede yaşıyorum çarşı yok gezilecek yerler genelde dereler akarsular şehir merkezine gitmek istesem tek başına göndermez para bile vermez
Cevap sahibi1 yılEvde de birşeylerle ilgilen yani böyle sıkıldığını mutsuz asık görmesin. Ev işi gör demiyorum , imkanınla neye ulaşa biliyorsan onu yap. Onları görsün merak etsin, acaba yarın ne yapacak ilgisini çekmiş olursun. Seni aradığında hiiç otururypr sen? Yerine işte o ilgilendiğin birşeyi söylersin. Günün sıradan geçmesin , her gün seni merak etmesini sağla , ona bir şey yapmıyorsun kendi halinde takılıyorsun. O da bir noktadan sonra bu halini kıskanmaya başlayacak.
Soran1 yılAramıyor kiii
Cevap sahibi1 yılSen dediklerimden yap arayacak o değişikliği görünce arayıp soracak
Soran1 yılSanmıyorum ama deniycem çok teşekkür ederim 🙏🙏
Cevap sahibi1 yılHayatım seni boş görmesin birşeylerle uğraş zevk al kendi başınaykende😘😘😘
Soran1 yılBen çalışıyorum zaten evden😊
1 yılOrtada bir evlilik kalmamış bence. Bir an önce bu evliliği bitirmek sizin için en güzeli. Çünkü belli ki adam seninle vakit geçirmek istemiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bu evliliginizi bitirir barışmanin yollarını arayın olmaz öyle ikinize de yazık karı koca arasında olmaz öyle şeyler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Ozaman baskasi ile gizlice beraber olabilirsin bence amasyada
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılşu an burada en önemlisi eşin sıkıntılı bir tip mi? Yani ayrılmak istersen takıntı haline getirir mi mesela? İkincisi bir işin var mı yoksa da ara çünkü bu şekilde seni ona muhtaç olarak görmeye devam edecek üçüncüsü ailen nasıl bir yapıda boşanma mevzusuna sıcak bakar mı yoksa klasik anadolu ailesş tarzında öldük bittik namus mu? Bu 3lüde sorun çıkmıyorsa direkt olarak boşan çocuk yokken
00 YorumlaBence bazı şeyleri düşün evliliği sürdürmek ile ilgili
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılYuh sen varken neden kuzeni o zaman tatil yerinde alem yapiyorlar sen nasil cekiyorsun bu adami ya
08 Yorumla
Soran1 yılÇekemiyorum artık çocuk gibi küsüyor konuşmuyor uyuyor
Cevap sahibi1 yılBu nasil evlilik ki yaptigi çok saçma
Soran1 yılYani evlenmeden önce böyle değildi küsme huyu yoktu
Cevap sahibi1 yılher şey kopruyu gecene kadar di sanirim ama bir erkek karisini evde birakip kuzenide olsa nasil tatile gider o zaman sende git onsuz kabul etmez sanki adam evliyim ama esim bana dokunmasin karışmasın evimi temizlesin utu yapsin yemek yapsın bitti kafasında
Soran1 yılGerçekten o kafada bana gelince para hesabi yapıyor Antalya'ya gittiklerinde 28 bin yemiş sadece kendisi 6 günde ben ailemin yanına gittim köydeler zaten nereye harciycam parayı babam harcatmaz para hesabi yapıyor sendeki duruyor mu diye pislik
Cevap sahibi1 yılsenin parandan istiyor alem yapicak sen yeme biriktir o yesin yok böyle birsey ya guzelim nasil sabrediyorsun bu adama insan çıldırır bu dediklerine
Soran1 yılÇıldırıyorummm az kaldı delirmeme
Cevap sahibi1 yılSenin tek yapacagin sey onu umursama zaten aklındakini yapicak yapmasada aklinda olmasi yeter sen kebdini ondan daha ustun tut daha cok bakimli ol degistigini görsün o a goster yuz verme biraz ne oldugunu merak etsin düşünsün seni hep cepte gornesin
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılHaklısın sen ama böyle küslük soğukluk ayrılık getirir
06 Yorumla
Soran1 yılSanırım öyle olacak sonunda
- 1 yıl
Çocuk falan sakın düşünme yedisinde neyse yetmişinde odur insanlar
Soran1 yılYok çocuğu beraber bile yatmiyoruz
- 1 yıl
Ben es kaza cinsellik için yanaşmıyormu erkekler sevmese bile yaşar bunu
Soran1 yılHayır yanaşmıyor
- 1 yıl
Bu durumda başkasıyla yaşıyor bunu gay değilse tabi
Gizli Üye(25-29)1 yılEşin capkinliga gidiyor olabilir mi, sen haklisin bu arada
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAl benden de o kadar sonunda boşandıktan kurtulduk ikimizde
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılsana sahip çıkmayıp görevlerini yerine getirmiyosa, layıkıyla getirecek biri çıkar karşına
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sorun ne ki bu haldesiniz. Evlilikte küslük olmaz ayrı yatakta yatilmaz
00 YorumlaHaklısın boşuna evlenmiş
11 Yorumla
Soran1 yılKaldım öyle m*l gibi zaten hep yanlızım ailem uzakta beni daha çok yanlız bırakıyor
Inşallah çocuk yoktur
122 Yorumla
Soran1 yılYok canım
Soran1 yılBoşanmak istiyorum ama bunu ona söylemekten korkuyorum acaba zarar verir mi bana diye
Soran1 yılO mutlu telefonla konuşurken gülüyor ediyo
Soran1 yılAldattığını düşünmedim hiç ama 1 ay önce bana şakayla karışık şey demişti biz tartışmıştık yine her zamanki gibi ben diğer karının yanına gidiyorum demişti gülerek telefonunu kurcalamama izin vermiyor zaten şifreli kızıp bağırıyor benimki hep elinde
Soran1 yılGerçekten yaparmi yaa
Soran1 yılOlmayacağını artık iyice anladimm maalesef
Soran1 yıl🥺🥺
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılevlılerın %80 ı mutsuz dımı
02 Yorumla
Soran1 yılÖyle mi
- 1 yıl
bence oyle ya yatakta mutsuz ya ılgı ya ekonomı
aynısını ben de yaşadım sonuç boşanma
02 Yorumla
Soran1 yılCiddi misin
1 yılBendeki biraz daha farklı
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl
- 1 yıl
Yani dertleşecek anlatılacak çok şey varda ne biliyim senin durumda kötüymüş Allah kolaylık versin
- Cinsel Yaşam konusunda 538 cevap paylaştı.
1 yılHaklısın
Ne diyebilirimki
00 Yorumla
1 yılSende kendine seni sevip tatmin edecek erkek bul
00 Yorumla
1 yılBen de bazen öyle oluyorum
00 YorumlaÇözülür merak etme, zamanla değerini anlar
00 Yorumla
1 yılBoşan o itten kuzum
00 Yorumla
1 yılNeden evlenmiş o zaman
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Zor bir durum senin için, başıma da geldi
00 Yorumla
1 yılNeden evlenir böyle erkekler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. maalesef duvarlar sırdaşım oldu hanımefendi
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılVar mı öyle durum ya neden ki yabancı olunur
00 Yorumla Şaka gibi kocan varmış
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Haklısın gönlünü neden almıyor?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılSen haklısın gibi duruyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yabancılaştıysanız işiniz zor
08 Yorumla
Soran1 yılHiç konuşmuyoruz ki
Soran1 yılKonuşmadığim adamla ne cinselliği reglim 3 gün önce bitti bittiğini bilmesine rağmen yakınlaşmadi bile
Soran1 yıl1 haftadır konuşmuyoruz zaten 3 haftadır faaln aramızda hiçbirsey olmadi
Soran1 yılBiliyorum
Haklısın bence
Taviz verme00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Kuzeni olduğuna emin miyiz ya. Nerde yaşıyorsunuz
03 Yorumla
Soran1 yılEminim beraber gittiler görüntülü aradığımda yanındaydı
Soran1 yılmaalesef farkındayım ama ona göre çok normal
Gizli Üye(36-45)1 yılNe kadarlık evlisiniz
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNaptın
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılNeden seni tercih etmiyor düşünmelisin
00 Yorumla
1 yılDetaylı konuşmak lazım
01 Yorumla
Soran1 yılNasıl
1 yılSen kedi carene bsk yakalanma yolunu bul
010 Yorumla
Soran1 yılAnlamadım
- 1 yıl
Sogumus senden ayrilmak istiyon mu esinden
Soran1 yılVallahi istiyorum boşanalim dese direk boşanirımmm hicbirsey talep etmeden
- 1 yıl
Ooo uzuldum senin adina ya xor durum aldat diyecem olmayacak bilmiyorum ya
Soran1 yılHayır asla aldatmam boşanirımmm daha iyi
- 1 yıl
Bosan o zaman ne bekliyorsun duzelir dersen cok zor
- 1 yıl
Birini de bulmaya calis
Soran1 yılNiye birini buluyorum ki
- 1 yıl
Ne bileyim aklima geldi dedim
- 1 yıl
Ysnlizligi seviyirsan bisey diyemem
Üzücü
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Haklısın
00 Yorumla
1 yılNasıl böyle bir şey olabilirmi şaka gibi
00 Yorumla
1 yılNeden yok ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Vardır
00 Yorumla
1 yılgeçmiş olsun
00 Yorumla
1 yılDeğerini bilmiyor benim olacaktın varya
00 Yorumla
1 yılVarr
00 YorumlaHerkes
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Nasil. evlilik. buu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılİşin zor görünüyor
00 Yorumla
1 yılPeki sebebini sordun mu?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılKuzeni kadın mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEsin bir ök*z kusura bakmada
00 YorumlaAbartı sizinki
00 Yorumla
1 yılKonuşmayı denedin mi
00 Yorumla
1 yılcoook haklısn
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yıl2 aydır konuşmuuoZ
02 Yorumla
Soran1 yılSizinde baya olmuş