lise sonda sınıftaki çıktığım kızla son dersten kaçıp okulun arkasındaki büyük ağaçlık alanda büyük bir ağacın tepesine çıkıp orada sevişmiştik, ilk defa orada kızın bemmbeyaz göğüslerini öpüp okşamıştımmm, off nefis bişeydi o his hazzzz, kız da ilk defa eliyle okşayarak boşaltmıştı beni ama kendi vajinasına elletmemişti memeleriyle yetinmek zorunda kalmıştımmm... ağaçtan aşağı fışkıra fışkıra boşalmıştım kız demişti niye işedin :D :D
Neden yatak odası değil de hep başka yer ve ortamlar, neden insanca değil de hep absürp, saçma ve macerasına bakılır bu işin. Aşk var mı aşk? Gerisi boş ve zavallı çünkü aşk yoksa.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
oda sadece
lise sonda sınıftaki çıktığım kızla son dersten kaçıp okulun arkasındaki büyük ağaçlık alanda büyük bir ağacın tepesine çıkıp orada sevişmiştik, ilk defa orada kızın bemmbeyaz göğüslerini öpüp okşamıştımmm, off nefis bişeydi o his hazzzz, kız da ilk defa eliyle okşayarak boşaltmıştı beni ama kendi vajinasına elletmemişti memeleriyle yetinmek zorunda kalmıştımmm... ağaçtan aşağı fışkıra fışkıra boşalmıştım kız demişti niye işedin :D :D
Şu tuvalette iş yapanlarida hiç anlamam. pis yerde ilişkimi olur. nasıl çıkıyorlar birde ordan gören olmuyormu ilginç
İnşaat kamyon kasası diyen insan WC ye hayli hayli fazla razıdır 😅
avm tuvaletinde biz de yapmıştık gören olmadı
Valla iyi cesaret... Tercih etmem açıkçası 🙂
Yatak varken demi ama 😅
Neden yatak odası değil de hep başka yer ve ortamlar, neden insanca değil de hep absürp, saçma ve macerasına bakılır bu işin. Aşk var mı aşk? Gerisi boş ve zavallı çünkü aşk yoksa.
En heyecanlı yer her zaman inşaat tır birisi gelir düşüncesi olur aceleye gelir
İnşaat çok riskli ya 😄
Yaptın mı hiç orada
Dağ da çok garip olur heryeri görüyorsun öyle ilişkiye giricen dikkatim dağılır heryere bakmaktan jsjsjdj
Kiralık evler, tekne kabinleri, sinema salonu en arka koltuk, bağ evleri
Denizde güzel oluyo ama mevsim itibariyle zor, havuz diyebiliriz
Yaptıklarımdan bazılarını söyleyim
araba AVM otoparkı araba orman deniz
Ağaca çıkıp dalında vapurun WC de asansörde iş yerinde hastane WC sinde
Araba kaputu, açık hava. Public fantazin mi var
Sinemada oral, kampüs ormanında seks fala ngüzeldi.
Bi kadın var hastanede çalışıyor onla hastane deposunda
İş yeri tuvalet tenha bir sokakta yapmıştık inşaat Hamam çadır ev
Avm bebek bakım odasında yapmıştık
Liseli bir ergenken biz de oraya girmiştik ama bir şey yapmamıştık çıkarken temizlikçi abla bayağı azarlamıştı
biz çocukla girdiğimiz için sorun olmamıştı :)
Ben apartmanın odunluğunda yapmıştım
Araba ve açık alanda yapmıştım :)
Sen peki?
İş yerinin deposunda çok başka oluyor bak😅
Pis. Tuvalette ne kadar zevk alirki insan
Sen neresi istiyorsun hemen gerçekleştirelim 😉🔥😍🔥
Ben ceviz agacinda yaptim 😂
Sen kudurmuşsun yaa😂
orada yapınca 5 iz mi oluyo
Yapmadığım yer kalmadı sanırım
Magaza deposu nasil 😅
Bize her yer sexs alanı
metro
Meclis
Buzdolabı
Bunları denemek ister miydin sen
Neden soruyorsun yapacakmisin
sana ne
hasta muayene sedyesinde :)
Morg da yapmıştık
Çok ekstra 😃
Hastane personeli falan olmalı
@Barmecide yani kanka xd ben büro personeli hatun hemşireydi başka türlü morg girmek xd
E yani 😉👍
Araba mükemmel bence
komşunun evinde