Güncellemeler
1 yıl
Gnc
Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Mart ayında ilişkimiz bir yılı dolduracak. Kendisi daha önce malum sevgilisi oldugunda hep ilişki yaşamış. Ben ilişkiye girmiyorum evlenmeden istemiyorum. Arabada falan sevişmeler oluyor veya tatile gidersek otele.
seneye evlilik teklifi edecem diyip duruyor reddetmeyeyim diye🤣 ben biraz evliliğe yanaşmıyorum korkuyorum açıkçası. Sizce doğrumu 1. Yılda resmiyete dökmek? Çocukluktan beri tanışıyoruz…
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
o zaman uzak dur ondan
Dost acı söyler derler. Evlendikten sonra farklı bir kişiliğe bürünen çok duydum. İyicene tanı acele etme derim.
Bu çocuk evlenme teklifi edeyim de güvenini kazanayım. Sonra da yatağa atarım gibi düşüncesi olmasın 🤔
Bence mantıklı da sadece bu iş için abartı evlilk
Kaç yaşındasın ki ona göre
Ben 29 um o 34 olcak
Eh biraz fazla gibi fark ama neyse
4 bucuk yas fazlamı? Eski sevglm benden 8 yaş büyüktü
Matematigine hayran kaldım 34 29 4 yaş fark mi oluyor neyse konu o değil şimdi evlenmek istemiyor musun yani sen bu adamla
Merak ediyorsan söyleyeyim ben Matematik okudum. Demek istediğim şuydu. Sevgilim Nisan 1991 doğumlu ben ise eylül 1995 bu durumda da aramızda tam 4 yıl 6 Ay yani 4 buçuk yaş oluyor 😆
Evlenmek istiyorum galiba ama korkuyorum işte korkuyorum ya beni bekleyen herşeyden…
Bu kadar yazmaya üşenmedim mi a niye ne bekliyor seni evlenince
Kanka evlilik başlı başına sorun benim ailem sorun babam vermek istemeyecektir bir sürü olay eleştiri bunlar hep sorun hadi diyelm evlendik sevgilim ailelerden en az 1-2 saat mesafeyle uzakta yaşayalım ki hayatımız huzurlu olsun diyor. Ben kalabalık ailedeyim her akşam kerdeşlerimle sohbet mıhabbet sevgilimse tam tersi yalnıxlıga alıskın. Sadece iki kişi olacaz düşünsene benim gibi çok konuskanda değil. Yani ya sıkılırsam ya patlarsam… onu bırak sevgilimin epilepsi hastalıgı var ondanda korkıyorum onunla uyurken korkuyorum bazen bişey olur mu olursa naparım hiç kriz anını görmedim korkudan mahvolurım hadi cocuk yaptık diyelim allah korusun ama anladın işte offff cok endişelerim var işte
İlk olarak bu kadar yazmaya usenmiyonmu harbiden ikinci olarak uzun bi ilişki ise ve artık evlenmek istemiyorsan onla yol yakınken ayrılmak bence en iyisi ve evlenme yaşların da gelmiş harbiden 29 yaş az değil ayrıl ve yeni bi yol çizmek bana göre senin için en mantıklısı
Uzun yıllar treni geçiyor
Korkma bu durum normal ciddi ilişki çünkü