Sürtünme oldu, bir ara yanlışlıkla giriyormuş gibi oldu, çevresine zarar verildi sürtünürken. Hala canım acıyor ve sanki oradaymış gibi hissediyorum. İyileşemedim gibi.
Arada sert davrandı belki o yüzden ama çok farklı hissediyorum.
Sürtünme oldu, bir ara yanlışlıkla giriyormuş gibi oldu, çevresine zarar verildi sürtünürken. Hala canım acıyor ve sanki oradaymış gibi hissediyorum. İyileşemedim gibi.
Arada sert davrandı belki o yüzden ama çok farklı hissediyorum.
Benim görüşüm var, evlendikten çok sonra eğer eşim de kabul ederse kendisinin başka bir erkekle cinsel ilişkiye girmesinde sakınca görmem, ya doğal olarak bunu da çok istekli bir kadın yapabilir ben de evliliğimin monoton ilerlemesini kesinlikle istemem, renkli bir evlilik hayalim var bunu gerçekleştirmek için bunu kabul edebilecek birisi hayatıma girerse çok mutlu olurum açıkçası ve burada şunu da söylemem gerekir , o bunu yaşarken tabii ki benim bilgim dahilinde ve benim yanımda olacak, ben ise başka bir kadınla asla olmak istemeyeceğim..
Bu konu hakkında ne düşünüyorsun?&
Cevap
18Cevap
Normaldir evet
Orayı zorlayıp zevk suyu bulaştırma erkeğin zevk suyunda sperm olasılığı olur o durumda zayifta olsa hamile kalma riski olabilir
Evet normal. Birde psikolojik olarak aklında kalmış olabilir
doymamış ondandır
Nasıl farklı hissediyorsun kullanılmış yıpratılmış gibi mi
Hayır asla, sadece fiziksel bir fark
Gerceigi yapsan ne olacak acaba
Zamanla gecer amasyada
içine girdi mi girmedi mi
Tadı damağında kalmış
İçinde kalmış ozaman tekrarı olur
Hosuna mi gidiyor acı mi
Tahriş olduysa ondndr
Nasıl iyileşir
İlk defa böyle bir şey yasadin sanirim.. ?
tadına doyamamış vucut ondandırr
Normal
ahaaa
Normal
Hala canın istiyor çünkü
Demekki nasıl seviştiyseniz
Sert davrandığı icindir
Sızlaması normal