Sevgili olup sorumluluk almaktansa artık insanlar arkadaşlarıyla cinsel hayatlarını devam ettirmeyi seçiyorlar; Peki arkadaşla seks yapmak sizce normal bir şey mi siz yapar mısınız? #reda
Bazı şeylerin yeri vardır. Mesela annen, annendir. Baban, babandır. Abin, abindir. Bu kişilere cinsel arzu duymak normal midir? Hayır değildir. Hastalıklı bir duygudur. O sebeple, dosta ve arkadaşa cinsel arzu duymak ta hastalıklı bir durumdur. O senin arkadaşındır. Arkanda olan, sana destek veren bir insandır. Bu insanla sevişiyorsan onun adı arkadaşlık değildir.
Sevgilimin beni terk etmesinin sebeplerinden birisi buydu kanka ayağı popiş ayağı yapmak istiyordu. Benimle olduğu için bana hesap vereceğinden kimseye hesap vermek istemediğini söyledi çıktı gitti hayatımdan. B*k gibi devir, kimin eli kimin cebinde belli değil insanlar hayvan gibi yaşıyor. Gerçeği hayvan desek hayvanlara hakaret olur.
Arkadaşla yapmak normalleşmedi aslında. Normalleşen ve yaygınlaşan seks arkadaşlığı gibi duruyor.
Bunun da sebebi tam da dediğin gibi ilişki sorumluluğu almaktan kaçınmak. Bunun hem maddi gerekçeleri var hem de sosyal nedenleri var.
Tam da bu yüzden aslında olgunlara, hatta evlilere olan ilgi de bu yüzden. İlişkiler her anlamda bir garipleşti olay nereye gidecek bence kimse bilmiyor jdjdj
Arkadaşla seks yapmak, toplumun farklı kesimlerinde farklı şekilde algılanan kişisel bir tercihtir. Bazı insanlar için bu, bağlanma olmadan cinselliği yaşamanın bir yolu olabilir. Ancak bu tür ilişkilerde duygusal sınırların net olması ve her iki tarafın rızası önemlidir. Bu durumu normal veya anormal olarak değerlendirmek, kişinin inançlarına, kültürel değerlerine ve duygusal beklentilerine bağlıdır. Ama ben tabiki böyle bir şey yapmam.
Yakın arkadaşla seks yapmak güzel bir deneyim olabilir. Yakın arkadaş dediğin kişi seni asla yargılamayacak kişidir. Arkandan konuşmayacak, dedikodunu yapmayacak kişidir. Ölümüne güvendiğin kişidir. Batıda buna friends with benefits ilişkisi diyorlar.
Yok bize ters herşeyin bir adabı usulü vardır herşeyi normallestire normalleştire millet eşini sevgilisini komşudan , arkadaşının koynundan topluyor Allah sonumuzu hayır etsin
bir şey hissetmediğim insanla birlikte olamam duygu insanıyım bekar olsam arkadaşım ile olmazdım zira arkadaş gibi gördüğüm benim neznimde kardeş gibidir 💁🏻♀️
Ben birçok arkadaşımla birlikte oldum. Güzel ve mantıklı bir şey ama çok sağlam bir güven duygusu oluşması lazım ve ne kadar yakını olursa olsun asla üçüncü bir kişinin bu olayı bilmemesi lazım. Bir de olaya duygular ve özel hayatı karıştırmayacaksın. Sadece iki taraf da o anda eğlenip rahatlamak istiyorsa tercih edilmeli, bir sınırı olmalı yani. Bir de sonsuza kadar devam etmemeli, iki taraftan birisi yeter deyince devamı gelmemeli. Eskiden beraber olduğum ama şimdi evli olduğu için sıradan yakın bir arkadaş olarak devam ettiğim yakın arkadaşlarım var
Şimdi şöyle kimse hoşuna gitmeyen gözüne hoş gelmeyen biriyle ar arkadaş bile olmuyor haliyle seks yapılır oldu evlilik dışı hiç bir seks normal değil tabiki
Ulan biraz insaf, delikanlı adam arkadaşına basar mı, dışarda kızdan bol ne var maden amacınız cinsellik
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Ben yaptım sonrasında ben suçlu oldum tüm suçu bana attı ve konuşmayı kesti benimle inlerken iyi ama rahatlayınca suçu erkeğe at kızların bu huyundan bıktım
Sen okuduğunu anlayamıyorsun. Diyorum ki karın olacak kız erkek arkadaşlarıyla yatar sonra da onları sizin düğününüze çağırır diyorum. Sonuçta normal en güzeli bu erkek ve kız arkadaş olarak bir şeyler yaşayabilmeli. Birisiyle evlenecekler diye bir de arkadaşları mı bitecek arkadaşlık değildir o zaman zaten o karına posta atanlar bir çeyrek takar atar
Ya hadi ya o önümüzdeki 3 cmlik penis için beyninizi kullanmayı bırakmışsınız arkadaşları bile obje yapmışsınız ben de tam da senin dediğini diyorum. Karın da arkadaşlarıyla yatıp kalksın senle evlenmeden önce sonra sen arkadaşlarıyla o da sen de iletişiminizi kesersiniz ne olacak
Uzatacağın şey dalga değilse sesini kes boş yapma önünden ye hayatına istediğin gibi birini bul. Kimse senle aynı şeyi düşünmek zorunda değil. Önce bunu bil !
Civata deliğine hallenenler var 😂😂😅 da arkadaş ardaşıda dikmesin yani 😂😅
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Genelde kızların çoğunluğu tek bir erkeğin etrafında dönüyor bunu fark ettim arkadaş veya sevgili fark etmiyor pastanın büyük çoğunluğunu o kişi yiyor 😀