- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılBak kuzum... Sana kadın erkek ilişkilerinde cinselliğin ayıp, günah olduğunu öğretmişler. Evli olmayan bir kadının (evli olmayan erkeğin değil) cinsel ilişki yaşaması halinde kirleneceğini (namus meselesi), seks yaptığı erkekle evlenmek zorunda olduğunu, aksi takdirde hiç bir erkek tarafından eş olarak kabul edilmeyeceğini öğretmişler. Ya 35-40 yaşlarını cinsel ilişkinin zevkini yaşamamış bir bakire olursan? Bu çok mu güzel, çok mu alkışlanacak bir şey? 24 yaşındasın... 35 yaşına 11 yıl kalmış... Dilediğin gibi seks yap ve seninle evlenmeyi düşünen bir erkek karşına çıktığında senin geçmişteki cinsel hayatından rahatsız olursa ona s.. ktir git demeyi bil.
11 Yorumla- 1 yıl
@firebreather95 Peşpeşe beğenilerini aldım. Teşekkür ederim 🙂
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılöyle düşünmemelisin... yaşın erken çoğu 30 ve üst evleniriyor.. ilaki karşına birisi çıkar kendini evliliğe saklayan şanındandır.. ama karşına çıkanlada hemen yapmamlısın.. çoğu niyet bekaret almak sonra toz olurlar dertleri bu oluyor evliğe dokunması izin verme aksi takdirde pişman olursun sevgilik dönemde böyle konuları açarsa amaçı sadece cinseliktir.. herkes yapıyor mutlu demişsinde onlar... söylemek istemediğim bir kelimedir onlar o yolldalar.. onları kimse ciddi düşünmez takılirlar amaçları bu olur hayatları boyuncada bunlar için bu böyle olacak.. bende dahil olmak üzere bir çoğuda ilişkisi olmamış kişi tercih ederler... bu arada bende senin gibi cinselik yaşamadım... senin düşünceler gibi değilde sadece kendimi evliliğe saklamak için yapmadım... ve pişmanda değilim... benimde evleneceğim kişide ilişki yaşamamış kişiyi tercih ederim.. yani.. iyi düşün yani :)
00 Yorumla
Hiç beklemediğim bir anda öyle biri çıkacak karşına bu düşünceler aklına gelecek Ne kadar saçma düşünceler içinde olduğunu anlayacaksın ve iyi ki tertemiz bir şekilde kendimi muhafaza etmişim diye düşüneceksin ve Allah'a şükredeceksin sabırlı bir şekilde devam et Bir dünya imtihan dünyası kendini muhafaza et de pisliklere bulaşma zinadan uzak dur imtihan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence evlenmeden olmasın ben de senin gibiyim seni anlıyorum ama umudum hala var o yüzden yapma başta zina zaten o yüzden ahlak için şahsın için karakterin için yapma
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim görüşüm var, evlendikten çok sonra eğer eşim de kabul ederse kendisinin başka bir erkekle cinsel ilişkiye girmesinde sakınca görmem, ya doğal olarak bunu da çok istekli bir kadın yapabilir ben de evliliğimin monoton ilerlemesini kesinlikle istemem, renkli bir evlilik hayalim var bunu gerçekleştirmek için bunu kabul edebilecek birisi hayatıma girerse çok mutlu olurum açıkçası ve burada şunu da söylemem gerekir , o bunu yaşarken tabii ki benim bilgim dahilinde ve benim yanımda olacak, ben ise başka bir kadınla asla olmak istemeyeceğim..--
Bu konu hakkında ne düşünüyorsun?
00 YorumlaÖyle düşünme bence gercek anlamda kendin gibi temiz ve herseye deger bir insan bulabilirsin. Ya daha önce iliskilerin olup daha cok pismanlik yasasaydin. Deneyim oluyor ama çoğu gidince senden birseylerde alıp goturuyor sen kendinde olmadan farkina varincada iş işten geçmiş oluyor🥺
02 Yorumla
Soran1 yılValla ben temiz olmak istedim mi onu bile bilmiyorum😅 sadece tabu işte. Cinsellik pis günah iğrenç. Kız dediğin bakire olur el değmemiş olur bunun gibi bir sürü safsata. Ama artık kimseyle bir şey yaşamak da istemiyorum. Hata yaptığını düşünen insanlar bile benden daha mutlu açıkçası kimsenin umrunda falan değil
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. bu devirde biri için birsey zaten saklanmaz birseyi yapmıyorsan kendin için yapmazsın yapıyorsan kendin için yaparsın içinden nasıl geliyorsa öyle yaşarsın
02 Yorumla
Soran1 yılHaklısın da bu birazda çevrenin ve aileden duyduklarımın suçu. Sürekli cinsellik bir tabuyfu herkes için. Bekaret çok önemliydi. Ben de dip bucak kaçtım işte. Bu gerçekten benim fikrim miydi onu bile bilmiyorum
1 yılİnsanın kendisini temiz ve iffetli tutmasindan daha güzel olan ne olabilir ki? Bence karşınıza hayırlı birinin çıkmasını bekleyin sıradan ve önemsiz biri olmadiginizin farkinda olun.
00 Yorumla
1 yılBen bunun 38 yaş versiyonuyum. Düşün bir de erkeğim. Pişmanlık duymuyorum açıkçası. Hala aynı düşüncedeyim.
02 Yorumla
Soran1 yılBen ne hissetmem gerektiğini bilmiyorum bu konuda
- 1 yıl
Bence bu çok şık ve güzel bir durum. Herkesin yapamayacağı. Özel biri olarak bakarım. Çünkü artık çok kolay her şey.
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Herseyi açıkça yiğitçe yazmışsın olmadıysa haber bundan sonra fırsat olursa degerlendir. Bahtın açık olsun
00 YorumlaHata yapmadığı için üzülen ilk insan sen olmalısın 😂
03 Yorumla
Soran1 yılValla ya cidden.
Etrafıma bakıyorum herkes çatur çutur hata yapmış ve mutlu.
Ne var bu kadar her şeyi dert edecek
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılYani artık bu düşüncenin ve yaşantının değişmesi için çok geç bence 😂
03 Yorumla
Soran1 yılÇok komik ukala andaval
- 1 yıl
Sen bence bakire ölücen 😂
Soran1 yılOk ok
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılHiç bişey için geç değildir , her şey yeri zamanı geldiğinde olacaksa olur zaten kasmaya gerek yok
01 Yorumla
Soran1 yılArtık ne cinsellik yaşamak istiyorum ne de yaşamamak. Ne istediğimi bile cidden bilmiyorum. Bu kadar zaman durdum şimdi herhangi biriylr olsun da istemiyorum. Saçma bir kısır döngünün içine girdim
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılDaha yaşın genç saklanacak bir durum da yok. İsteğini kontrol edebiliyorsan zaman var.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılErkekler herseyi yapıyor sizde onlara yana yana bir obje gibi kendinizi saklıyorsunuz
Erkekler bakır mi sanki bakire isteme hakları olsun04 Yorumla
Soran1 yılAmacım erkek falan da değildi bu arada bu düşüncedeyken.
Sence oradan bakıldığında erkeklerim tertemiz olduğunu sanar bir halim mi var?
Çocuk değilim.
Her şeyinde farkındayım. Erkeklerin bakire isteme hakkı falan umrumda değil.
Sadece cinselliğin korkunç ve ayıp olduğunu düşündüm işte yıllarca
Cevap sahibi1 yılEe tamam yıllarca öyle düşündün hala geç kalmış değilsin
Soran1 yılİşte demek istediğim şu ki
Artık biriyle birliktelik yaşamak istemiyorum çünkü aynı kafadan hala çıkamadım
Şimdi de şu düşünce beliriyor. Tüm ergenliğin gençliğinin ilk yılları cinsellikten uzak durdun. Şimdi öylesine birisi mi olacak? Üstelik herkesin derdi cinsellikken.
Yani kendime acırım açıkçası
Karşımdaki uzun ilişki bile olsa, insanlara güven yok sadece cinsellik için takılıyor da olabilir
Enayi gibi hissederim anlatabiliyor muyum?
Cevap sahibi1 yılİyi o zaman rahibe hayatı yaşa bundan banane bundan kime ne
Bu hayat senin dilediğin gibi yaşarsın kimseye hesap vermek açıklama yapmak zorunda değilsin
1 yılEevlenmeden sonuna kadar gitme ama bi deneme sürüşü de olabilir
01 Yorumla- 1 yıl
Şimdi tafımı çıkarma şansın yok mu
Gizli Üye(25-29)1 yılBu yaşa kadar yapmamışsan evlenmeden yapma bence ve iyi bir erkekle evlen derim
01 Yorumla
Soran1 yılİyi bir erkek bulursan haber ver o zaman
Gizli Üye(30-35)1 yılevlen o zaman bir sekilde niye bahane uyduruyorsun. gorende insan kalmadi sanacak.
02 Yorumla
Soran1 yılİnsan kaldı mı sence dalga mı geçiyorsun
Cevap sahibi1 yılasil sen dalga geciyorsun niyr kalmamis. millet catir catir evleniyor.
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEn azından yaşın geç değil ben de senin gibiydim ve pişmanım yaşım da 30🥲
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYanlış düşünüyorsun. Ben de 24 yaşındayım senin gibiyim ama bence boşa saklamıyorum
00 Yorumla
1 yılİtin yoldaşı it olur valla ben bugüne kadar çok can yaktım şimdide evlenmeye korkuyorum dönüp dolaşıp bana girecek diye sen korkma seninde nasibini bir gizleyen var
00 YorumlaBence bu düşünceye girmene hiç gerek yok. 26 yaşındayım ve bende aynı senin gibi kendimi evleneceğim kişiye saklıyorum
02 Yorumla
Soran1 yılYalaannn başkası yalann dünyada ölümden başkası yalan
1 yılSanki görende herkes vermiş bakire kalmışsın sen senin çevren verici olduğu için öyle düşünüyorsun
03 Yorumla
Soran1 yılSadece benim çevrem mi? Tüm dünya bu durumda şu an. İnsanlar hayatlarını yaşıyorlar. Cinsellik benim için hayat yaşamak anlamına gelmiyor elbette ama daha rahat bu yaşa gelmiş olmayı isterdim.
- 1 yıl
Yanlış işte yüzde 10 bir kısım rahat
- 1 yıl
Senin benim milletin bacısı namusuyla evleniyor
Bu yaşa kadar saklamışsın sabret sonra pişman olma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılistediğini yaşa hayat senin hayatın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılArzularını bastırma yapmayan yok artık
10 Yorumlamaalesef oyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNeyden sakladin kendini
00 YorumlaYap gitsin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem