Evlendigin de karin is bilmiyor diye ya bosarsin ya aldatirsin. Senin kafadakiler cok ilginc. Su piyasada millet artik opusmeyi gec grup yapmamis ariyor awk
E napayim illaki birini bulma umudu ile. Birinden kastım artık aklı başında biri. Bu konuda çok bunalımdayım. Ortalıkta ne kadar akılsız kız var biliyor musun. Kendimi onlara laik görmüyorum
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sırf benden önce öpüştü diye terk ettiğim kızların sayısı yavaş yavaş 20'ye çıkıyor. Öpüşmemiş kız bulmak çok mu zor artık?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evlendigin de karin is bilmiyor diye ya bosarsin ya aldatirsin. Senin kafadakiler cok ilginc. Su piyasada millet artik opusmeyi gec grup yapmamis ariyor awk
İmkansiz abim cansin opusse sade iyi orallar anallar ac sayfanin cinsellik bölümüne evlilikten sogumak icin yeterli
Kibarligimi bozmak istemiyorum ama n. h bulursunuz yüzde 99 oranında kızlar öpüşmustur. Öpüşmedim diyen yalan söylüyordur. ya da neyse
Öyle bu devirde amasyada
Ben elini bile tutmadım kimsenin
Tanışalım mı lütfen
Her önüne gelene yazar mısın böyle?
Hayır elini bile tutmadım dediğin için.
İnan bana karı kız derdim niyetim değil
Hı hım asagda yine bir ki, a yazmışsın ababab
E napayim illaki birini bulma umudu ile. Birinden kastım artık aklı başında biri. Bu konuda çok bunalımdayım. Ortalıkta ne kadar akılsız kız var biliyor musun. Kendimi onlara laik görmüyorum
Geliyor musun
Hayır
Neden
Her kiza yazan biriyle konuşmam
Öyle biri değilim. 10 dknı ayır bana
10 dk yetiyor mu?
Yetmez ama madem istemiyorsun. 10 dk da derdimi anlatırım diye düşünüyorum
Çık gizlilikten
O nasıl oluyor
Bi saniye
Yapamadım
Nasip degilmis ahabzb
Cevabını beğendim gördün mü
Gördün müüüğğ
Soran yazıyor
Hee o zaman twitter kullanıyor musun
No
İnstagram verim mi
Verme
Hayır tanışcaz ya
Jsjjsjs yaz o zmanyburdan
Ciktim istej at
Çabuk ol ama işim var
Eğer sen de öyleysen isteyebilirsin tabi
Peki kızlarımızın en basitinden evi arabası yok. Ama evi arabası olanı isterler. Bu normal mi
Şahsi fikrim çiftlerin kendi birikimleriyle ortaklaşa bir şeyler almaları yani herkes dengiyle olmalı ekonomik olarak da cinsellik olarak da
Tanışalım mı azıcık
Serseri misin
Öyle görünüyorum ama değilim
Bunlara takma ve bunları sorma sadece alt taraf önemli böyle düşünmeye devam edersen çok sıkıntı yaşarsın
Oldu o zaman sizin yüzünüzden zaten bunları tepemize çıktı. Bakire ama her haltı yemiş kadın kaynıyor piyasa
Biz mi istedik kadınlar her gördükleri şeyleri yapmak ister oldu senin dediğin 15 yaşa düştü
zor ama var