Artık günümüzde çoğu ilişkide cinsellik mevcut. Normal karşılanıyor. Ben kızlara bir soru sormak istiyorum. Sevgilinizin sizi sevdiğine emin olduğunuz bir ilişkide bile olsanız ara ara kendinizi değersiz ve sadece cinsellik için görüşüyor hissine kapılıyor musunuz? Bu kızların daha duygusal olmasından mı kaynaklı yoksa geçmiş travmalardan mı acaba? Ben sevgilimin beni çok sevdiğini ve cinsellik için birlikte olmadığını biliyorum fakat ara ara böyle moralim bozuluyor ortada bir sebep yokken. Geçmiş ilişkimde çok kullanıldım çünkü. Evlenene kadar bu değersizlik hissi devam mı eder yoksa benim kendi kuruntum mu? Ben de zevk alıyorum eğer kullanmaksa ben de kullanıyor sayılıyorum sonuçta. Yalnız değilim dimi... böyle şeyler yaşayanlar yazabilir mii?
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim görüşüm var, evlendikten çok sonra eğer eşim de kabul ederse kendisinin başka bir erkekle cinsel ilişkiye girmesinde sakınca görmem, ya doğal olarak bunu da çok istekli bir kadın yapabilir ben de evliliğimin monoton ilerlemesini kesinlikle istemem, renkli bir evlilik hayalim var bunu gerçekleştirmek için bunu kabul edebilecek birisi hayatıma girerse çok mutlu olurum açıkçası ve burada şunu da söylemem gerekir , o bunu yaşarken tabii ki benim bilgim dahilinde ve benim yanımda olacak, ben ise başka bir kadınla asla olmak istemeyeceğim..
Bu konu hakkında ne düşünüyorsun?,.,.,
02 Yorumla
Soran1 yılaşırı saçma olduğunu düşünüyorum
Cevap sahibi1 yılBana yaz
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılSenin kuruntun. Sevgilinin seni sevdiğinden, sadece seks partneri olmadığınızdan emin olduğun halde bunu düşünüyorsun. Umarım ki, başka bir nedenle ayrılsanız bile arkasından "seks yapıyorduk ama benimle evlenmedi, kullanıp bıraktı" diye konuşmazsın. Sevgiliyken aktif cinsel hayatı olanların, seks yaparken ilişkinin evliliğe gitmesi gerektiği düşüncesinde olmamaları gerekir.
13 Yorumla- 1 yıl
Elalemde oluşan "sadece seks için beraberler" algısının nedeni de Türk toplumunda seks yapmanın sadece evli çiftlerin hakkı olduğunun zannedilmesi.
Soran1 yılevet ya çok haklısın
- 1 yıl
EİC için teşekkürler 🙂
1 yılAbicim, sevgililik cinselliği de içerir. Doğalı budur. Düzenli cinsel ilişkinin olduğu sevgi ilişkileri gayet sağlıklıdır. Ha ayrılık olmaz mı, olur. Ama yeni birini bulursunuz. Hayat böyledir
13 Yorumla
Soran1 yılevet şuanki ilişkim çok sağlıklı güzel bir ilişki ama eski ilişkimden dolayı travmam var sanırım...
- 1 yıl
Eskiyi boş ver. Her yeni sevgili, yeni bir dünya. Bedenlerinizle keşfedeceksiniz
Soran1 yılAşmaya çalışıyorum ama arada o his geliyor. Diğer kızlarda da oluyor mu diye merak etmiştim ama hiç kız yazmadı :) teşekkür ederim cevap için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 11b cevap paylaştı.
1 yılKapilmaniz dogal gorusme sikligi az oldugunda ve her gorusmede seks oldugunda kadin kullanilirmis gibi hisseder bu tur iliskilerde
16 Yorumla
Soran1 yılher görüşmede olmuyor, 3 kere cafe, yemek yeme vs yapıyosak 1 kere ilişkiye giriyoruz
- 1 yıl
Sizinki gayet dogal akisinda
Ilgisi az vs diyorsaniz karsi tarafa bildirin bunu
Soran1 yılaslında ilgisi de var ama benim geçmiş travmamdan sanrıım arada o his geliyo..
- 1 yıl
Aldatilma mi?
Soran1 yılo da var her şey var
- 1 yıl
Anladim anlatmak isterseniz dinlerim psikologum
Neden kullandirtiyorsunuz peki merakimdan soruyorum seviyorum diyemi
010 Yorumla
Soran1 yılilk ilişkime aşıktım o yüzden birlikte oldum, şuanki sevgilimi çok seviyorum her şeyi hak ediyor o yüzden
Soran1 yılbilmiyorum... galiba eski sevgilimde bu duyguyu çok yaşadım diye
Soran1 yılevet ama 1-2 seneye anca
Soran1 yılteşekkür ederim ama konuşmasak daha iyi... mesajda cinsellik konusu açıyorlar hep
Gizli Üye(30-35)1 yılİkinci ellerin kendini teselli ettiği durum diyebiliriz
02 Yorumla
Soran1 yılanlamadım
Cevap sahibi1 yılboş ver
1 yılKötü
018 Yorumla
Soran1 yılerkekler duygusal düşünmüyor ya o yüzden sizin açınızdan daha rahattır...
- 1 yıl
Ben evlenmeden yapmam
Soran1 yılsaygı duyarım tabi
- 1 yıl
Sen?
Soran1 yılyaşıorum, o yüzden sordum soruyu
- 1 yıl
Memnun musun
Soran1 yılevet ama arada bu his oluyo işte bir sebep yokken
- 1 yıl
Cepte görüyor seni
Soran1 yılseviyo ve evlilik düşünüyo benimle ama ben de onu çok seviyorum