Birlikte olduğum kadınlardan onları hatırlatsın diye bir eşyalarını saklamak isterim bu genelde küpe olur değişik bir alışkanlık peki sizin var mı böyle bir olayınız?

Birlikte olduğum kadınlardan onları hatırlatsın diye bir eşyalarını saklamak isterim bu genelde küpe olur değişik bir alışkanlık peki sizin var mı böyle bir olayınız?

Hayır böyle farklı huylarım yoktur bu kişinin tercihine karakterine göre değişir kimisi saklar kimisi saklamaz ben saklamayanlardanım.. zaten o an yaşanan haz tutku dolu birliktelik hatırlanacak en güzel anıdır.
Hatıra bırakmak bazen geçmişin izlerini taşımak gibi olur. Ama gerçek izler eşyaların değil, yaşanan anların içinde saklıdır. Küpe gibi bir şey bırakmak, geçmişi hatırlatabilir, ama kalbinde ve zihninde iz bırakacak bir şey bırakmak daha anlamlıdır. Eşyalar zamanla kaybolur ama gerçek duygular hiç unutulmaz
Cevap
9Cevap
saklamam kimseyle @saridilber seri katil benzetmesi harika :D :D
Aman sus herkes kötü yorum yaptı benimki battı zaten o kadar iş dururken adamın bişeylerini saklıcam ne demekse 😂🥰😂😂
@sarıdilber arkadaşlar kimsenin yorumuna şiddetle yaklaşmadım herkesin fikri başımızın üstünde istediğiniz yorumu yapabilirsiniz :)
@sarıdilber çok haklısın 🥰😂😂😂
Neyse barışçım bundan sonra adamların her şeyini saklıcam sende bi kemer yolla😂☺
@sarıdilber Yollarım abla ne demek iste yeter 😂☺️🙏
Ayrılınca boynuma asacam 😂😂😂😂
@sarıdilber 😂😂😂😂 bende kolye isteyim o zaman
Takı kutum en değerlim seç beğen al yolladım bak değerini bil😂😂😂😂
@sarıdilber Teşekkür ederim abla özledikçe takılarını takarım artık 😂😂😂😂
Rica ederim sallanan kırmızı küpelerim sana eminim çok yakışacak😂😂😂😂
@sarıdilber senin olup da yakışmayan bir şey olamaz 😂😂😂😂
Şeker kardeşcim yakışıklım benim ya 🤗☺😂🥰
@sarıdilber o senin güzel gözlerin abla 😂🥰🥰🤗
Onu seri katiller yapmıyormuydu ya neyse ben bişey saklamam ayrılınca zor olur😂😂😂😂😂😂😂
Hayır yani ben bu amaçla yapmıyorum en azından
Doğrudur çok anlam yüklemem kimseye😂
Kişilere değil arada geçen özel anlara anlam yüklüyorum sadece :)
O sizin dogrunuz tercih meselesi ben yorumumu yazdım geçtim hayırlı günler
Bu manyaklık don saklamaya kadar gider. Tabikii saklamam
Bence don saklamakla hiçbir bağlantısı yok
Hayır saklamam. Çöpe atarım hepsini. Ya da çocuklara veririm oyuncak tarzı bir şey ise. Gerek yok tutmaya.
Ben oyuncak veya yırtıp parçaladığım iç çamaşırı çorap vs şeyleri saklıyorum.
Yok. Kendisi bırakırsa, ayrıldıktan sonra çöpe atarım.
aa harbiden seri katil mentalitesi. kurbanlarından "özel anlar"ını hatırlatacak yadigarlar almak...
Sütyenini alır saklarım 😃
İyi fikir ama benlik değil
Ben genelde böyle ufak ayrıntılara önem veriyorum
Hayr işimiz gücümüz yok bide hatora mı saklayak
Hayir
Belki amasyada
Tarzım değil
Psikopat miyim ben
Bence psikopatlık değil tam tersi ona değer verdiğimi gösterir diye düşünüyorum çünkü ben değer verdiğim için istiyorum
Hayır yok
Mantıklıymış
Saklamam genelde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?