tam olarak boşalırken ne düşündüğünü ve bir de ön sevişmeden acaba ön sevişmeyi gerçekten istediği için mi yapıyor yoksa sadece yapmak için mi bir de boşalırken hiçbir şey düşünmediklerini söylüyorlar ama ben bunun yalan olduğunu düşünüyorum
ona göre evrilirdik, kanunları vs ona göre düzenlerdik. herhangi bir kötülük aklımızdan geçtiği anda tutuklanırdık yani kötülüğü uygulayamazdık. Seviştikten sonrada çok kötüydü diye aklımızın olunmasıda kötü olurdu diye düşünüyorum ya da bu adam çok fenaydı gibi gibi şeyler 😀
Burada ilk akla gelen kesin nasıl nir deneyim olduğunu merak ettiği için diye düşünülür ama değil. Zaten bunu sevişme surecindeki hareket, mimik, tepkilerden anlarım.
Aslında vereceğim cevabı anlamadan bilmeden sevişmeyi de yaşamam ama hadi diyelim anlayamadım öncesinde işte bunun için kullanırdım.
O da zihninde başkası olup olmadığı. Sonda kullanma sebebim de libido ve doluluk etkisi ile cinsellik yaşayabilir kişiler o anlardaki şehvetle bunu düşünmeyebilir.
Fakat depo boşalıp rahatlayınca işte o zaman duygular devreye girer. Zihne doluşue bütün düşünceler. Tam da o zaman zihnini izlemek isterdim.
Çünkü zihninde başkası olan birisi ile sevişmek istemem.
O sekilde tatmin edemicegim hic bir kadjn olmazdi. Yani aslinda suanda yok. Cunku ellerimi dudaklarkmi dedektor gibi vucudunda gezdirirken partnerimin. Tum algilarim acik pur dikkat bi sekilde partnerime odaklanirim. Cikardigi sesleri inlemesi kasilmasi titremesi nefes hizi vs bu sekilde neresinin uyarilmasindan ne kadar zevk aldigini gozlemler ona gore iliskiyi sekillendiririm. Zihin okuma ozelligim olsa bu kadar yorulmazdim 🤭🤭