Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Normal fb işinde çağırırsan gelir işini görür gider. Seni sokakta görse tanımadan gelir. Ancak sizde olay farklı işin içinde aşk var. Karşının sana sevgisi var ama adam evli, iki hanımda idare etmek durumunda, şunuda bilirsek daha mantikli olur ve yorum yerine tam oturur. Siz ona cinsel yönden teslim olduğunuz günde adam evlimiydi bekarmiydi onu bilmek gerekir. Bekar ise senle evlilik vadiyle cinselligi yaşadınız bir süre sonra adam kizligini aldığı halde başka kız ile evlenip seni kaderinle başbaşa bıraktı bu adamın karaktersiz olduğunun göstergesidir. Bu sürede seninle cinselliginide devam ettirerek iki hanımla birlikteliğin keyfini yaşamış oldu. Şayet evli iken beraber olduysa bu durumda bir kıza evli olduğu halde kizligini alarak sana en büyük kötülüğü yapmış oluyor. Sende doğal olarak ilk kizligini verdiğin adamı unutamamış bu durumda fb gibi devam etmeyi sürdürmeyi istiyorsun. Bu durumda 2 güzel hanımla keyif yaşamak o adam için harika sen başkasıyla yaşamaya kalksan bunu istemez bikere hastalık taşıma riski olur ondan dolayı başkasıyla iliskini istemez. Eğer göz yumarsada artık tarafını karısından yana seçmiş diyebiliriz biraz uzun oldu ama sizinkinr fb denilemez
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim görüşüm var, evlendikten çok sonra eğer eşim de kabul ederse kendisinin başka bir erkekle cinsel ilişkiye girmesinde sakınca görmem, ya doğal olarak bunu da çok istekli bir kadın yapabilir ben de evliliğimin monoton ilerlemesini kesinlikle istemem, renkli bir evlilik hayalim var bunu gerçekleştirmek için bunu kabul edebilecek birisi hayatıma girerse çok mutlu olurum açıkçası ve burada şunu da söylemem gerekir , o bunu yaşarken tabii ki benim bilgim dahilinde ve benim yanımda olacak, ben ise başka bir kadınla asla olmak istemeyeceğim../)
Bu konu hakkında ne düşünüyorsun?
02 Yorumla
Soran1 yılHani Türk adamları Ya da erkekleri diyeyim namuslu sadakatli kadın istiyordu (siz ne istiyorsunuz ulan)
Cevap sahibi1 yılYaz bana anlatayim sana , hatta sesli anlaticam mesaj kutuma nokta koy
Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Olur.. Ona sahip olunca benimser sahiplenirsin.. Başkasınla yaşadığını düşününce de biraz kıskanırsın
05 Yorumla
Soran1 yılEvet bence de
Soran1 yılPeki görüşmeyi kestikten sonra (senden ötürü bittiyse güzel bir şekilde) 2-3 yıl sonra görsen
Soran1 yılNasıl yani böyle durumda da mı sizce
Soran1 yılBeni önceden (ilk zamanlar) kıskanıyordu çok belli etmiyordu ama kıskanıyordu. Bizim ilk zamanlar çok güzel bir arkadaşlığımız vardı. Ben aşık oldum ilk defa ve ilk defa onunla cinsellik yaşadığım biz birbirimize çok benziyorduk. Cinsellik olduktan sonra bir süre daha her şey güzeldi. 2-3 ay sonra bana soğuk, ilgisiz davranmaya başladı. Sevdiğim için her şeyini alttan aldım. Gelgitleri beni çok yorsada ona hep ayak uydurdum 2 ay kadar ara vermiştik görüşmeye (bir müddet kendime vakit ayırmak istiyorum dedi) 1 ay önce tekrar görüşmeye başladık ama eskisinden daha kötü gegitleri vardı. Sert cevaplar veriyordu hiçbir değer hissedemiyordum ondan beni buluşacağız diye umutlandırıp gecenin bir vakti dışarıda ekti o gün ben ondan biriktigi için birden soğudum sonra yinede devam ettim. Ama geçen gün bitirdik bana öyle şeyler söyledi ki hiç hak etmedim en sonda ileride görüşürüz bir gün allaha emanet ol dedi. Çok karışık bir durum ya
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılOlması lazım sadece benim FB mıdır o
07 Yorumla
Soran1 yılBenim ne?
- 1 yıl
Benim fucbodymdir sevgilisi olsa bile ben sadece cinsellik için bulusuyosan fucbodymse sadece ben skebilirim kıskanırım yani
Soran1 yılHmm evet bence de Peki sevgilisi yoksa ama sen ona olan ilgini azalttığın için artık eskisi gibi olmadığınız da onun peşinde birinin koştuğunu görsen
- 1 yıl
Yine kıskanırım dediğim gibi benim olabilir sadece dokundurmam yani senin FB seni. kiskanmiyormu
Soran1 yılYani kıskandığı olmuştu ama artık eskisi gibi benimle ilgilenmiyor yani iletisimimiz sağlıklı değil sürekli meşgul görüşmeye bile gelmiyor. Ben bitirelim arkadaşça devam edelim ilk zamanlar da biz çok iyi arkadaştık yani dostluğumuz en az cinsellik kadar güzeldi. Ki o bilmiyor ama ben ona çok aşığım ondan onunla birlikte oldum hayatımda ilk defa birine aşık oldum ve cinsellik yaşadım
- 1 yıl
Ama işte o seni sadece cinsellik için kullanıyor sevmiyor cepte görüyor o yüzden sadece cinsellik için konuşuyor FB iliskinde duygu olmaz
Soran1 yılPeki görüşmeyi kestikten sonra (senden ötürü bittiyse güzel bir şekilde) 2-3 yıl sonra görsen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBu senin elinde ipler senin elinde ama genelde olmaz. Sen kıskandırmak mı istiyorsun?
02 Yorumla
Soran1 yılEvet aslında tam fb ilişkisi denebilir mi bize bilmiyorum. Bizim başta çok güzel bir arkadaşlığımız vardı. Sonra cinsellik oldu ama sadece cinsellik üzerine değildi konuşmalarımız birbirimizi anlayıp dinliyorduk da ilk 3 ay çok güzeldi sonra sebepsiz yere bu bana soğuk davranmaya dengesizlikler yapmaya başladı. Bu arada da onu sanmam ama ben ona çok aşığım hayatımda ilk defa aşık oldum ilk defa da cinsellik yaşadım o ilk cinselliği onunla yaşadığımı biliyor. Öyle başkasıyla yaşamayacağımı da biliyor ondan bana çok rahat istediği gibi davranıyor
- 1 yıl
Dediğim gibi benim bu tarz ilişkilerim oldu f*ck özellikle çok yoğun bir şekilde oldu partnerin bana nasıl gelirse ben de ona öyle yaklaştım hep sadece seks isteyenler oldu sadece seks seks yaptık bazılarıyla dışarıda sevgili gibi takıldık sevgilini ne yapılırsa biz de onu yapıyorduk benimle sevgili olmak isteyenler oldu onlarda da bazılarıyla sevgili oldum yani bana nasıl gelir derse ben de onlara öyle gittim hep
1 yılOlur tabi olur ama bu sevgi kıskançlığı değil. Hazır seninle bu işi yapıyorken başkasıyla da yapıp hastalık bulaştırmanı istemiyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 629 cevap paylaştı.
1 yılBitti mi ilişki
016 Yorumla
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Nasıl hissediyorsun peki
Soran1 yılKarışık
- 1 yıl
Özlüyor musun peki
Soran1 yılOnu unutmak istiyorum. Özlüyor muyum bilmiyorum ama çok kızgınım görmek de istemiyorum
- 1 yıl
Napti ki :((
Soran1 yılBenden sebepsiz yere ayrıldı. En çokta koyan benden sebepsiz yere ayrıldığı gün beni hiç umursamıyordu ağlamam bile umrunda değildi. Son mesajda da biraz daha yumuşadı "görüşürüz ileride bi gün allaha emanet" dedi. Ama dedikleri sözler öyle canımı acıttı ki hak etmedim hiç hak etmedim. Hep alttan aldım anlayışlı olmaktan çok yorulmuştum soğumuştum zaten aylarca bana sert cümleler kuruyordu sonra yine toparlıyordu yine aynı şeyi yapıyordu. Karmakarışık hissediyorum. O ilk tanıdığım aşık olduğum adam yoktu karşımda
- 1 yıl
İyide fb diyorsun sen aşık olmuşsun o olmamış senin için zor ama kaçınılmaz değil mi
Soran1 yılYani öyle diyorlarmış bu ilişkiye ama bizim ilişkimiz cinsellikle başlamadı bende zaten aşık olduğum için onunla cinsellik yaşadım ilk defa birine aşık oldum. Ki ilişki sürecinde de aramızda sadece cinsellik yoktu. Bilmiyorum kafam çok karışık yaa
- 1 yıl
İlkin o muydu peki
Soran1 yılEvet.
- 1 yıl
Üzüldüm senin için ama ilişkiniz fb değilmiş. Normal bir ilişkiymiş ama maalesef sadece kullanılmışsın :((
Soran1 yılEvet en çokta ayrıldığı gün hissettim bunu ve en çok kendime kızdım.
- 1 yıl
Bunu bir tecrübe olarak gör daha çok güçlen
Soran1 yılÖyle haklısınız. Ama işte insan karşı tarafın da aklındakileri neyi neden yaptığını bilmek istiyor
- 1 yıl
Bilme boş ver artık
1 yılOlursa adı başka oluyor
02 Yorumla
Soran1 yılNe oluyor
- 1 yıl
Sevgili olursun yani FB de kıskançlık olmaz kim ne yaparsa yapar amaç sekstir zaten
1 yılNormalde olmaması lazım
10 YorumlaOlmaz olursa o isim tadi kacar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılKıskanan kişi erkekse olmaz ama kızsa olur
00 Yorumla Anlatırsan dinlerim, yardımcı olurum
00 Yorumla
1 yılOlur tabiki çünkü o işi yaptığın kisi
00 Yorumla
1 yılolursada yenisini bul yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılolabilir diye düşünüyorum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Olabilir. Sen kıskanıyor musun?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOlmamalı aykırı olmalı
03 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
Cevap sahibi1 yılHer fanteziyi yapmalı bi sınır olmamalı
Cevap sahibi1 yılSizinki nasıl
- Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı.
1 yılOlur
10 Yorumla
1 yılArada oluyor
10 Yorumla
1 yılOlmaz
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOlabılıyorr evet
516 Yorumla- 1 yıl
kadınlar 2. kadını ıstemıo dımı
Soran1 yılYanii biz nefes alsın yeter demiyoruz hoşumuza giden insanı hoş bulduğumuzu beğeniyoruz
- 1 yıl
o degıl fb de erkek evlı ıse kadın ılkde sorun etmese sonra kıskkanıo
Soran1 yılHm oda var ya Peki evli olan bir erkek fb ilişkisi yaşadığı kızı kıskanır mı
- 1 yıl
kıskanm az bence
Soran1 yılKıskanmaz mı
- 1 yıl
hayır
Cevap sahibi1 yılKıskanır sahıplenır bence bır sure sonraa bazı yasaklar bıle koyuyor sunla gorusme sole yapma
- 1 yıl
hımm kadın evlı mı pekı ya da erkek
Soran1 yılHayır
Soran1 yılKadın değil erkek evli
- 1 yıl
kadın daha cok kıskanır hazmedemez o zmn
Soran1 yılEvet
Gizli Üye(25-29)1 yılNasıl bulunuyor bu fb
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bağlılık başladıysa olur
00 Yorumla
1 yılOlmamali normalde ne oldu
07 Yorumla
Soran1 yılYa bu beni önceden (ilk zamanlar) kıskanıyordu çok belli etmiyordu ama kıskanıyordu. Bizim ilk zamanlar çok güzel bir arkadaşlığımız vardı. Ben aşık oldum ilk defa ve ilk defa onunla cinsellik yaşadığım biz birbirimize çok benziyorduk. Cinsellik olduktan sonra bir süre daha her şey güzeldi. 2-3 ay sonra bana soğuk, ilgisiz davranmaya başladı. Sevdiğim için her şeyini alttan aldım. Gelgitleri beni çok yorsada ona hep ayak uydurdum 2 ay kadar ara vermiştik görüşmeye (bir müddet kendime vakit ayırmak istiyorum dedi) 1 ay önce tekrar görüşmeye başladık ama eskisinden daha kötü gegitleri vardı. Sert cevaplar veriyordu hiçbir değer hissedemiyordum ondan beni buluşacağız diye umutlandırıp gecenin bir vakti dışarıda ekti o gün ben ondan biriktigi için birden soğudum sonra yinede devam ettim. Ama geçen gün bitirdik bana öyle şeyler söyledi ki hiç hak etmedim en sonda ileride görüşürüz bir gün allaha emanet ol dedi. Çok karışık bir durum ya
- 1 yıl
Çok karışık bi durum ya nasilsin şu an
Soran1 yılEskiden olsa ki bu kadar ileri olmasada ara verdiğimiz de bile anlayışlı karşıladım sen nasıl rahat hissedersen dedim ama çok ağladım günlerce rüyalarıma girdi. Yani çok yıprandım ama şimdi içimde ona karşı bir hayal kırıklığı ve soğukluk var. Nötrüm biraz
- 1 yıl
Him üzüldüm ya
Soran1 yılUzun uzun yazında saçma oldu demi
- 1 yıl
Gizliden cikmak ister misin
- 1 yıl
Sorun değil
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Pek olmaz
01 Yorumla
Soran1 yılİlki sensen ve cinsellik olduğu kadar da çok güzel bir dostluğunuz varsa sana değer veriyorsa
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılkadında olurrrrrrr
017 Yorumla
Soran1 yılErkekler olmaz mı
Soran1 yılİlk cinselligini kadın onunla yaşadıysa ve cinsellik olduğu kadar aralarında çok güzel bir dostluk varsa
- 1 yıl
erkek cınsellık amaclı bulusur da kadın baglanır cınsellıkten sonra
- 1 yıl
erkek kadın gıbı olamaz duygusallıkta
Soran1 yılEvet bağlanıyor yaa. Ama erkek?
- 1 yıl
erkek baglanmaz hele hayatında bırı daha varsa
Soran1 yılYani ona değer verir mi onu sahiplenir yanında olup destekler mi aynı zamanda kıskanır mı
- 1 yıl
kıskanmaz ısını gorur gecer bence
Soran1 yılEvliyse mi
Soran1 yılAma benimki beni birkaç kere kıskanırken gördüm ben
- 1 yıl
hıı evet ıkı taraf evlıyse nasıl kıskandı baskasıyla mı oldum dedın
Soran1 yılYok be sen dedin ya hayatında biri varsa diye yukarıda ki yorumda da demiştin ondan dedim ben onu. Hayır evlilik değil benim peşimde biri vardı telefon ile falan rahatsız ediyordu ona o kadar yansıtmıyordum da ne yapacaksın sen onu boş ver bırak gitsin diyordu bende ben bırakıyorum istemiyorum diyorum zaten dedim. Oda bırak işte bırak falan dedi. İkinci de masaj yaptırıyorum dedim bana kim yapıyor kız mı erkek mi diye sormuştu sonrada boş ver ben yaparım seni demişti
Soran1 yılHa erkek evli ama😔
- 1 yıl
hımm o kıskanclılk mı soft onlar
Soran1 yılNasıl yani
- 1 yıl
dm ye yanı
- 1 yıl
geelecek msın
1 yılEvet fenerbahçe kıskançtır çekemez
05 Yorumla
Soran1 yılFenerbahçee
- 1 yıl
Fb
Soran1 yılKnk ciddi misinnn😅😅
Soran1 yılf*ck budy
- 1 yıl
Fb f*ck
1 yılBazen kendini sevgili sanıyorlar
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl yanii
Soran1 yılBurdan yazar mısınız mesaj kutum kapalı zaten
Aşık olmuş demek ki
02 Yorumla
Soran1 yılOlsa söyler amaa
1 yılSaçma olur
05 Yorumla
Soran1 yılNedenn sonuçta o bedene dokunuyorsun ve kızın ilki olduğunu senden başkasıylada olmadığını biliyorsun
- 1 yıl
FB diyorsun mantıklımı sence madem kızın ilkisin sevgili ol evlen
Soran1 yılAdam evliyse
- 1 yıl
O ayrı bir olay olur zaten
Soran1 yılÖyle
1 yılBilmem olmuyor diye biliyorum
10 Yorumla
1 yılKıskanclik saçma olur orta da aşk yok sevgi yok
00 Yorumlaolur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 1 yılOlur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılOlmaz emin ol :)
00 Yorumla
1 yılOlurrr
00 Yorumla
1 yılErkek yaoar
00 YorumlaOlabilir
00 Yorumla
1 yılOlmaz tabi de
00 Yorumla
1 yılArkadasin falanmi fb olan
00 Yorumlaolmaz bence
00 Yorumla
1 yılOlur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılOlmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOlmamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOlmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen ziker keyfime bakarım kiskanmam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılEvet olur
00 Yorumla
1 yılOlur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOlabilir
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSiz kıskanıyor musunuz birbirinizi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem