Olgun fikirli erkek tercih ediyorum, haksız mıyım?

Siz istediğiniz kadar bakire sadık olun ilişki içinde fikri olgunlaşmamış bir erkeğe cinsel arzunuzu belli ettiğinizde sizi basit algılamaya başlıyor. Aslında bu tarz bir durum evlilikle sonuçlandığında cinsel olarak istekli bir kadın evliliği yürütebilme açısından bağlılık ve yuvanın devamı açısından erkeğin psikolojisi ve hatta ailesine bağlılığa kadar avantajlı bir durum. Kadın genelde aşık olduğu adama arzulanır çünkü. Ama bunun farkında olabilen genelde ya fikren çok olgun ya da yaşı 35 40 i bulan erkek oluyor. Toy biriyse bu durumu basit kadın olarak görüp ondan sonra bu tarz anonim sitelerde arzusuna yanıt vermeyen bir kadınla olduğu için pişman oluyor evliyken 31 çekiyor. Garip bir durum napacagimizi şaşırdık açıkçası (cinsel arzulu dediğim abazan değil erkeğine düşkün kadından bahsediyorum)
Güncellemeler
1 yıl
Cinsel arzusu ve duygusu yüksek erkeğine bağlı kadınla abazan kucaktan kucağa atlayan kadını karıştırmayın arkadaşlar emin olun o kucak izlerini silmek için benim jinekoloji ihtisası yapan arkadaşıma dikime geliyorlar kızcağız terzi oldu artık.
Olgun fikirli erkek tercih ediyorum, haksız mıyım?