Cevaplar için teşekkürler.
Erkek cinsel konuşmayı başlatmalı mı hiç mi konuşmamalı?
Cevaplar için teşekkürler.
Bugün cevapladığım soruların çoğu bu paradokstu jdjdj
Cinsel konuşmayı erkek başlatsın isteyen kadın mı haklı? Yoksa erkek neden cinsellik konuşuyor diye kızan mı?

Açık konuşayım.
İlgi duyduğum veya flört ettiğim bir erkek hiç cinsel konular açmıyorsa, ben açınca da kapatmaya çalışıyorsa uzaklaşırım.
Gay olabilir. Ncjfn
Veya fazlasıyla bilgisiz.
İnsanlar aşk varsa her şey olur sanıyor. Cinselliği o kadar önemsizleştiriyorlar ki. O sebeple zaten boşanmalar fazla.
Cinsellik eşittir iletişim.
Ben evlilikte başka bir iletişim yolu tercih ediyorum diyemezsiniz.
Cinsellik bedenlerin ve zihinlerin iletişimidir.
Ve son derece önemli bir konudur..
Hiç konuşmayan, açmak istemeyen erkek kafamda negatif sinyaller yayar.
Ama normalde cinsellik konuşulabilen biriyse durumlar değişir.
Genel gözlemim, ilk cinsel sohbeti erkek açınca cidden itici duruyor. Abazaymış gibi hissediyoruz.
Kadının kuyruğunu sallayan keçi misali cilve eşliğinde ilk mesajı yollaması ve erkeğin devamını getirmesi daha cazibeli.
Ahahaha en sonda kuyruk örneği olabilecek çok canlı varken neden keçi? Jdjdkd
Keçi kuyruğunu sallamazsa teke peşinden gelmez diye bir söz var ya 🤣🤣
Ahahaha aslında sorudaki durumlara da inatçılık güzel bir örnek oldu o yüzden sordum iyi seçim jdjdj
Sen eic seçemedin ama bibot csg seçti xjsj
Ahahaha ne yapayım iyi cevaplar vardı jdkd
Hiç konuşmamalı diye bir kural yok. Tabi bu herkesin bakış açısına, zihniyetine göre değişir. Erkek başlatsın ama öyle dan diye konuya girilmez, onun da bir usulü var yani. Zaten direkt atlayanlar hiç bir kadına çekici de gelmez, libido da düşürür. O konulara hazır, aç veya abazan görünen bir imaj çizerler. Çok itici.
Ayrıca ben bu konuda dümdüz yaklaşan ve sürdüren insanları çok sıkıcı buluyorum kadın erkek iki cins için de geçerli. Zeka burada hata özellikle burada çok önem taşıyor ve bu konuda zekayı iyi kullanmak gerek. Önce beynini tahrik edeceksin. Ama derin olmayan insanlar bunu anlayamaz.
Ahahah üstteki tespit gibi tespit olmuş. Benzetme yaparsam ön sevişme olmadan sekse geçmek gibi jdjdk
Peki dümdüz olmamaya burada yazılabilecek şekilde bir örnek alabilir miyiz Eda hanım? Jdjdk
Çok detay olmasa da olur. Okuyanlar anlasın diye.
Bence güzel örnek olmuş ki zaten istediğim de böyle bir şeydi. Buradan anlasınlar artık jdjsj
Teşekkürler efenim.
İlişkinin dinamiğine göre değişecek bir şey bu bence. Erkek kişisi bazen tepki almamak adına adım atamayabilir. Kadın kişisi erkekten bekleyebilir. Ama şöyle bir şey var ki, isteyen kimse o belli etmeli en azından.
Ben istiyorsam neden erkekten adım bekleyeyim ki? Utangaç biriysem de bunu şarkı göndererek bile sinyalleyebilirim. Ya da öpücüğümü yanağından dudağının kenarına kaydırmak gibi minicik sözsüz sinyaller gönderebilirim. Böylece en azından karşı taraftan beklememin de bir anlamı olur 🤷🏻♀️
Hadi benden biraz eskilerden öneri de gelsin 😂😂😂
Ahahaha şarkıyı dinlerken bir yandan da okuyayım dedim ama arka vokal çok dikkat dağıtıcıymış, sakat jdjsjs
Bence de normali bu düşunce ve uygulama. Bu da zaten orta noktalar diyebileceklerim.
Fakat bugün yaklaşık 7-8 olmuştur bu iki uçta soru cevapladım. Yani birbtaraf bunu istiyor diğeri ötekini.
Ne yapmak lazım orta noktaya mı çekilmeliler? Jdjsj
En büyük sıkıntı kendi isteklerine takılıp karşı tarafın sinyallerini kaçırmaları diye düşünüyorum. Evet aşık olduğun kişiye karşı herkese olduğun gibi rahat olamazsın, başlangıçta seni yanlış tanımasın düşüncesine girip kendini kasabiliyorsun. Bunu kızlar da erkekler de yapıyor hatta.
Ama aşık olduğunu düşündüğün kişiye basit bir temasında bile heyecanlanmama ihtimalin yok ki. Birbirine aşık iki insan o çekimi hisseder. Elinde olmayan şekilde tetiklenir de bence. Bunu gizlemeye çalışmamaları bile bir çağrı olacaktır.
Dokunmaktan, minik imalar yapmaktan kaçınmamalılar. Ya da konuşurken dudağına bakmayı istesen de kesemezsin zaten. Yapıştır minicik bir öpücük ne olacak ki?
Hem onu isteyip hem kendini gizlemeyi bırakmalılar en azından diye düşünüyorum ben.
Güzel yazmışsın.
Bak şarkıyı dinleyince aklıma geldi, artık birbirinize tahrik edici şarkılar yollayın tavisyesi vericem ahahaha
Denenmiş ve onaylanmış bir yöntem efenim tavsiye edebilirsiniz ajsnfjf
Hatta birkaç şarkım daha var ama işte önemli olan anlaması o kişilerin diye düşünüyorum 🙃
Anlaşıldı efenim, katkı için teşekkürler jdjdk
Ne demek ne demek her zaman ansndjf
Cevap
7Cevap
Başlatmalı tabisi ama önceden kadının da buna gönüllü olduğunu anlasın ondan sonra başlatsın yoksa engel yer
Ahahaha
Peki kadın da hiç belli etmek istemiyorsa ne olacak?
Belli etmek istemeyen kadın yok gerçekten isteyince her kadın belli eder
Dün yaklaşık 7-8 tane soru cevapladım bugün de devam etti Reda hanım. Hemcinslerinizin kafası karışık sanki jdjj
Onlar ego yumaklarımk 😂
Jdjdjd
Kadının işaretini takip etmeli. Zaten konuşmanın oraya kaymasını isterse bir kadın bunu belli eder.
İsteyip de belli de etmek istemeyenler var dün baya soruda okudum.
O zaman ne olacak? Jdjdk
Belli etmeyen de oturup manuel takılsın napalım yani asjd
Ahahaha jdksk
Laf değil icraat lazım o yüzden hayallerini kendine saklasın. 🤭🤭
Aman efenim kimleri görüyoruz.
Konuşma başlatmadan eyleme geçsin diyorsun jdjdj
Fakat seçeneklerden biri tacizden şikayet eder kesin o ne olacak? Jjdjkd
Sevgilin veya eşin ise niye sorun olsun ki :D
Bence de olmamalı ama sevgiliyken bile cinsellik konuşulmamasını isteyenler var.
Hemcinslerinin çoğu şu bahsettiğim iki uçtan birinde hanımefendi, ne olacak böyle? Jdjdk
Sevgili olmadan önce insan anlar bence partneriyle cinsellik konuşup konuşulmayacağını bence :D Erkeklerin en büyük sıkıntısı var istedikleri kadın farklı evlendikleri kadın farklı o yüzden mutlu olamayıp eninde sonunda boynuzu takıyorlar. :D
Tamamen aynı fikirdeyim.
Yalniz alttakı kısım kadınlar için de geçerli değil mi? Onlar da boynuzu takıyor baya baya jdjdk
Kadın ilgisiz kalırsa genelde aldatır :D
Hemcinslerime yazık oluyor.
Gerçi bazen müstehak diyorum jdjdk
Konuşsa sapık derler konuşmasa niye hiç bu konulara girmiyor derler. Bu kadın kişilerini anlayan olursa bana da anlatsın.
Ahahaha du ben sana anlatıcam az kaldı çözmem jdjdj
Cidden dün cevapladığım soruların özeti şu durum. İki ayrı uçta iki farklı kadın tarzı, erkek ne yapacak şimdi? Jdjdj
Ahahhaa
Çok iyi editliyorsun oraları jdjdj
Doğru zamanda cinsellik konuşmak kızılacak konu değil. Lakin cinsellik tabu olarak görülmekten çıkmadıkça hem cinslerim tarafından konuşulması her dönem yadırganacaktır. Zamanlama ayarlandıkça konuşulması gereken konulardan. İlk görüşme, mesajlaşmada bu konuya bodozlama atlayan bir zahmet normal ve anlayışlı bir davranış biçimi zaten kadından göremez. Erkek çekingense yine doğru zamanda kadında başlatabilir. Cinsel dürtü her iki cinstede var olan bir dürtü olduğundan.
Aman efenim bu etikette kimleri görüyoruz.
Aslında tam da sorusuna geldin jdjdm
Bu düşuncene tamamen katılıyorum.
Fakat buradaki pembeliler sorduğum bu iki ayrı uçta kümelenmişler.
Nasıl çözülmeli bu paradoks?
Dediğine göre erkek bodoslama girmemeli, kadın da tabu olarak görmemeli doğru mu anladım?
Yani orta noktada buluşmalılar diyebilir kiyiz?
Aahahah aman efendim bende yazıyorum elbet cinsel kategoride görüşler sadece bu kategoride soru sormuyorum. Burada bile aslında cinsiyet etkisi var 😅Çünkü bir kadın üye cinsel kategoride soru sorsa gelen cevaplarla, erkek üyenin cinsel soru sormasına gelen cevaplar bambaşka oluyor. Diyeceğim o ki tabu konusu sorularda dahi geçerli. Gelen cevaplar -3 yaş gibi olduğundan kadınlara bu anlamda lakin sormam. Görüşler itinayla yazılır elbet😅😅🙏🏻
Sorumuza gelecek olursak aynen öyle tamda dediğin gibi. Doğru zaman ve doğru insan kavramı cinsellikte de karşımıza çıkıyor.🪧
Ooo farkındalık bu etikette de almış başını gitmiş.
Hem de mizahi bir şekilde yansımış ahaha çok iyi.
Cidden öyle.
Ben de ne kadar oluyor bilmiyorum ama o durumu değistirmeye çalışıyorum olduğu kadar.
Cevaplarda itina olduğu belli teşekkürler efenim.
Evet var maalesef. Kadın erkek ortak güdülere sahip fakat öncelikleri farklı ve dile, bedene vurma şekilleri farklı. Bizim toplumda çözülemeyen konu bu bence ve tabu olmasına sebep olan.
Rica ederimm👍🏻
Tespit gibi tespit gelince yine jdjdk
Bir soru oluştu haliyle. Peki bizim toplumda nasıl çözülebilir bu, var mı bir düşüncen?
🙏🏻🙏🏻
Zihinlerde devrim değişiklik gerek buda tamamen kişinin bakış açısı, yaşanmışlıklarıyla aşabileceği durum. Elbette bunlarda aile, yetiştirilme tarzı etkiside var. Gelecek nesillerle değişecek gibi görünüyor.
Umarım değişir.
Sana sataşabiliyor muyuz? Jdjsjs
Niye sataşacağız bana bakalım?😅🤔
-de -da çalışman lazım diye jdjdj
Neden?😅
Sanal burası o kadar esnek olayım ama değil mi?
Sözlük değilim😅😅
Ahahaha ol tabi ki.
Benim niyet zaten sataşmaktı jdjsk
Hem cevaplar, hem yorumlar için çok çok teşekkür efenim.
Fark ettim fark ettim😅😅
Ricalarrr👍🏻
Konuşmuş olmak için konuşmamalı öncelikle. İtici oluyorlar 😄
Cinselliğe gelene kadar diğer konulara bakılmalı. Arada güzel bir uyum ve çekim varsa kendiliğinden gelişir zaten diye düşünüyorum.
O konuşamayanlarda bişeyler eksik ki kopukluk oluyor, farkında değiller.
Büyük ihtimalle de olmayanı oldurmaya çalışma durumu söz konusu.
Benim hakim olmadığım iki detaydan bahsetmişsin sormam lazım jdjdk
Konuşmuş olmak için nasıl konuşuluyor?
Ne eksik olduğu için kopukluk oluyor?
Senin boy, kilo kaç?
Fantezilerin neler? şeklinde özensiz sorularla başlatılmaya çalışılan cinsel muhabbetler.
Cinselliğe bakış açıları, beklentileri uyuşmuyor olabilir mesela.
En önemlisi de iletişimde kopukluk olduğu kesin. Partneriyle bu konuyu konuşamayıp, buraya yazdığına göre..
Klişeler çok körü be jdjddj
Peki normal iletişimde sorunları yoksa sadece bu konuysa?
İlişkinin temeli cinsellik ve cinsel konuşma dedin, seni hemcinslerinin lincine teslim ediyorum jdjdkd
Haklı konuşmuş ben bir sıkıntı göremedim ahshdh @Firu_Zen eline sağlık çiçeğim ahshdjf
Bak akşam yazacaktım uyku gelince unuttum. Sorumda flörtleşmeyin jdjdk
Birileri buna cesaret edebilmeli yemiyoruz birbirimizi sonuçta , benim için sorun değil böyle şeyler pat pat pat pat pat :D
Evet ama hem cesaret etsin diyenler var hem de bu ne küstahlık jsjs
Senin zaten belli kullanıci adı da reklam gibi olmuş ahahah jdjsk
Sana bişi diyim usta, bazılarını istisna tutuyorum (bana henüz denk gelmedi sdfkjsdjds) geri kalan hepsi cinsel içerikli konuşmaları seviyorlar bakma öyle konuştuklarına yaptıklarına :D Teşekkürler sever sayarım nickimi :D
Tabi ki öyle.
İstisnalar da dini sebepli baskılama veya aseksüel olma.
Bu ikisi hariç herkes ister ki erkeklerde de böyledir.
Cinsellik bir ihtiyaçtır öyle değil mi?
Erkeklerin başlatıp kadınların devam etmesi erkeğin aurası yükselir.
Yani erkek başlatmalı diyorsun değil mi?
Evet. 😃
Cevabı kaydettik bea jdkdk
😂😂
Bence kadından işaret almadan erkeğin bu konuya girmemesi daha sağlıklı olur.
Bence de ama ben işaret vermeden o başlatsın diyenler de var. Nasıl başlayacak o zaman? Jdjd
her şey bu hayatta cinsellik sartmis gibi davranilmamali
Abazan stayla olmamalı diyorsun yani.
Konuşmadan yapmak daha güzel tak tak tak tak tak tak
Ağam daha iyisini bilir tabi jjdkd
Kadına göre değişir bu izin verende kadındır izin vermeyende
O kesin jdjdj
Fakat hangisi daha haklı sence?
Erkek beyni cinselliğe çalışır doğası olarak ama kadın ağırlığını koysa erkek derki bu kız takılmalık kullanmalik değil der ona göre davranır erkek haklı yani 🤣
Jjdjs
Jjdjs
Karşıdan sinyal almadıysa başlatmamalı.
Bence de ama bunlardan bir taraf asla kendisi sinyal de vermek istemiyor o zaman ne olacak? Jdjdk
Aynı cevap.
Öylece kalırlar yani jdkdk
Bence akışına bırakmalı
Bence de ama hangi kadın haklı sence?
Politikaya atıl sen jdjdj
kadın başlatmalı
Ooo iddialı.
Neden peki?
Hiç başlatılmamalı
Aaa doğal cevap jdjdk
Peki sen konuşmak istiyorsan ama onjn da başlatmasını istemiyorsan o zaman ne olacak?
Şaşırdın mı ahaha garip bir soru shehd ben istiyorumsa direkt yüzüne derim ya da ufaktan imalar yaparım, sadece bazen sınırları aşıyorlar ve konuşma sadece cinsellikten ibaret oluyor ve bu rahatsız edici
Hayır zaten sürekli yapay cevap kullanmıyorsun.
Garip olduğu için sorma ihtiyacı duydum evet. Çünkü hemcinslerinin durumu bu djjd
Seninki normal olan ve rahatsız olduğun da abazanlık zaten jdjd
Her yorumumu mu okuyorsun ahhahs yani böyle sınırlarımı aşmadığı sürece sorun etmem
Sitede sürekli yapay kullananlar var, onlardan mısın diye merak edip baktım o cevabından sonra djjs
Yaw yok hem ben dolgun cevap yazmak istedim çoğu benim düşunncelerimdi karışık yazdım
Belki ilk evet keliemsi senindir jdjdkd
Sen öyle san abhshshs
Organik zekaya yapayı yutturamazsın djjsjs
Yuttururum 😂🤣
Sonraki denemeyi bekleriz o zaman jdjd
Bekle bakalim 😂
Yalnız kabul etmeni takdir ettim.
İnkar edebilir hatta engelleyebilirdin jdjdj
Erdemli bir davranış. Kullanmak suç değil sonuçta jsjs
Yaw ben bu tür şeyleri kötüye anlamam dalgasını geçtik işte
Aynen öyle jdkd
Diretmen saçmaydı sadece whahhehs