Neden yani dokunmadan sevemiyor musunuz açıklayın nedennnn
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim görüşüm var, evlendikten çok sonra eğer eşim de kabul ederse kendisinin başka bir erkekle cinsel ilişkiye girmesinde sakınca görmem, ya doğal olarak bunu da çok istekli bir kadın yapabilir ben de evliliğimin monoton ilerlemesini kesinlikle istemem, renkli bir evlilik hayalim var bunu gerçekleştirmek için bunu kabul edebilecek birisi hayatıma girerse çok mutlu olurum açıkçası ve burada şunu da söylemem gerekir , o bunu yaşarken tabii ki benim bilgim dahilinde ve benim yanımda olacak, ben ise başka bir kadınla asla olmak istemeyeceğim..
Bu konu hakkında ne düşünüyorsun?&
03 Yorumla
Soran1 yılBöyle bir düşünceniz olması korkunç acilen tedavi olmanızı tavsiye ederim Allah sizin gibi erkeklerden bizleri korusun
Cevap sahibi1 yılAllaha söylersiniz o zaman
Soran1 yılAllah sana hidayet etsin
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Cinsellik de barınma, yeme-içme vb. gibi temel insanlık ihtiyaçlarındandır. Vücutta hormon salgısı devam ettiği müddetçe de cinsel arzuda inişler çıkışlar olacaktır. Ayrıca insanın sevdiği kişiyi arzulaması gayet doğaldır. Sevdiği insan dururken başkasını arzulaması daha abes bir durumdur.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sizin libido yerlerde herhalde yoksa böyle bir soruyu sormazdiniz.
Neden dokunmadan sevsin insanlar, bu çok saçma bir düşünce. Bundan sonra da sanırım evlenseniz bile sevişmeden hamile kalmak istersiniz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
49Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılYapamazlar kızlar da yapamamalı da aslında da işte
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılevlenmeden olmaz
00 Yorumla Sevişmeden de yapar ama bunu yapabilenler sevgililiği cinsellik yaşamak için kullanmayanlar.
Şu anda maalesef ilişkiyi kadınlar duygusal ve maddi ihtiyaçları için, erkekler de cinsellik ve yine maalesef maddi ihtiyaçları için kullanmaya başladılar.
Sevgililik artık araç yani amaç değil. Senin istediğini yapabilen erkekler sevgililiğin temelini sevmek olarak görerek araç değil de amaç diye değerlendirenler.
12 Yorumla
Soran1 yılGerçekten o kadar doğru anlattınız ki
1 yılO dediğin olay çok eskidendi seksenli doksanlı yıllardı benim sevgilim eve gelirdi odama kapanırdık ben kıymazdım dokunmaya incitmez dimi gül gibi koklardım çünkü bekaret kutsaldır ama şimdiki erkekler bir hafta sonra sevişme modunda giriyorlar artık arkadan önden yapıştır gitsin şimdiki gençler maalesef olay bu
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılKadın hissetmeden nasıl yaşayamıyorsa , erkekte dokunmadan yaşayamıyor.
Siz buna isterseniz cinsellikte diyebilirsiniz.
Fakat yakından uzaktan alakası yok.
Dışarda saatlerce el ele dolaşmak isteyende olabilir,
Bir yerde yanyana diz dize oturup zaman geçirmek isteyende,
Gayet tabi bütün gününü yatakta geçirmek isteyende.
Seçimler ve tercihler belirler karşınızda kimi görmek istediğinizi.
Kişi bunu kabul etmek istemese de.10 Yorumla Neden yapsın ki? Bende yapamazdım yani sevişmek dünyanın en güzel şeyi değil mi tabi sadece sevdiğin aşık olduğun kişiyle..
71 Yorumla
Soran1 yılEvet ama ya erkek kullanıyorsa bu düşünce korkunç
1 yılKendini bilen kendine sahip çıkar ki olması gereken de bu
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. siz kızlara ne demeli. siz bırakın dokunmayı aldatmadan sevemiyrsunuz
sürekli kızların aldatma itiraflar var bu sitede
kocamı aldattım sevgilimi aldattım. nedir bu yahu05 Yorumla- 1 yıl
bak senden 2 dakika önce sormuş soruyu
Sevgilimin en yakın arkadaşıyla seviştim. Ne yapmam lazım? ↗
Soran1 yılOnu yazanlarla tertemiz olan kızları aynı kefeye koyamazsınız kimseyi bir tutamazsınız
Soran1 yılÇok iğrenç bişey ama bunu tüm kadınlara mâl edemezsiniz
Gizli Üye(30-35)1 yılAmaçları ilişki olduğu için duramiyolar maalesef
50 YorumlaSevgili ask iliski = cinsellik
Gunumuzde bu boyle00 Yorumla
1 yılSevişmeyeceksem neden sevgili olayım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Yooo gayet güzel de yapıyoruz illa sevismek zorunda değiliz ben hiç yapmadım mesela
00 Yorumla
1 yılcanı çeker ne yapsın başka karılara mı gitsin:D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu konuda hemcinslerim de karşı cinstekiler de ortak paydadalar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYapamaz değil ama neden yapmıyoruz mesele bu? İnsan sevdiğini arzulamaz mı?
071 Yorumla
Soran1 yılEvet ama dokunmasın bence evleninceye bıraksınlar
Cevap sahibi1 yılBunu derse ben saygı gösteririm. Ama bana cinsel ilgisi olduğunu da göstermesini isterim. Çünkü evlendiğimde de ayda 1 kere isteyen bir kadınla evlenmek istemem.
Soran1 yılSanmam öyle olacagını hayatımda şu an biri yok ama ben bu düşüncedeyim sevdiğim adamıda evlenince deli gibi isterim arzularım yani
Cevap sahibi1 yılBak buna işte saygım sonsuz tamam mı. İsterim beklerim kesinlikle bende sevdiğim kadını. Yeter ki bana burada beni beklediğini göstersin.
Bir de evlenmeden önce nişanmlılıkta bence bir şeyler ufak ufak olmalı çünkü evlilik sonrası bazı şeyler için geç bence. Full ilişki değil ama en azından bir şey. Bilmem anladın mı nette anlatamadım
Soran1 yılYok anladım bunlar evlenmeden konuşulmalıda hatta katılıyorum ama kadın ve erkek ateş ve barut gibidir yani ufak bişey derken ipin ucu kaçabilir Allah korusun
Cevap sahibi1 yılEğer erkek kadınına saygılıysa duracağı yeri bilir. Emin ol bilir. Ezberden değil tecrübeden konuşuyorum. Ben kadınıma, hele de evleneceğim kadına bir söz verdiysem ve duracağım dediysem orada dururum. Ama kadını da anlarım, her erkeğe ne kadar güvenilir.
Soran1 yılErkekler kendi ağızlarından çıkan sözü bizde söz namustur dıyerek sürdürür tabi doğru erkekler. Haklsınız
Cevap sahibi1 yılBenm için cidden öyle. Sevgilim vardı eskiden ve bir süredir devam eden ilişkimiz vardı ve zman içerisinde illa bir şeyler olmaya başladı.
Sevişirken ona bir şeyin sözünü verdim. Bana o anki tahrikle değil de sevişmeden önce bu sefer istiyorum demediğin sürece sevişirken ne kadar içinde istesen de yapmıcam diye. Bir kere de yapmadım mesela. Bu söz önemli, çünkü bu kadın bu sözüme güvenerek kendini bana bırakmış. Bu sözü bozmak, tüm güveni kırmak demek. Bu kadınla evlensen bile artık hep kalbinin bir kenarında kalbini ve güvenini kırmış bir adam olacaksın demektir. Böyle adamlık olmaz.
Soran1 yılSiz adam gibi adammışsınız çok şükür benim başıma böyle bişey gelmedi ama görüyoruz kızları kandıran erkekleri iki öpüşcez diye gidip hamile kalıp geliyorlar inanın devir o kadar kötü ki kimseye güven kalmadı...
Cevap sahibi1 yılBen o yüzden diyorum ya, ben kadınları da anlıyorum diye. Benim için güven önemli. Bana kendini teslim etmesi de önemli ve konu sapıyor gibi görünebilr ama cinsel ilişkide de ben kadınıma hakim olmayı, bana teslim olmasını seviyorum 😅 Bu ise sana kendini teslim edecek kadar güvenen bir kadınla olur anca.
Ben onun orada zevk almasını, cinselliği rahatça tatmasını ve istemesini ve sağlıklı bağlanmasını, içine girmekten çok istedim. İnsan sevdiğine saygı gösterince normal ya bunlar
Soran1 yılSevmek hemde bu devirde gerçekten yaşanılan haberlerde gördüğümüz şeylerden sonra bırak kendini birine teslim etmeyi elini uzatıp merhaba diyesi gelmiyor insanın kusura bakmayın modunuzu düşünüyorum ama gerçekten böyle değil mi
Cevap sahibi1 yılYoo gerçekler öyle. Cidden öyle. Haberlere bakıyorsun, adam karısını öldürüyor.
Platonik aşkı geliyor beğenmedi istemedi diye, kızı öldürüyor.
A... Afganı gelir 16 yaşındaki kıza yolda tecavüz etmeye çalışır.
Abi kız kardeşini öldürür namus için.
Bu ülkede inan kadın olmanın ne kadar zor olduğunun farkındayım. ülkenin gerçeklerine maalesef kulaklarım açık ve çok üzücvü.
Soran1 yılNe yazık ki ne diyelim Allah iyilere denk getirsin..
Cevap sahibi1 yılAynen öyle. Benim de inan kusurlarım vardır. RAhatsız edici vs ama en azından kadına saygı duymayı biliyorum diyebilrim. Bu konuda ünideki hocalarıma teşekkür etmem lazım ama öncelikle herkesin olduğu gibi benim de bir annem ve annemi düşünerek davranmam lazım. Herkes birinin çocuğu, her kadın bir çocuğun annesi.
Ben çocuğum annesine iyi davranmak zorundayım.
Soran1 yılSen adam gibi adamsın 🕊
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim <3 Senin güzel düşüncen bu.
Ama işte bu benim sevişme istediğim gerçeğini değiştirmiyor. Benim varmak istediğim bu. İnsan çok sevip, çok arzulayıp böyle bir adam da olabilir. Şimdi ben sevişme istesem yanlış mu olurum sence?
Soran1 yılHayır saygı duymazsan olursun bence ikimizde birbirimizi anladık🙃
Cevap sahibi1 yılAnladık anladık bence de :)
O zaman sana bir soru sorayım mı? 😅 :)
Soran1 yılSor bakalım
Cevap sahibi1 yılSen peki benim gibi bir adamla sevgili olsan ileri gider miydin? Beni tanıdın düşüncelerimi gördün ve buna kesinlikle inanıyorsun. Sınırı nerede çizerdin, ne kadar izin verirdin ya da yine de hayatta olmaz mı derdin? Varsayalım 3 yıllık ilişki ve nişan var.
Soran1 yılElimi tutmana izin verirdim selamlaşıldıgı zaman ya da veda edileceğinde sarılma ve masum olan öpmeye izin verirdim onun dışınsakilere müsaade etmezdim açıkçası
Cevap sahibi1 yılWow sert kadınsın cidden. Anladım ve %100 saygı duyuyuroum :)
Kocanı nikahtan büyük sürpriz bekliyor. Umarım vaaaaooooov dedirtecek bir sürprizdir 😂😂
Soran1 yılO ne demek 😅
Cevap sahibi1 yılEvleneceğin adam sonuçta cinsellikte karşısına ne çıkacak bilmiyor diyorum ya 😅
Soran1 yılHeei anladım süpriz olsun beyefendiye ama ben sevdiğim değer verdiğim hayatıma aldığım bir insana kötü süprizler yapmam
Cevap sahibi1 yılKocan olmus zaten daha ne olsun :D O zaman güzel bir, baya iyi bir sürpriz ddiyebiliriz :D
Peki şöyle bir ekleme yapayım. Ya adam beklediğin gibi olmazsa yatakta. Bu seni nasıl etkiler?
Soran1 yılYani illaki böyle durumların tedavisi olur terapiyle halledilir yapılması gereken yapılır
Cevap sahibi1 yılSana katılıyorum. Bunu sordum çünkü dürüst olarak diyeyim acaba erken boşalma gibi bir sıkıntım mı var emin değilim. Sevişirken sıkıntı yok ama içerde ne kadar dayanırım bilemiyorum. Ve bu konuda kız arkadaşım olursa evlendiğimizde ya da ilişki yaşadığımız da tepkisi ne olur biraz korkutuyor yalan yok çünkü ben cidden mutlu olsun, orgazmdan zevkten ağlasın resmen istiyorum 😅
O yüzden fikrini sordum :)
Soran1 yılAnladım bildiğim konular değil o yüzden güzelce cevap verememiş olabilirim ama birilerimiz hep böyle sorunlar yaşayabilir kadın veya erkek farketmez insan her anlamda sevdiğinin yanında olmalı umarım tarif ettiğin şekilde birisi çıkae karşına🕊
Cevap sahibi1 yılO yüzden işte aslında senin fikrini istedim çünkü yargıların olmadığını gördüm en aızndan öyle sezdim ve seven bir kadın buna ne yapardı diye merak ediyorum.
Ben sıkıntım varsa tedavi isterim, elimden geleni yaparım. Ama işte kadın ne düşünür diye merak ettim.
Soran1 yılEvleneceğim adam benim yüz güzelliğime aşık olabilir ya da ahlakıma aynı şekilde bende ona Allah korusun yarın birgün kaza yapılsa o yüz eski halinde olmasa ya da yatalak olsa ne olacak iyi gün kötü gün deniliyor sonuçta yani demem o ki bunların yanında o gibi sorunlar hiç bişey
Cevap sahibi1 yılBak bu dediklerin doğru ben buna hiç lafım yok harbiden.
Ama kime sorarsan sor, cinsel hayat farklı ya.
Soran1 yılValla sırf bundan boşananlar var ama evlilikte kolay değil sonuçta iki zoru görünce niye kaçıyoruz 5 yaşındakç çocuk değiliz nihayetinde
Cevap sahibi1 yılKesinlikle değiliz ama ben de karım bana dese ki ben sevmiyorum seks, ayda 1 kez yapsak olmaz mı dese, bu beni yıkar. Çünkü ben zaten evliliği bekliyorum seks için ve bu olmazsa üzer beni.
Kadınımı tatmin edememekte beni üzer çünkü aklımda neler yapmak istediğimi bilsen, yavaş ol hayvan dersin fhgh
Soran1 yılYa ayda bir yeni evlenecek olanlar için falan az zaten ileride illaki bu düşer ama bana göre o kişi gerçekten seviyor mu diye düşündürür
Allah Allah neymiş asdfa
Cevap sahibi1 yılSence mesela ortalaması nasıl olmaslı. Mesela sen olsan haftada kaç isterdin?
Sorma sorma fena 😅 Yazık bu kadın düşmanın mı napıosun ona dersin ghhgh
Soran1 yılBen kocamı benim yanımda olduğu her vakit isterim kısaca
Sormadım say o zaman snjsj
Cevap sahibi1 yılVaaay sen de bendensin :D :D Güzel bu düşünce çok hoş cidden.
Bir gözün korktu demi hfhg :D
Soran1 yılÖyle olmalı ama insan sevdiğini yanında ister
Korkunç şeyler duyacak gibi hissettim dnndn
Cevap sahibi1 yılSenin kocan şanslı olacak :)
Yani illa ki ilk başlarda saçmalamayız, soft romantik olur ama içimde de o sertliği isteyen bir şey var yani 😅
Soran1 yılBu konuda mütevazi olamayacağım gerçekten şanslı olacak 😀 ee hadi kız sert sevmezse o zaman napacaksın
Cevap sahibi1 yılO beni üzer ama yapacak bir şey yok. Ya alıştırmaya calışcaz ama sevmiyorsa da ona ayak uydurcaz :D
Ben zorlamayı sevmem. Ama deneyelim mi diye fırsat sunarım. Mesela ona derim, sen gel üstüme çık ve sertliğini sen kendine göre arttırmaya calıs, senin temponda yapalım diye.
Soran1 yılAnladım hayırlısı olsun hakkınızda
Cevap sahibi1 yılÖyle tabi. Siz sanırım pek serte sıcak bakmıyorsunuz 😅😅
Soran1 yılYok bu kadar detay konuşulması taraftarı değilim
Cevap sahibi1 yılAa özür dilerim rahatsız etmek istemedim.
Soran1 yılEstağfurullah sorun yok teşekkür ederim güzel sohbet için
Cevap sahibi1 yılAllah Allah neymiş diye bir sorunca 😅
Cevap sahibi1 yılBen teşekkür ederim, keyifli hoş bir konuşma oldu
Cevap sahibi1 yılCanım sıkıldı, sen ne iş yapyıorsun 😅
Soran1 yılNeden sordun 😀
Cevap sahibi1 yılMErak ve sohbet olsun diy :D :D
Soran1 yılMühendisim 😀 siz
Cevap sahibi1 yılMühendislik geniş bir alan :))
Ben ögretmenim :D
Soran1 yılEnerjisi sist. Müh 😀 öğretmenlikte geniş bir alan hangi branş
Cevap sahibi1 yılOoo guzelmis, ( ne yaptığına dair gram fikrim yok ama olsun ahaha )
İngilizce 😄
Soran1 yılGüzel biraz karışık boş ver 😀
Cevap sahibi1 yılAaa ben meraklı adamım :D :D Harbiden napıyorsunuz meslekte? Laf olsun diye değil meraktan soruyorum
Soran1 yılVar olan enerji kaynaklarını çevresel etkileri de göz önünde bulundurarak en düşük maliyetle kullanılabilir hale getiren bir meslek dalı
Cevap sahibi1 yılDaaaamn, güzelmiş. İlginç bir alan ve ilgi çekici. Severim böyle şeyleri meraklıyımdır 😅
Senin İngilizce aran nasıl? :d
Soran1 yılEh idare eder 😀
Cevap sahibi1 yılOooo, deneyelim mi hfgh :D
What do you usually do in your free time? :D
Hadi basit girdim bak :D
Soran1 yılİ do sleep 😀 oldumu
Cevap sahibi1 yıldo yu cıkar oradan oldu :D
How long do you sleep? 10 hours, 11 hours? 12 hours?
Soran1 yılI sleep 6 hours
Cevap sahibi1 yılIt looks like you don't sleep much :D
Arada Türkçe'de yazıyorum ki yorum sallanmasın. Sadece İng olunca cok siliyorlar :D
Soran1 yılenough for me 😀
Hee anladım
Cevap sahibi1 yılahahah :D so what else do you do in your free time, Mrs engineer? :D :D
demi sorarlar adama :D
Soran1 yılI spend time with my friends because they are good for me 😀😀yeter daa yoruldum ben ing öğretmeni değilim
Cevap sahibi1 yılAaa pratik işte 😂😂 Having good friends is such a bliss
Cevap sahibi1 yılMühendis hanımı kaçıırdık iyi mi 😅
1 yılİradesiz ve karaktersizler. Her sevgilimden biraz alayım karım dokunulmamış olsun isterler
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılErkeklerin fıtratında çıktıkları yeri sevmek var 2 dudak var birisi kafa şişiriyor diğeri tüm dertleri bitiriyor
00 Yorumla
1 yılErkek kendı basına sevısmıyor sonucta partnerı ıle sevısıyor bu nedenle ıkı taraf ıcın demen lazım sadece erkek dememek lazım
00 Yorumla
1 yılSevişenler benim gözümde tek hücreli canlılar kadar gereksiz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sevmek ayrı bir şey Cinsellik ayri bir şey, bunu anlayamıyorsunuz.
00 Yorumla
1 yılSonuçta bir ihitiyacı var o zaman hemen evlenin
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBaşkasıyla sevisecbilirsin de
010 Yorumla
Soran1 yılSevişmeden insan sevilebilir amma uçkur sevdanız var ya
- 1 yıl
Sevisecegimiz için seviyoruz
Soran1 yılSeversiniz evlenirsiniz sonra sevişirsiniz sıralama böyle olmalı
- 1 yıl
Sorna sevmeyiz nafaka öderiz devamida böyle
Soran1 yılDoğru insan olursak ve karşımızda ki de öyle olursa bunlar yaşanmaz
- 1 yıl
Kanunlar erkeği kadının yasal kölesi yapıyor doğru insan olmal mümkün değil
- 1 yıl
İmam nikahı olur sa sorun olmaz
Soran1 yılFikirlerine saygı duyuyorum aynı görüşte değiliz açıkça söylediğin için teşekkürler
- 1 yıl
Fikir değil gerçek ler boyle evlilikler yasaklanmalı bence
Sizde normal adamları beğenmiyorsunuz
05 Yorumla
Soran1 yılYo valla biri vardı baya istedi yol verdim gitti
Soran1 yılKesinlikle
sevmiyozki rol yapioz mk
012 Yorumla
Soran1 yılÇok kötüsünüz
Soran1 yılAllah size denk getirmesin biz kızları
Soran1 yılBizim gibi iyi kızları
Soran1 yılYanlız iyiler rol yapan kötüleri sevmez
Soran1 yılSafız canım değiliz
Soran1 yılSlk değiliz yazdım çıkmadı
Gene başladı gene başladı
07 Yorumla
Soran1 yılMesaimiz mi
Soran1 yılSiz öyle mi istiyorsunuz bilmiyorum beyefendi ama o zaman siz erkekler ellenmemiş kız aramayın
Soran1 yılTamam öyleysen ve öyle istiyorsan sorun yok sözüm diğerlerine her haltı yiyip sonrada tertemiz birini istiyorlar
Soran1 yılSevindim ☺
1 yılZevk almak kotu bisey mi
04 Yorumla
Soran1 yılDeğil de herşeyin zamanı var evlenince olsun
- 1 yıl
Hayir, bazi yuzeysel seyler evlenmeden once de yasanmali. Sonucta sevgilim varken baska kizlarin hayalini kurmamaliyim degil mi
Soran1 yılBaşka kızların hayalini kurarsan zaten o kişi hiç hayatında olmamalı değilmi
- 1 yıl
Evet, bu yuzden sende sevgiline bazi zevkleri yasatmalisin. Herseyi degil, ama bazi seyleri
- Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
1 yılSevdiğine dokunmadan olur mu
10 Yorumla Seviyoruz size denk gelmemiş
10 YorumlaYapamayız evet. Sevişmek gerek dokunmak gerek
00 Yorumla
1 yılSevişme olmadan sevgili olmaz
00 YorumlaDokunmayacaksam sevmeme gerek yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılBen severim seviyorum da zaten 🤷♂️🤷♂️
00 Yorumla Olmazzzzzzzz. Temas bagımlısıyımmmm
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılTemas olmadan sevişmeden olmaz bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılılk sevgılınmı senın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBacağını kemirirm sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNe anlamı kaldı o zaman arkadaş olak daha iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDokunmuyoruz. Ne alaka kii herkes aynı değill.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenin hiç sevgilim olmadı bilmem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYaparsa sevisse daha güzel olur
00 Yorumla
1 yılDemek ki
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılziken sevilirmiş işte
00 Yorumla Yapamıyorlar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılYapar ama uzun süre sanmıyorum
00 Yorumla
1 yılKişinin amacına göre değişir bence
00 Yorumla
1 yılBen yaparıim her şey cinsellik değil
00 Yorumla
1 yılYqpamaz
00 YorumlaYapabilir
00 YorumlaOlmaz olacak
00 YorumlaBen temas seviyorum dokunmam lazım
00 YorumlaYokk
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı.
1 yılBen yapamam o ne evcilik gibi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılYapar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYapan var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. nikah şart bende
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 430 cevap paylaştı.
1 yılEvet olabilir
00 Yorumla Yok.
00 YorumlaBal gibi de yapar
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem