Cinsellik başka bir konu sevgi başka bir konu. Yani birisi meyve birisi sebe diyebiliriz. Meyve sevmeyen sebze sevmez mi veya sebze sevmeyen meyve sevmez mi sorusu gibi bu.
Sevmiyor da olabilir sadece cinsel ihtiyacı için de konuşuyor olabilir. Fakat seviyordur ama cinsellik konuşmayı da seviyor olabilir.
Yani birisi varsa diğeri yoktur, seven erkek cinsellik konuşmaz diye bir şey yok. Cinsellik haricinde sana nasıl davranıyor ona bakmalısın.
17 Yorumla
Soran1 yılHicbişey anlamadım
Soran1 yılYani genel olarak iyi de ama böyle şeyine düşkün yaşı da geçtiği için patlama yaşıyorsa beni o sebeple de kullanmak isteyebilir
Soran1 yılBilemiyoruz k8
Soran1 yılOnu bende anlayamıyorum ki
Soran1 yılBeynim o kadarına yetmiyor
En İyi Cevaplar
1 yılSeviyor meseleyi geciceksin onlar hikaye cinsellik yasamak için seviyorum diğe bahane yapıyor istediğin verdiginde seni terk eder.. Gerçekten seven birisi bu sohbeti vs ilişki istemez.. sevmediği için seviyorum ayağina ilişki isteyip alacağını aldıktan sonra işi bitter senle dikkatli ol bu kişiye yol ver gitsin üç kuruşluk kişiler harcama kendi dediğim gibi seven gerçektende bunları istemez..
00 Yorumla
Konu oraya gitmese de götürmeye çalışıyorsa senin duygu ve düşüncelerini önemsemiyor.
Ya empati yoksuna ya da iyi bir manipülatör kişilik var karşında.
Yaşı da büyükmüş. Ben bunu kolayca yönlendirir, istediğimi alırım diye düşünebilir.
Genelde erkeklerin genç ve çıtır kız isteme sebebi de bu zaten.
Ciddi düşünen insan senin adımlarını, hamlelerini takip eder. Ciddi falan değil bu. Haberin olsun.
123 Yorumla
Soran1 yılKonuyu oraya götürmeye çalışıyor doğru genellikle götürüyor ama ben ya susuyorum ya kızıyorum çok kızdığımda söylenemez çok kızsam belki kendisine gelir ama nereye kadar bilemem
Soran1 yılCiddi olduğunu ailemle tanışmakta ısrar edince anladım ben biraz daha zamani olduğunu düşünüyorum
Soran1 yılÖyle olmasa tanışmak ister neydi
Soran1 yılMiydi
- 1 yıl
Manipülatör o zaman. Daha kötü. Böyle devam eder bu.
Yaşı da büyükmüş. Ben bunu kolayca yönlendirir, istediğimi alırım diye düşünebilir.
Genelde erkeklerin genç ve çıtır kız isteme sebebi de bu zaten.
Manipülatif biriyle evlenmek istediğinden emin misin?
Sen kızarsan çeki düzen verecek kendine. Ölme eşeğim yaz gelsin.
Soran1 yılYaa hani şöyle düşünüyorum her erkek bir olmuyor bazı erkekler yaşları geçince ya da genç yaşlarda kadına kıza gidiyorlar ve alacaklarını alıyorlar yapmadiklarin da da yaşları belli şeye gelince böyle galiba azitiyorlar onun tarafından bakıp hak veriyorum ama insan korkuyor böyle olunca da haberler de neler görüyoruz
Soran1 yılKorktugumu ona da söyledim bende de sorun var kızmayı bilmediğim tam beceremediğim kıyamadığım için devam ediyor
Soran1 yılVe burada belki yanlış anlaşılmıştır elimi tutmak sarılmak öpmek istiyor ve ben izin vermiyorum zamani var diyorum aslında en çok istediği yapmaya çalıştığı şey bu onun dışında başka şeyler istemiyor soru da yanlış anlaşılmış olabilir bir kere yapayım falan diyor işte sonra tabi konu özel konulara da geliyor getiriyor bazen üstü kapalı hatta direkt bodoslama girdiği de oluyor ben bunlardan rahatsız oluyoem en çok
Soran1 yılBen ilişki yapmayı bilmiyorum karşımdakini kendim gibi görüyorum ben nasıl masum düşünüyorsam o da öyledir diye hayatımda ilk kez yakından birine güveniyorum kimseye de soramiyorum hani gerçekten sevdiği için mi böyle yoksa heves mi ben anlamadım sonradan ortada birakilmaktan korkuyorum
Soran1 yılTecrübem yok yani
Soran1 yılAilemle de konuşmak istiyor sürekli aslında ama bilmiyorum şahsen
- 1 yıl
Ailenle konuşursa işini garantiye alır. Ayrılma durumun kolay olmaz.
İlşkiyi yönetemediğini, yönetildiğini ve manipüle edildiğini ben de anladım.
Çok net söylüyorum
O SANA GÖRE DEĞİL. SENİ ÇOK MUTSUZ EDECEK. AYRIL VE KURTUL ONDAN.
ayrıl, kurtul ve kendine odaklan, kendini geliştir. Bu şekilde kimsenin seni kullanmasına izin vermeyecek şekilde yetiştir kendini.
ONU BIRAK. ONDAN KURTUL. ONA ACIMA. O İYİ BİRİ DEĞİL.
Soran1 yılNeyi garantiye alır
Soran1 yılYa ama sadece anlattığım şeylerden bunu cikmarmasaniz insan tek davranisiyla yoktur ki her davranışı önemlidir
Soran1 yılYaa aslında buna izin vermenin yolu sert çıkmak ama becerebilene işte
- 1 yıl
Sonuçta bu adam seni istemediğin birşeyi yapmaya zorluyor daha önce hiç deneyimin olmadığını bildiği halde.
Cinsellik ayrıca konu. Hem fiziksel, hem psikolojik, hem duygusal açıdan yıpratıcı olabilecek, hassas bir konu ama o hassasiyet ve en önemlisi senin tercihlerine saygı göstermiyor.
Güzelim ben 35 yaşındayım. Karşı cinsin ciğerini bilirim. Ben anlarım😎
Soran1 yılAbla yaşın gereği saygı duyuyorum sana benden tecrubelisin tabiki ama ben yanlış açıkladım kendimi galiba şimdi biz sevgiliyiz ve elimi tutmak istiyor sarılmak istiyor biraz daha ısrar etmeye başladı sadece o kadar yani cinseellik anlamında bisey demedi istemedi
Soran1 yılHe böyle özel konuları bazen söylüyor bodoslama söylüyor ben tepki vermiyorum erkenden bu tarz şeyleri rahatça konuşması beni rahatsız ediyor yoksa insan sevgilisinin elini tutmak ister sarılmak ister
Soran1 yılÖyle değil mi
Soran1 yılAbla işte zoruma giden öyle özel şeyler de bodoslama söylemesi istemiyorum kari koca gibi konuşmayı öyle şeylerin özel kalmasını istiyorum bu durum işte beni üzüyor
Soran1 yılTemkinli oluyorum izin vermiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılTam tersine seviyordur eğer seni sevmese seninle sadece senin ilgin için konuşur gider başka kızla da yatar adam hem seninle konuşmak hem seninle yatmak istiyor
02 Yorumla
Soran1 yılNe alakası var yaa bu da saçmalık hayatında bulmuş birisini tabiki de konuşur konuşmaz mı
Soran1 yılElinin altindakiyle konuşur neden kadına gitsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim görüşüm var, evlendikten çok sonra eğer eşim de kabul ederse kendisinin başka bir erkekle cinsel ilişkiye girmesinde sakınca görmem, ya doğal olarak bunu da çok istekli bir kadın yapabilir ben de evliliğimin monoton ilerlemesini kesinlikle istemem, renkli bir evlilik hayalim var bunu gerçekleştirmek için bunu kabul edebilecek birisi hayatıma girerse çok mutlu olurum açıkçası ve burada şunu da söylemem gerekir , o bunu yaşarken tabii ki benim bilgim dahilinde ve benim yanımda olacak, ben ise başka bir kadınla asla olmak istemeyeceğim..
Bu konu hakkında ne düşünüyorsun?=?
00 Yorumla
1 yılCiddi erkek O konuları konuşmaz diye düşünüyorum en azından bi süree
11 Yorumla
Soran1 yılOff sabırsız çıktı bu
- Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
1 yılHayır senle konuşupta aynı zamanda başkası ile yatıyorsa orada sıkıntı var demektir
04 Yorumla
Soran1 yılİnsan sevdigi kadına bu kadar kolay konuşmaz bence kendinizi kandirmayin
- 1 yıl
Şimdiki nesil yapıyor kendimi kandırmak değil milletin yaptığı biseyi diyorum
Soran1 yılYa şimdiki nesil dediğin 30 yaşıma gelmiş insanlarız
- 1 yıl
E 30 yaşlarda şimdiki nesilin yolundan gidiyor işte sıkıntı bu 😂😂
1 yılCinselligi erkek arkadaslariyla mi konussun?
05 Yorumla
Soran1 yılSize kalsa mezardaki nenemle de konuşursunuz ama
- 1 yıl
Senin oyle dusunmen veya senin karsilastigin erkeklerin oyle olmasi butun erkekleri ve beni oyle yapmaz. Sevdigim hatunla bunlari konusamayacaksam gitsin tahta sevsin.
Soran1 yılHe sonra alacağınızı alıp birakin demi
- 1 yıl
Sizin derdiniz ofkelenmek. Erkeklerin yaklasimina bir anlam vermek degil.
Elbettentek derdi o olanlar da var. Ama sizin gibi hayattaki herseye ofkeyle yaklasan kadinlar, oyle olmayan erkekleri de size karsi sadece oyle davranmaya itiyor olabilir.
Bunu da anlamaz iki satir yardirirsiniz. O da benden size helal olsun.
Soran1 yılHayır ofkelenmiyprum gayet iyi yaklaşıyorum ona da ama anlam veremiyorum utanma falan da yok söylüyorsunuz hemen
1 yılAlakası yok ama kız istemediği halde ısrar edip tartışıyorsa evet sevmiyordur
02 Yorumla
Soran1 yılTartışıyor
Soran1 yılTartismiyor
Bir erkek sevdiği kızla değil, sevdiği kızın annesiyle cinsellik konuşur
01 Yorumla
Soran1 yılDalga geçme
- Cinsel Yaşam konusunda 817 cevap paylaştı.
1 yılBen sevdiğim kızarkadaşlarımla da konuşurdum bu sevgi ölçütü değilki
00 Yorumla
1 yılerkeklerin aşkı genelde iki bacak arasında olur zaten ne beklion
00 YorumlaSevmiyordur tabi gözünüzü açın biraz. Seven insan öyle konulara direkt girmeye utanır be
00 Yorumla
1 yılYani genelde erkekler hazırdır lakin kadınla aynı anda istemeli ki arzular alev alsın
00 YorumlaSen sevildiğini hissetmiyorsan sevmiyodur dediğin gibi çıkarları için kullanıyodur
15 Yorumla
Soran1 yılCiddi düşünüyorsak
Soran1 yılYasi gelmiş birisiyse
Soran1 yılDavranışları derken mesela hangi davranislari
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılEvet sevdiğine dokunmaz kullanmaz aldatmaz bu konulara girmez artık ogrenin
00 Yorumla Bence alakası yok benim de libidiom çok yüksek ondan bence
04 Yorumla
Soran1 yılCiddi düşündüğün birine yansıtır misin
Soran1 yılSiz herkesi xkmk istiyorsunuz
1 yılAz önce de başka kız tam tersini soruyordu. Hayat çok garip
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı.
1 yılYa ben o konulara oyle bakmiyorum ama direkte girilmez tabi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Seviyormuş bırakın şu saçma umutları
015 Yorumla
Soran1 yılBencede bu gerizekzli erkekler yüzünden kızların kafası karışıyor seviyor böyle yapıyor diyoruz çünkü
Soran1 yılYorumlara baksana yok erkek sevdiğine yaparmış yok bilmem ne
Soran1 yılYa aslında daha çok sarılmak istiyor elimi tutmak istiyor yanağımdan öpmek ama ben bunlara da musade etmiyorum o da haliyle artık bunalıyor
Soran1 yılİlişkiye girmek olarak sormadım he o konuları da ara ara acıyor beni istediğini söylüyor üstü kapalı ama açıkça konuşmuyoruz
Soran1 yılBunu konuşmak da üstü kapalı olsun olmasın saçma geliyor bana
Soran1 yılİşte bu yüzden istemiyorum daha önce yapmamışım bunu ben şimdi onunla bozmak istemiyorum insan sevince gerçekten dokunmak istiyor bu bi gerçek sarılmak istiyor o insanı hissetmek istiyor
Soran1 yılAma daha zamanı olduğunu düşünüyorum
Soran1 yılAslında elimi falan tutması bana şey gelmedi hani abes başka konulara girmeye çalışması benim agirimagidiyor yoksa el tutmak masumane sarılmak masumane
Soran1 yılİlerisi mi gelir diyorsun yani
Seviyor olabilir. Yükselmiştir o an için
04 Yorumla
Soran1 yılHer an yükseliyor
Soran1 yılErkekler herkes arzuluyor zaten
1 yılÖyle kesin bir hüküm yok
05 Yorumla
Soran1 yılNiye yok
- 1 yıl
Sevdiği kızla da çinsellik konuşabilir. Çünkü eşi olmasını istiyordur. Ama tersi de olabilir bu ayrımı ancak sen yapabilirsin
Soran1 yılÖnceden erkek adamlar sevgilileriyle böyle şeyler konuşulmasını sevmemeye bağlardi şimdi ciddi düşündüğü kızla konuşuyor diyorlar garip dünya
- 1 yıl
Bu tür durumlarda hertürlü cinsel muhabbet olur fakat. Niyetini buradan anlayamazsın
Erkeklerin sevebilecegine inanmiyorum. Yaşım 40.
00 Yorumla
1 yılbu konuları başka kızlar la mı konuşsun
00 YorumlaKonu kapandığında ayrılır o.😃
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılBenim için tek konu cinsellik
00 Yorumla Alakası yok ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılHoşlanıyor ilgileniyordur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSen de istiyor musun peki
00 Yorumla
1 yılSevmiyodur
11 Yorumla
Soran1 yılYapma yaa
1 yılAynen.
10 YorumlaBelli olmaz orası
00 Yorumla
1 yılAsik
00 Yorumlasevebilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Neden sevmesin ki
00 YorumlaHoşlanıyordur
00 YorumlaSever niye sevmesin
00 Yorumla
1 yılZor bence sevmesi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. alakası yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSevmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSevgiyi hissedersin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. bence sömürü amaçlı
00 Yorumla
1 yılEvet sevmiyo tabi.
13 Yorumla
Soran1 yılLibido falan hikaye demi
- 1 yıl
Kesinlikle ya ben seven erkeğin neler yaptığını da gördüm sevmeyen erkeğin de
Soran1 yılYani sadece cinsellik konuşuyor diyemem başka şeyler de de güzel konuşuyoruz ikimizin de yaşı var o yüzden mi bilemedim yaşı gelmiş istiyor gibi
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılHayır ne alaka
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler