Erkekler mi yoksa kadınlar mı? Ankete oy vermeyi unutmayın.

Erkekler
Kadınlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkekler mi yoksa kadınlar mı? Ankete oy vermeyi unutmayın.

bence erkeklerin tahrik olması çok daha kolay sadece bir bakışın bile yetiyor dudaklarını ısırdığında göğüslerinin dolgunluğu ona değdiğinde ya da boynuna sıcak nefesini üflediğinde anında hissediyor o sertliği o yakıcı isteği ama kadınlarda o ateş yavaş yavaş yanar mesela seni öperken dilinin tadını hissettikçe dudaklarının ıslaklığı tenime değdikçe ellerini belimden kalçama inip sıkıca kavradığında vücudumda bir titreme başlıyor boynuma dudaklarını değdirdiğinde sıcak nefesinle tenimi yaktığında içimden derin bir inilti kopuyor sonra dudakların göğüs uçlarıma iniyor diliyle orayı emip hafifçe ısırdığında altımdan öyle bir sıcaklık yayılıyor ki içimdeki bütün kaslarım onu ister hale geliyor kadın bir kere tahrik olduğunda o ateş dinmez birleştiğimizde içimde o dolulukla dudaklarımı ısırıp nefes nefese kalırım o an vücudumun her yeri alev almış gibi yanar işte o yüzden erkekler kolay tahrik olur ama kadınlar o ateşe teslim olduğunda şehveti öyle derin öyle tutkulu olur ki hem kendini hem onu yakar içimdeki o ıslaklık dolup taşarken tek istediğim onu daha derinden hissetmek olur
Haklıyım:))
Yubbiii yubbiiii:)))
Ya kitap gibi yazmışsın @wild_angeel
Hala profilimde mi geziyosun senn
Elimde değil
Kadınlar diyesim geldi
Sırf tahrik konusu için şu ayazda dışarı çıktığımda saçma sapan giyinmeye calışmış erkek pek görmüyorum
Akılları filirleri tahrikte olduğunu göstermez mi:))
Bende özellikle tahrik ediyor demedim gündemi tahrik dedim yani aklı fikri orada 😅
Tabiki haklıyım:))
😅😅 teşekkürler
🙂😅
Kesinlikle erkekler.
Burada etkileyici faktör düşünme yapısı ve duygusallık.
Kadınların beyni tek bir odak noktasına göre değil çoklu odak noktasına göre çalişır. Birden fazla şeyi aynı anda düşünebilir ve yapabilirler. Haliyle tahrik etmek için hepsini uyarmam gerekebilir.
Daha duygusal oldukları da bir gerçek. Duygu hissetmediklerine tahrik olmaları daha zor. Haliyle duygunun da tetiklenmesi gerekiyor ayrıca.
O yüzden cevap net olarak erkekler jdjd
Teşekkür ederim :) Yönetim fenomenlerin yorum silme kısıtlamasını kaldırırsa yeniden soru soracağım ama maalesef @KızlarSoruyor o kısıtlamayı kaldırmıyor. Cinsellik kategorisinde de biliyorsun yorumlara sataşmayı çok yapıyorlar. O yüzden pek sormuyorum.
Aaa öyle bir kısıtlama mı vardı.
Ben bir iki sefer kullandım ama bilmiyordum.
Belki suistimal edilmiştir öncesinde o yüzden limit gelmiştir ama gerekli bir şey. Cidden çok yazan ve her cevaba yazan oluyor.
Gerçi o yazılan kullanıcı da bunu kullanabilir hatta engelleyebilir şimdi düşününce. Belki de bunu teşvik etmek istediler.
Sen sor ya gerekirse moderasyonunu ben yaparım sorularının jdjsk
Merhaba Asil-Bey,
Geri bildirimin için teşekkürler. Bunu Görmek İstemiyorum kısıtlaması, bir paylaşım altında 5 tanedir. Yani tek bir cevabın altındaki 5 yorumu, bir sorundaki 5 cevap/yorumu ya da yeni sorundaki 5 cevap/yorumu bunu görmek istemiyorum yapabilirsin. Günlük limit değil, paylaşım bazlı limittir.
Bunu Görmek İstemiyorum'a kısıtlama getirmek zorunda kaldık çünkü çok fazla art niyetli kullanılıyordu. 🌺 Bir paylaşım altında limit dolması durumunda, kurallara uygun olmayan paylaşımları şikayet edebilirsin.
@KızlarSoruyor çok yardımcı oldunuz çoooookkk 😊 bu gidişle soru sormayacağım zaten neyse sağolun teşekkür ederim
Bence güzel açıklamaydı, en azından onların tarafından da bir yorum geldi.
Arabulucu olayım jdjdk
Sen yine sorularını sor siteyi aktif kullan, moderasyon gerekirse de benden.
Her cevap altında da 5 hak belki yetebilir, yetmezse de ben temizlicem söz jdjd
İyi niyetli bir cevaptı bence, sen de bir adım at kullanıcı adının hakkını ver hadi jdjdj
Ya Fenomenler de yaptıysa? Jdjdjs
Hatta bence ego sebepli onlar daha çok yapabilir.
Fakat adım atmana sevindim. Kural başta gelince sistemsel hata sebepli işlevi tam olmamış olabilir, hatalar oluyor mesela akşam da tarayıcıdan girmekte zorlandım falan.
Şimdi de bir dene. Dediğim gibi moderasyon benden. Çünkü seni takip etme sebebim de bu tavrın oldu.
Benim moderatör olma sebebim de abazan temizliği. Kızlarsoruyor sitesinde kızların soramayacak duruma gelmiş olması. Bu daha en baştan belli oluyor.
O yüzden niyetimiz aynı. Sen soru sormazsan onlar soruyor, en azından sen sor jdjdk
İlgilenip cevap ve bilgi verdikleri için de @KızlarSoruyor 'a tekrar teşekkürler.
Cevap
21Cevap
Erkek daha kolay oluyor
Kadınlar hakkın pek bişiy bilmediğiniz için böyle sorular çok oluyor.
Kadınlar erkeklerden farklıdır. Ovülasyon dönemlerinde kadınlar çok daha istekli olabiliyor. Ama geri kalan zamanlarda daha az oluyor. Erkeklerinki gibi sabit, her an hazır kimyaları yok yani
Erkekler hazır kıtha oldukları için 🤭daha kolay sanırım. Kadınlar da ise istisnalar var öyle 💁🏻♀️
Göm bizi göm :D
Toprağın altına altına 😊
Yav ben daha çok gencim :D
Genci yaşlısı bakmıyoruz , erkek olunca öyle oluyor napalım☺️
oldu olacak bizi değil bize gömün :D :D
Şahsi değil ya ☺️
İyi hadi bakalım 😅
Erkeklerin tabiki dilini göstersen ondan bile tahrik oluyor öyle bir canlılar işte
Niyetim oydu 😂😂
😏😏😏😂
Gördüğüm kadarıyla çoğunlukla erkekler kolayca tahrik ve tatmin olurken, kadınlar daha zor tahrik ve tatmin oluyor. İstisnalar elbet var ama bariz olanı inkar etmeye gerek yok.
Cevabı belli tabiki 😂 burada çoraba ayağa hallenen bi cinsten bahsediyoruz shfjv
Aslında burada önemli olan tahrik olan değil tahrik eden ön planda
Oy vermiyorum. Çünkü cinsiyetten bağımsız olarak libidosu yüksek olanlar ve abazan olanlar. Yani uzun süre ilişki yaşamamış olanlar daha kolay tahrik olurlar bence.
Ben sevgilimle buluştuğumda hiçbir şey yapmasa bile ıslanıyorum ama genelde erkeklerin daha kolay tahrik olduğunu düşünüyorum
Tabii ki erkeklerin tahrik olması daha kolay
Kadınların nabzının nasıl atacağını cinsel organları belirlemiyor.
Kadın kolay tahrik olur, duygusal ve fiziksel anlamda zor tatmin olur
Kadınlar, bir erkek gördüğü zaman bozuk çeşme gibi kaçırmaya başlıyor. Tap tap tap tap.
Kadınlar daha iradeli
Açık ara erkekler absh
iki cilveye tav oluyor erkekler😆
Şehvetine tutkusuna bağlı aslında
Olay tahrik edebilende biter
erkekler hayvandan bile olduğuna göre
Erkekler bu konuda saftır ahahah aa 😬😄
Erkekler bence kadını tahrik etmek zor
Erkek tarafının tahrik olması daha kolay
Kadınların tahrik olması boşalması aşırı zor
Erkekler net :D
Erkekler