Erkek muhafazakar yani o yüzden evlilik onun için önemli cinsellik yaşamıyor evlenmeden
Ve ben bazen benimle sırf bu yüzden evlenmek istediğini düşünüyor öyle hissediyorum
Yani gerçekten sevdiği için değil
Erkek muhafazakar yani o yüzden evlilik onun için önemli cinsellik yaşamıyor evlenmeden
Ve ben bazen benimle sırf bu yüzden evlenmek istediğini düşünüyor öyle hissediyorum
Yani gerçekten sevdiği için değil
Benim görüşüm var ve evlendikten çok sonra eğer eşim de kabul ederse kendisinin başka bir erkekle de cinsel ilişkiye girmesinde sakınca görmem ya doğal olarak bunu da çok istekli bir kadın yapabilir ben de evliliğimin monoton ilerlemesini kesinlikle istemem renkli bir evlilik hayalim var bunu gerçekleştirmek için bunu kabul edebilecek birisi hayatıma girerse çok mutlu olurum açıkçası ve burada şunu da söylemem gerekir o bunu yaşarken tabii ki benim bilgim dahilinde ve benim yanımda olacak, ben ise başka bir kadınla asla olmak istemeyeceğim..
Bu konu hakkında ne düşünüyorsun?
Her kız karşısındaki erkeğe evlenmeden önce "hiçbir şey" yaşamam dese aslında hiçbir sorun kalmayacak biliyorsunuz değil mi
O yüzden boşa ağlamayın
Yaşamadım zaten ben ondan daha muhafazakarim
O zaman bu konuda güveniyorsan yani bir düşünmen gerek. Bu erkek ileride benle çocuğuma bakabilir mi ve iyi bir gelecek sunabilirim mi? Eve kapatma, beni dövme ihtimali var mı? Her şeyi düşünmen gerek
Ek olarak ben bir şey söyleyeyim. Ben kız olarak doğsam doğru erkeği bulabilme ihtimalim gerçekten hiç zor değil. İnanmıyorsunuz ama kızlar bu konuda gerçekten çok beceriksiz
Eve kapatır bence anca kadın kısmıyla çay fasli olur
Calisamimi istemiyor elimde kendi kazandığım para olsun istemiyor
Yatakta onun isteği gibi olucam yatak dışında da mazbut bir ev hanimi olucam
Hayali isteği hep bu
Ben ne isterim ne severim umrunda bile değil
Ben zaten aptalım önce bir güzel gözümü boyuyorlar ben ele avuca gelince de gerçek yüzlerini ortaya çıkarıyorlar
Bencil bir erkek olup karşı tarafı düşünmeyen umursamayan biriyle bir ömür evlilik geçer mi sence
Geçmez niye beni kandırdı başta öyle güzel ılımlı konuşuyordu ki
Ben naptım ona bu benim ilk sevgilimdi
Evlenme yoluna girdim aileme söyledim
Ailem bile ona inanmıştı şimdiki hali tavrı onları bile tiksindirdi
O zaman sen şimdi yapılacak olan şeyi de biliyorsundur yani benim söylememe gerek olduğunu hiç düşünmüyorum
Nefret ediyorum en çok da kendimden bu kadar aptal olduğum için
Bir daha inanıp sevmicem
Benim neyime zaten aşk sevda
Bu hayatta en akıllı en zeki insan bile hata yapabiliyor önemli olan bir daha bu hataları tekrarlamamak ve kötü birine denk geldin diye herkesi kötü görmemek
Doğru ama zaten zar zor çıkmıştım bu yola bir daha olur mu bilmiyorum
Yaşın kaç
25
Bir kız için olgun akıllı denebilecek yaştasın, eskisi gibi zorlanacağını düşünmem
Öyle artık bende ölçüp bicicem aşk demicem ilk gerçek saygısızlığında bırakıcam biri hayatıma girerse
Doğrusu bu... Ben de yoruldum bu devirdekilerden. Bazen içimden şey derim hayatımda bir kız olsa da bu uygulamayı da kapatsam başka kızlarla da sohbet etmekle uğraşmasam. Bu hiçbir zaman olmayacak bunun farkındayım ben de 😅
Evlenmek isterse hayaller kurar der ki buraya gidelim oraya gidelim ailenle tanışayım seni gelip isteyelim der diyelim evi var der orada dururuz evlenince sonra anlayış sabır olur istediklerine evet der çünkü amacı ciddidir ama evlenmek değilse niyeti avlar yani hep arzular hep buluşmak ister yatma teklifi eder hal ve hareketleri iğrençtir
Yatmak istemiyor muhafazakar ya
Neyse ama optursem hemen öper temas hep istiyor
Bir de hep kendi isteklerini dile getiriyor
Benim çalışmak istemem önemli değil hamilelik konusundaki korunma fikrim önemli değil
Hep o anlatıyor söyle olursa mutlu oluruz diye
Ona ayak uydurduğum sürece mutluyuz
Onun size ayak uydurması gerekir
Bence de ben zaten mutlu olursam eşimi ailemi çok mutlu ederim ki
Anladım
Cevap
6Cevap
Gerçekten bu konuda kendine dikkat eden birisi sırf cinsellik yaşamak için evlenmez zaten hayatında yok ama herkes için geçerli olur mu bu bilemedim
Ben onu seviyorum ama onun beni sevdiğini asla hissetmiyorum
Ben ondan daha muhafazakarim
Lan olsada onunla bir şey yaşasam evlenmek yerine oh alacağımı aldım der gidermiş gibi hissediyorum
İkisi de aynı şey değil mi sevmediği biriyle neden evlensim
Bilmiyorum tipim kriterlerine uyuyor
Yani sırf kriterlerine uydugum için yanımda gibi geliyor
Cinsellik için evleniyor olsa bunu sana hissettirir. Aklın karışmasın.
Sorun da o ya ben hep böyle hissediyorum
Normalde muhafazakar biri ama her fırsatta bel altı konuşuyor öyle şakalar yapıyor
Rahatsız oluyorum dediğimde de saçmalama diyor
Aklı fikri hep temas da büyük küçük temaslar fark etmez
Bende sen beni gerçekten seviyor musun dediğimde sevmesem niye konuşayım mecbur muyum sana diyor
( Arada durup dururken seni seviyorum da diyor)
O zaman seni yavaş yavaş bu duruma hazırlamaya çalışıyor. Gerçekten ciddi düşünen birisi cinsel sohbetlere şakalara girmez.
Hayır rahatsız oluyorum dediğimde de saçmalıyorsun sanki gelip sana... Yapicam diyor
Devam ederse uzak durmanı tavsiye ediyorum. Rahatsız olduğunu belirttiğin halde devam ediyor. Sana saygısı yok
Zaten yok
Hep bağırıyor haksızken bile üste çıkıyor
Beni bastırıyor bir kere bile kendinde hata bulmadı
Çok yoruldum tükendim ben
Ayrılmak için neyi bekliyorsun
Kalbim çok acıyor yaşadığım hayal kırıklığından
Bir de ayrılınca herkese çevreye beni kötüleyecek
Hep böyle yapıyor kiminle arası bozulsa her sırrı döküyor ortaya kendini mükemmel gösteriyor
Yalan doğru, doğru yalan
Hislerin seni yonlendirir
Evlenmek sevmektir yaw bi ev olmuş 10 15 milyon
Sanki ev satın alacak
Öyle bir derdi yok az olur az yeriz diyor
hep kendi isteklerini dile getiriyor
Benim çalışmak istemem önemli değil hamilelik konusundaki korunma fikrim önemli değil
Hep o anlatıyor söyle olursa mutlu oluruz diye
Ona ayak uydurduğum sürece mutluyuz
O zaman sıkıntı yaw ben sevgilimde bile yürümesin diye araba almıştım ama para olmasa bile eğer hiç
Paran yoksa evlenmek iyi değil
Çünkü sen sevdiğin insanı aç bırakıyosun ve sırf cinsellik için
Derdi yol arkadaşı değil ki
Derdi yolunda işini kolaylaştıracak onu her açıdan tatmin edecek bir kadın bakıcı ne dersen
Yüzüne de diyorum sinirleniyor
Zaten ne desem ne yapsam bağırıyor
Haksızken bile haklı olmaya çalışıyor
Çok yoruldum cirpinmaktan
Bırak gitsin
Mecburum
Evlensek bosanamasak ben kendimi öldürürüm gibi
Bide çocukla kalcan ortada ilişkiyede hiç girmediysen mükemmelsin bırak gitsin
Kimseyle bir şey yaşamadım onu kastediyorsan
Süper o zaman cinsellik yaşamadıysan sal gitsin
Zaten bırakıcam ömrümden ömür gitti ruhum yaşlandı
Bırak bencede