Arkadaşlar benim bi sevgilim var ve ciddi duşunuyoruz ikimizde daha önce cinsel anlamda öpüştük sonra vajinamı okşadı ama benim?Benim kafama birsey çok takıldı elini vajinama atar atmaz hassas noktamı buldu orayi oksamaya başladı G noktası mi deniyor tam orayi buldu ve ben aşırı zevk aldım orgazm bile olacaktım az daha baya okşadı sulandım felan eve geldiğimde hala daha o zevk vardi etkisinden çıkmamıştım yani demem o ki ben bile böyle o noktayı bulamıyorum öyle oksayamiyorum kendimi bu çocuk nasıl buldu direk
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 560 cevap paylaştı.
1 yılG Noktası Nasıl Keşfedilir?
G Noktasını keşfetmek için öncelikle rahat hissedebileceğiniz bir odada tek başınıza olun ve aşağıdaki aşamaları izleyin;
G Noktası bulma çalışmaları:
İşaret parmağınızı vajina içine sokun.
Parmağınız 3-4 cm içerideyken uç kısmını bükerek, vajinanın üst duvarını uyarın
Bu bölge “pubis kemiğinin” aşağısında, idrar kanalının ise hemen altındaki alandır
Uyarıya 10-15 dakika devam edin, idrar hissinin oluşması ve haz ile birlikte o bölgede hafif bir kabartı hissetmeniz doğru bölgede olduğunuzu gösterir.
En hassas alanı keşfettikten sonra, uyarıyı daha lokalize hale getirin.
Denemelerinizi birkaç seans halinde, farklı dönemlerde de devam ettirin. Tam olarak keşfetmeniz birkaç gün ile birkaç hafta arasında olabilir.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
16Cevap
Ellerine sağlık demen yeterliydi. 😊Aslında sende ellemişsindir ama aynı zevki alamazsın dışardan birinin uygulaması tamamen psikoloji oluyor.
04 Yorumla
Soran1 yılEvet kendim oksayinca zevk almıyorum alsam bile geç alıyordum ama o yapınca başlar başlamaz zevk gelmişti böyle hatta baya okşadı ben bacaklarımı kapatmıştım dayanamayıp tabi üzerimde pantolon vardi pantolonun üzerinden okşuyor bu arada çıplak değil yani sonra aç bacaklarını demisti açtım bende biraz daha oksamaya başladı ama aşırı derecede titremeye başlamıştım eve geldim hala okşuyor gibi hissediyordum
Soran1 yılGaliba
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılTecrübrli cocuk demek ki senden çnce baya okşamış. cok istedin mi okşayınca
10 Yorumla Vay be, aşkım yemin ederim ilkim sensin ya aŞDSMfasdlfsfgşksfgsf
00 YorumlaSende bulursun ortadan üste doğru olmafi yastıkla yap aynısı olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılTop gibi bisey zaten nasi bulamiyosun
Baskasiyla da sevismistir belki
Ayrica yalasa demekki ucucan havaya02 Yorumla
Soran1 yılAma pantolon vardi üzerimde elini sokmadı ciplakken yani
Cevap sahibi1 yılPantolondan nasi ellesin ne diyosun
G noktası değil klıtorısı okşamış bunu bilmek için profsynel olmaya gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDaha once sana bu sekilde dokunan bir erkek oldu mu?
035 Yorumla
Soran1 yılHayır
Cevap sahibi1 yılİste birinci sebebi bu. Ayrıca g noktana değil, kritorisin e dokunmuş. Bunu da hemen hemen her erkek bilir. Tabiki de kendinin dokunması ile başkasının dokunması arasında fark vardır. Bide sadece dokundunu orana. O esnada da öpüyor muydu? Başka yerlerine de dokunuyormuydu diğer eli ile?
Soran1 yılHayir dudaktan öpüşürken oksuyordu sadece bu
Cevap sahibi1 yılKendin yaparken böyle bir şey yaşanmıyor onu demek istiyorum. Hem sevgilin öpüyor, hem bir erkek, hemde öpüyor.. bunlar bir araya gelince zevk kat sayısı artıyor.
Cevap sahibi1 yılBir de camasirsiz kiyafetsiz dokunup oksadigini düşün?
Soran1 yılPantolon varken yapmıştı o ama öyle bile orgazm oldum hatta bi ara bacaklarimi kapattım aç bacaklarıni dedi sen sadece öpüş dedi açtım sonra tekrar oksamaya başladı sert öpüyordu bu arada da eve gittiğimde de hala sanki okusuyormus hissi geliyordu
Cevap sahibi1 yılİlk olması seni baya etkilemiş normal olarak. Evde kendin devam ettin mi peki?
Soran1 yılEtmedim
Cevap sahibi1 yılBu bir kez mi yasan di?
Soran1 yılEvet şu an askerde zaten bulusamiyoruz o yüzden ama 2 ay sonra gelecekmiş telefonda dedi geldigimde mükafatını vericem hazır ol diye bende dedim ne diyorsun felan 😂
Cevap sahibi1 yılOooo çok dolu gelecek haberin olsun. Dikkat et kendine 😀
Soran1 yılÇok ileri gitmem ya telefonda konuşuyoruz zaten boşalt kocanı hadi biraz felan yazıyor yazisiyoruz öyle ama cok ileri gitmeyiz gerçekte birde ayrılmıştık bi kere ben başkasıyla sevgili olmuştum onları biliyor sonra ondan ayrıldım bununla tekrar sevgili olduk şuanda da böyle ama eskisi gibiyiz ilık gibi hatunsun yazıyor bana fotoğraf atıyorum normal off off karıma bak be felan yazıyor öyle değişik 😂
Cevap sahibi1 yılAdam iyi bilenmiş sana 😀 birde erkekleri kıskançlık daha cok yükseltir. Arada baskasi ile sevgili olman onu daha da yükseltmiş. Sen gitmem diyorsun ama o niyeti bozmuş gibi 😀
Soran1 yılEvet başkasıyla sevgiliyken çok kıskanıyordu zaten hikaye attığımda onunla hemen yazıyordu dalga geçiyordu sonra ayrıldık bu da bana diyo evlenicem senle sen benim karım olacaksın sen hep benimdin dayanamıyorum sana whatsap da arka plan da hep senin resmin duruyor ayrıldığımızda bile silmedim dedi kilit ekranında da benim galatasaray formalı resmim duruyor zaten kendi de galatasarayli çocuklarımız olsun senin gibi olsun gözleri boncuk boncuk diyor hiç vazgeçmedi benden ne yapsamda askere gitti simdi arada arıyor beni 😂
Cevap sahibi1 yılDedigim gibi kiskandikca daha istekleniyor. Su an bile başka sevgili yapsan , bir seyler yaşasan, yine de duramaz. Yine de ister 😉😀
Soran1 yılTuhaf bi cocuk anlamadim
Cevap sahibi1 yılArtık ne gördüyse sen de ya da ne hissetti ise 🤔😀
Cevap sahibi1 yılNe yaparsan yap vazgeçmeyecek 😀☺️😀
Soran1 yılBilmiyorum ki vücudun çok iyi diyo fiziğin iyi belin ince diyo tenin süt gibi güzelsin diyo tamamen dış görünüşe kandı bence o takıntı etti beni 😂😂
Cevap sahibi1 yılBilemem vucudunu. ya da ne kadarini gördüğünü 😀 ama sana bu kadar yükselmiş ve her şeye razı. Birde asker de baya bir yokluk var. Gelince fena şeyler olur 😅
Soran1 yılAma en ufak tartışmada bağırma bana sesini yükseltme kızsan kizligini bil diyo telefonda da bağırcak gibi olsam azcık trip atsam diyor bağıramazsin bana sus yeter bunlara sinir oluyorum
Cevap sahibi1 yılKac yasin da bu kişi?
Cevap sahibi1 yılVe sen?
Soran1 yılBen 22 o da 23
Cevap sahibi1 yılİste kendini daha erkek gibi hissediyor, bu yaşlarda delikanlik anlayışı bu sekilde olur erkeklerde. Komik bir davranış 😅
Soran1 yılHe ya baskın olmak istiyor resmen bikini aldıydım he he giyersin aynen felan diyo onu bile giydirmicek giydirmem ki diyor 😂
Cevap sahibi1 yılHahahha hasema giydirsin 😅 çok mu açık bikini?
Soran1 yılİste altı kilot şeklinde ustu de normal bikini üstü
Cevap sahibi1 yılBikini oyle olur zaten 😅
Cevap sahibi1 yılBaskın olmaya çalışıyor sadece ergen hala 😀
Cevap sahibi1 yılS3n ona bikinili resmini yollamistin?
Soran1 yılHayir instagramda hikaye atmistim
Cevap sahibi1 yılBirde ordami paylaştın 😀
Soran1 yılEvet deli oldu😂
Cevap sahibi1 yılHahaha. Üzerine giyip mi paylasmistin?
1 yılG noktan içerde dışarda değil ki
04 Yorumla
Soran1 yılDişardan okşadı ama baya zevk aldım ilk başlarda bile tam hassas yeri buldu
- 1 yıl
Zor değilki bulmak klitorisi bulmak çok hafif sert oluyo zaten
Soran1 yılAma üstümde pantolon vardi elini sokmadı içeri
- 1 yıl
Dışardan buldu o noktayı. Sen fazla yüksektin ondam
Gizli Üye(25-29)1 yılKlitorisini oksamistir bulmasi o kadar zor degil
02 Yorumla
Soran1 yılPantolon üstünden okşadı ama elini sokmadi
Cevap sahibi1 yılElini sokmasina gerek yok ki yerini bilmekle ilgili. Tecrube sahibide olabilir veya cok video izlemis olabilir bircok secenek var
Gizli Üye(18-24)1 yılKekem senin bi sk bildiğin yok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
1 yılParalel evrende bu işin yolcusudur belk de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet bence de korktuğun şekilde gerçekler…
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tecrübeli olabilir
00 Yorumla
1 yılDeneyimli demekki 😌
00 YorumlaAdam tecrübeli yapacak bir şey yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 992 cevap paylaştı.
1 yılHaritadan bakmıştır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım