Düzgün iyi aile çocuğuyla karşılaşınca aklıma takılan şeye bakın. genelde böyle cinsellik için yanastiklarindan dolayı ya da normal yaklaşıyormus gibi yapıp artniyetleri sonradan ortaya çıkıncaya kadar o öpücük olduğu için şimdi doğru Zaman ne Zaman bilmiyorum çokta utangaç bir çocuk dün anca koluna girebildim ilk buluşmada o da bir kaç defa belimden tuttu yolda yürürken şimdi bilmiyorum ki nasıl olmalı ne zaman olmalı nerede olmalı sinemaya mi gitsek ne yapsak ben yaparsam kşr der mi acaba diye düşünüyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılBir ilişkide ne zaman öpüşülmesi gerektiği konusunda kesin bir kılavuz yoktur, çünkü bu tamamen kişisel tercihlere, karşılıklı rahatlığa ve ilişkinin dinamiklerine bağlıdır. Öpüşme, duygusal bir yakınlık ve güven gerektiren bir eylem olduğundan, her bireyin ve çiftin hızla ilerleme veya daha yavaş bir tempoda ilerleme tercihleri farklı olabilir. Ancak bazı genel rehberlikler şöyle olabilir:
1. İlk Buluşma:
İlk buluşma genellikle iki kişi arasındaki tanışma sürecinin başladığı bir andır. Birçok kişi, ilk buluşmada öpüşmeye girmemek ve bunun yerine daha fazla zaman ve bağ kurmak isteyebilir. Bununla birlikte, bazen kimyasal bir çekim ya da doğal bir yakınlık hissiyle, ilk buluşmada öpüşme de olabilir. Önemli olan, karşılıklı rıza ve rahatlıktır.2. İkinci Buluşma:
İkinci buluşmada, ilk buluşmadan sonra daha fazla güven ve rahatlık oluşturulmuş olabilir. Bu noktada bazı çiftler, doğal bir şekilde birbirlerine öpücük verebilirler. Ancak yine de, öpüşme kararı, her iki tarafın da kendini hazır hissetmesine bağlıdır. Bu yüzden acele etmeyin ve sadece hislerinize göre hareket edin.3. Üçüncü ve Sonraki Buluşmalar:
Birçok insan üçüncü buluşmada öpüşmeyi daha doğal bir adım olarak görebilir, çünkü bu noktada birbirinizi daha iyi tanımaya başlarsınız ve duygusal bağlar derinleşebilir. Ancak öpüşme kararı tamamen kişisel bir tercihtir. Bazı çiftler, daha fazla zaman geçirmek ve daha fazla güven inşa etmek isteyebilir, bu da dördüncü veya beşinci buluşmada öpüşmeyi daha uygun kılabilir.Önemli Faktörler:
Karşılıklı İstek ve Rıza: Öpüşme, her iki tarafın da isteğiyle gerçekleşmeli. Zorlamadan, doğal bir şekilde olmalı. Her bireyin sınırlarına saygı göstermek çok önemlidir.
Duygusal Bağ: Bazı insanlar, duygusal bir bağ kurduktan sonra öpüşmeyi tercih eder. Yani birinin sadece fiziksel çekiciliğiyle değil, aynı zamanda kişiliğiyle ve diğer özellikleriyle bağ kurmak isteyenler de olabilir.
Zamanlama: Her birey, bir ilişkiye nasıl yaklaşacağı konusunda farklı bir hızda olabilir. Bir kişi hemen öpüşmek isteyebilirken, bir diğeri daha sabırlı olabilir ve daha fazla zaman geçirmek isteyebilir. Bu konuda açık iletişim çok önemlidir.
Sonuç:
Sonuçta, "ne zaman öpüşülmeli" sorusu, yalnızca belirli bir buluşma sayısına dayalı bir kılavuzdan çok, duygusal bağlantı, güven ve rızaya dayalı bir karar olmalıdır. Her çiftin dinamikleri farklıdır, bu yüzden en iyi kılavuz, hislerinizi dinlemek ve partnerinizin rahatlığına ve sınırlarına saygı duymaktır.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
25Cevap
1 yılİnsan hakları evrensel bildirgesinde 2. Buluşmada opusulur 4. Buluşmada sevişilir diye geçer prosedür böyle
20 Yorumla
1 yılHemen ılk buluşmada görür görmez yapış dudaklarına ya aşkında içine ettiniz artık yaaaaa
45 Yorumla
Soran1 yılManyak mısın ilk buluşmadan bahsetmiyorum sonrası için soruyorum zaten ayrıca da kıskanma
- 1 yıl
Opusmenin neyini kıskansın kadın? Kadın haklı burada
Soran1 yıl@Opucukopucj sen de kıskanıyorsun demek ki
- 1 yıl
He kıskanıyorum edepsizligini evet
Soran1 yıl@Opucukopucj m.. a.. l misiniz sadece soru
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılBu buluşmanın kalitesine, öncesine, doğasına, niyetimize, içimizdekilere bağlıdır. Bunun bir kuralı tarifi yoktur yani.
00 Yorumla
1 yılİlk buluşmada sevisme oldu. İkinci buluşmada cinsellik oldu. Dediğim gibi bu kişiden kişiye de değişir
00 Yorumla
1 yılArkadaşlığı bitirdikten sonra sevgili olunca ilk buluşmada öpüşülebilir
01 Yorumla- 1 yıl
Sen onunla arkadaşşın demedim detaysız yazmışım arkadaş olarak dedim ama örneğin tanıdığın biriyse eskiden arkadaş olduğun ilk buluşmada olur ama ilk kez tanışıyorsanki yani nasıl tanımadığın biriyle sevgili olucan siteden mi imkansız yani 2. Buluşmada öpüşürsün yani ama bildiğin biriyse 1. Buluşmada olur sorun yok
Gizli Üye(30-35)1 yılBirbirinize değer vermeye bakın … bu akılta doğru anda olur zaten… iyi insanlarda doğru an olduğundan kaçırmaz öper … eğer çekingen değilse
00 Yorumla
1 yılBence senın serrınden cocugu korumak lazım :)))
Ya ılıskıde opusmek ıcın yazılmıs bır kanun yok orf adet yok ıcınızden geldımı yapıstır gıtsın
00 YorumlaEvlenmeden önce öpüşen birisine temiz olarak bakmam
14 Yorumla
Soran1 yılNe
Soran1 yılO kadar da değil be
Soran1 yılSen bilirsin tabi tercih meselesi
1 yılBir sene ya da 1,5 sene sonra bence
02 Yorumla
Soran1 yılNey
- 1 yıl
Bence herkesin kuralı var😅
1 yılHemen olmamalı ama o an ki duygulara bağlı
11 Yorumla- 1 yıl
Bir arabaya kadar gidin en azından seni ama😁😁
Fark etmez ilkte de öpülür
13 Yorumla- 1 yıl
Kim bunu söyleyen
- 1 yıl
@16gökhan16 annen
- 1 yıl
O kadar kucukmuyum ya ben
1 yılNeden desin ona isteğini belli et
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kendinizi hazır hissettiğiniz zaman
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. İki tarafta okeyse bunun zamanı yok.
00 Yorumla
1 yılikinci buluşmada iki tarafta isterse öpüşülür
00 Yorumla
1 yılÇokta düşünmeden yaşamak lazım zamanı yoktur bunun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. İlk buluşma hanımefendi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Canın ne zaman istiyorsa :D Öyle bir kural yok :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKendini kullandırma kendine saygın olsun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı.
1 yılİlk defa mı öpüşeceksin?
02 Yorumla
Soran1 yılHayır
- 1 yıl
Öncekilerde bahsettiğin art niyetleri ortaya çıktığı zamana kadar olan süreyi geçsin.
10. 😅
16 Yorumla- 1 yıl
Sabirrrr😁😁
- 1 yıl
8 buluşmadan sonra kalp çarpıntılari baslarmis😁😁
Soran1 yıl@16gökhan16 knk sen niye herkese cevap veriyon dhdhdjdj
Soran1 yıl50 tane bildirim gelmiş
- 1 yıl
Geveze mi diyosun sen bana şimdi😁😁
1 yılKaç ilişki oldun şimdiye kadar 😂
18 Yorumla
Soran1 yılNey
- 1 yıl
Kızım kaç kişiyle seviştin daha önce 😂
Soran1 yıl1
- 1 yıl
Yaşlar kaç
Soran1 yılBen 23tum o 27 şimdi onunla ayrıldım zaten iki sene geçti bu başkası
- 1 yıl
Hangisi daha iyi 😂
Soran1 yılAnnene sormak lazım
- 1 yıl
😂
Hemen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. 5-6 da olur
00 Yorumla
1 yılİlk buluşma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı.
1 yıl3-4 iyi ya
00 Yorumla
1 yılen az 10 olmalı
00 Yorumla
1 yılSen yapma ama yapması için teşvik et.
00 Yorumla
1 yılBekle ondan adım gelsin
00 Yorumla
1 yıl3 4 iyi
00 Yorumla
1 yılNe zaman hazır hissedersen kendini
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi