Kızlar sevgilim göğüslerimi ellemek istiyo buna yelteniyo bende istiyorum ama durduruyorum çünkü küçükler ve ne düşünür benden soğur mu bilmiyorum bu meme konusundan özgüvenim çok düşük napmalıyım sizce
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Küçük olduğu dışarıdan belli zaten çocuk da biliyordur hani
Destekli südyen takıyorum belli olmuyo
Elini atınca anlamıştır o ahahah
İşte eline avucuna gelmedi ya bi duraksadı sonra bende durdurdum elinin doğru yerde olmadığını düşündü hala büyük sanıyo muhtemelen
E sonunda göstereceksin erkenden göster gitsin ahahah
Merhaba, genel fiziğin nasıl ve kaç beden göğüslerin?
Sorsana kendisine hangi tür göğüsten hoşlanıyorsun diye
İyy en nefret ettiğim küçük memeli kadın ya sanki erkekle sevgili olcam
Anket yap ve küçük memenin daha çok sevildiğini görmüş ol
Boyutu nedir normal boyutu.
Zayrıca zannettipin kadar önemli değil ama kafana takma
Kaç bedenler
Dert ettiğin kadar var mı acaba
kaç yaşında kız sevgilin
31
pardon normalmiş yaşı tamam kötü düşünme özgüvenini yüksek tut fakat küçük göğüs daha fazla talep görür öte yandan bu gibi fiziki kusurlar kusur değil bunlara adapte olmayın geleceğe yönelik alt yapı çalışmalarına adapte olun diğerleri aşılabilir sorunlar
Bende aşılabilir olduğunu düşünüyorum tabiki sadece ne düşünür soğur mu başka bi arayışa girer mi diye tereddüt ediyorum sonuçta büyük göğüs seviyo erkekler
zaten senin göğsün küçük diye senden soğuyacaksa rica ediyorum taksiye binsin köyüne dönsün ama sanmıyorum küçük göğüs diye senden soğuyacağını kötüyü düşünme kötüyü düşünmek arzda bulunmaktır o yüzden pozitif şeylerele hayat enerjinizi yüksek tutamaya çalışın hepsinden önemlisi fiziki arayış içinde olan erkek zaten senden sonrasına aynısını yapar dolayısıyla sen seks kölesi değil hayata dair hedef belirlemiş bir insansın
şahsim adına söylüyorum ben büyük göğüs sevmem büyük göğüsleri pis pis kokuyor sanıyorum bu psikolojiyi atamadım kılsız vajina sevmem bana göre iğrenç görünüyor tahrik edici cezbedici durmuyor bu benim psikolojim
31 yaşında başından talihsiz olaylar geçmiş bi erkeğin fiziki bi arayışta olduğunu düşünmüyorum açıkçası tamamen benim özgüvenimle alakalı benim kendimi yükseltmem gerekiyo söylediklerinizde çok haklısınız teşekkür ederim
bence sende hiç bir sorun yok sen takıntı yapmışsın bırak olduğun gibi kal
Merak uyandırdı şuna korkutan şey ne ki
Erkekler büyük göğüslü kadınlar istiyo ya hani benden soğur mu acaba ya da ne düşünür
Her göğüs nasıl bir değilse her erkeğin istediği de bir değildir. Seninkiyle ince ince bu konuları konuşuyorsunuzdur illaki orada zevkini arzusunu öğren ona göre yakınlaş
Benimkini büyük zannettiği için büyük derse napıcam
Hııı niye tuzak kuruyorsun :)
Belli etsene büyüklüğünü
Tuzak değil giydiğimiz kıyafetler üstümüzde güzel dursun diye mecbur destekli takıyoruz yoksa dümdüz görünüyo önden Allah bizede vermemiş napalım yani
Nasıl belli edebilirim
Desteksiz giyinerek bence
Görselde küçük durmuyor mu
Durmuyo işte büyük görünüyo ama değil
Destekli mi kullanıyorsun
Evet
Kaç beden
Korkunun ecele faydası yok aç gitsin
benim boş vermişlik
Niye durduruyosun boş ver
Olduğu gibi sevsin bırak
Ne kadar küçük