Sevgilimle birkaç aydır çıkıyoruz ve hazır olduğumu da düşünüyorum. Ne beklemeliyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Zevk almayı ve sonucunda mutlu olmayı.
Hatta ikisi de yetmez fiziksel ve duygusal olarak da tatmin olman lazım. Yani kafanda acaba, keşke, sanki vs. gibi soru işaretleri oluşmamalı.
Onun sana olan ilgisi ve niyetinden emin ol. Aranızdaki çekimi kontrol et. Ten uyumu var mı ona bak. Her şey uygunsa da kendini rahat hissederek bundan zevk almaya bak.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılİlk kez bir ilişkiye girdiğinde ne beklemen gerektiği konusunda en önemli şey, bu deneyimin tamamen sana özel olduğunu unutmaktır. Her ilişki farklıdır ve bu yüzden beklentilerini başkalarının deneyimlerine göre şekillendirmek yerine, kendi hislerine ve sevgilinle aranızdaki uyuma odaklanmalısın.
Birlikte bir şeyler paylaşmak, desteklenmek ve aynı zamanda sevgiline destek olmak ilişkilerin temel taşlarından biridir. Kendini yanında rahat hissedebildiğin, olduğun gibi kabul edildiğin bir ortam beklemek hakkındır.
Birlikte güzel vakit geçirmek, hem eğlenmek hem de keyifli anılar biriktirmek doğal bir beklenti olmalı. İlk ilişkilerde hata yapmak ya da zaman zaman kafanın karışması normaldir. Hem kendine hem de sevgiline karşı sabırlı olman önemli.
İlişkiyi aceleye getirmek ya da sadece bir şeylere “hazır” hissetmek için ilerletmek yerine, hislerine ve sınırlarına saygı göstermeyi unutmamalısın. Aynısını sevgilinden de beklemelisin beklentin mutluluk ve huzur üzerine kurulu olmalı, ancak hayal kırıklıklarının da bazen büyümenin bir parçası olduğunu unutmamalısın. En önemlisi, kendine ve sevgiline dürüst ol.
12 Yorumla
Soran1 yılÇok güzel yazmışsın teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ediyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılneyin acelesi bu üstelik 2,3 aylık genel de kısa sürede ilişkilerde erkek alacağını alır gider sonra ortada kalırsın.. şimdi beni seviyor dersin düşünceler sonrada pişman olursun... bu tür vakkalar çok var kulağını küpe yapmalısın... o istiyor diğe yapmapalısın...
22 Yorumla
Soran1 yılBirkaç ay dediğim 5ti 😅 hem yok yapalım falan diye de diretmiyor hiç şimdiye kadar cinsellik konusunda ben hep ilk adımı attım o bana uyuyor
Cevap sahibi1 yılAnladım kuerurmuş resmen yani :) sende ama ilerde bu kişiyle de ayrıldığında sonrakilerde bu durumunu öğrendiğinde de ciddi düşmeyecekler yapıp yapıp giderler yani , yanlız bu kadarda istekli olmaya ne gerek var 5,10 dk zevk için ilerdeki düşünmelisin
1 yılErken boşalmamasını bekle
62 Yorumla- 1 yıl
🤣🤣
Soran1 yılSjsjwjjshshhshhs
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
35Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılbir şey bekleme
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kızsan dikkatli ol giriş yapma ama iyi arzulu oral yaparak geleceği garantiye al bazıları cinsellik yaşayınca kayboluyor ona dikkat et
016 Yorumla
Soran1 yılKız olunca ne değişiyo acab
- 1 yıl
Erkeklerin çoğu ilk ilişkiyi yaşayıp bir kaç kere daha yapıp kaçanlar çok geçen birisi ilk ilişkiyi yaşadın ertesi gün e her yerden bağlantıyı kesip gitti diyordu. Kizligimi verdiğime çok pişmanım diyordu. O bakımdan kizligi vermeden yüzeysel yapmak daha iyi olur ciddi evlenecek oise nikahı bassın sonrası ver. Böyle bir risk yaşama. Burada kizlik önemli değil diyen pek çok kişi var ama erkeklerin çoğu evleneceği kızın kız olmasını ister. Kız deği ise onu ilişkiye zorlayıp kullanmak ister o konuda uyarmak istedim
- 1 yıl
la öyle erkekten eş olmaz zaten kızlık takıntısı olan erkeği napsın
- 1 yıl
@İstilacıTürrİnsan Takıntısı olmayanda yarın öbür günü yüzünüze vurduğununda o zaman görürsünüz... benim için problem değil der ama koz olarak elinde tutar. Küçük bir kavgada yüzüne vurur... bu durumu önemseyen birisi mutlu bir evlilik ister... takındı değildir önemseme meselesi onun bunun koynun çıkan kadında eş olarak kabul etmezler... ve bunu öğrenen sözde sevgileriniz.. yapıp gider kimse böyle birinde ciddi düşmez...
- 1 yıl
yapsın tekmeyi basarsın çok mu lazım öyle erkek siz her bcku yiyin ama kadın kendini korusun dimi enayi mi var lan karşınızda
- 1 yıl
bizde böyle erkekleri eş seçecek kadar mal değiliz zaten tek kalırsınız olur biter
- 1 yıl
@İstilacıTürrİnsan mallıkla ne alakası var.. Ben her bok yiyimedim... daha önce ilişki yaşamadım.. çünkü ben namus meselesine önem verdiğim için yapmadım... ve bende benim gibi birisini isterim...
- 1 yıl
erkeklerin yüzde 90ı yapıyor ama onu napıcaz
- 1 yıl
@İstilacıTürrİnsan anladım ama onu bilemem herkes ben gibi değil... onların yüzde 90 çürük sadece kendi emelerini kızları alet ediyorlar.. sadece üç kuruşluk zevk için...
- 1 yıl
yüzdende benim ardadığım kriter azaldı yani
- 1 yıl
sen o yaşta bulamazsın zaten
- 1 yıl
@İstilacıTürrİnsan evet aynen öyle mecburen küçük seçeceğim zaten
- 1 yıl
o da paranı yiyip bırakır
- 1 yıl
@İstilacıTürrİnsan umarım dediğn gibi çıkmaz.. test yaparım gerçekten seviyor mu diğe ona devam edip etmeyeceğimizi bakarız... benim için pardan öte sevgi olması gerekir ilişkide
Soran1 yılKızlık terimi dahi bana çok iğrenç geliyor. Erkekler nedense hiç pişman olmuyor da biz mi olucaz. Yok erkekler kız istermiş öyle partner istemem zaten.
Soran1 yıl@MastrClass sen de sus artık sanane başkalarının ilişkilerinden tamam en namuslu sensin
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılSonra buraya gelip ağlama da hamilemiyim diye o yeter bize zevk almaya bak kendini kasma sıkma iyicene ıslan zevkini al penis amminaa rahat girsin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılPek bir şey bekleme beklentin düşük olursa üzülmezsin en azından 😂
04 Yorumla
Soran1 yıl:((
- 1 yıl
Seks güzel şeydir zevkli şeydir korkma 😂
Soran1 yılOnu biliyoruz yoksa neden yapılsın da o zaman neden beklentini düşük tut dedin
- 1 yıl
Yani çoğu kadın sekste beklentisini bulamaz o yüzden adamda bamya varsa altına yattığına değmez yani büyük umutlarla gitme diyorum sadece 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılİlk ilişki her zaman acı ve rahatsızlıkla sonuçlanır
02 Yorumla
Soran1 yılYaaa
- 1 yıl
O kadar bir acı verecek ki sana bu acı kimine göre haz verecek verir ama kimine göre de sadece acı verir tabii ki hareket kabiliyetini etkileyecektir
Gizli Üye(30-35)1 yılEğer hazırsan ilk ilişkiyi gözünde aşırı büyütme. Ve bence çocukla biraz bir seviş hemen girmesine izin verme. Aceleci bir hali varsa büyük ihtimal kötü geçebilr.
04 Yorumla
Soran1 yılAceleci biri değil yani ben ne istiyorsam ona göre ilerliyor. Daha önceden ön sevişme tarzı bişey olmuştu
Cevap sahibi1 yılEğer bencil değilse ve beklemeyi biliyorsa güzel geçebilir. Benim kız arkadaşım odlugunda içine girmedim çünkü girmicem diye söz vermiştşim ama sevişme sırasında afedersin de "s... k artık lütfen" diye yalvarıyordu.
Bu kıvama seni getirebilirse zaten senin zorlanarak alacağını sanmıyorum. Başta ama hepsini sokmaması lazım
Cevap sahibi1 yılHocam sizi rahatsız ettim sanırım kusura bakmayın öyle olduysa.
Soran1 yılYok sıkıntı değil
Gizli Üye(30-35)1 yılAcı, şaşkınlık ve duygu karmaşası beklemelisin. İlkinde 80. ilişkinmiş gibi deneyimli olamayacağına göre?
20 YorumlaBir kaç aylık tanıdığınız erkeklere verip sonra ağlıyorsunuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılfazla bir şey bekleme hayal kırıklığı olmasın ama beklediğinden fazlası olursa iki kat sevinirsin :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBiraz erken bana kalırsa ama sen bilirsin. Ama anlam yüklerden hayal kırıklığı yasarsın zevk almaya bak sadece erkek öyle yapacak
02 Yorumla
Soran1 yılNeden 5 ay oldu. Hem sadece zevke bakacağını da sanmıyorum. Daha önceden cinsellik geçirdik son adımı atmasak da ve o sırada çoğunlukla beni önemsiyordu.
Cevap sahibi1 yılSon adımı attıktan sonra her şey değişecek. Sen daha baglandıkca o salacak kendini
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılHiç bişey bekleme yapa yapa anlarsın zaten zevkli olduğunu
00 Yorumla
1 yılBence bir hata yapma pişman olursun. çünkü şu an gencliğin verdiği bir hazzı yasiyorsun...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNe beklemelisin? sana kabaran bir şey bekleyebilirsin mesela. Başka ne bekleyeceksin? Dolaptan üstüne falan atlayacak değil
02 Yorumla
Soran1 yılDolaptan üstüme atlama kısmına koptum dkagaggsgshhs
Cevap sahibi1 yılHayal ettin di mi 😁
Cinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı. bir tavsiyemiz yok git içinden geldiği gibi hareket et
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılbeklendini normal tut bence. makro olay ve duygular bekleme
03 Yorumla
Soran1 yılDuygu tabiki beslerim sevgilim sonuçta makro olay be
Soran1 yıldüzeltme makro olay ne
- 1 yıl
yani beklentin çok yüksek olmamalı demek istedim.
Bitirdikten sonra seni umursamıyorsa ayrıl. Seninle ilgilenmiyorsa ayrıl. Uykum geldi hadi yatalım uyuyalım diyorsa ayrıl. Özel bir an yaşıyorsunuz sonuçta
01 YorumlaBekaretini alıp bırakır sonra ilerideki eşim bunu sorun eder mi diye düşünüp durursun
16 Yorumla
Soran1 yılBir eş seçeceksem etmeyecek birini isterim bakire olsam da olmasam da tek derdi bekaret olan bi erkekten sevgili bile olmaz
Soran1 yılSonradan öğrense de bekaretime takık biriyle evlenmem ztn sevsem de soğurum
- 1 yıl
arkadaş doğru söylüyor.. şimdiden şu söyleyim... ilişki yaşadığını öğrenen diğer sevgililerinde ciddi düşmeyecek yapıp gidicek.. ve sonu olmayacak ve beli bir yaşa gelmişsin hala ciddi düşenen yok diyeceksin şimdi laylom takıl.. yani o durumu öğrenen zaten onlar vazgeçer.. sana kalmadan.. NOT: BAKİRELİK TAKMAYAN KİŞİDE SORUN YOK DER EVLENDİĞİNDE KÜÇÜK KAVGANIZDA BİLE SEN ZATEN ONLA BUNLA YATIN YÜZÜNE VURUR O ZAMAN... ÜZÜLÜRSÜN.-...
Soran1 yıl@MastrClass öyle yaparsa da boşanırım kalmam öyle ilişkide
- 1 yıl
anladım sen bozmuşsun bekareti bozurucaksın illede tercih senin o zaman hayatda darmaduman olcak... unutma bunu zemini sen hazırlıyorsun pişman olduğunda hayatın boyuncada pişman yaşayacaksın...
1 yılYaşlarınız kaç
22 Yorumla
Soran1 yılBen 19 o 18
- 1 yıl
Eeee ne durumdasınız, halen gelişme yokmu 😄
Fantezın ne kadar genıs. Fantezın genıs ıse sevgılınde tecrubelı ıse yasadın
00 Yorumla
1 yılPatlarsın havan söner
01 Yorumla
Soran1 yılNe alaka
1 yılRahat ol kasma bırak o halleder
10 Yorumla
1 yılüstün bi performans bekleme
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 875 cevap paylaştı.
1 yılGuven ve memnuniyet beklemelisin
00 Yorumla
1 yılYapma daha erken
00 Yorumla
1 yılAralıksız ve uzun sürmeli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı.
1 yılSevgi duygu ve haz beklemelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılŞuana kadar ne kadar ilerledin
03 Yorumla
Soran1 yılÖn sevişme tarzı bişey olmuştu elleşme falan
Cevap sahibi1 yılGizliden çıkayım mı bir şey soracağım
Soran1 yılBurdan sor
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlenmeden sakın yapma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Sana bağlı. Yüksek haz olur.
00 Yorumla
1 yılkalın bi yrrk beklemelisin :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Evlenmeyi
01 Yorumla
Soran1 yıl19um bu yaşta daha düşünmüyorum
1 yılBakiremisin
03 Yorumla
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
O zaman biraz canın yanar canın yandıktan sonra o acı zevke dönüşür
Gizli Üye(25-29)1 yılPişman olacaksın
21 Yorumla
Soran1 yılHayır sanmıyorum
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Pek bir şey bekleme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ne mi beklicen
00 YorumlaNasıl geçti?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Rahatlama
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Acemi olmamasını :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAz aci
05 Yorumla
Soran1 yılOff
Cevap sahibi1 yıl3 5 seks keyif yok seni iyice yalasin azdirsin yeter
Soran1 yılO kadar fazla mı geçmesi gerek ilk sefer tamam acılı olcak da sonraki 3 sefer de mi
Soran1 yılKayganlaştırıcı kullansak iyi gelir mi
Cevap sahibi1 yılGelir kullanin
Az aciyacak ilkinden sonra
Gizli Üye(30-35)1 yılGirme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Zevk ve heyecan
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri