Erkek kız yorumlara bekliyorum sizleri 🤯😇
Aşk, sevgi, vb... 💔
İlgi 🥺
Para 😎🤑
Oyunlar 🕹️💻
Cinsellik ❤️🔥♀️
Diğer. . . ⏳
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evli bir kadın olarak en çok cinsellikten mutlu olur erkekler eşimde bu konuda çok baskın çok sık boğaz ediyor hayatları o şey üstüne kurulmuş o kadar bağlılar ne yazık ki
Seksin çok oluşundan mi rahatsızsin
Katılıyorum 😇
@Hassas_Dokunuşlar olabilir de olmayabilirde karışık biraz ama şu kadar söyleyeyim benim için hayatta seksten daha önemli şeyler var çocuklarım ailem mutluluk huzur vs parayla satın alınamayacak şeyler canım sıkkın olur eşim hemen ben senin can sıkıntını gideririm diyip hemen işi sekse getiriyor neden canın sıkkın ne oldu hastamısın felan diye sormak yok aklı hemen oraya gidiyor benim sadece seksten mutlu olacağımı sanıyor yanılıyor bir kadını sadece seks mutlu etmez biz erkeklerden çok farklıyız
Teşekkürler
Hanfendi siz onu boşverin olur böyle yorumlar aklıyla düşünmez bazı insanlar 😇
Kadını ilgisizlik öldürür. seksin az oluşu ya da çok oluşu değil.
İlgi alaka
Saygı ve sevgi olmalı
Romantik olmalı
Hediye ve sürprizler olmalı
@Hassas_Dokunuşlar hayatta seksten daha önemli şeyler var dünya seksten ibaret değil bir kadın olarak ben bunu bilir bunu söylerim
Bu beyefendi de eşimin kafasında sanırım onun için bu kadar savunma mekanizmasına giriyor
Seks bir ihtiyaç gibidir acele edilmez iki taraf gönüllü olunca keyif alınarak yapılır 😌
İhtiyaç tabiki ona bişey dediğim yok ama böyle sık boğaz her şey de akla seks gelmemeli hayatta seksten daha önemli şeyler var yoksa ben seks önemli bişey değil demedim ki sadece ondan daha önemli şeyler var dedim
İtiraz etmiyorum bak abla demek istemiyorum k. b ama hani haklısın sen bu iki taraf gönüllü olursa yapılır yani hem onun dışında bir sürü zevk var yani 😌
Aynen öyle ☺ katılıyorum sana
Sakıncası yoksa tanışabilirmiyiz hanfendi 😇
Neden?
Sohbet için 😁 uyku tutmadı hem evlilikten bahsederdi ozldn
Yazdım
Geri yazdım bakarsan 😇😌
Ok
Cevap
1Cevap
%60-70’ini cinsellik mutlu eder
Buna emin değilim 🤔 ilgi görmeyen erkekler genellikle cinselliği tadınca onu bir has mutluluk olarak harmanladığı için cinsellik onlara ilgi gibi mutluluk veriyor bu yüzdende bağımlı oluyorlar ve sürekli istiyorlar 😇🤯
cinsellik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar