Bu aralar nude soruları da Dubai çikolatası soruları gibi revaçta. Dedim bir de ben sorayım 😂
Zaçma zapan şeyler yazanı engellerim😝

Görseldeki kadın gibi Avrupa'da yaşamıyorsanız bence kimse nude atan birini ciddiye almaz😏
Bu aralar nude soruları da Dubai çikolatası soruları gibi revaçta. Dedim bir de ben sorayım 😂
Zaçma zapan şeyler yazanı engellerim😝

Görseldeki kadın gibi Avrupa'da yaşamıyorsanız bence kimse nude atan birini ciddiye almaz😏
şimdi burada şöyle bir durum var
nude atmaktaki amaç nedir
eğer bir kadın bir erkeğe nude atıyorsa karşı cinsi arzuluyor demektir kendini göstermek kanıtlamak istiyordur
bu nude atılan kişi bir sevgili de olabilir nişanlılık durumu da söz konusu olabilir önemli olan tek kişiye mi atılıyor özel bir durum mudur
yine bir kadın nude atıyorsa hormonlarına engel olamıyordur ve herkese nude atıyordur
durum böyleyse herkese nude atan biri ile ciddi düşünemem
Yalnız çok ciddi bir cevap olmuş bu. Eline sağlık.
ciddi içerikli bir soruydu çünkü :)
rica ederim sizin de elinize sağlık
Teşekkür ederim.
:)
Yaaa hayırrrrr yeni Bence'me giriş cümlemi çalmışsın, yetmemiş bir şahsın da engelleme tehdidi araklanmış ahahah
Görsel de güzelmiş sanki ters bir şey yaan olursa tuttuklarını atacakmış gibi djdjsk
Düşünürüm. Benim için nude değil de diğer şeyler önemli o kişi ile ilgili.
Bunu tahmin etmen ve beni uyarman gerekirdi ahaha
Düşünce yapılarımızın benzerliği sebepli olabiliyor böyle şeyler 😁
Bak bu kadında özgüven var. Ne yaptığının farkında.
Bunun dışında modellerin işi nude fotoğraflar.
Yoksa sonra sırf bu tarz fotoğraflar attı diye o ilişkide kalma mecburiyeti hissedenler oluyor, tehdit ve şantaj yapanlar oluyor.
Yahu, boşandığı eşinin özel fotoğraflarını wp arkadaş grubuna atanlar var.
Tamam herkes böyle değil ama. Bunun ihtimalini düşünmek bile insanın mentalini olumsuz etkiler.
Görseldeki gibi sosyal medya hesabına nude çekip paylaşamayacak olan kimse bunu bir başkasına da atmamalı diye düşünüyorum.
Bencene burayı kopyalayıp yapıştırırım artık ehehe
Ahahah yapamasın çünkü konu farklı sadece Dubai Çikolatasına gönderme var jdjdk
Ya aslında boşuna uğraşıyorlar ver özel hayatın gizliliğinden dijital suçlardan mahkemeye para kazan djjdks
Atanların da bu bilinçle atması gerekiyor. Kişiye öel yazılan veya atılan şeyler paylaşılamaz. Bununla tehdit edilemez.
KS'de bile çevre baskısı yapan, yiyen insanlardan çok şey bekliyorsun 😂

Öyle bir nude atıp böyle bir sonuç bekleyenden olmaz Firu'cum 🙃
Beni kişiliğiyle, zekasıyla etkilemedikten sonra isterse en çekici insan olsun olmaz yani 😂
Benden etkileniyor musun lulu🫠
Vallahi çok etkileniyorum Firu. Duruşu dik, zeki bir kadından etkilenmemem mümkün değil çünkü 🫠
Ahaha yemin etmene gerek yoktu bebeğim 😅🤣
Ben de sana karşı boş değilim 🥰
İstemeye ne zaman geleyim🫢
Şşşey 👉🏻👈🏻 ben bohçamı hazırlayıp sana doğru yola çıktım bile 🫢😂😂
Ne kadar düşünceli hatun buu🫠💞
Tabi sizi yormak istemem sultanım 💝😂
Dötüm kalkıcak yapma 🫢🤣
Aman hak etmeyenlerin ki arşı geçmiş azıcık seninki kalksa nolur sanki yahu 😂
O kadar haklısın ki 🫢💞
Her zaman deyip biraz da kendimi şımarttım o zaman 😂😂
Yine çok haklı bir yorum 🤣
Nude doğduk nude öleceğiz. Saklamanın ne faydası var 😂kıyafetleri sadece hasta olmamak için kullanan insanları severim. 🤣🤣
Eic🤣
😇
Cevap
25Cevap
Nude atmak kişiyi basitleştirmez ya da ilişkide ciddiyetsizliğe neden olmaz, daha doğrusu olmamalı çünkü nude atmak sevgiliye, flörte onu sevdiğimizin, ona vücudumuzu göstermekten utanmadığımızı hatta keyif aldığımızı gösterir sevgimizi göstermenin bir yoludur. Bu yüzden nude atan insanları, çiftleri hor görmemek gerekir, nude bir kültürdür, cinselliğimizin büyük bir parçasıdır ve çok keyiflidir. Dolayısıyla nude atanlara ve alanlara selam olsun! 😅
Herkesin istekleri Arzuları yapabilecekleri yaptıkları farklıdır bunları beğenen ve beğenmeyenler olur bazıları Sırf bu sebepten beğenebilirler haberleri ile beraber olacaksam daha önce yaptıkları ya da yapmadıkları değil aramızdaki ilişkinin tadı güzelliği uyum birbirimizi mutlu edebildiğimize bakarım
Bence oradakilerde ciddiye almaz düzgün yaşantısı olan kimseler. Onlarında ahlaklı olanları var
Onu şu sebepten ötürü söyledim, ysşam tarzları daha özgür bireysel olarak.
Bizim toplum gibi hayatı el alem için de yaşamıyorlar genelde..
Öyle tabii ki Ama orada da öyle insanlara dışlanmış bakıyorlar merak etme kültürlerini az çok biliyorum Evet rahatlar ama o tarz insanlar basit insanlar olarak görüyorlar
Hmm anladım. Doğrusu bu aslında..
Yani doğrusu bu Zaten doğrusu kendi yaptığın yanlışı doğru görmek değil yanlış olanı yapmamaktır
Doğrusu, yaptıkları ile söylediklerinin örtüşmesi..
Oda var evet haklısın
Tanımak lazım ve bunu hangi ortamda , ne kadar sıklıkla yaptığına bakarim. Zamansız ve bıktırıcı olur ise sıkar. Genel olarak bu duruma olumlu bakmam. Soru işareti olur kafamda.
Erkekler nude atan değil yatıp kalktığı kadınlarla da evleniyor. İnsanlar değişik varlıklar. O yüzden herkes her şeyi yapar diyorum.
Bu tarz şeyler benim için sorun değil. Gerçekten iyi bir ilişkimiz varsa bu tuzudur baharatıdır yani güzel heyecanlar katar
Ya ben istemem ama istiyen de attıktan sonra istemem bu kızı yapmasın bir zahmet
Bu bakir/bakire olmayan biriyle evlenir misiniz sorusunun yan versiyonu aslında
Samiyete bağlı her önüne gemene mide atiyorsa market rafında yeti hazır peynir reyonu kat 3
Buna takılmam önemli olan anlaşmak ya da kriterlere uygun mu
Düşünürüm.
Ne zaman ve ne sebeple attığı önemli ama.
Düşünürüm ilişkimize eğlence katmak istemişizdir belki
Nude atıyorsa kişi güvenmiş demektir, güvenin olduğu yerde ciddi bir durum ancak kişilerin frekansıyla belirlenen sonuçlar doğurur, yani ciddilik ya da sadece takılmalık gibi
Neden olmasın , kapali kutu alacağıma, mali görerek alirim.
Kadınlar sizin malınız değil 🙄
Puahahahahah zekana hayran kaldim 🤣 evet dusunurum
Düşünmem başkalarınada atar öyleleri
ben daha farklı düşünüyorum
Atmazsa düşünmem zaten
Bana atıyorsa sorun yok
Ben istemem de düşünmem de
Kesinlikle hayir
Sevgilim dışında kimseyle ciddi düşünmem
Nude soruları hep revaçtaydı ki =)
Olabilir nden olmasın
Düşünürümmmm😃