Ama nedense cinsel organımı hiç sevmiyorum şekli falan güzel ama yani keske rengini değiştirebilseydim içi pespembe ama dudakları hafif grimtrak bunun için kendimden utanıyorum çekiniyorum insanlardan sevgili yapamıyorum. Sizce beni seven bir erkek takılır mı buna?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılBöyle dediğin gibiysee sorun değil zaten cinsellik anında vajinaya fazla bakılmıyor göz temasıı ya da göğüsler daha çok göz önünde oluyor oral yaptırırken sadece görülür sen de bakılmlı temizsen dediğin gibi kara değil ten rengi gibi ya da hafif grimsi ise hiç bi sorun olmaz
19 Yorumla
Soran1 yıl22 yaşındayım henüz kara bir7durum yok
Cevap sahibi1 yılGenede bakımlarını eksik etme jilet karartıyo deniyo öyle şeylerdenbde uzak dur
Soran1 yılağda da karartır aslinda kesin çözüm lazer
Cevap sahibi1 yılAynn en kısa sürede lazere başla bence
Soran1 yılyaptırdım 🥺
Cevap sahibi1 yılNormalde kafaya takacak biri gibisin amann beğenen böyle beğensin desen daha iyii
Cevap sahibi1 yılEee hala çıkıyomuu
Soran1 yılOyle demek lazım da işte sak diyince denmiyor deniyorum 🥺
Cevap sahibi1 yılKim ne dedi sanaa
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. siz saçmalıyorsunuz
tüm organlar özellikle meme ve genital organlar parmak izi gibi her insanda farklı yaratılmıştır. benzerlik olsa da eşlik yoktur
bu nedenle bir standart yoktur. standart olmayan şeyde ideal olmaz
siz neye göre referans alıp güzel değil diyorsunuz
yahu en güzel tasarımcı allahtır. yaratıcıdır. ondan öte tasarımcı var mı
kafayı mı yediniz siz
neden vücucunuz ile barışık mutlu ve şükredici değilsiniz16 Yorumla
Soran1 yılSukur işemek için ve diğer her şey için sağlıklı bir organım var şükrediyorum. Ama yine de söyle düşünün kimse yalan söylemesin dişini beğenmediği bir şeyin içini kimse merak etmiyor..
- 1 yıl
allahın 700 ayete yakın emri akıl edin der. ve umutlanır. leallekum tealukun der. umulur ki akıl edersiniz
cahillik başa bela
genital organlar, diz kapakları, dirsekler, göz kapakları hareketli bölgelerdir. ayroca genital organlar erojen bölgelerdir. yani kan basıncı ile şişen büyüyen.
hal böyle olunca bu bölgelerde deri fazla olur. deri fazla olunca da koyu ton olması doğaldır
temizlik ve sağlığı önemsemeyen şekli ve rengi önemseyen insann aklına tüküreyim ben.
siz önce kendiniz razı olun. erkeklere köle değilsiniz ki onlara beğendirmeye çalışıyorsunuz
beğenmeyen erkek defolsun gitsin cansız vitrin mankeni ile olsun
önce siz saygı duyun nanın
vücuttta şekil renk önemsizdir
temizlik ve sğlık önemlidir
Soran1 yılHaklısınız zsten bunu ben de diyorum ama çok çekiniyorum birine açmayı bırakın çok utanıyorum yani bilmiyorum
- 1 yıl
allahın özenle yarattığından utanmak allaha hakarettir
yapmayın
kulların beğenisine sunacak raf ürünü değil vücudunuz
allahın yarattığına teşekkür edin. asla erkeklerin beğenisine sunacak kadar basit görmeyin.
erkekler de kim oluyor. yaratıcının yarattığını beğenmemek hadlerine mi. onlar da kim oluyor.
beğenmeyen gitsin kendi daha iyisini yaratsın
Soran1 yılDoğrudur.. Zaten beğenmeyen olsa ben de ona laf ederim yollarım hani değişecek bir şey elden gelen değil yani
Gizli Üye(30-35)1 yılDostum, adam olan hiç bir erkek buna takılmaz. Ben kendi adamıma konusayım, kendime sevgili seçerken acaba bunun vajinası şöyle midir böyle midir diye düşünmüyorum. Karakterine bakıyorum. Kişiliğine bakıyorum. Yanında egleniyor muyum buna bakıyorum.
Eğer bu kadını seviyorsam da emin ol ne memesi ne vahinası. Hepsi harika oluyor zaten.
Senin libido, ıslanma, istek gibi konularda derdin yoksa bunu takma derim.
126 Yorumla
Soran1 yılHiçbir konuda takıntım yok çok güzel olduğumu da düşünüyorum ama çekiniyorum böyle şeylerde
Cevap sahibi1 yılBence biraz ihtiyacın olan cinsel olarak özgüvenin yükseltimesi ama onun içinde işte biraz cesaret gerekli. Biz erkekler olarak inan aslında sırtımıza yüklenen yük daha büyük bir düşün ve yine ugrasıyoruz düşün 😅 Yok boyu, yok kalınlıgı yok eğimi yok suyu yok buyu
Soran1 yılhahahagssys kadın olmak size göre kolay bence. Zaten insanlar genel anlamda açlar kadına ahhshs
Cevap sahibi1 yılYok onu asla demiyorum :D Türkiye'de özellikle kadın olmak çok zor çünkü her şeyi kadından bekler, ahlakı kadının üstüne yükler, kadın hem aşçı olacak hem bakıcı olacak her şeyi yapacak vs. vs. Türkiye'de kadın olmak cidden zor. Ama benim kastım cinsellik bakımındandı 😅
Yoksa kadın olmak neden kolay diyeyim, sadece begeniliyorsunuz onu diyorum ben :)
Soran1 yılBen her şeyi kastetmedim beden açısından beden güzelliği açısından dedim ahsysyy yoksa kadın olmak genel zor
Cevap sahibi1 yılEee o zaman güzelsen şimdi kolay değil mi 😅😅 Ayrıca bence vajinadan önce bir kadını önce cıkaran saçları, gözler, vegöğüsleri oluyor şimdi 😅
Soran1 yılAy öyleyse yakarım ortalığı ahaha
Cevap sahibi1 yılBak sen hangi kategoriden yakıyorsun saç mı göz mü göğüs mu ahaha
Soran1 yılhepsi ahahs
Cevap sahibi1 yılSen şimdi bir de az önce cinsellikten çekildiğinden mi dert yanıyorsun hanımefendi fjfjf
Seni alan yaşamış be ahaha. Ama saçlarını merak etmedim değil şimdi 😃😃
Cevap sahibi1 yılBak ya nereye gittin 😅
Soran1 yılSaclarim kizil kahve gözlerim yemyeşil kedi gibiyim ahayys
Cevap sahibi1 yılUzun mu ama şimdi ahaha uzun ve dalgalı mi detaylar önemli sadece renge mi bakiyoruz 😅🤣🤣
Ben buna onenm veriyorum mesela düşün. Vajina bizim tercihimiz değil, ama saç bakımı bizim kontrolümuzde
Soran1 yılupuzun hepsi kendimin 0 kaynak pasparlak kendi şekli dalgalı ben de dalgalı kullanıyorum 🥰
Cevap sahibi1 yılBence gayet güzel, çekicisin 😅 sen bir de az önce cinsellikten çekiniyorum dedin demi doğru hatırlıyorum 🤣🤣
Bence sana yeterli iltifat gelmemiş, korkmuştur senden biraz
Soran1 yılBenim kimsem olmadı sevenim yok be :')
Cevap sahibi1 yılSenin değerini bilmeden seveceklerine ve uzeceklerije daha iyi
Bir sevsin pir sevsin😅
Karakter olarak nasıl bir insansın? Yaş meslek vs 😅😊
Soran1 yılBence enerjik biriyim, superim yani benle gecinemeyen de bilmiyorum ahahsh 22 yaşım, öğrenciyim
Cevap sahibi1 yılHmmm gencmissin sen baya ahah
Ne okuyorsun 😅😄
Ya bazen geçinmek için işte ruhların uyumlu olması lazim.
Soran1 yılBilgisayar mühendisliği 🥺 doğrudur bence önemli olan ruh gerisi hikaye
Cevap sahibi1 yılOoo zekiyiz, severim bilgisayar alanını:))
Oyunlarla aramız nasıl😅😄
Ruh ve ten uyumu. Bu ikisi kilit.
Soran1 yılZeki değil de çok çalışıyor diyelim 😏 Oyunları cook severim mmorpg ve fps oyunlarını çok oynarım ya siz?
Cevap sahibi1 yılMmo ne oynuyorsun? Ben marasa geldim geleli düzgün oynamıyorum internet yüzünden ama Arpg çok severim. Mmo eskiden oynardık
Soran1 yılElder scrolls, lost ark, cyberpunk vs oynamış biriyim.
Cevap sahibi1 yılVaaay, Elder Scrolls oynadım ama o kadar sarmadı beni. Ama Skyrim çok iyiydi ya.
Lost Ark ben askerdeyken cıktı yetişemedim ona ya
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim 🙏🙏
E zaten icine çare yok ama dışı lazerle düzeliyor şanslısın işte ayrıca herkesinki öyle boş ver
13 Yorumla
Soran1 yılÇok tesekkur ederim yanıtınız için o kadar tatlısınız ki anlayislisiniz 💖❤️ Dışı için galiba jinekolog lazım yani onlar yapıyor galiba bu işlemi öyle mi?
Soran1 yılçok tesekkur ederimmm bakmakta fayda var 🐱
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
63Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Saçma sapan p*rno ve filmlerden etkilenip pembe olsun gibi algılara kapılmayın bence ya. Ki seven insan buna takılmaz çünkü senin her şeyin her yerin güzel gelir
14 Yorumla
Soran1 yılDoğrudur seviyorsa zaten takılmaz ama ben takılıyorum shsyyd
Soran1 yılinsallah öyledir
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 1 yılBunun için seven biri uzun ömürlubsevrr mi sence daha iyisini bulursa gider senin ne kdr güzel olursa olsun.
15 Yorumla
Soran1 yılgitsin o zaman köpek
- 1 yıl
Ben soruna göre cevap verdim aga insanın kolu kopuyor ama sevdiği kolu koptu diye bırakır mı öyle düşün
Soran1 yıltamam işte köpek o zaman gitsin dedim işte ne var * için sevilir mi dhshd
Soran1 yılSana demedim yanlış anlaşılmasın dhehd
- 1 yıl
Ben anladım aga seni boş ver bea
- Cinsel Yaşam konusunda 878 cevap paylaştı.
1 yılSeni begenen oldugun gibi oldugun icin begensin organin icin gelen kulanacak kisidir gerek yokki oylesine
14 Yorumla
Soran1 yılbi erkekle bir kere görüntülü konuştum yanlışlıkla bu mevzulara girdik girmemek lazimdi (seviyorum falan dedi bana) ama bence görünce bi çekildi gibi demek ki beni sevmiyor.
- 1 yıl
boş ver neler neler denkgelir
Soran1 yılevet kendisininki küçüktü laf etmedim oysa hiyviyv9
- 1 yıl
Vhahaha e artik aranizda halledin bilemem orasıni
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılOnu görecek kadar seninle yakınlaşan bir erkek için şekli de, rengi de önemli değil. Kendi bedeninden utanma.
11 Yorumla
Soran1 yılBeni sevdiğini sandığım erkek bence beni sevmiyor o zaman
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılZamanla bunun ne kadar gereksiz bir takıntı olduğunu anlayacaksın ama şu aralar kompleks durumundasın anlaşılan.
12 Yorumla
Soran1 yılGaliba her şeye takılıyorum su siralar çok irdeledim herhalde
- 1 yıl
Kesinlikle öyle düşünüyorum ben de, hayat kısa kuşlar uçuyor..
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bir adam eğer gerçekten seni seviyorsa ne göğüslerinin boyutuna ne vajinanın rengine takılmaz senin her noktan ona güzel ve büyüleyici gelir
16 Yorumla
Soran1 yılO kadar etkileyici yazdınız ki mutlu oldum umarim beni seven bir erkek olur sizin gibi düşünür
Soran1 yılumarim sizin daha güzeli olsun
Soran1 yıl:') bi gun olacak
1 yılHahahahahhaha ! Bir erkek buna takılıyorsa, haremi vardır. Karakter, güzellik yanında önemsiz bir şey.
16 Yorumla
Soran1 yılDoğru diyorsunuz ama bence kendime çok takıntılıyım
- 1 yıl
Takıntı hepimizde var. Böyle durumlar olduğunda artılarıma bakarım. Daha çokturlar.
Soran1 yılBakim artılarıma superim 🥺😎
- 1 yıl
Ahaha işte bu !
Soran1 yılBiz burada devam o zaman 🖐🏻
- 1 yıl
Yess ben de devam ediyorum duyurulur akdjsj
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılHer şeyin normal görünüyor neden bu kadar kafana takıyorsun
12 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum bazen insan düşünüyor. Bu sırala konuştuğum biri var ama sanki beni sevmeyecek gibi hissettiğim için uzaklaşmak istiyorum
- 1 yıl
Böyle bir hisse kapılmana gerek yok
Gizli Üye(30-35)1 yılSeven takılmaz zaten de , sevmeyende kendine seyine baksın. Ayrıca takılacak bir sey de yok ortada. Sen kuruntu yapiyorsun. Kimin kini gordun ki seninkinden daha açık renkli?
111 Yorumla
Soran1 yılp.. no
Cevap sahibi1 yılOnlara bakarsan , en ufagi 20 cm 😀 onlar efekli , filtreli bir sürü film hilesi var. Sen birde Türk po. onlara bak. Lütfen yapmayın böyle. ..
Soran1 yıldoğrudur yani ama işte insan öyle olmak istiyor bazen
Cevap sahibi1 yılEmin ol. sen onlardan daha iyisin. Senin neyin kötü biliyormusun?
Soran1 yılBilmiyorum :') insan kötü olduğu şeyi bilmezmis
Cevap sahibi1 yılAslinda kötü demek yanlış olur. Sende sıkıntı olan tek şey, ozguven.
Cevap sahibi1 yılBiraz şey olmuşta rengi koyuymusta. Şekli guzelmi, temiz ve bakımlı mi, zaten dardir. Eeee?
Soran1 yılharbi ozguvenim pek yok bu konuda
Cevap sahibi1 yılSimdiye kadar gören oldumu hiç?
Soran1 yılhenüz değil
Cevap sahibi1 yılO yizden böylesin birazda. İlk görenin ne hala geldiğini görünce anlarsın aslında ne kadar iyi olduğunu. Senin boy kilo falan beden nasıl?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılBunlar hep kapitalist düzen oyunu. Prn izleyen oradaki yapay insanlara özeniyor
113 Yorumla
Soran1 yılgaliba p izleyip çok güzel diyorum kendimibegenmiyorum napcam simdi
- 1 yıl
Gerçek dünyaya dönmeyi dene. O p*rno her şey yapay. Göğüsler kalçalar vajinalar vs. Hepsi yapay ve makyajlı
Soran1 yılOf keşke öyle pürüzsüz olabilsem hdhsgs neyse böyle idare edicez
- 1 yıl
Ya biz erkekler de öyle filmlerdeki gibi kusursuz değiliz ki 😄 o yüzden onlara takılma
Soran1 yılDoğrudur eğer zaten bunun için sevmezse bir erkek de inşallah ölür ahahagysyga
- 1 yıl
Genelde kızlar pipisi kopsun der 😂
Soran1 yılKopmasın arkasına girer inşallah direkt ahahhshdhs
- 1 yıl
Ooo bu daha ağır oldu 😄
Soran1 yılahahhahahs ben yaparsam tam yaparım 😎
- 1 yıl
Yarım bırakmam diyorsun 😄
Soran1 yılYarım yok tam var ya var ya yok 😉😉
- 1 yıl
En iyisi 😄
Soran1 yıl😎😎
1 yılSen beni Gece gece beni güldürdün , vjinan solmasın
15 Yorumla
Soran1 yılAmin solmasın diyorsunuz s0ugugd0w7g007d
- 1 yıl
Pembe iyidir , taze olduğunu gosterir
- 1 yıl
Dar olması daha mühimdir
Soran1 yıldar şükür onda sıkıntı yok dgshdh
- 1 yıl
Bu konuyu daha derin konuşmak isteersen
1 yıl1. Olarak takılacak bişey değil.
2. İse çözümü var14 Yorumla
Soran1 yılçözümü ne
- 1 yıl
Giyim konusunda dikkat edilecekler uygulanacak kür ve krem var
Soran1 yılbence kür ve krem değil de jinekologlar lazer yapıyor öyle olabilir gibi
- 1 yıl
Onlar çok etkili olmaz olsa da Bi süre sonra aynı olur
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılSeven insanın takılacağı bir şey değil herşeyde kusursuz olmaz boşa takıntı yapma
112 Yorumla
Soran1 yılÇok tesekkur ederim eğer gerçekten severse ben olsam her şeyiyle severdim
- 1 yıl
İnsanın en son takılacağı şeyleri fazla dert etme çünkü ona takılan zaten sevmiyor değer vermiyordur
Soran1 yılhaklısınız böyle biri olursa zaten sevgili olmamak lazım yol vermek lazim
- 1 yıl
Yani insanın kendinede değer verip saygı duyması lazım bu noktada
Soran1 yılo kadar güzel olup da ora da çirkin olunca çok üzülüyorum ama
- 1 yıl
Yani bu kadar çok üzülecek bir şey değil ama olaya şöyle bakıyor olabilirsin. P*rnolarda gördüklerin gibi kusursuz olması için onlar gibi estetik operasyon geçirmen lazım şahsen benim fikrimde gereksiz bir şey çünkü karşındaki insandada kısmen aynı renkte olacak
Soran1 yılyani istediği kadar rengi pembe olsun illaki koyu yerleri olacak o yüzden temiz olmak çok önemli bence de
- 1 yıl
Ee yani renginden çok temizliği kokusı bakımı ki sadece kadın içinde değil erkek içinde geçerli bu kafana takılan kısmı çok ufak bi detayı gibi bişey yani
Soran1 yılDoğru o yüzden salmak lazım (yapabilirim umarim)
- 1 yıl
Yapabilicek kadar konun farkındasın o yüzden yapmanı engellicek bir şey yok gibi sadece kusursuz olmayı bu kadar takılma 😊
Soran1 yılRuhum sag olsun ya var ya yok gibi çalışıyor mükemmeliyetçi biriyim.. Zorlasam da olmuyor bazen ama olcak sabır jdhd
- 1 yıl
Bu noktaya kadar gelmeyide başarmışsın bundan sonrasıda olur hayatında biri sorun etmzse seninde dertt ediceğin bir şey olacağını zannetmem
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılanlatmana bakarsak çok seksi bir organın olduğunu düşünüyorum :)
12 Yorumla
Soran1 yılnE
- 1 yıl
Ne ne? Tasvir ettin şeyini ya ben de hoş göründüğünü düşündüğümü söyledim
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılKadınlar son durumda bunu çok takıyor ama erkekler olarak renginin koyu olması daha çok hoşumuza gidiyor takılma bence buna
12 Yorumla
Soran1 yılBu gerçek mi shhahs
- 1 yıl
Evet gerçek
Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Vajina estetiğine bak seni rahatsız ediyorsa çok erkekleri çok etmez beni etmez temiz ve bakımlı olduktan sonra
14 Yorumla
Soran1 yılAy doğru diyorsunuz onemli olan bakımlı olmak
Soran1 yıldoğru diyorsunuz
Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Tabiki hayır.. Emin ol konu sekse gelince onu yaşarken çok umursamaz.. Yeterki zevkten çıldırt onu o beğenmediğine neler yapar görürsün :D
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOf takılmayın bu kadar temizse hiçbir erkek umursamıyor böyle şeyleri
15 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEyw knk
Soran1 yıloyle ise mutluyum
Cevap sahibi1 yılÇok üzülüyorsan beyazlatma yaptırırsın olur biter ama gerek yok bence
Gizli Üye(25-29)1 yılNeden utaniyosun kendinle barişık ol kimse mukemmel degil
11 Yorumla
Soran1 yılmükemmelliyetci olmak çok zorrr
Gizli Üye(25-29)1 yılBence gereksiz takiliyorsun oral disinda gormekle hic isi yok erkegin
16 Yorumla
Soran1 yıloral yaparsa
Cevap sahibi1 yılO an çok umursanmaz,🙂
Soran1 yıliyi o zaman
Cevap sahibi1 yılNapiyorsun şu an
Soran1 yıloturuyorum
Cevap sahibi1 yıl✉️ atmak ister misin
Gizli Üye(25-29)1 yılBişey diyeyimmi. Kızlar bu şeyi çok sıkıntı yapıyor boşu boşuna
18 Yorumla
Soran1 yılAma buna sebep olan7insanlar onlar yargı yapıyor hep ondan herkes çekiniyor :(
Cevap sahibi1 yılburada dura dura bende senin gibi oldum şeyim 13 14 cm burada kızlar bamya diyor ne diyor ne yapayım ben olelimmi
Soran1 yılHarbiden yani insanların görünüşlerine laf atmak çok saçma degistiremedigimiz seyler sonuçta. Sen de gereksiz üzülme yani insanlara. Bence gayet okey çok uzun isteyen gitsin o.. r. pu olsun
Cevap sahibi1 yılYa filmlere bakıyorum adamların kocaman ve kalın kadın orada anca doyuyor bakıyorum kendime bu adam bununla anca doyuruyor kadını benim hiç yetmez diye korkuyorum hep bu önyargılı insanlar yuzunden
Soran1 yılYok öyle Bi şey yani normal insana 7cm yetiyor. Bilimsel olarak var
Cevap sahibi1 yılSenin meselene gelelim sende boşuna kafaya takiyorsun
Soran1 yılBen takmıyorum bence
Cevap sahibi1 yılşu an biraz yukseldimde ☺️ nasıl oldu bilmiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. Erkeğe delik olsun tatlım.
Sen takılma böyle şeylere :D
12 Yorumla
Soran1 yılHer erkek böyleyse yasadik
Bence çok yanlış düşünüyorsun gayet normal bir şey lazer yaptırırsınız kararma varsa beyazlatıcı kremler var çok iyi onları kullanırsınız
12 Yorumla
Soran1 yılkararma yok ama dudakları pembeden hafif koyuya gidiyor.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılHayır takılmaz. Bu kadar takma. temiz olsun ama
12 Yorumla
Soran1 yılTemiz zaten çok da dikkat ederim ama böyle işte
- 1 yıl
Sorun etmez ama bakımlı olsun
1 yılİştahla yalamiyorsa takılıyordur. Olgun biri takılmaz buna
14 Yorumla
Soran1 yıltakılıyor ise kendi c.. kune baksın gg86g
- 1 yıl
Bakabilir miyim pittigina
Soran1 yılçok ayb ask bahcem
- 1 yıl
Neden ayıp
Kömür değilse ve bakımlıysan sorun yok kaç yaşındasın
15 Yorumla
Soran1 yılkömür de değil yani 22
Soran1 yılgörmedi yani
Gizli Üye(30-35)1 yılrengine kimse bakmaz. eşiminki simsiyah ama her defasında ağzımda bana en büyük huzuru veriyor.
14 Yorumla
Soran1 yılçok güzel konuştunuz yvuggu eşiniz şanslı
Cevap sahibi1 yılsürekli yaparım..
Soran1 yılnasip etsin yarabbim dhsyd
Cevap sahibi1 yıleder eder. yeterki gönüllü ol.
10 ayYa cevapların yazışların o kadar tatlı ki. Ben de böyle tatlı kızların bunlara canını sıkmasına canımı sıkıyorum ahahah
05 Yorumla- 10 ay
Çok mu aradın bu soruyu? 8 ay önce sorulmuş? Abazalıkta nirvana resmen :D
- 10 ay
Aynen dayı geceden beri arıyorum
- 10 ay
Belli valla. Yani diğer türlü ana sayfaya düşmez bu soru.
- 10 ay
Bilemedin
- 10 ay
Valla cevapları zamana göre sıralayınca senin yorumundan sonra en yakın yorum 8 ay önce yazılmış...
Cinsel Yaşam konusunda 531 cevap paylaştı. Resim atarsan fikir ve düşüncelerimi erkeklerin beğenip beğenmeyeceğini sana söyleyebilirim
02 Yorumla
Soran1 yılzekice ama yemezler
- Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı.
1 yılMerhaba kafanız karışık konuşmak anlatmak dertleşmek danışmak istersen elimden geldiğince sağlıkçı olarak yardımcı olabilirim buyrun gelin konuşalım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılrenklere takılı kalmayınız derim
11 Yorumla
Soran1 yılhaklısınız.
- Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
1 yılKaranlıkta belli olmaz, takılma böyle şeylere...
11 Yorumla
Soran1 yılnE
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. O şura kimse rengine bakmaz
11 Yorumla
Soran1 yılinanıyorum o zamann
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılHiç sanmıyorum takılacağını.
13 Yorumla
Soran1 yılinsallah
- 1 yıl
Gerçekten seven bunlara değil seni tatmin olmana haz almana bakar.
Soran1 yılbence de seven adam takılmaz.. Sevmeyen varsa takılır
1 yılNe takılacak be sende neyi dusunuyorsun
117 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum takıldım baya gece gece
- 1 yıl
Takma kafana güzellik
Soran1 yıl🥺🥺
- 1 yıl
Ya timsaha şey yapıyor insanlar takma
Soran1 yılayy doğru çok kotu
- 1 yıl
😂 biz bide onu yaliyoruz yani takılacak bişey değil o kadar
Soran1 yıldogdudurdhuwhdys
- 1 yıl
Neyse iyi geceler güzellik
Soran1 yıliyi gecelerrrr
- 1 yıl
😘
Soran1 yıl🥰 hdhx
- 1 yıl
Gidemiyorum ya 😘
Soran1 yılniye gidemedi
Soran1 yılnn
- 1 yıl
Uyutmadin kadınn😂 pembe membe dedin aklım gitti dur
Soran1 yılhahahaushaud uyuma
- 1 yıl
Napim gı
Gizli Üye(25-29)1 yılBen sevdikten sonra böyle şeylere takılmazdım
16 Yorumla
Soran1 yılhelal lan
Cevap sahibi1 yılCanını sıkma böyle şeyler için senin sırf bu yüzden beğenmeyen veya istemeyen birisi olursa zaten sana değil başka şeylere değer veriyordur anlaşmak sevmek sevilmek saygı sadakat bağlılık bunlar 1. planda
Soran1 yılhaklısın aslında beni bunu seven varsa gitsin yol alsin
Cevap sahibi1 yılKaç yaşındasın
Soran1 yıl22🥺
Cevap sahibi1 yılÖzele gelmek ister misin?
Gizli Üye(30-35)1 yılBu çok önemsemeni gerektiren bir durum değil
38 Yorumla
Soran1 yılallahim lütfen öyle olsun
Cevap sahibi1 yılEndişelenme mutlu rahat ve ol her zaman
Soran1 yılTeşekkür ederim umarım siz de mutlu olursunuz 🥺
Cevap sahibi1 yılBen mutluyum herşeyimle rica ederim
Soran1 yılhayatta demek istedim..
Cevap sahibi1 yılBende aynı şeyden bahsettim senin için fesat 😂
Soran1 yılahhahahayshs gece gece güldüm
Cevap sahibi1 yıl😂😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılSen neden takıldın ki buna?
113 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum keske daha güzel olsam
- 1 yıl
Guzelsindir ama bu senin verdigin örnek cok baska, kimle kıyaslıyorsun kendini
Soran1 yılİzlediğim ve gördüğüm tüm vajina lar vulvalar çok harika görsellere girip a. m yazsanız afedersiniz çok güzel şeyler çıkıyor benimki niye böyle
- 1 yıl
Sadece gri diye bir şey görmedim ben. Duymadim da. Dudak yapısı bozukluğu gördüm ama onun da ayrı bir güzelliği var. Bence sen farklı bir şeye taktın gibime geldi bana
Soran1 yılgri değil de hani biraz koyu pembe değil yani koyu dudakları zaten minik dudaklar yok gibi çok az var ama rengi pembe değil
Soran1 yıliçi pespembe
- 1 yıl
Genel olarak kendini beğeniyor musun
Soran1 yılevet Allah'a şükür güzelim ya
- 1 yıl
Bence oran da guzeldir ama sana öyle geliyordur gereksiz takıntı yapıyor olabilirsin
Soran1 yılolabilir belki de çok çok irdeliyorum.. Eminim biri çıksa gosteremem
- 1 yıl
Hiç biri olmadı mi hayatında
Soran1 yılyok maalesef
- 1 yıl
Birini sevince ya da biri seni cok sevince belki cok sey değişir hayatında takmazsın bunlara:))
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılDudakları simetrik mi?
17 Yorumla
Soran1 yılsimetrik
- 1 yıl
Harika :) Ağda yapma kesinlikle
Soran1 yıljilet de ağda da karartır lazer en iyisi
- 1 yıl
Ağdanın başka zararları da var
Soran1 yılne gibi
- 1 yıl
kararma , cinsel hazda azalma, tahriş gibi.
- 1 yıl
dudaklarda koyulaşma çok mu?
Mg açları soruyu görünce balık ağı gibi olmuş🤣🤣
11 Yorumla
Soran1 yılahshgaysys
- Cinsel Yaşam konusunda 603 cevap paylaştı.
1 yılGözümde canlandı sevmedim kalitesiz seçici olmayan her gördüğüne atlayan tipler övgü yağdırır şimdi eğer beklentin o tarz insanlarsa kafana takma
014 Yorumla- 1 yıl
Duygusal bir durumdan bağımsız değerlendirdim eğer aşk sevgi varsa kömür olsa dert edilmez
Soran1 yılkömür de deil6 yani duvahuduhss
Soran1 yılkanka eminim seninki de farksızdır o yüzden takılmadım eyvallah biraz da şey yani dinime küfreden musluman olsa gerek
- 1 yıl
Yok yavru senin için demedim genel dedim
- 1 yıl
E ama eleştiri kaldırmayıp karşı bir atak olucaksa neden soru sordun ki mükemmelliyet aramak için mükemmel olmak gerekmez aldığım örgülerden o konuda içimde rahat :)
Soran1 yılyani öyleyse öyle yavru isem okeyim aldın gönlümü 🐱
- 1 yıl
Maksadım gönlünü kırmak değildi realist bir yorum istediğini düşünerek içten bir cevap verdim seni gereksiz eylemektense iyiliğin için çözüm araman adına içinden geleni söyledim
Soran1 yılSen kralsın ya uzgunum sinirden sana kötü şeyler yazdım ama haklısın ayrıca her insanın kötü bir seyi vardır illaki.. Her şeyin çözümü vardır ama
- 1 yıl
Problem yok anlıyorum bazen olabilir öyle anlık şeyler balım. Tatlı bir kalbin var gibi bunları dert etme eğer düşündüğüm gibiysen karşına seni seven biri çıkar ve bunu dert ettirmez sana
Soran1 yılAsil senin kalbin tatlı.. Umarim senin de daha güzeli olur seni çok sevenin olur varsa da daim olur.
- 1 yıl
O işler bizden geçti de hadi bakalım senin duan yardımcı olur umarım çok sağol
Soran1 yılumarim 🥺🥺
- 1 yıl
Bir dm bekliyorum senden enerjini sevdim
Soran1 yılTabi yazarım 🐣
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Takılmaz. Boşu boşuna kendini üzüyorsun
12 Yorumla
Soran1 yılçok sevindim zaten simetrik dudakları
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Pembe içi daha ne olsun buna takılma
16 Yorumla
Soran1 yıldudakları zaten çok sarkık değil hatta çok az dudak var ama keşke hiç olmasaydı
Soran1 yıloyle de olabilirim 🥺
Soran1 yılteşekkür ederim umarım öyledir hfhd
- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılO an kimse takılmaz bence
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılYaş kaç 😂
14 Yorumla
Soran1 yıl22 :(
- 1 yıl
İyi giyinirsen bakımlı olursan önemi kalmaz 😂
Soran1 yılbakimliyimsukur
- 1 yıl
İşte çekici olman , seksapel giyinmen gerek.. bi de enerjin iyi olacak ama 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı.
1 yılNe güzel işte
12 Yorumla
Soran1 yılgüzel mi neresi
- 1 yıl
Organın
- Cinsel Yaşam konusunda 555 cevap paylaştı.
1 yılTakılmaz kimse.
115 Yorumla
Soran1 yılinsallah
- 1 yıl
İnan bana. Neden takılsın ki. Her yönden güzelim diyorsun.
Soran1 yılevet ama bi ora yani.. çekiniyorum
- 1 yıl
Orası ile başka aşk yaşıyoruz biz. Bence rengi dediğin gibi değildir. Sen abartıyorsun sanki.
Soran1 yılsanki belki de hiçbir insana göstermediğin icin
Soran1 yılgöstermediğim*
- 1 yıl
Kesin abartıyor ve yanılıyorsun.
Yaşın kaç,
Soran1 yıl22
- 1 yıl
Sevgilin olmadı mı. ya da netten falan konuştuğun biri
Soran1 yılhayır istemedim zaten 22 yasim
- 1 yıl
Konuştuğunda mı olmadı sevgili haricinde
Soran1 yılkonuştum ama böyle şeyler degildi
- 1 yıl
Neler
Anlatsana. Yaz ya da dm
Soran1 yılyani cinsellik konuşmadım insan gibi konuştum duuddjd
- 1 yıl
Anladım. Bence sevgilin olunca o çözer bu şi.
yok mu aday.
Prno çok mu izliyorsun.
1 yılYapcak bişe yok
16 Yorumla
Soran1 yılkeske olsa
- 1 yıl
Nedn ki çok takma
Soran1 yılYani ne bileyim doktora gitsem yardım eder mi
- 1 yıl
Eder de ne icin
Soran1 yılhafif rengi beyazlar mi vs diye
- 1 yıl
Anladim
1 yılRengine bakmıyo kimse
11 Yorumla
Soran1 yılinsallah öyledir shhs
mükemmeliyetçi ise sorun eder
11 Yorumla
Soran1 yılkendisi de mükemmel ise edebilir
1 yılKapkara olan var bence senin şansın var
02 Yorumla
Soran1 yılhwhshsgsgsg senin yok ama sag ol
- 1 yıl
hem güzellik göreceli bi kavram bence takılmalıyız sdfaabfs
Gizli Üye(30-35)1 yılDiş görünüş de mi pempee
23 Yorumla
Soran1 yılyazdığım gibi işte.
Cevap sahibi1 yılBeyaz tenli misin peki?
Cevap sahibi1 yılSelam naber pembeli
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Şahane
11 Yorumla
Soran1 yılsag oluj
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kafana takma
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Nasil olmali sence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılNeden takıyorsun bu kadar
04 Yorumla
Soran1 yılBelki daha önce birine göstermediğim içindir çekiniyorum
- 1 yıl
Hiç kafana takma rengi için temiz bakımlı olsun yeterli
Soran1 yılumarim öyledir..
- 1 yıl
Gerçekten öyle oral yapılırken tüy kıl olmasın vajinanın doğal kokusu dışında koku olmasın kimse renge takılmaz
1 yılTakma bunu
12 Yorumla
Soran1 yıl:')
- 1 yıl
Cidden takılacak konu değil
1 yılTakılmaz merak etme
11 Yorumla
Soran1 yılumarim
1 yılManyaksin
11 Yorumla
Soran1 yılneden
Güzeldir o
12 Yorumla
Soran1 yılOyle gelmiyor iste
- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Gayet güzel bir kız olduğumu düşünüyorum ama organımı sevmiyorum. Seven erkek takılır mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler