Bazı hatalar yapılmış bir erkek geri kazanılır mı?

Benim hatam ikinci görüşmede yakınlaşmak oldu, cinsellik yaşamadık ama giyinikken öpüşüp koklaşma. Aslında bunda bir şey yok ama o bana cinsellikle ilgili sorular sordu. Dediğim de yalan değil aslında, ilk cinsel birleşmem zorla yaşandı. Daha sonra cinsellik yaşamadığımı söyledim. Yani uzaklaştı benden zaten. Sanırım onu tamamen yitirme korkusuyla bir şey yaşamadım dedim. Sonra tekrar buluştuk yone giyinikken öpüşüp koklaşma oldu ama bu sefer daha da ileri gitmek istedi. Her şeyin yeri ve zamanı var diyorum anlamıyor. Yani belki de ben onu istemeyecektim ama o beni dürüst olmayışımdan dolayı istemiyor diye üzülüyorum. Bir daha görüşürsek nasıl davranmalıyım? İtiraf edeyim mi? Benden uzaklaşmamış olsaydı itiraf edilirdi belki ama şimdi onu geri kazanma çabasında olduğumu anlar, anlamasını da istemiyorum, havalara girmesin yani. Bu yakınlaşma olmadan önce tam benim tipim olduğunu düşünüyordum... Keşke tüm samimiyetimle cinsellik yaşadığımı ama önüme gelenle olmadığını söyleseydim. Şimdi onunla da hemen cinsellik yaşayacağımı sanıyor. Kendim olmadığım için acı çekiyorum şu an resmen. Varoluşun dayanılmaz acısını yaşıyorum 😄

Güncellemeler
1 yıl
Bir de daha önce konuştuğum yani daha 1 aydır tanıdığım erkeği de hayatımdan çıkartmak istedim bu yeni kişiyle tanıştığım için. O da aşırı narsist eğilimleri olan ve psikolojik rahatsızlığı olan birisiydi. O da sen bakire değilsin kimse senle evlenmez vb diyerek beni kırdı. yani zaten narsist olduğu için beni degersizlestirmeye başlamıştı ufak ufak. En son böyle dedi, yani bu şekilde beni kırma hakkı yoktu. Sırf artık onunla görüşmek istemiyorum dediğim için bunu dedi.
Bazı hatalar yapılmış bir erkek geri kazanılır mı?