25 yaşındayım. Neyi bekledik bu zamana kadar be? Herkes sanki ıyy pis kaka gibi konuşuyordu axnxnjx neyi bekledik anasını satim ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılBu sitede sayısız kez kadınlara bekar da olsanız seks yapın, sonra 35 yaşında hâlâ bakire olursanız pişman olursunuz, evleneceğiniz zaman da geçmişte seks yaptınız diye sizi istemeyecek ataerkil sığırlara yüz vermeyin dedim. Sevişip evlenmezsiniz, sevişip ayrılırsınız, evlenmeden önceki cinsel ilişki geçmişiniz müstakbel kocanız ilgilendirmez dedim. Aferin. Doğru yolu bulmuşsun.
11 Yorumla
Soran1 yılSen de çok haklı ve doğru konuştun sığırlara yüz yok 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
25Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılabartılıyor
00 Yorumla
1 yılSavaşma seviş demişler hiç duymadınmı bu sözü😂😂
02 Yorumla
Soran1 yılDuydum da ne bileyim bütün küfürler şeyetmelikli, seks yapan kızlara patlak matlak birşeyler diyorlar ya sanırım bilinçaltımda hep böyle kötü bişey gibi kaldı ashjsxjdk
- 1 yıl
Herkesin kendi hayatı boş ver. Nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşamaya bak. Çoğu kişi zaten yaşıyordur böyle şeyler sevişme öpüşme ya da seks. Yapmayanlarda var tabiki.
Birde o bahsettiğin kişiler daha fena
- Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı.
1 yılEvrenin sırrını çözmüşsün gibi söyledin kank
01 Yorumla
Soran1 yılHahshshsdnd yeni bişey keşfedince böyle oluyorum kb.
- Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı.
1 yılHerkes söylüyordu da sen kendini kullanılacak bir obje olarak görüyordun demekki. Korkutmuşlar.
00 Yorumla
1 yılAydinlanma yasamis bir kisi daha 😄 beyaz isigi da gördün mü
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok sürmez iki gün sonra sevgilim bıraktı diye ağlarsın burada
06 Yorumla
Soran1 yılSeks yaptım diye bırakacak biri olsa yapmazdım. Ayrılamayız demiyorum, ama seks yaptım diye ayrılmayacağından adım kadar eminim. 25 yaşındayım ayrıca doğruyu yanlışı ayırt edebilirim. Hadi diyelim ki bunun için ayrıldı, ağlayacak olsam yine yapmazdım.
Cevap sahibi1 yılÇok duyduk o masalları adam istediğini almış zaten çok sürmez ilişkiniz zaten ama sen bilirsin pişman olup olmaman senin elinde ama yarın başka biriyle evlenecek olursun bakirelige takıntılı olur o kişi o zaman sıkıntı yaşarsın umarım pişman olmazsın
Soran1 yılBekarete takıntılı adamla evlenmem. Ki sevgilimin de öyle saçma sapan takıntıları yok. Benim sevgilim benden daha feminist:d onun kafası sizinki gibi çalışmıyor. İstediği de seks olmadı hiçbir zaman öyle alıp gitsin.
Cevap sahibi1 yılBizene sevgilinden benim kafamda Özgür istediğini yap banane sadece Ben gerçekleri söyledim sadece çok gördük biz su kadardır sevgiliyiz de seks yaptık ayrıldık çok pişmanım burada ağlayan kız çok gördük umarım pişman olmazsın
Soran1 yılSgdh sevgilimle ilgili tanımadan şöyle bırakır böyle gider diye yorum yapan sensin. Tanımadığını tanıtıyorum işte. Ben pişman olmam dert etme sen.
Cevap sahibi1 yıl:) sadece çok gördük burada onu kastediyorum sana sen bilirsin ne diyelim
Gizli Üye(25-29)1 yılVe bakire kız seksle tanışır dkdjhd bundan sonra duramıycaksın biliyorsun demi
04 Yorumla
Soran1 yılSevgilimle yaparım yine başkasıyla yapmam ya benim bedenim değerli öyle herkese gösteremem falan sggjk
Cevap sahibi1 yılHala aynı erkekle beraber misin 😂
Soran1 yılYok artık seks yaptım diye bırakacak biri değil ahhsh
Cevap sahibi1 yılÖyle olmaması lazım zaten. Size mutluluklar burdan bana ekmek çıkmaz djhd
Gizli Üye(30-35)1 yılBekelemeseydin bıgün bu kadar güzel gelmeyecekti
Şimdi tam tadını aldın işte02 Yorumla
Soran1 yılValla mı
Cevap sahibi1 yılValla
1 yılPis olduğu için değil özel olduğu için bekliyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Hakeden biriyle yaptığın için sana öyle geliyor
08 Yorumla
Soran1 yılGerçekten mi
Soran1 yılBunu da bilmiyodum bak. Daha öğrenmem gereken bişeyler var galiba ahhshz
Soran1 yılİyi ki onunla yapmışım o zaman. Ya bilmeden öylesine biriyle olsaydı😳
Soran1 yılSen çok haklı ve doğru konuşuyorsunuz beyefendi adamsın 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılBxbdhdgd çok zevk aldın sanirim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet sevismek rahatlamak gibisi var mı
00 YorumlaBekledin şeyi yaptın demek gözün aydın.
00 Yorumla
1 yılGeç kalmış sayılmazsın asdgha
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Ne oldu aaa ne oldu sana sen böyle degildin
00 Yorumla
1 yılGünaydın hahaha
00 Yorumla
1 yılGeçmiş olsun yeni uyanmışsınız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı.
1 yıl🍌🔥😏 bunu yaşamışsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılmastürbasyon. ın kaç katı sence :)
09 Yorumla
Soran1 yılMastürbasyonla alakası bile yok. Çok farklı bi şey. Çok üst seviye. Bin kat daha güzel bişey. Ben kendime bile şaşırdım resmen şov yaptım😂 o öperken bile utanan duvarları olan kız gitti böyle içimden edepsiz bi manyak çıktı ahdjj ama sevgilimle 7 yıldır birlikteyim ben. Güveniyorum ve çook aşığım. Onun da etkisi olmuştur muhakkak
Cevap sahibi1 yılYaa ne güzel :) işte sevdiğin adamla olduğu için öyle zaten. Ne diyelim tadını çıkarın madem 🤭
Cevap sahibi1 yılO 7 yılda olmayan ne oldu da sen öyle birden coştun ki 😅😅
Soran1 yılNerdeyse 2 aydır görmüyodum şehir dışındaydı yarım saat falan aralıksız sarıldım yetmedi bi sürü öptüm o da yetmedi konuştum konuştum rahatlayamadım en son dedim hadi sevişelim 😂😂😂
Cevap sahibi1 yılAhahah çocuk da şaşırmıştır noldu bu kıza diye 😅😅 güzel şeyler bunlar sevindim senin adına 😇
Soran1 yılSizin gibi kadınlara bayılıyorum ya çok güzelsiniz iyi ki varsınız😍
Cevap sahibi1 yılEee ne yapalım, ben yaşayamadım diye yaşayanlara mı laf edeyim 🥲 daha güzellerini yaşa ve mümkünse artık ben de yaşayayım 🙃💖
Soran1 yılNe yalan söyleyeyim o anda bile kendi kendime dedim ki keşke kızların üstünde bu toplumsal baskı olmasa da rahatça herşeyi yaşayabilseler diye düşündüm fgbnj ay inşallah ya ataerkil ve şeriatçı kafaya sahip olanlar hariç bütün kızlar çoookkk mutlu olsun hepsi sevip sevilsin 🫶🏻 aldım kabul ettim falan birşeyler sgbhkgg
Cevap sahibi1 yıl777 sjsjsj 💖
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok mu iyiydi ya
03 Yorumla
Soran1 yılEvet ama biri dedi ki hakeden biriyle yaptığın için. Bence çok doğru dnjdjc
Cevap sahibi1 yılDoğru söylemiş
Gizli Üye(25-29)1 yılAynı yaştayız ama ben hala yapmadım
02 Yorumla
Soran1 yılBen sevgilimle 7 yıldır beraberim
Cevap sahibi1 yılBenim için sevgilim olmadı ondan, mutluluklar size
1 yılsimdimi ögrendin?)
14 Yorumla
Soran1 yılEvet 🥲
- 1 yıl
Allah belani vermesin 😅ögrendiysen neden millete yayıyon ksksksk
iyi yapmissin sakin ol jsjsj
Soran1 yılSevişin hepiniz ahhahsnd