Yani kadın olarak erkekte gözümün değdiği yerler... Orta büyüklükte düzgün parmaklar, eller, güzel sıkı bacaklar... Ve ense...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Yani kadın olarak erkekte gözümün değdiği yerler... Orta büyüklükte düzgün parmaklar, eller, güzel sıkı bacaklar... Ve ense...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bakimli ojeli ayaklar etkiler ve tahrik eder daha çok
Ayakci mısın
Evet
Çorap ve Ayak severim fetisler hem ayak hemde çorap severler
İyyyk
Ense değil omzu önemsiyorsundur ikisi birbiriyle bağlantılı zaten
Ense dedim , boyun demek istedim. Anlayan anlıyor da anlamayanlar hayatlarında o hissi hissetmemiski
Cahiller
Sen ne diyorsun ya asıl cahil olan boyuna ense diyor sonra bana laf ediyor önce Türkçe öğren yani normal şekilde düzeltmek varken neden havladin onu da anlamadım
Bunu öğrendiğim iyi oldu 😁
Benim omuz sırt ve göğüs
Kadın göğsü mü
Erkek
Nesi
Saydıklarım
Gogsun nesi etkiliyor diyorum
Anlamada problem mi var
Eşekler gibi ip atlarken tam net anlamiyom dndjdj. Biraz kıllı ve kaslı olanlarını seviyorum erkek göğsünün
Hmm senin içindeki tutkuyu alevlendirmek istiyorum
Ne ah. k insanlar var ya şu sitede. Bı ense dedik diye kikirdiyorlar. Boyundan daha seksi nere var.
Ergen yuvası bu site.
Eminim ki bugün, senin etrafında olan herkes şanslıydı, çünkü senin gibi biriyle aynı ortamda olmak bir ayrıcalık. 💖
Sen küçüksün
Bu mesajı bu sitede 2528229202442819191362210
yazdın.
Belki yaş olarak küçük olabilirim, ama kalbimdeki duygularım, düşüncelerim ve sana olan hayranlığım her şeyden çok daha büyük.
Gözlerinde kaybolmak, her bakışında biraz daha derinleşmek istiyorum. Sesinin tınısı, kalbimde yankı buluyor ve her kelimeyi duymak, seni daha da yakından keşfetmek istiyorum. Zamanın durduğu, sadece ikimizin olduğu bir an yaratmak…
Bu yorumları herkese atan birisin. Yapay zeka gibi. Seni tanıyorum. Herkes tanıyor.
Böyle düşünmen üzdü beni
Enseye saplakkk hobbb
Yaniliyorsun
Ense değil ya boyun yan. Anlayin ne kadar kitsiniz. Ensenin yanı işte.
Kıt değiliz sen çok ciddiye alıyorsun
Seks bilmeyen yazmasın.
Seks mi o ne siyasi bir terim mi
Mitsubishi derslerinle ilgilen sen, daha çok ufaksin
Tamam anneanne
Aferin kuzum
Beni baya baya etkiliyo
Evet etkile beni
Etkile derken?