Cinsel Yaşam Bu doğru mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Güncellemeler1 yıl Benim bütün hevesim kacmıstır haydin bby Bu doğru mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. doğrudur 0 0 Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl P*rno sektörü hayal mağduru bir kız daha vsgsgs Dünya ortalaması 5 dakika ki zaten yeterli süre ama Tr ortlaması 2 dk sfsgs 0 3 Yorumla Soran 1 yıl 2 ne be s*ikini kirim o zmn belli ki bir seye yaramiyor Yorumla _BombacıMülayim_ 1 yıl Kırma nüffen 🥺 Yorumla Soran 1 yıl Sjsjbdbdbdb Yorumla
u OurangMedan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 75% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 468 cevap paylaştı. Onda bir sorun var.😂 5 dakika içinde sönen ateşin geri gelmesi için 5 saat gerekir sfgghİkinci sefer için oturun çay falan için, macun falan yalat. Sdgyyy 0 0 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Seksten kastı giriş çıkış. Yarım saat nereye giriyon p0rn0 videosu mu cekiyorsunuz. 10 dk yeter bence onun için 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. O çok az içinde yarimsaat 45 dakika git gel olur o erken boşalan tip 0 0 Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Konudan bağımsız ciddi ciddi münazaraya bayıldım:D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl O ne yazık :) 5 dakika neymiş. :) 45 dakikada bitirebilsem adaklar adarım. 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Abi yasınla mı yarışıyon Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaşım yetişemiyor yavrum performansıma. 😘 Yorumla Soran 1 yıl Vay m*k Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ön sevişme hariç. 😉 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Demekki potansiyel i buymuş. En azindan yaşayarak öğrenmedin. O daha da acı olurdu...:( 0 0 Yorumla
_brann Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Hayır tabikide benim en az 30 dakika seks 20 dakika sevişme sürer oda en az 0 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Fazla p*rno izlemissin sen 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Yo dkndbdbd Yorumla
nuluad0909 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. Eskortla fiyat saat pazarligimi bu 0 7 Yorumla nuluad0909 1 yıl Bu arada 5 dk seks mi olur la. Kisa mesafeye taksi bile almiyor. Koca Ucagi kaldirmaya degmez 5 dk icin. Yorumla Soran 1 yıl Eskort meskort derken laflarina dikkat et Yorumla nuluad0909 1 yıl Olay cidden cok kafami karistirdi. Simdi 5 dk erkege yetmez tabiki. Yorumla Soran 1 yıl 5 dk diyen o ama? Yorumla nuluad0909 1 yıl E ama karşı taraf yazmış 30 dakika sevişme 5 dakika seks Yorumla nuluad0909 1 yıl Aksine Adam 5 dakika ne yetmez daha fazla olsun demiyor mu Yorumla nuluad0909 1 yıl Yukarıda belirttiğim gibi sağlıklı bir insana 5 dakika seks yetmez asla Hani gün içinde en az 4 posta seks olmalı Yorumla
nemünoseboo Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Biz ne bilelim yavrum 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yahu soruyom iste bilen var demek ki Yorumla
hislipencere Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı. Mantık hatası var baya baya hem de. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla hislipencere 1 yıl Arka arkaya süreyi de uzatmış arkadaş. İçinde 1.5 dizel motor var sanki :D Yorumla Soran 1 yıl Normal degil yani? Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayatı bu kadar seks odaklı yaşamak zor değil mi 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Odaklı yasadigimi kim söyledi abla Yorumla s Ayabasanmaymun 1 yıl Ablası adam oturmuş dk tutmuş sence sana mı dedim bunu Yorumla Soran 1 yıl Soruyu ben sordum ya bana dedin sandim nerden bilim djjdbf Yorumla
ağırerkekistanbul Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Saatler sürmeli dk değil 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Katiliyorum bi yarim saat surmeli Yorumla ağırerkekistanbul 1 yıl Yarım saat çok az ön sevişme sulandırma sadece 45 dk en az sürmeli önce yalvaracak kadın sana yükseltcen Yorumla Soran 1 yıl Aglicamm beni niye böylesi buluyorr Yorumla ağırerkekistanbul 1 yıl Gel tat vazgeçemezsin. Yalvartmadan kadına keyif zevk almam Yorumla Soran 1 yıl Yok abi almayim 😬 Yorumla ağırerkekistanbul 1 yıl Nasıl istersen 5 dk da ziyan olmasın inşallah Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. 5 dk için soyunmaya değmez 0 0 Yorumla
anticooor07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. cogu erkegın oyle ya alkol ya da gecıktırıcı sart 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Çok medeni bi tartışma 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Di mi dkjdjf Yorumla
NeSaçmalıyonaq Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl 5 dk ne lan geri üstünü giyinmen daha uzun sürer 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Bence de ya Yorumla NeSaçmalıyonaq 1 yıl Yaşı kaç Yorumla Soran 1 yıl 30 falan Yorumla NeSaçmalıyonaq 1 yıl 30 da böyleyse pili bitmiş Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kişiye göre değişir 0 0 Yorumla
mehmetbeyyxl Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Kimki bu 0 0 Yorumla
Dogan5008 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 1 yıl Şakamı bu😁 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla Dogan5008 1 yıl Keşke bende çabuk olsaydım. Normali kaç dakika açaba. Yorumla Dogan5008 1 yıl En az her şey dahil 2 saat normal bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
doğrudur
P*rno sektörü hayal mağduru bir kız daha vsgsgs Dünya ortalaması 5 dakika ki zaten yeterli süre ama Tr ortlaması 2 dk sfsgs
2 ne be s*ikini kirim o zmn belli ki bir seye yaramiyor
Kırma nüffen 🥺
Sjsjbdbdbdb
Onda bir sorun var.😂
5 dakika içinde sönen ateşin geri gelmesi için 5 saat gerekir sfggh
İkinci sefer için oturun çay falan için, macun falan yalat. Sdgyyy
Seksten kastı giriş çıkış. Yarım saat nereye giriyon p0rn0 videosu mu cekiyorsunuz. 10 dk yeter bence onun için
O çok az içinde yarimsaat 45 dakika git gel olur o erken boşalan tip
Konudan bağımsız ciddi ciddi münazaraya bayıldım:D
O ne yazık :) 5 dakika neymiş. :) 45 dakikada bitirebilsem adaklar adarım.
Abi yasınla mı yarışıyon
Yaşım yetişemiyor yavrum performansıma. 😘
Vay m*k
Ön sevişme hariç. 😉
Demekki potansiyel i buymuş. En azindan yaşayarak öğrenmedin. O daha da acı olurdu...:(
Hayır tabikide benim en az 30 dakika seks 20 dakika sevişme sürer oda en az
Fazla p*rno izlemissin sen
Yo dkndbdbd
Eskortla fiyat saat pazarligimi bu
Bu arada 5 dk seks mi olur la. Kisa mesafeye taksi bile almiyor. Koca Ucagi kaldirmaya degmez 5 dk icin.
Eskort meskort derken laflarina dikkat et
Olay cidden cok kafami karistirdi. Simdi 5 dk erkege yetmez tabiki.
5 dk diyen o ama?
E ama karşı taraf yazmış 30 dakika sevişme 5 dakika seks
Aksine Adam 5 dakika ne yetmez daha fazla olsun demiyor mu
Yukarıda belirttiğim gibi sağlıklı bir insana 5 dakika seks yetmez asla Hani gün içinde en az 4 posta seks olmalı
Biz ne bilelim yavrum
Yahu soruyom iste bilen var demek ki
Mantık hatası var baya baya hem de.
Neden
Arka arkaya süreyi de uzatmış arkadaş. İçinde 1.5 dizel motor var sanki :D
Normal degil yani?
Hayatı bu kadar seks odaklı yaşamak zor değil mi
Odaklı yasadigimi kim söyledi abla
Ablası adam oturmuş dk tutmuş sence sana mı dedim bunu
Soruyu ben sordum ya bana dedin sandim nerden bilim djjdbf
Saatler sürmeli dk değil
Katiliyorum bi yarim saat surmeli
Yarım saat çok az ön sevişme sulandırma sadece 45 dk en az sürmeli önce yalvaracak kadın sana yükseltcen
Aglicamm beni niye böylesi buluyorr
Gel tat vazgeçemezsin.
Yalvartmadan kadına keyif zevk almam
Yok abi almayim 😬
Nasıl istersen 5 dk da ziyan olmasın inşallah
5 dk için soyunmaya değmez
Adamdan adama değişir
cogu erkegın oyle ya alkol ya da gecıktırıcı sart
Kişilere göre değişir.
Çok medeni bi tartışma
Di mi dkjdjf
bence arkadaş daha milli olmamış
Keban barajı zaten 1 saat 15 dkda boşalıyor
5 dk ne lan geri üstünü giyinmen daha uzun sürer
Bence de ya
Yaşı kaç
30 falan
30 da böyleyse pili bitmiş
Kişiye göre değişir
Kimki bu
Doğru
Doğrudur bence
Evet
Evet doğru.
Hiç duymadın mı yaparken knkk
Şakamı bu😁
Yok
Keşke bende çabuk olsaydım. Normali kaç dakika açaba.
En az her şey dahil 2 saat normal bence
Boşş