Cinsel Yaşam Vajina dudakları kalın mı olmalı ince mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Benim ki dolgun biraz Vajina dudakları kalın mı olmalı ince mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kullanmasını bilen kadın vajinasıdır makbul olan, ayrıca kaliteli cinsellik gir çıktan ibaret değil vajinayla sınırlamamak lazım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kullanmasını bilen derken Yorumla ESKİ_BİR_YARGIÇ 1 yıl Pozisyon bilgisi, esneklik ve ne yapacağını bilen kadından bahsediyorum Yorumla
YksMağduru2727 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Beni ilgilendirmiyor hanımefendi beni ilgilendirmiyor 0 11 Yorumla Soran 1 yıl Hahahaaa tamam cvp verme o zaman Yorumla YksMağduru2727 1 yıl Bıktım bu tür sorulardan tepkimi koymak istedim Yorumla Soran 1 yıl Antepli tamam Yorumla YksMağduru2727 1 yıl Antepli olduğumu nereden bildin Yorumla Soran 1 yıl Antep'te okudum birde 27 Yorumla YksMağduru2727 1 yıl YOĞHH YAWWŞaka bir yana gerçekten antepte mi okudun, hangi bölümü okudun Yorumla Soran 1 yıl Hemsirelik Yorumla YksMağduru2727 1 yıl Anladım iyi bakalım. Pıttığını herkese anlatmanı tavsiye etmem🤠 Yorumla Soran 1 yıl Gerçekten iyi mi kötü mü merak ettim Yorumla YksMağduru2727 1 yıl Görmeden bir şey diyemem ben Yorumla Soran 1 yıl Dogru Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. kalın ya da ince olması fark etmez her durumda zevk verir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Temiz olmalı, çıtkırıldım olmamalı.Birazda ıslak olsun yete 💦 Gerisi nanay 0 0 Yorumla
ᴅiʏᴇᴛisʏᴇɴ-ᴀʟᴘ Takip Et Bilge Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Dolgun olması güzel bence kabarınca çok hoş oluyor dur 0 1 Yorumla ᴅiʏᴇᴛisʏᴇɴ-ᴀʟᴘ 1 yıl Gizli olmasan bişe sorcaktım Yorumla
ozietra Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. nasıl olduğu değil de temiz olup olmadığı önemli 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Dogru Yorumla
ErdalK Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Dolgun iyidir. Yüke dayanır. 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani Yorumla ErdalK 1 yıl İçine girerken acımaz yani. Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla ErdalK 1 yıl Senin gibi kızlar favorim zaten. Yorumla Soran 1 yıl Hm Yorumla ErdalK 1 yıl Aynen öyle. Deneyince hatırlarsın dediğimi. Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Dolgun olmalı yalarken daha çok zevk veriyor 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Denedin mi Yorumla eternity-a 1 yıl Evet denedim Yorumla Soran 1 yıl Nasildi Yorumla eternity-a 1 yıl Gayet güzeldi. Etli daha güzel oluyo zaten. Zevk verisi daha güzel. İstediğini yapıyorsun Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Etli ve döngünün severim iyi oral yapilir 0 0 Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dolgun olsun onu dillemesi daha zevkli 0 0 Yorumla
hislipencere Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı. Yani orya gelene kadar bir sürü şey var. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Dolgun olucak ama çok kilo olmadan 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Aynen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bence sen sık mastürbasyon yapıyorsun :) Yorumla Soran 1 yıl Dokunuyorum bazen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İçine hiç sokmadan mı? Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ne kadar biraz? 0 15 Yorumla Soran 1 yıl A Yorumla Cevap sahibi 1 yıl B Yorumla Soran 1 yıl Ne doyonuz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen ne diyorsun. Ne. kadar diye sordum A yazmışsın? Yorumla Soran 1 yıl 😂😂😂hiç farkında degilim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamam o zaman 😉👍 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dolgun iyidir 🙂 Yorumla Soran 1 yıl Aynen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neresi daha dolgun senin? Yorumla Soran 1 yıl Dış dudak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sekste baya güzel olur. Ama kıyafette belki sorun yaşarsın sadece Yorumla Soran 1 yıl Taytta pantolonda belli oluyo bazen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet bende onu kast ettim. Özellikle bikini giydiğinde ne biçim oluyordur 🙈 Yorumla Soran 1 yıl Aynenn Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rahatsiz ediyor mu bu seni? Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. ne varsa var ama temiz olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ağza sığsın da fark etmez:))) 0 11 Yorumla Soran 1 yıl Dogru Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Emilince küçülüyo zatennn Yorumla Soran 1 yıl Hahaa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eminim ıslak şu an:) Yorumla Soran 1 yıl Sorma;) Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok hırpalama çocuğu :))) Yorumla Soran 1 yıl Hirpalamayi bilmiyorum nazigim ben Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tatlı dilden anlar o güzel güzel konuş Yorumla Soran 1 yıl Ne diyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl boş ver Yorumla Soran 1 yıl Tm Yorumla
mad_girl34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 44% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 663 cevap paylaştı. Kimse ona bakmaz 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Neye bakar Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Ne güzel işte 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Demi Yorumla Cefternal 1 yıl Bide onun şeyi de başka olur Yorumla Soran 1 yıl Neyi canim Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. süpermis 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla mehmetsercan06 1 yıl yas kac Yorumla
Azbilmiş121 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 1 yıl Dış dıudak dolgun içler ise küçük 0 6 Yorumla Azbilmiş121 1 yıl Kilolu musun peki? Yorumla Soran 1 yıl 57 Yorumla Soran 1 yıl 1.63 24 yasindayim Yorumla Azbilmiş121 1 yıl Anladım bence iyi ama dediğim gibi sana bir kaç tane abartılı olmayan ama kötü olmayan atayım Yorumla Azbilmiş121 1 yıl ? Yorumla Soran 1 yıl At Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. En guzeli bence dolgun zaten 0 0 Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Kalin olan iyidir 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. İnce seviyorum 0 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Erkek için farkediyor mu sanki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Kullanmasını bilen kadın vajinasıdır makbul olan, ayrıca kaliteli cinsellik gir çıktan ibaret değil vajinayla sınırlamamak lazım
Kullanmasını bilen derken
Pozisyon bilgisi, esneklik ve ne yapacağını bilen kadından bahsediyorum
Beni ilgilendirmiyor hanımefendi beni ilgilendirmiyor
Hahahaaa tamam cvp verme o zaman
Bıktım bu tür sorulardan tepkimi koymak istedim
Antepli tamam
Antepli olduğumu nereden bildin
Antep'te okudum birde 27
YOĞHH YAWW
Şaka bir yana gerçekten antepte mi okudun, hangi bölümü okudun
Hemsirelik
Anladım iyi bakalım. Pıttığını herkese anlatmanı tavsiye etmem🤠
Gerçekten iyi mi kötü mü merak ettim
Görmeden bir şey diyemem ben
Dogru
kalın ya da ince olması fark etmez her durumda zevk verir
Dolgun, etli vajina beni çok isteklendiriyor, senin öyle mi
Temiz olmalı, çıtkırıldım olmamalı.
Birazda ıslak olsun yete 💦
Gerisi nanay
Dolgun daha güzel ağzada güzel gelir öyle dillenir ki.
Bence fark etmek önemli olan iyice emilmesi
Dolgun olması güzel bence kabarınca çok hoş oluyor dur
Gizli olmasan bişe sorcaktım
nasıl olduğu değil de temiz olup olmadığı önemli
Dogru
Dolgun iyidir. Yüke dayanır.
Nasıl yani
İçine girerken acımaz yani.
Evet
Senin gibi kızlar favorim zaten.
Hm
Aynen öyle. Deneyince hatırlarsın dediğimi.
Dolgun olmalı yalarken daha çok zevk veriyor
Denedin mi
Evet denedim
Nasildi
Gayet güzeldi. Etli daha güzel oluyo zaten. Zevk verisi daha güzel. İstediğini yapıyorsun
Ince olmalı çizgi gibi küçücük
Etli ve döngünün severim iyi oral yapilir
Dolgun etli olmalı
Farketmez erkek için kalın hoş olur
Dolgun olsun onu dillemesi daha zevkli
Yani orya gelene kadar bir sürü şey var.
Dolgunlar iyi emiliyor.
Dolgun olucak ama çok kilo olmadan
Aynen
Bence sen sık mastürbasyon yapıyorsun :)
Dokunuyorum bazen
İçine hiç sokmadan mı?
Evet
Ne kadar biraz?
A
B
Ne doyonuz
Sen ne diyorsun. Ne. kadar diye sordum A yazmışsın?
😂😂😂hiç farkında degilim
Tamam o zaman 😉👍
Dolgun iyidir 🙂
Aynen
Neresi daha dolgun senin?
Dış dudak
Sekste baya güzel olur. Ama kıyafette belki sorun yaşarsın sadece
Taytta pantolonda belli oluyo bazen
Evet bende onu kast ettim. Özellikle bikini giydiğinde ne biçim oluyordur 🙈
Aynenn
Rahatsiz ediyor mu bu seni?
Dolgun olan iyi yalanır
Şu an onu doyasıya yalamak istiyorum😊
Tatlı ve sulu olmalı :)
Dısardan çok azdırıcı görünür
Aşırı dolgun da iyi olmuyor
Emmesi zevkli olur
ne varsa var ama temiz olsun
Ağza sığsın da fark etmez:)))
Dogru
Emilince küçülüyo zatennn
Hahaa
Eminim ıslak şu an:)
Sorma;)
Çok hırpalama çocuğu :)))
Hirpalamayi bilmiyorum nazigim ben
Tatlı dilden anlar o güzel güzel konuş
Ne diyim
boş ver
Tm
Kimse ona bakmaz
Neye bakar
Ne güzel işte
Demi
Bide onun şeyi de başka olur
Neyi canim
süpermis
Evet
yas kac
Dış dıudak dolgun içler ise küçük
Kilolu musun peki?
57
1.63 24 yasindayim
Anladım bence iyi ama dediğim gibi sana bir kaç tane abartılı olmayan ama kötü olmayan atayım
?
At
En guzeli bence dolgun zaten
Kalin olan iyidir
Dolgun iyidir.
İnce seviyorum
Erkek için farkediyor mu sanki
kalın
Kilolusun diye mi öyle boy kilon kaç
Dolgunsa çok iyi😁
Sendeki iyi canım☺️